| | |
20.08.2013 15:47 -
Re: Nová C5 IV.
|
2610289
|
|
zico
|
|
|
aj pseudo stvorkolka lepsia ako nic. pouvazujem ..
este by mohli vratit tlacitka z volantu naspat tam kam patria - pod volant
aj pseudo stvorkolka lepsia ako nic. pouvazujem ..
este by mohli vratit tlacitka z volantu naspat tam kam patria - pod volant :-p
|
|
20.08.2013 18:21 -
|
2610371
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
C3Picasso je pěkné,tedy zvlátní,to je to správné slovo...
Citroeny se mi líbili právě pro svůj netradiční vzhled,prostě takové Ufo na kolech a to u skončilo,co je straná koda! Ale asi je na světě málo úchylů jako já
Mě se třeba moc líbil Renault Avantime ale skončil stejně jako C6 pro lidi je to moc exotické a nechtějí to. Ovem to co předvedl Citroen s C5 je totální ztráta tradice! IaII totální design hrůza a III Audi se ípy...
C3Picasso je pěkné,tedy zvlátní,to je to správné slovo...
Citroeny se mi líbili právě pro svůj netradiční vzhled,prostě takové Ufo na kolech a to u skončilo,co je straná koda! Ale asi je na světě málo úchylů jako já:-(
Mě se třeba moc líbil Renault Avantime ale skončil stejně jako C6 pro lidi je to moc exotické a nechtějí to. Ovem to co předvedl Citroen s C5 je totální ztráta tradice! IaII totální design hrůza a III Audi se ípy...
|
|
20.08.2013 22:46 -
|
2610736
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Tak třeba to nový picasso .link. mi příjde docelá hezký a "citroeňácký" v Brně u ho mají jako předváděčku a i naivo to vypadá dost zajímavě
Tak třeba to nový picasso http://img.auto.cz/news/img/art/2013-14/620_515a0fdb905b3.jpg mi příjde docelá hezký a "citroeňácký" v Brně u ho mají jako předváděčku a i naivo to vypadá dost zajímavě :-)
|
|
21.08.2013 09:20 -
|
2610918
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
4WD s dvihacim hydro podvozkom..jop to znie fajne..ale dufam ze to nieje offic foto, vyzera to jak C-elysee
4WD s dvihacim hydro podvozkom..jop to znie fajne..ale dufam ze to nieje offic foto, vyzera to jak C-elysee
|
|
21.08.2013 09:25 -
|
2610919
|
|
Devilian
|
|
|
Je to pravy Citroen dizajn. Nepacil sa mi pri prvom obrazku, ale cim dlhsie sa na to pozeram, tym viac to chcem mat.
Je to pravy Citroen dizajn. Nepacil sa mi pri prvom obrazku, ale cim dlhsie sa na to pozeram, tym viac to chcem mat.
|
|
21.08.2013 09:40 -
|
2610920
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Devilian: teraz na aky dizajn reagujes? sa to tu trochu zamotalo
Devilian: teraz na aky dizajn reagujes?:nevim sa to tu trochu zamotalo:-))
|
|
21.08.2013 10:15 -
|
2610936
|
|
Devilian
|
|
|
Na tu novu C5 a jej XM look. Len zasa mi ta ich strategia moc nesedi. Taketo auto ma zobrat zakaznikov Skode a podobnym 'lacnym' autam, ktore si kupuju ludia co maju radi konzervativny dizajn? Skoda je vsade inde vnimana ako lacne auto, a na toto ked sa len pozrie, tak si povie ze bude drahe a ani ho nepojde skusit. Ale inak je to pekne auto. Mozno na Octaviu zautoci velkostou kufra.
Na tu novu C5 a jej XM look. Len zasa mi ta ich strategia moc nesedi. Taketo auto ma zobrat zakaznikov Skode a podobnym 'lacnym' autam, ktore si kupuju ludia co maju radi konzervativny dizajn? Skoda je vsade inde vnimana ako lacne auto, a na toto ked sa len pozrie, tak si povie ze bude drahe a ani ho nepojde skusit. Ale inak je to pekne auto. Mozno na Octaviu zautoci velkostou kufra.
|
|
21.08.2013 10:38 -
|
2610965
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
Len hacik je ten, ze kto chce octaviu si octaviu kupi aj keby sa okolo nej válali jaguáre xf zdarma... podobne pri inych autach.
Len hacik je ten, ze kto chce octaviu si octaviu kupi aj keby sa okolo nej válali jaguáre xf zdarma... podobne pri inych autach.
|
|
21.08.2013 19:32 -
|
2611262
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tony_Z napsal(a): U jsem se na něj byl podívat, jak vypadá naivo a musím říct, e na fotce se mi líbí více. Ovem přítelkyně nad ním slintala a to ho před tím jetě neviděla ani na fotkách. Interiér to má designově pěkný.
Mé postřehy z rychlé prohlídky:
Startování to má na tlačítko, má to centrální displej, kde se ve zobrazuje i včetně couvací kamery, nemá to klasické budíky. V kufru není plnohodnotné kolo, jen dojezdové. Ale jinak to vypadá docela dobře a navíc oproti předchozí generaci řidič sedí mnohem blíe k předku auta. Jo a začne se prodávat od 1.9.2013, v té době budou i nové prospekty, pro ceník se můete zastavit v autosalóně, u ho mají.
Mé postřehy z rychlé prohlídky:
Startování to má na tlačítko, má to centrální displej, kde se ve zobrazuje i včetně couvací kamery, nemá to klasické budíky. V kufru není plnohodnotné kolo, jen dojezdové. Ale jinak to vypadá docela dobře a navíc oproti předchozí generaci řidič sedí mnohem blíe k předku auta. Jo a začne se prodávat od 1.9.2013, v té době budou i nové prospekty, pro ceník se můete zastavit v autosalóně, u ho mají.
|
|
21.08.2013 21:35 -
|
2611453
|
|
jumep
|
|
|
tato vybava by mala byt normalne
zasa to porovnam z us, tam uz vsetky auta v podstate maju keyless starting a odomykanie
dokonca na dverach od auta je pinpad a po zadani kodu si odomknes
samozrejme bez chipu v dostatocnej blizkosti nenasratujes
tato vybava by mala byt normalne
zasa to porovnam z us, tam uz vsetky auta v podstate maju keyless starting a odomykanie
dokonca na dverach od auta je pinpad a po zadani kodu si odomknes
samozrejme bez chipu v dostatocnej blizkosti nenasratujes
|
|
21.08.2013 21:47 -
|
2611455
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Svagr to ma na 508GT a moc si to pochvaluje, zase si ale nevzal na nove auto elektricke otevirani kufru a lituje
Svagr to ma na 508GT a moc si to pochvaluje, zase si ale nevzal na nove auto elektricke otevirani kufru a lituje :)
|
|
| |
|
|