| | |
06.11.2014 17:27 -
Re: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkuenosti
|
2748408
|
|
DrMarvin
|
|
|
ma nekdo zkusenosti se znackou Nankang?:=)
ma nekdo zkusenosti se znackou Nankang?:=)
|
|
06.11.2014 19:56 -
|
2748442
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Kamarat ich ma na c crosseri a je spokojny ale to je stvorkolka
Kamarat ich ma na c crosseri a je spokojny ale to je stvorkolka:nevim
|
|
06.11.2014 20:48 -
|
2748463
|
|
Hanz 397
|
|
|
DrMarvin napsal(a): ma nekdo zkusenosti se znackou Nankang?:=)
Kolega v práci si objednal na M3 na víkend na okruhu sliky Kumho,ale přily mu sliky Nankang...Neměl jinou monost(bylo to v pátek před tím okruhem),tak je tam dal a v pondělí říkal,e po nich bylo u v sobotu odpoledne a auto tam málem nechal na svodidlech. Take jestli dělaji i civilní gumy,jako závodní,asi bych sháněl recenze dál...
Jinak já jsem u konečně asi vybral zimáky. Překvapivě dostkrát jsem teď,jako zimní obouval Nexen Winguard a několikrát jsem s nimi i jel-jasně,není zima-ale vůbec to za tu cenu nevypadalo patně
Take je nakonec asi objednám taky. Někdo tady má s nima nějaké zkuenosti z opravdové zimy?
Kolega v práci si objednal na M3 na víkend na okruhu sliky Kumho,ale přily mu sliky Nankang...Neměl jinou monost(bylo to v pátek před tím okruhem),tak je tam dal a v pondělí říkal,e po nich bylo u v sobotu odpoledne a auto tam málem nechal na svodidlech. Take jestli dělaji i civilní gumy,jako závodní,asi bych sháněl recenze dál...
Jinak já jsem u konečně asi vybral zimáky. Překvapivě dostkrát jsem teď,jako zimní obouval Nexen Winguard a několikrát jsem s nimi i jel-jasně,není zima-ale vůbec to za tu cenu nevypadalo patně ;-)
Take je nakonec asi objednám taky. Někdo tady má s nima nějaké zkuenosti z opravdové zimy?
|
|
06.11.2014 22:00 -
|
2748524
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Opravdová zima je jen v pohádkách od Lady. A tam teda mají sáně se slikama.
Opravdová zima je jen v pohádkách od Lady. A tam teda mají sáně se slikama. :-))))
|
|
07.11.2014 09:38 -
|
2748608
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Ja obul tyhle .link. mam na nich asi 4 tisice km za dva tydny, bal jsem se ze budou hlucne ale jedou jako letni, proste na C5 nejdou slyset, spotreba se nezvedla ani o deci, porad 6,2 / 100 s motorem 2.0 HDI 120 kw, postrehy na snehu dam az nekdy nejaky bude
Ja obul tyhle http://pneumatiky.heureka.cz/kumho-kw17-225-55-r17-97v/ mam na nich asi 4 tisice km za dva tydny, bal jsem se ze budou hlucne ale jedou jako letni, proste na C5 nejdou slyset, spotreba se nezvedla ani o deci, porad 6,2 / 100 s motorem 2.0 HDI 120 kw, postrehy na snehu dam az nekdy nejaky bude :-)
|
|
07.11.2014 10:34 -
|
2748612
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já jsem měl minulou zimu Avon a po přezutí na letní Barum auto silně ztichlo. Nyní po přezutí na zimní Barum ádná změna. Take jednak Avon zimní silně hlučné, jednak Barum ádný subjektivní rozdíl letní-zimní.
Já jsem měl minulou zimu Avon a po přezutí na letní Barum auto silně ztichlo. Nyní po přezutí na zimní Barum ádná změna. Take jednak Avon zimní silně hlučné, jednak Barum ádný subjektivní rozdíl letní-zimní.
|
|
07.11.2014 10:53 -
|
2748619
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Nexen Winguard Sport mam nyní obuté na jejich druhou sezónu.
Jaké jsou na zimu nevím, loni ádná nebyla...
Hlučnost mi zvýená nepřijde, při koupi rozhodovala hlavně cena a také mají ochranu ráfku.
vlkr
Nexen Winguard Sport mam nyní obuté na jejich druhou sezónu.
Jaké jsou na zimu nevím, loni ádná nebyla... :nevim
Hlučnost mi zvýená nepřijde, při koupi rozhodovala hlavně cena a také mají ochranu ráfku.
vlkr
|
|
18.12.2016 18:19 -
|
3021232
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Zdravím! Pokud tu je někdo, kdo má C5 I 2.0i Break-můete mi napsat, jaké pneu máte v techničáku? Ptám se proto, e jsem ted' koupil tohoto kombíka a zároveň mi zbyla téměř nová (necelou jednu sezónu jetá) sada zimních pneu z krátké C5 totoné motorizace. Na původní i této cépětce jsou patnáctky, akorát e u kombíka jsou v techničáku 205/65 94H (plus jetě monost estnáctek), ale na té krátké byly zapsané 195/65 92H. Jde mi o to, zdá má smysl zkouet nechávat je tam zapsat-jen na tu zimu, v létě bych uí nedával. Ta nosnost by taky asi mohla technikům vadit..
Zdravím! Pokud tu je někdo, kdo má C5 I 2.0i Break-můete mi napsat, jaké pneu máte v techničáku? Ptám se proto, e jsem ted' koupil tohoto kombíka a zároveň mi zbyla téměř nová (necelou jednu sezónu jetá) sada zimních pneu z krátké C5 totoné motorizace. Na původní i této cépětce jsou patnáctky, akorát e u kombíka jsou v techničáku 205/65 94H (plus jetě monost estnáctek), ale na té krátké byly zapsané 195/65 92H. Jde mi o to, zdá má smysl zkouet nechávat je tam zapsat-jen na tu zimu, v létě bych uí nedával. Ta nosnost by taky asi mohla technikům vadit..
|
|
18.12.2016 18:54 -
|
3021237
|
|
NMC
|
|
|
Já tam mám pouze patnáctky 205/65 94H.
Já tam mám pouze patnáctky 205/65 94H.
|
|
20.12.2016 08:55 -
|
3021719
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Díky, tak to vypadá, e problém by byl u ten index nosnosti, kombík je přeci jen trochu těí take by to byla asi zbytečná snaha.
Díky, tak to vypadá, e problém by byl u ten index nosnosti, kombík je přeci jen trochu těí take by to byla asi zbytečná snaha.
|
|
| |
|
|