21.11.2014 20:52 -
ECO kontrolka / C5 III
|
2755533
|
|
Elino
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím můe mi někdo poradit a nebo vysvetli na jakem principu funguje prepinání ECO... dnes jsem koupil ojetý C5 combi a mám tam práve volbu ECO... a v navodu jsem to nasel ale francouzsky nemluvim... diky za radu (vysvetlení)
Zdravím můe mi někdo poradit a nebo vysvetli na jakem principu funguje prepinání ECO... dnes jsem koupil ojetý C5 combi a mám tam práve volbu ECO... a v navodu jsem to nasel ale francouzsky nemluvim... diky za radu (vysvetlení)
|
|
21.11.2014 21:22 -
Re: ECO kontrolka / C5 III
|
2755549
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/168254-funkce-klimatizace-topeni/#.VG-e0GfTC3w
|
|
21.11.2014 21:46 -
|
2755557
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
hledat a nezakládat zbytečné vlákno...... .link.
hledat a nezakládat zbytečné vlákno...... http://www.c5club.cz/clanky/ke-stazeni/manualy/servisni-manualy-a-dokumentace-ke-stazeni#.VG-kQskeoic :-((((
|
|
21.11.2014 23:47 -
|
2755620
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
No ja si spis myslim ze to mas na deaktivaci start-stop systemu....a nic s klimatizaci
No ja si spis myslim ze to mas na deaktivaci start-stop systemu....a nic s klimatizaci :-))
|
|
22.11.2014 13:24 -
|
2755745
|
|
Elino
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
jo taky si to myslim ale i tak ten start stop system potom nefunguje... rikam setkavam se s tim poprve tak jsem trosku out
jo taky si to myslim ale i tak ten start stop system potom nefunguje...:D rikam setkavam se s tim poprve tak jsem trosku out
|
|
22.11.2014 18:26 -
|
2755866
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Start-stop ti nejspis funguje, nevypina kdyz neni zahraty olej na provozni teplotu, nevypina kdyz treba probiha regenerace fap, nebo je pred regeneraci, nevypina kdyz s nim vyjedes mimo mesto a jedes 90tkou, proste auto musi poznat ze jsi ve meste, takze 50 max 60 kmh , zahraty motor a pri prijezdu na krizovatku vyradit a silneji nez obvykle slapnout na brzdu, levou nohou se nesmis vubec dotykat spojky...jestli mas automat tak staci silneji primacknout brzdu a pri pusteni brzdy se nastartuje.
Nekdo proste jezdi tak ze mu start stop nikdy nevypne viz jeden muj kamarad..zlozvyky typu noha na spojce, lezerni pribrzdeni atd..
Jo a uz vidim ze mas automat, takze staci ze zahratym autem jet po meste a po zastaveni trochu silneji zmacknout brzdovy pedal..
Start-stop ti nejspis funguje, nevypina kdyz neni zahraty olej na provozni teplotu, nevypina kdyz treba probiha regenerace fap, nebo je pred regeneraci, nevypina kdyz s nim vyjedes mimo mesto a jedes 90tkou, proste auto musi poznat ze jsi ve meste, takze 50 max 60 kmh , zahraty motor a pri prijezdu na krizovatku vyradit a silneji nez obvykle slapnout na brzdu, levou nohou se nesmis vubec dotykat spojky...jestli mas automat tak staci silneji primacknout brzdu a pri pusteni brzdy se nastartuje.
Nekdo proste jezdi tak ze mu start stop nikdy nevypne viz jeden muj kamarad..zlozvyky typu noha na spojce, lezerni pribrzdeni atd..
Jo a uz vidim ze mas automat, takze staci ze zahratym autem jet po meste a po zastaveni trochu silneji zmacknout brzdovy pedal..
|
|
23.11.2014 13:48 -
|
2756399
|
|
Elino
|
|
|
hele mel si pravdu... ale nemusi bejt ani ohratej olej poradne... ale diku dik...
hele mel si pravdu... ale nemusi bejt ani ohratej olej poradne... ale diku dik...:palec
|
|
| |