| | |
13.08.2013 10:04 -
Re: Nová C5 IV.
|
2608346
|
|
Devilian
|
|
|
Hm, tak to vyzera ze dalej sa uz budem vozit len hondami. Ale ako vravi jumep, dalo sa to cakat. Citroen je v PSA az na druhom mieste, co sa da vypozorovat uz aj so starsej produkcie(absencia kombika nizsej strednej triedy, kde ich predaje tvoria asi stvrtinu trhu, chybajuci benzinovy stvorvalec 2.2, ktory ale ma peugeot 407, atd). Cudujem sa ze mohli vytvorit radu DS.
Hm, tak to vyzera ze dalej sa uz budem vozit len hondami. Ale ako vravi jumep, dalo sa to cakat. Citroen je v PSA az na druhom mieste, co sa da vypozorovat uz aj so starsej produkcie(absencia kombika nizsej strednej triedy, kde ich predaje tvoria asi stvrtinu trhu, chybajuci benzinovy stvorvalec 2.2, ktory ale ma peugeot 407, atd). Cudujem sa ze mohli vytvorit radu DS.
|
|
13.08.2013 10:11 -
|
2608347
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
no nič.. a sa mi raz podarí C6 tak som rozhodnutý s ňou u zostárnu, ja si prdel na strunách a v plastových smejd interieroch vozi nejdem..(mono oeliem v elektromobile )
typujem ze jeden z buducej trojky peugeot opel citroen vypadne..ako talbot..padli predaje tak iel do archívu
no nič.. a sa mi raz podarí C6 tak som rozhodnutý s ňou u zostárnu, ja si prdel na strunách a v plastových smejd interieroch vozi nejdem..(mono oeliem v elektromobile :-d )
typujem ze jeden z buducej trojky peugeot opel citroen vypadne..ako talbot..padli predaje tak iel do archívu
|
|
14.08.2013 20:27 -
|
2608875
|
|
Brzda
|
|
|
jumep napsal(a): podla zverejnenej strategie PSA sa to dalo ocakavat, C rada ma byt urcena ako konkurencia dacii
cize ked nieco viac tak DS rada a to tiez nejsom isty ...
No, Citroen právě nemá konkurovat Dacii. PSA chce, aby řada C konkurovala levnějím, ale kvalitním značkám (údajně jako koda), uprostřed jako konkurence VW by měl být Peugeot a nahoře řada DS jako konkurence Audi a BMW. .link.
Já osobně tuto "strategii" dost dobře nechápu a myslím, e kormidelníci PSA to dovedou tam jako kapitán Schettino . Z pohledu zákazníka nevím, jestli by si někdo koupil sice BMW, ale levné, konkurující třeba kodovce..... Pokud to takto chtěli rozdělit, tak měli dolů postavit Peugeot a nahoru Citroen, s jeho avantgardním designem a puncem něčeho vyjímečného (zaměřit se na historii - DS CX.... a na tom postavit budoucnost).
PS koncern GM (Opel) u taky nechce do PSA rvát dalí peníze. Těch 7% je pro ně v současné situaci PSA a moc a nechali se slyet e dalí investice vzhledem k stavu světové ekonomiky pozdrí.
Současné společné projekty (společná platforma pro malé modely, nií střední a střední třídu) snad nějak doběhnou, i kdy se bojím, e z toho důvodu skončí hydra......
Rád bych se pletl.....
No, Citroen právě nemá konkurovat Dacii. PSA chce, aby řada C konkurovala levnějím, ale kvalitním značkám (údajně jako koda), uprostřed jako konkurence VW by měl být Peugeot a nahoře řada DS jako konkurence Audi a BMW. http://www.auto.cz/citroen-e3-essential-dvojity-sip-chce-konkurovat-skode-75853
Já osobně tuto "strategii" dost dobře nechápu a myslím, e kormidelníci PSA to dovedou tam jako kapitán Schettino :-( . Z pohledu zákazníka nevím, jestli by si někdo koupil sice BMW, ale levné, konkurující třeba kodovce..... Pokud to takto chtěli rozdělit, tak měli dolů postavit Peugeot a nahoru Citroen, s jeho avantgardním designem a puncem něčeho vyjímečného (zaměřit se na historii - DS CX.... a na tom postavit budoucnost).
PS koncern GM (Opel) u taky nechce do PSA rvát dalí peníze. Těch 7% je pro ně v současné situaci PSA a moc a nechali se slyet e dalí investice vzhledem k stavu světové ekonomiky pozdrí.
Současné společné projekty (společná platforma pro malé modely, nií střední a střední třídu) snad nějak doběhnou, i kdy se bojím, e z toho důvodu skončí hydra...... :-(:-(
Rád bych se pletl.....
|
|
14.08.2013 20:49 -
|
2608897
|
|
jumep
|
|
|
presne, ja sa tiez bojim ze kam to speje ... zatial to vidim skepticky, dozijeme s tym co mame (ja idem do C6) ale nevidim nic co by som chcel ...
presne, ja sa tiez bojim ze kam to speje ... zatial to vidim skepticky, dozijeme s tym co mame (ja idem do C6) ale nevidim nic co by som chcel ...
|
|
14.08.2013 21:05 -
|
2608900
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
To je ten hlavní problém co píe Jumep. Hypoteticky, kdybych měl teď budget, řekněme okolo 1mil. korun na nové auto, tak já nevím, co bych si chtěl koupit. V 95% aut vyrobených v poslední době není místo na ířku. Mezi sedadlama řidiče a spolujezdce je postavená nějaká cihlová zeď, a i kdy jsem mení postavy, tak se rád na cestách rozvaluju jak v obýváku u telky a to C5 dovoluje. Kadoročně chodím v Brně na autosalon, prolezu vechno co tam je, a pak se tak straně těím a odtamtud pojedu v C5, e to ani není moný. Jediná alternativa je C6 a tu udret dokud nebude zas v módě prostor...
To je ten hlavní problém co píe Jumep. Hypoteticky, kdybych měl teď budget, řekněme okolo 1mil. korun na nové auto, tak já nevím, co bych si chtěl koupit. V 95% aut vyrobených v poslední době není místo na ířku. Mezi sedadlama řidiče a spolujezdce je postavená nějaká cihlová zeď, a i kdy jsem mení postavy, tak se rád na cestách rozvaluju jak v obýváku u telky a to C5 dovoluje. Kadoročně chodím v Brně na autosalon, prolezu vechno co tam je, a pak se tak straně těím a odtamtud pojedu v C5, e to ani není moný. Jediná alternativa je C6 a tu udret dokud nebude zas v módě prostor...
|
|
14.08.2013 22:18 -
|
2608943
|
|
zico
|
|
|
Holt ked nebude hydra, pojdem do airmaticu. Skusal som s tym uz treti MB a je fakt dobry.
Holt ked nebude hydra, pojdem do airmaticu. Skusal som s tym uz treti MB a je fakt dobry.
|
|
16.08.2013 11:45 -
|
2609158
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
jumep napsal(a): presne, ja sa tiez bojim ze kam to speje ... zatial to vidim skepticky, dozijeme s tym co mame (ja idem do C6) ale nevidim nic co by som chcel ...
Tie som si bol jednu obzrie zatiaž len tak nezáväzne a je to super.
Tie som si bol jednu obzrie zatiaž len tak nezáväzne a je to super.
|
|
16.08.2013 20:51 -
|
2609251
|
|
jumep
|
|
|
to nechcu, nema to siber
to nechcu, nema to siber :P
|
|
16.08.2013 22:23 -
|
2609261
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Ké by to dělali v kombíku
Ké by to dělali v kombíku :-((((
|
|
17.08.2013 02:18 -
|
2609268
|
|
TycoonX
|
|
|
CO2 zváračka, kus plecháriny z C5 a má kombi
CO2 zváračka, kus plecháriny z C5 a má kombi :-))))
|
|
17.08.2013 06:34 -
|
2609269
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Artsvec: Já jsem taky uvaoval o C6 a mizivý kufr na pětimetrové auto mne silně tval. Ale kombík by byl těký problém i pro francouzské designéry. To auto je postavené vzhledově na předlouhém předním převisu. Take na stávající platformě by měl i kombík maličký kufr. Kdyby zvětili zadní převis (jako třeba u C5 I je delí o 15 cm ne sedan), tak by to auto vypadalo íleně, asi jako americký pohřebák.
Hezky se toto vlákno změnilo z diskuse o C5 IV na diskusi, čím C5 nahradit. Doufám, e nás Najk nezatne, protoe vlákno o náhradě C5 tu není . Ale nač vyhrnovat kalhoty, kdy brod je jetě daleko - třeba dalí auto koule mít bude.
Artsvec: Já jsem taky uvaoval o C6 a mizivý kufr na pětimetrové auto mne silně tval. Ale kombík by byl těký problém i pro francouzské designéry. To auto je postavené vzhledově na předlouhém předním převisu. Take na stávající platformě by měl i kombík maličký kufr. Kdyby zvětili zadní převis (jako třeba u C5 I je delí o 15 cm ne sedan), tak by to auto vypadalo íleně, asi jako americký pohřebák.
Hezky se toto vlákno změnilo z diskuse o C5 IV na diskusi, čím C5 nahradit. Doufám, e nás Najk nezatne, protoe vlákno o náhradě C5 tu není :-). Ale nač vyhrnovat kalhoty, kdy brod je jetě daleko - třeba dalí auto koule mít bude.
|
|
17.08.2013 07:39 -
|
2609270
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Já jsem jetě mladej, starám se akorát sám o sebe, tak to třeba jetě tolik nechápu a za to se omlouvám na co velkej kufr? Kočárky, psi nebo furt stěhuje?
Já jsem jetě mladej, starám se akorát sám o sebe, tak to třeba jetě tolik nechápu a za to se omlouvám :nevim na co velkej kufr? Kočárky, psi nebo furt stěhuje? :-)
|
|
17.08.2013 08:16 -
|
2609271
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Vežký kufor práve na to, čo si spomenul. Dnené kočíky pre deti ti aj po zloení zaplnia polovicu kufra a keď má deti 3, vetko musí ís taktie do kufra. Stačí týdenný výlet niekde na chatu a kufor má plný a po strechu
Vežký kufor práve na to, čo si spomenul. Dnené kočíky pre deti ti aj po zloení zaplnia polovicu kufra a keď má deti 3, vetko musí ís taktie do kufra. Stačí týdenný výlet niekde na chatu a kufor má plný a po strechu ;-)
|
|
17.08.2013 09:40 -
|
2609293
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
I vozíčkaři jsou řidiči.
I vozíčkaři jsou řidiči.
|
|
17.08.2013 10:11 -
|
2609296
|
|
TycoonX
|
|
|
.link. nu offic vyjadrenie citroenu
v skratke:: Hydra je na sučasnom modeli C5 a C6, pre DS sme sa rozhodli pre klasiku lebo chceme potei naich dôleitých zákazníkov (tzn my hydractiváci sme druhá trieda..je nás málo) hžadajúcich extrémne cítenie dneka. To je dôvod prečo nieje iadna hydra v DS3/4/5.
Je trochu priskoro hovori o budúcnosti pruení v modeloch , ubezpečujem vás vak e tieto autá budú v rovnakom duchu ,hodnotách citroenu ako napr blahobyt a komfort..
http://www.youtube.com/watch?v=hOWB-hGy5IM nu offic vyjadrenie citroenu
v skratke:: Hydra je na sučasnom modeli C5 a C6, pre DS sme sa rozhodli pre klasiku lebo chceme potei naich dôleitých zákazníkov (tzn my hydractiváci sme druhá trieda..je nás málo) hžadajúcich extrémne cítenie dneka. To je dôvod prečo nieje iadna hydra v DS3/4/5.
Je trochu priskoro hovori o budúcnosti pruení v modeloch , ubezpečujem vás vak e tieto autá budú v rovnakom duchu ,hodnotách citroenu ako napr blahobyt a komfort..
|
|
17.08.2013 13:06 -
|
2609318
|
|
TycoonX
|
|
|
no ak.. ílene tvrdý=extreme sensation (pre ludi co si myslia ze hrk-skok-auto lepsie sedí na ceste )
no ak.. ílene tvrdý=extreme sensation (pre ludi co si myslia ze hrk-skok-auto lepsie sedí na ceste )
|
|
17.08.2013 13:13 -
|
2609319
|
|
jumep
|
|
|
C6 bola ponimana ako exkluzivne manazerske/prezidentske auto, nie ako rodinny sedan
preto je kufor velky tak akurat na manazersky kufrik a golfove palice
z principu tam nebolo nikdy zamyslane robit s toho kombik (teraz nejsom si isty, ale myslim ze ani BMW 7 rady nema kombik ...)
pre vas by tak mala byt C8 s hydrou ... co zasa pani v citoene nechapu ...
C6 bola ponimana ako exkluzivne manazerske/prezidentske auto, nie ako rodinny sedan
preto je kufor velky tak akurat na manazersky kufrik a golfove palice
z principu tam nebolo nikdy zamyslane robit s toho kombik (teraz nejsom si isty, ale myslim ze ani BMW 7 rady nema kombik ...)
pre vas by tak mala byt C8 s hydrou ... co zasa pani v citoene nechapu ...
|
|
| |
|
|