| | |
02.11.2013 12:05 -
Vypálená elektronika / pojitění
|
2631919
|
|
MICHALAN
|
Město: Hořice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Tak jsem zase něco zničil. Teda moná né já, ale hlodavci. Zničeho nic se začalo moje auti chovat divně. Ostřikovače stříkaly ze vech sil a stěrače stíraly jak blázen a zpod kapoty se kouřilo. A závada je na světě. Vyhořelé BSM. Jeliko jsem pojitěný proti pokození elektroinstalace zvířetem, zavolal jsem na pojiovnu Koop... a tam e není problém atd. Problém ale po dvou týdnech neutuchá. Likvidátor e prý zaplatí pouze svazek kabelů a pojistkovou skříň ne a ne. Tak u tomu přestávám rozumět. Nemáte s tímto náhodou někdo nějakou zkuenost?
Tak jsem zase něco zničil. Teda moná né já, ale hlodavci. Zničeho nic se začalo moje auti chovat divně. Ostřikovače stříkaly ze vech sil a stěrače stíraly jak blázen a zpod kapoty se kouřilo. A závada je na světě. Vyhořelé BSM. Jeliko jsem pojitěný proti pokození elektroinstalace zvířetem, zavolal jsem na pojiovnu Koop... a tam e není problém atd. Problém ale po dvou týdnech neutuchá. Likvidátor e prý zaplatí pouze svazek kabelů a pojistkovou skříň ne a ne. Tak u tomu přestávám rozumět. Nemáte s tímto náhodou někdo nějakou zkuenost?:-):-):nevim
Přílohy: IMG_20131021_155028.jpg ( 568150b ) - IMG_20131021_154943.jpg ( 592714b ) - IMG_20131021_155521.jpg ( 605671b ) - IMG_20131021_160107.jpg ( 436790b ) - |
|
02.11.2013 12:25 -
Re: Vypálená elektronika / pojitění
|
2631945
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Pod pojmem elektroinstalace si pojiovna představuje co? Jenom kabely? A co je BSM? To je snad spotřebič a nebo součást elektroinstalace - rozvaděč?
Nedej se. Nech si to potvrdit od soudního znalce.
Pod pojmem elektroinstalace si pojiovna představuje co? Jenom kabely? A co je BSM? To je snad spotřebič a nebo součást elektroinstalace - rozvaděč?
|
|
02.11.2013 16:13 -
|
2632011
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
A to je ten důvod proč jsem el od koopera.. pryč. To je právě ono vysvětlujií si to po svém.Tohle bude muset rozmáznout přes znalce... Hodně pevných nervů ti přeji a hlavně at ti to dopadne dobře.MEJDI
A to je ten důvod proč jsem el od koopera.. pryč. To je právě ono vysvětlujií si to po svém.Tohle bude muset rozmáznout přes znalce... Hodně pevných nervů ti přeji a hlavně at ti to dopadne dobře.MEJDI:nevim
|
|
02.11.2013 18:49 -
|
2632102
|
|
jumep
|
|
|
pekne hniezdo si tam zacali robit, mozes byt rad ze to dopadlo len takto
co aj na cenu aj na robotu je docela dobre opravitelne ak je to len tato vec
mam tu vacsiu srandu (majitel sa moze pochvalit sam)
pekne hniezdo si tam zacali robit, mozes byt rad ze to dopadlo len takto
co aj na cenu aj na robotu je docela dobre opravitelne ak je to len tato vec
mam tu vacsiu srandu (majitel sa moze pochvalit sam)
|
|
02.11.2013 18:58 -
|
2632107
|
|
MICHALAN
|
|
|
jediné co mi vrtá hlavou je, jestli musí opravdu celý svazek drátů vyměnit za nový, myslel jsem si e by se to dalo opravit i jednodueji,,
jediné co mi vrtá hlavou je, jestli musí opravdu celý svazek drátů vyměnit za nový, myslel jsem si e by se to dalo opravit i jednodueji,,
|
|
02.11.2013 19:07 -
|
2632109
|
|
jumep
|
|
|
oficialne ano, ale jeden konektor by som isto neriesil a len vymenil ten, ostrihat kable a tych 16 nadpojit na novy konektor
tj. oficialne by ti poistovna mala dat 700eur za hlavny kablovy zvazok ...
oficialne ano, ale jeden konektor by som isto neriesil a len vymenil ten, ostrihat kable a tych 16 nadpojit na novy konektor
tj. oficialne by ti poistovna mala dat 700eur za hlavny kablovy zvazok ...
|
|
02.11.2013 20:08 -
|
2632163
|
|
MICHALAN
|
|
|
Chlapi, jetě takovej skromnej dotaz. Myslíte si, e se ty dráty opravdu začaly smait a po zákroku hlodavce, nebo by to mohlo být i nějak svévolně?? Docela mi tohle vrtá hlavou. Ne se dám na boj s tou Koop... Osobně jsem o tom hlodavci naprosto přesvědčenej, ale vy jste u viděli daleko víc těhle problémů... Moc díky za vá názor
Chlapi, jetě takovej skromnej dotaz. Myslíte si, e se ty dráty opravdu začaly smait a po zákroku hlodavce, nebo by to mohlo být i nějak svévolně?? Docela mi tohle vrtá hlavou. Ne se dám na boj s tou Koop... Osobně jsem o tom hlodavci naprosto přesvědčenej, ale vy jste u viděli daleko víc těhle problémů... Moc díky za vá názor:palec
|
|
02.11.2013 20:20 -
|
2632190
|
|
jumep
|
|
|
na tej tvojej prvej fotke to je vidiet, robilo si to tam hniezdo a nakusalo to draty ako sucast hniezda
pre buducnost si zadovaz isto plasicku (alebo nieco - je tu na to speci vlakno)
len tak od spotrebica si nemyslim - to by slahla poistka, hlavne henten konektor a to co je na nom napojene
ps. bud rad ze to nedopadlo tak ako je v prilohe (toto je uz spojazdnene, az na par drobnosti, nemam terajsie aktualne fotky)
na tej tvojej prvej fotke to je vidiet, robilo si to tam hniezdo a nakusalo to draty ako sucast hniezda
pre buducnost si zadovaz isto plasicku (alebo nieco - je tu na to speci vlakno)
len tak od spotrebica si nemyslim - to by slahla poistka, hlavne henten konektor a to co je na nom napojene
ps. bud rad ze to nedopadlo tak ako je v prilohe (toto je uz spojazdnene, az na par drobnosti, nemam terajsie aktualne fotky)
Přílohy: IMAG0418.jpg ( 1456708b ) - IMAG0419.jpg ( 1006920b ) - IMAG0420.jpg ( 993210b ) - IMAG0422.jpg ( 905566b ) - |
|
03.11.2013 07:49 -
|
2632366
|
|
MICHALAN
|
|
|
Tak jo je MASAKR To jsem opravdu dopadl skvěle... Moc vám vem děkuju za názory a hlavně morální podporu abych to zvládl proti těm idiotum v Koop... díky
Tak jo je MASAKR :-( To jsem opravdu dopadl skvěle... Moc vám vem děkuju za názory a hlavně morální podporu abych to zvládl proti těm idiotum v Koop... :-) díky
|
|
03.11.2013 09:13 -
|
2632406
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
MICHALAN, si pis ze si dopadol skvele. Okrem toho to mas poistene
jumep, si to mohol aj krajsie nafotit
tu je jedna cerstvejsia (nie najcerstvejsia) ale uz zasa to vypada omnoho lepsie a motor ide krasne
MICHALAN, si pis ze si dopadol skvele. Okrem toho to mas poistene
jumep, si to mohol aj krajsie nafotit:-d
tu je jedna cerstvejsia (nie najcerstvejsia) ale uz zasa to vypada omnoho lepsie a motor ide krasne:palec
Přílohy: DSC00502.JPG ( 302918b ) - |
|
03.11.2013 12:22 -
|
2632545
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já mam v motoru pověenej WC blok, kterej jednou za čas vyměnim a zatím to vypadá, e to funguje.. Jinak na fotce je vidět, e tam má něco připojenýho rychlospojkou (drl?), tak aby to nechtěli uhrát na neodbornej zásah do ele... Drim palec..
Já mam v motoru pověenej WC blok, kterej jednou za čas vyměnim a zatím to vypadá, e to funguje.. Jinak na fotce je vidět, e tam má něco připojenýho rychlospojkou (drl?), tak aby to nechtěli uhrát na neodbornej zásah do ele... Drim palec..
|
|
03.11.2013 15:50 -
|
2632635
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ja som pocul ze niekto dava ludske vlasy
ja som pocul ze niekto dava ludske vlasy:nevim
|
|
03.11.2013 16:06 -
|
2632643
|
|
jumep
|
|
|
je tu o tom cele vlakno !
je tu o tom cele vlakno !
|
|
03.11.2013 16:12 -
|
2632646
|
|
MICHALAN
|
|
|
Tak jsem to tady procházel a hledal co tam dát na plaení těch hlodavců a řeknu vám e toho je spousta a kdy u se mi něco zamlouvalo tak to vzápětí zase někdo vyvracel. Take asi dám od veho něco : pípák, potom nějakej ten smraďoch a jetě se stavím u holiče pro nějakou tu ktici ... to by bylo aby se mi tam furt zabydlovali... Teď váně. Určitě to budu častěji kontrolovat vizuelně a nějakej ten smraďoch taky.
Tak jsem to tady procházel a hledal co tam dát na plaení těch hlodavců a řeknu vám e toho je spousta a kdy u se mi něco zamlouvalo tak to vzápětí zase někdo vyvracel. Take asi dám od veho něco : :-o pípák, potom nějakej ten smraďoch a jetě se stavím u holiče pro nějakou tu ktici:-)))) ... to by bylo aby se mi tam furt zabydlovali... Teď váně. Určitě to budu častěji kontrolovat vizuelně a nějakej ten smraďoch taky.;-)
|
|
27.06.2018 19:21 -
|
3167649
|
|
AlaFr
|
Město: Teplice, Auto: | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Mikra napsal(a): Pod pojmem elektroinstalace si pojiovna představuje co? Jenom kabely? A co je BSM? To je snad spotřebič a nebo součást elektroinstalace - rozvaděč?
No to rozhodně, pochopit o čem je a není pojistná smlouva a ve chvíli, kdy je prekérka je průvih. Nech si ji zkontrolovat a dát do kupy včas- stačí on-line, nebo u jiné podobné firmy, přítě ideálně před podpisem, ale a po pojistné události je to obvykle problém...
No to rozhodně, pochopit o čem je a není pojistná smlouva a ve chvíli, kdy je prekérka je průvih. Nech si ji zkontrolovat a dát do kupy včas- stačí on-line, nebo u jiné podobné firmy, přítě ideálně před podpisem, ale a po pojistné události je to obvykle problém...
|
|
| |
|
|