| | |
11.09.2012 09:47 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
2504499
|
|
jruze
|
|
|
K radám - jak bych měl poradit aby to nevyznělo jako reklama? asi nejsem moc inteligentní e na to nemohu přijít - mne to připadá e kadý kdo poradí má zákonitě reklamu e o tom něco zná. To VICICV a bude chtít přítě poradit tuím e se jednalo o detekci tlaku v pneu a u si nepamatuji jestli to bylo forum - SZ - tel. ? tak ti napřed polu fakturu.
A jestli mi forum slouí jako zdroj ? do jisté míry ano , jako druhé mi slouí údrba jednoho areálu(podniku) a jako třetí taxisluba - doprava(chce IČO) - na to třetí nemám čas.
U mne to nebaví - uzamkněte to někdo.Je to ode mne poslední příspěvek v tomto tématu a pokud tu bude takových to lidí víc ta i v jiných tématech neodpustím si jetě dodatek PILOT č.2
K radám - jak bych měl poradit aby to nevyznělo jako reklama? asi nejsem moc inteligentní e na to nemohu přijít - mne to připadá e kadý kdo poradí má zákonitě reklamu e o tom něco zná. To VICICV a bude chtít přítě poradit tuím e se jednalo o detekci tlaku v pneu a u si nepamatuji jestli to bylo forum - SZ - tel. ? tak ti napřed polu fakturu.;-)
A jestli mi forum slouí jako zdroj ? do jisté míry ano , jako druhé mi slouí údrba jednoho areálu(podniku) a jako třetí taxisluba - doprava(chce IČO) - na to třetí nemám čas.
U mne to nebaví - uzamkněte to někdo.Je to ode mne poslední příspěvek v tomto tématu a pokud tu bude takových to lidí víc ta i v jiných tématech neodpustím si jetě dodatek PILOT č.2
|
|
11.09.2012 10:27 -
|
2504522
|
|
fantomas
|
Město: H.Brod, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Tak mi to take neda ....Myslim, ze smysl techto stranek je o sdileni informaci, pro ty z nas, kteri se at uz z jakehokoli duvodu zajimaji o provoz a udrzbu sveho auta. Troufam si napsat, ze ten duvod je casto "ekonomicky"...tzn. min. poucit se z chyb a zkusenosti druhych. Vcera jsem byl na diag u nejmenovaneho servismana/ az pak jsem zjistil, ze sam ma take C5/ a max. spokojenost. Nejsem technicky negramot a proto vim, ze naucit se "cist" v aute /ci jakakoli jina dovednost/ stoji cas a usili. Svoji dovednost take vyjadruji vetsinou papirem zvanym faktura.Mam 3 deti...mladou zenu a zaludek po me furt somruje Pilsnery . Nebo to nekdo resite jinak?? Hezky den bez poruch preju /anebo s poruchama? Aby meli kolegove servisaci take na pivo
Tak mi to take neda :-)....Myslim, ze smysl techto stranek je o sdileni informaci, pro ty z nas, kteri se at uz z jakehokoli duvodu zajimaji o provoz a udrzbu sveho auta. Troufam si napsat, ze ten duvod je casto "ekonomicky"...tzn. min. poucit se z chyb a zkusenosti druhych. Vcera jsem byl na diag u nejmenovaneho servismana/ az pak jsem zjistil, ze sam ma take C5/ a max. spokojenost. Nejsem technicky negramot a proto vim, ze naucit se "cist" v aute /ci jakakoli jina dovednost/ stoji cas a usili. Svoji dovednost take vyjadruji vetsinou papirem zvanym faktura.Mam 3 deti...mladou zenu a zaludek po me furt somruje Pilsnery . Nebo to nekdo resite jinak?? :-) Hezky den bez poruch preju /anebo s poruchama? Aby meli kolegove servisaci take na pivo :-D:-D
|
|
11.09.2012 14:09 -
|
2504590
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
No pokud já vím, tak se při měnění kol mení-větí mění výka tak, aby byla mezera mezi pneumatikou a podběhem stejná, laicky řečeno.. Kdy se dá místo 16" kola patnáctka, tak se mezera zvětí, ne?
No pokud já vím, tak se při měnění kol mení-větí mění výka tak, aby byla mezera mezi pneumatikou a podběhem stejná, laicky řečeno.. :) Kdy se dá místo 16" kola patnáctka, tak se mezera zvětí, ne? :nevim
|
|
11.09.2012 14:23 -
|
2504595
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To sice jo, ale o tu mezeru nejde. Stejně ti auto pruí a ta mezera se tím mění. Nejde o milimetry. Důvod změny nastavení velikosti kola je opravdu ve správným výpočtu rychlosti auta, u AT je to hodně důleitý a moná se od toho odvíjí i funkce ESP, ABS. Srovnám s autem na pruinách. Co si tam změní na výce auta diagnostikou při změně průměru kola? Nic. A určitě u vyspělých aut je v diagnostice taky monost změny velikosti kol.
No a tohle nastavení si asi opravdu můe diagnostikou udělat sám, ani bys něco poje...al. Teda pokud neáhne omylem jetě někam jinam.
To sice jo, ale o tu mezeru nejde. Stejně ti auto pruí a ta mezera se tím mění. Nejde o milimetry. Důvod změny nastavení velikosti kola je opravdu ve správným výpočtu rychlosti auta, u AT je to hodně důleitý a moná se od toho odvíjí i funkce ESP, ABS. Srovnám s autem na pruinách. Co si tam změní na výce auta diagnostikou při změně průměru kola? Nic. A určitě u vyspělých aut je v diagnostice taky monost změny velikosti kol.
No a tohle nastavení si asi opravdu můe diagnostikou udělat sám, ani bys něco poje...al. Teda pokud neáhne omylem jetě někam jinam.
|
|
11.09.2012 14:43 -
Re: Diagnostika - jak na to?
|
2504610
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Henry napsal(a): ... píete, e diagnostikou za 3000,- se auto jenom zničí ...
Myslím e tak to nebylo řečený. Spí tak, e sice má diag. za 3 tisíce, ale zničí si s ní auto, protoe s ní áhne někam, kam nemá. To udělá stejně i s diagnostikou třeba za 50 tisíc. Není to o tom kabelu a SW, ale o znalostech, který si z malíčku nevycucá a s diagnostikou nekoupí.
Myslím e tak to nebylo řečený. Spí tak, e sice má diag. za 3 tisíce, ale zničí si s ní auto, protoe s ní áhne někam, kam nemá. To udělá stejně i s diagnostikou třeba za 50 tisíc. Není to o tom kabelu a SW, ale o znalostech, který si z malíčku nevycucá a s diagnostikou nekoupí.
|
|
11.09.2012 14:54 -
|
2504622
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Neřikejte mi, e můu něco posrat, kdy například u ostřikovačů světlometů místo NE dám Ano.. ?
Neřikejte mi, e můu něco posrat, kdy například u ostřikovačů světlometů místo NE dám Ano.. ? ;-)
|
|
11.09.2012 15:18 -
|
2504628
|
|
Mikra
|
|
|
Nemám diagnostiku a tak nemůu přesně odpovědět. Vím ale z příspěvků tady stokrát probíraných, e se s ní musí umět zacházet a e některý nastavení ani sám snadno nenajde. Moná e právě ty ostřikovače se taky řeí na několika místech v diagnostice, ale jen jedno je to správný. Pořád to tady čtu - " diagnostika píe to a ono, co mám vyměnit?". Nebo - "diagnostika nic nehlásí, tak kde je chyba?".
Nikdo ti nebrání koupit si ji, jen nečekej zázraky. Není to tak, e ti diag napíe, co přesně má udělat. Napíe ti zjitěný hodnoty a zkuenost potom zavelí, kterým směrem se vydat. A vechno se nedá riskovat metodou pokus-omyl. Tak opatrně.
Nemám diagnostiku a tak nemůu přesně odpovědět. Vím ale z příspěvků tady stokrát probíraných, e se s ní musí umět zacházet a e některý nastavení ani sám snadno nenajde. Moná e právě ty ostřikovače se taky řeí na několika místech v diagnostice, ale jen jedno je to správný. Pořád to tady čtu - " diagnostika píe to a ono, co mám vyměnit?". Nebo - "diagnostika nic nehlásí, tak kde je chyba?".
Nikdo ti nebrání koupit si ji, jen nečekej zázraky. Není to tak, e ti diag napíe, co přesně má udělat. Napíe ti zjitěný hodnoty a zkuenost potom zavelí, kterým směrem se vydat. A vechno se nedá riskovat metodou pokus-omyl. Tak opatrně.
|
|
11.09.2012 17:09 -
|
2504675
|
|
jumep
|
|
|
vyska sa nenastavuje medzera v blatniku ale svetla vyska auta postavena na rozmere pneu, ked si tu najdes navod, tak sa pocita priemer kolesa +- pocty a na napravach sa to nastavi
zmena rozmeru pneu sa robi len v jednotke abs kde nadefinujes ake mas pneu
ak chces menit referencne vysky v diagnostike - robi sa to len na dostavenie presnych mm po nastaveni a to tak ze presne meras tie vysky a zadavas ich tam a potom si to upravi vysku,
co mozes spravit aj na korektore a nemusis pripajat diagnostiku (a to asi robit pri prezuti gum nebudes, ja to tiez mam nastavene na R16 a na zimu si len zapnem zmenu pneu kvoli tachometru)
vyska sa nenastavuje medzera v blatniku ale svetla vyska auta postavena na rozmere pneu, ked si tu najdes navod, tak sa pocita priemer kolesa +- pocty a na napravach sa to nastavi
zmena rozmeru pneu sa robi len v jednotke abs kde nadefinujes ake mas pneu
ak chces menit referencne vysky v diagnostike - robi sa to len na dostavenie presnych mm po nastaveni a to tak ze presne meras tie vysky a zadavas ich tam a potom si to upravi vysku,
co mozes spravit aj na korektore a nemusis pripajat diagnostiku (a to asi robit pri prezuti gum nebudes, ja to tiez mam nastavene na R16 a na zimu si len zapnem zmenu pneu kvoli tachometru)
|
|
11.09.2012 17:21 -
|
2504680
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
DeFuckTo napsal(a): Neřikejte mi, e můu něco posrat, kdy například u ostřikovačů světlometů místo NE dám Ano.. ?
Ne, pokud se nebude snait aut nastavit, e má místo manuálu automat a podobné blbosti, nebude se snait přehrávat FW něčím, co najde na netu, tak nic nezničí.
S diagnostikou můe číst a mazat chyby, číst nastavení, sledovat online hodnoty, testovat různé součásti auta - to ve vcelku bezpečně.
Pak taky můe různé údaje v konfiguraci měnit - a tam u do toho po hlavě metodou "schválně co to udělá, kdy změním tohle" jít nemůe, jinak třeba nemusí z místa u odjet (stačí třeba smazat párování klíčů).
Sám kabel doma mám, vzhledem k tomu e u máme doma dva Citroeny, tak se mi to vyplatí tím spí - pokud někde vyskočí chyba, můu diagnostikou vyčíst podrobnosti, pkud tomu rozumím, tak to rovnou vyřeit, pokud ne, tak se podívat, zda někdo u něco takového úspěně neřeil, a pokud to nepomůe tak se následně zeptat se získanými daty zde přítomných chytřejích lidí, a a nakonec vyuít návtěvu odborníka případně servisu. Bez diagnostiky bych začínal rovnou třetí (s nedostatkem informací) nebo čtvrtou moností.
Ne, pokud se nebude snait aut nastavit, e má místo manuálu automat a podobné blbosti, nebude se snait přehrávat FW něčím, co najde na netu, tak nic nezničí.
S diagnostikou můe číst a mazat chyby, číst nastavení, sledovat online hodnoty, testovat různé součásti auta - to ve vcelku bezpečně.
Pak taky můe různé údaje v konfiguraci měnit - a tam u do toho po hlavě metodou "schválně co to udělá, kdy změním tohle" jít nemůe, jinak třeba nemusí z místa u odjet (stačí třeba smazat párování klíčů).
Sám kabel doma mám, vzhledem k tomu e u máme doma dva Citroeny, tak se mi to vyplatí tím spí - pokud někde vyskočí chyba, můu diagnostikou vyčíst podrobnosti, pkud tomu rozumím, tak to rovnou vyřeit, pokud ne, tak se podívat, zda někdo u něco takového úspěně neřeil, a pokud to nepomůe tak se následně zeptat se získanými daty zde přítomných chytřejích lidí, a a nakonec vyuít návtěvu odborníka případně servisu. Bez diagnostiky bych začínal rovnou třetí (s nedostatkem informací) nebo čtvrtou moností.
|
|
11.09.2012 17:50 -
|
2504687
|
|
Henry
|
|
|
Mikra napsal(a): Myslím e tak to nebylo řečený. Spí tak, e sice má diag. za 3 tisíce, ale zničí si s ní auto, protoe s ní áhne někam, kam nemá. To udělá stejně i s diagnostikou třeba za 50 tisíc. Není to o tom kabelu a SW, ale o znalostech, který si z malíčku nevycucá a s diagnostikou nekoupí.
Tohle je názor s kterým naprosto souhlasím, ale potom se tady hovoří pokadé o něčem jiném.
Předpokládám, e si diagnostiku nekoupí "kuchařka" (a mě prominou vechny kuchařky) a pokud někdo "znalý" obsluhy diagnostiky "se uklikne" a něco zmrí, tak mu to patří.
Potom u jenom moc velký dík jumepovi, jruzemu a pod. za jejich ochotu zadarmo napravit tyhle prů.ery.
Celý problém vidím v tom: Koupit diagnostiku nebo jezdit do značkového servisu za jejich ceny. Kadý nemá ve svém okolí jumepa a spol.
Tohle je názor s kterým naprosto souhlasím, ale potom se tady hovoří pokadé o něčem jiném.
Předpokládám, e si diagnostiku nekoupí "kuchařka" (a mě prominou vechny kuchařky) a pokud někdo "znalý" obsluhy diagnostiky "se uklikne" a něco zmrí, tak mu to patří.
Potom u jenom moc velký dík jumepovi, jruzemu a pod. za jejich ochotu zadarmo napravit tyhle prů.ery.
Celý problém vidím v tom: Koupit diagnostiku nebo jezdit do značkového servisu za jejich ceny. Kadý nemá ve svém okolí jumepa a spol.
|
|
11.09.2012 20:17 -
Re: Autodiagnostika - obecná netechnická diskuze
|
2504715
|
|
jruze
|
|
|
Henry napsal(a): Mikra napsal(a): Myslím e tak to nebylo řečený. Spí tak, e sice má diag. za 3 tisíce, ale zničí si s ní auto, protoe s ní áhne někam, kam nemá. To udělá stejně i s diagnostikou třeba za 50 tisíc. Není to o tom kabelu a SW, ale o znalostech, který si z malíčku nevycucá a s diagnostikou nekoupí.
Teď jsem tu měl auto na opravu (levá strana málo topí) - po opravě a následném testu diag nechodila vnitřní cirkulace(nereagovalo ovládání) po nějaké době kvůli nějakému expertovi ztracen určitý čas zbytečně jsem el do konfigurace a zjistil nějaké blbosti mimo jiné i chybně nakonfigurovaná klima - no prom...daný čas - po nastavení to fungovalo - take mne expert X připravil o čas ( a popravdě nevím jak bych to účtoval a také to věci neučtuji)
Teď jsem tu měl auto na opravu (levá strana málo topí) - po opravě a následném testu diag nechodila vnitřní cirkulace(nereagovalo ovládání) po nějaké době kvůli nějakému expertovi ztracen určitý čas zbytečně jsem el do konfigurace a zjistil nějaké blbosti mimo jiné i chybně nakonfigurovaná klima - no prom...daný čas - po nastavení to fungovalo - take mne expert X připravil o čas ( a popravdě nevím jak bych to účtoval a také to věci neučtuji);-)
|
|
11.09.2012 21:11 -
|
2504753
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak děs a běs, toto fakt vypadá, e by měl zasáhnout cenzor, samá nasrat, posrat a nevím co vechno monéééé, příspěvky, které budou obsahovat sprosté slová budu mazat!!!!! a jestli se najdou alespon dva clubáci a poehnají mi to, tak to tady proberu raz, dva a to druhé vlákno taky, toto se tady prostě nebude trpět a komu se to nelíbí tak at si zaloí své vlastní stránky a tam se můe třeba pohnojit, docela mně nebaví v odborných tématech číst některé duchaplné mylenky a prosazování si svého, uráky a podobně. A ten pán co má problémy se skrytou reklamou, tak tomu vzkazuji: nejse tady od toho aby si posuzoval tyto věci - od toho je admin případně moderátor, v pravidlech je to jasně napsané
tak děs a běs, toto fakt vypadá, e by měl zasáhnout cenzor, samá nasrat, posrat a nevím co vechno monéééé, příspěvky, které budou obsahovat sprosté slová budu mazat!!!!! a jestli se najdou alespon dva clubáci a poehnají mi to, tak to tady proberu raz, dva a to druhé vlákno taky, toto se tady prostě nebude trpět a komu se to nelíbí tak at si zaloí své vlastní stránky a tam se můe třeba pohnojit, docela mně nebaví v odborných tématech číst některé duchaplné mylenky a prosazování si svého, uráky a podobně. A ten pán co má problémy se skrytou reklamou, tak tomu vzkazuji: nejse tady od toho aby si posuzoval tyto věci - od toho je admin případně moderátor, v pravidlech je to jasně napsané :-((((
|
|
11.09.2012 21:23 -
|
2504758
|
|
.45acp
|
|
|
Ta diagnostika se nám nějak vysmekla. Tady i na souběném vláknu to vypadá jako kdy před časem své mylenky prezentoval nějakej Pilot. Asi by to sneslo zamčení v rámci karantény, snad to některé agresory odradí!
Ta diagnostika se nám nějak vysmekla. Tady i na souběném vláknu to vypadá jako kdy před časem své mylenky prezentoval nějakej Pilot. Asi by to sneslo zamčení v rámci karantény, snad to některé agresory odradí!
|
|
11.09.2012 22:18 -
|
2504778
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Tak hoani, sypu si popel na hlavu, e jsem tady rozpoutal převelký boj. Abych k tomu taky něco napsal. S útokem na přímou reklamou nesouhlasim. Ale trochu u mě to nadzvedlo , jak se za kadou potávkou na diag. ozve: zkuenosti, zkuenosti. Já vim je to pravda. Ale proč neodpovědět třeba na otázku, jak vyměnit kolo. Odpověď: Potřebuje klíč a zkuenosti. Za zkueností se dá povaovat, e nemám povolovat bezp. roub vzduch pistolí. Prakticky se nikde a nikdo nedozvěděl na co si dát pozor. A teď, kdy se vichni natvali, tak napsali: Pozor na změnu parametrů. Nenastavujte blbosti. Kdy nemám automat tak ho nenastavuji. Kdy dostanu odpověď zkuenosti. Prakticky neznalého člověka to nějak neosloví. Stejě si to koupí a podělá co se dá. Závěrem, můj názor. Koupě diag. je na Vás. Pomocník je to parádní. Vyčítejte závady,on-line hodnoty, dělejte print screen a vkládejte je do fóra. Zkuení určitě poradí. Diagnostika u není takové tabu a nástroj profíků. Ostatně s diag. chodí u i opravář pračky.
Tak hoani, sypu si popel na hlavu, e jsem tady rozpoutal převelký boj. Abych k tomu taky něco napsal. S útokem na přímou reklamou nesouhlasim. Ale trochu u mě to nadzvedlo , jak se za kadou potávkou na diag. ozve: zkuenosti, zkuenosti. Já vim je to pravda. Ale proč neodpovědět třeba na otázku, jak vyměnit kolo. Odpověď: Potřebuje klíč a zkuenosti. Za zkueností se dá povaovat, e nemám povolovat bezp. roub vzduch pistolí. Prakticky se nikde a nikdo nedozvěděl na co si dát pozor. A teď, kdy se vichni natvali, tak napsali: Pozor na změnu parametrů. Nenastavujte blbosti. Kdy nemám automat tak ho nenastavuji. Kdy dostanu odpověď zkuenosti. Prakticky neznalého člověka to nějak neosloví. Stejě si to koupí a podělá co se dá. Závěrem, můj názor. Koupě diag. je na Vás. Pomocník je to parádní. Vyčítejte závady,on-line hodnoty, dělejte print screen a vkládejte je do fóra. Zkuení určitě poradí. Diagnostika u není takové tabu a nástroj profíků. Ostatně s diag. chodí u i opravář pračky.:palec
|
|
11.09.2012 22:26 -
|
2504781
|
|
jumep
|
|
|
poviem to takto ...
99% otazok tu znie asi takto
kupil som si diagnostiku, lebo servis chcel po mne strasne prachy
nepise to ziadnu chybu a auto nejde .. co teraz ...
alebo ...
nejde mi motor, diagnostika pise ze je vadny snimac uhlu volantu ...
realne zistenie: cital chyby v riadiacke perovania (kde je tato chyba skoro na kazdom aute ....) ale z motora nemal nacitane nic a ani nevedel co dalej ... preto som ja osobne haklivy na vlastne diagnostiky, vacsina ludi nema paru o tom co s tym .... tu sa neda normalne poradit ... lebo cimviac sa snazis, tym horsie
poviem to takto ...
99% otazok tu znie asi takto
kupil som si diagnostiku, lebo servis chcel po mne strasne prachy
nepise to ziadnu chybu a auto nejde .. co teraz ...
alebo ...
nejde mi motor, diagnostika pise ze je vadny snimac uhlu volantu ...
realne zistenie: cital chyby v riadiacke perovania (kde je tato chyba skoro na kazdom aute ....) ale z motora nemal nacitane nic a ani nevedel co dalej ... preto som ja osobne haklivy na vlastne diagnostiky, vacsina ludi nema paru o tom co s tym .... tu sa neda normalne poradit ... lebo cimviac sa snazis, tym horsie
|
|
11.09.2012 22:28 -
|
2504782
|
|
.45acp
|
|
|
DanV napsal(a): Jako kamarádi z Vás úplně svítí to, e přijdete o keftíky. Tohle jsem nikde na ádnym fóru nezail, a u citroeny.cz, nebo starý dobrý xm-club. Tam jsme se předháněli, aby jeden duhému pomohl.
Musím se přiznat, nikdy jsem na jiným fóru nebyl, ale u jsem tu přečetl několik příspěvků členů, kteří kdysi byli na jmenovaných fórech a ti hovoří úplně jinak.
Co se týká údajných keftíků tebou zmíněných lidí, jen jim ty keftíky přejme! Kdy se podívá na ceny a odbornost značkových servisů, je dobře e tu jsou. Taky nejsem ádnej balíkář, a kdy mám někomu něco zaplatit, taky se kroutím jak had. Ale ty peníze zaplatim radi tomu, kdo semnou jedná na rovinu, ne ve značkovým servisu poníeně mačkat čepici a čekat jak mě ovexlujou s tím, e jim nakonec budu vděčnej, e se mi vůbec někdo věnoval.
Musím se přiznat, nikdy jsem na jiným fóru nebyl, ale u jsem tu přečetl několik příspěvků členů, kteří kdysi byli na jmenovaných fórech a ti hovoří úplně jinak.
Co se týká údajných keftíků tebou zmíněných lidí, jen jim ty keftíky přejme! Kdy se podívá na ceny a odbornost značkových servisů, je dobře e tu jsou. Taky nejsem ádnej balíkář, a kdy mám někomu něco zaplatit, taky se kroutím jak had. Ale ty peníze zaplatim radi tomu, kdo semnou jedná na rovinu, ne ve značkovým servisu poníeně mačkat čepici a čekat jak mě ovexlujou s tím, e jim nakonec budu vděčnej, e se mi vůbec někdo věnoval.
|
|
11.09.2012 22:44 -
|
2504791
|
|
jruze
|
|
|
No ono to zaclo hezky,ale zvrklo se to kvůli některým jedincum - polovicate rady - kazdy kdo o diag neco vito chape - ten kdo nevi placa blbosti - znovu zopakuji rad bych poradil,ale neumim od PC - proto piseme museli bychom to videt(nebo prijed) a to si par jedincu vysvetluje jako shaneni kseftu,reklamu atd..Muzu za sebe rict ze tu mam par veci na sklade jen proto ze dle priznaku jednoznacn nejaky dila protoze si nektere dily vyzaduji odjednani(nejsou na sklade v citroenu) tak je objednam dopredu a pri navsteve zakaznika zjistim ze je chyba jinde a jsem v tom za sve protoze zakaznikovi nedam dil ktery u neho vadny neni a potom mi trva treba dva mesice nez ho udam.Podle nej vyuzivam forum ke svemu prospechu zdarma a rejzuji na clenech clubu.Asi by nebylo od veci se chovat jako jinz servisy a napred diagnostikovat - objednavat a potom opravovat.A potom mne nekdo vysvetli jak vydelavam na clubu - ja jsem v tom za sve za posledni mesic za sest a ted se budu modlit abych to do srazu prodal a mohl jet.
No ono to zaclo hezky,ale zvrklo se to kvůli některým jedincum - polovicate rady - kazdy kdo o diag neco vito chape - ten kdo nevi placa blbosti - znovu zopakuji rad bych poradil,ale neumim od PC - proto piseme museli bychom to videt(nebo prijed) a to si par jedincu vysvetluje jako shaneni kseftu,reklamu atd..Muzu za sebe rict ze tu mam par veci na sklade jen proto ze dle priznaku jednoznacn nejaky dila protoze si nektere dily vyzaduji odjednani(nejsou na sklade v citroenu) tak je objednam dopredu a pri navsteve zakaznika zjistim ze je chyba jinde a jsem v tom za sve protoze zakaznikovi nedam dil ktery u neho vadny neni a potom mi trva treba dva mesice nez ho udam.Podle nej vyuzivam forum ke svemu prospechu zdarma a rejzuji na clenech clubu.Asi by nebylo od veci se chovat jako jinz servisy a napred diagnostikovat - objednavat a potom opravovat.A potom mne nekdo vysvetli jak vydelavam na clubu - ja jsem v tom za sve za posledni mesic za sest a ted se budu modlit abych to do srazu prodal a mohl jet.;-)
|
|
11.09.2012 22:59 -
|
2504794
|
|
DOUFAK
|
|
|
Jaroui - říká se - pro dobrotu na ebrotu... Hlavně pozor na tlak a transminázy v játrech,ostatní se u podá...
Jaroui - říká se - pro dobrotu na ebrotu... Hlavně pozor na tlak a transminázy v játrech,ostatní se u podá...:palec
|
|
| |
|
|