| | |
11.09.2012 17:59 -
Autodiagnostika - obecná netechnická diskuze
|
2504688
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
presunuti diskuze
presunuti diskuze
|
|
10.09.2012 16:18 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
2504245
|
|
Henry
|
|
|
Pánové
vypnout zadní stěrač, aby nestíral se zařazenou zpátečkou bych dokázal???
Pánové
vypnout zadní stěrač, aby nestíral se zařazenou zpátečkou bych dokázal???
|
|
10.09.2012 20:46 -
|
2504318
|
|
vikicv
|
|
|
Osobně> spoustu věcí jsem musel risknout, vč. peněz za hromadu techniky, abych se něčemu naučil. Naposledy nedávno NaviDrive RT3 ve svém autě na kterém jsem testoval home made CD s četinou..... Nehodlal jsem se smířit s tím, e pojedu někam do Olomouce a jetě za to dám někomu 2tis.Kč. Vy určitě také, proto dnes něco umíte a jste tam kde jste...
V Xanticlubu, kde jsem léta il, je prostředí přívětivějí, tam existuje spoustu lidí co se podělí o mech. znalosti, já jsem se dělil o to co vím o elektronice...kdy to podle mé rady nezvládne, tsk přijeď, pomůu ti..
Tady chytré hlavy jsou také, ale přeci jenom to tak nějak trochu zavání....chtějí z toho něco mít, přihřívat si svojí polívčičku, viz. autodiag apod... Ti pak rádi dělají bububu, aby odlovili ovečky do své chaloupky, udreli si monopol a odradili případné následovníky a techn. zdatné od jejich korýtek.... Pak si koledují výprask, prostě někdo příjde a sesadí je.
Nesoudní nech si své auto pos.rou čímkoliv co je volně k dispozici
Lexia, pájka, kladivo, autogen... jak je komu libo
Spoudní, techn. zdatní a jiní nech pouívají s rozmyslem a je jim to ku prospěchu.
Osobně> spoustu věcí jsem musel risknout, vč. peněz za hromadu techniky, abych se něčemu naučil. Naposledy nedávno NaviDrive RT3 ve svém autě na kterém jsem testoval home made CD s četinou..... Nehodlal jsem se smířit s tím, e pojedu někam do Olomouce a jetě za to dám někomu 2tis.Kč. Vy určitě také, proto dnes něco umíte a jste tam kde jste...
V Xanticlubu, kde jsem léta il, je prostředí přívětivějí, tam existuje spoustu lidí co se podělí o mech. znalosti, já jsem se dělil o to co vím o elektronice...kdy to podle mé rady nezvládne, tsk přijeď, pomůu ti..
Tady chytré hlavy jsou také, ale přeci jenom to tak nějak trochu zavání....chtějí z toho něco mít, přihřívat si svojí polívčičku, viz. autodiag apod... Ti pak rádi dělají bububu, aby odlovili ovečky do své chaloupky, udreli si monopol a odradili případné následovníky a techn. zdatné od jejich korýtek.... Pak si koledují výprask, prostě někdo příjde a sesadí je.
Spoudní, techn. zdatní a jiní nech pouívají s rozmyslem a je jim to ku prospěchu.
|
|
10.09.2012 21:18 -
|
2504325
|
|
Hanz 397
|
|
|
vikicv napsal(a): Osobně> spoustu věcí jsem musel risknout, vč. peněz za hromadu techniky, abych se něčemu naučil. Naposledy nedávno NaviDrive RT3 ve svém autě na kterém jsem testoval home made CD s četinou..... Nehodlal jsem se smířit s tím, e pojedu někam do Olomouce a jetě za to dám někomu 2tis.Kč. Vy určitě také, proto dnes něco umíte a jste tam kde jste...
Dovolil bych si nesouhlasit-taky jsem si pořídil diag(sice mě v práci iví,ale úplně jiná)a pokud od některé zdejí "chytré hlavy"potřebuju s něčím pomoct,nebo poradit,tak mi vdy ochotně a myslím,e i rádi,pomohli...
Dovolil bych si nesouhlasit-taky jsem si pořídil diag(sice mě v práci iví,ale úplně jiná)a pokud od některé zdejí "chytré hlavy"potřebuju s něčím pomoct,nebo poradit,tak mi vdy ochotně a myslím,e i rádi,pomohli...
|
|
10.09.2012 21:32 -
|
2504326
|
|
vikicv
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Dovolil bych si nesouhlasit-taky jsem si pořídil diag(sice mě v práci iví,ale úplně jiná)a pokud od některé zdejí "chytré hlavy"potřebuju s něčím pomoct,nebo poradit,tak mi vdy ochotně a myslím,e i rádi,pomohli...
Asi jsem to napsal moc drsně a moc globalizovaně.
Moná to tu kazí jen jednotlivci a majoritní větina má dobré úmysly.
V mých očích při přechodu z XaClubu sem, je nějaký ten rozdíl vidět. Prostě se toho pocitu z některých přispěvatelů nemůu zbavit a začerňuje mi to mozek. Tedy omluva.
Asi jsem to napsal moc drsně a moc globalizovaně.
Moná to tu kazí jen jednotlivci a majoritní větina má dobré úmysly.
V mých očích při přechodu z XaClubu sem, je nějaký ten rozdíl vidět. Prostě se toho pocitu z některých přispěvatelů nemůu zbavit a začerňuje mi to mozek. Tedy omluva.
|
|
10.09.2012 21:33 -
|
2504327
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
vikicv napsal(a): Osobně> spoustu věcí jsem musel risknout, vč. peněz za hromadu techniky, abych se něčemu naučil. Naposledy nedávno NaviDrive RT3 ve svém autě na kterém jsem testoval home made CD s četinou..... Nehodlal jsem se smířit s tím, e pojedu někam do Olomouce a jetě za to dám někomu 2tis.Kč. Vy určitě také, proto dnes něco umíte a jste tam kde jste...
no taky si dovolím nesouhlasit, zrovna Autodiag tady má docela dost příspěvků, je někdy sice protivný, ale poradit to poradí, na druhou stranu je potřeba si uvědomit jestli se tím někdo iví, tak nemůe dělat sponzora - a jestli si za četinu účtuje 2000,- je to zcela na rozhodnutí zákazníka, zda-li si tuto slubu zaplatí
no taky si dovolím nesouhlasit, zrovna Autodiag tady má docela dost příspěvků, je někdy sice protivný, ale poradit to poradí, na druhou stranu je potřeba si uvědomit jestli se tím někdo iví, tak nemůe dělat sponzora - a jestli si za četinu účtuje 2000,- je to zcela na rozhodnutí zákazníka, zda-li si tuto slubu zaplatí ;-)
|
|
10.09.2012 21:39 -
Re: Diagnostika - jak na to?
|
2504329
|
|
jumep
|
|
|
ano, to je jednoduchy ukon, potrebujes vediet akurat heslo BSI (tieto veci neriesim z principu na fore)
ano, to je jednoduchy ukon, potrebujes vediet akurat heslo BSI (tieto veci neriesim z principu na fore)
|
|
10.09.2012 21:43 -
|
2504331
|
|
jumep
|
|
|
mylis sa ... ako som inde pisal, nemam problem pomoct a poradit, obcas niekomu troska znadam, ale vzdy poradim - ale nie na fore ...
mylis sa ... ako som inde pisal, nemam problem pomoct a poradit, obcas niekomu troska znadam, ale vzdy poradim - ale nie na fore ...
|
|
10.09.2012 22:01 -
|
2504335
|
|
jruze
|
|
|
DanV napsal(a): Jako kamarádi z Vás úplně svítí to, e přijdete o keftíky. Tohle jsem nikde na ádnym fóru nezail, a u citroeny.cz, nebo starý dobrý xm-club. Tam jsme se předháněli, aby jeden duhému pomohl.
OK mne to dnes iví(druhou část obivy pro nedostatek času neprovozuji) - take tebe a vikiho rád přivítám ve svém kolektivu,nebudeme účtovat za opravy a budeme radit(a protoe to nejde od klávesnice tak by jsme mohli dojídět)-náklady na provoz dílny naúčtujem berňáku,ostatní poplatky spojené s podnikáním charitě a na jídlo se tam dá chodit také
A jen tak pro zajímavost - mé ceny jsou třetinové od značkových servisů,znalosti ?? (něco se dá vyčíst z hodnocení) a co se týče rad pročti si mé přízpěvky(kdy tak ti přepolu i SZ)
POKUD TO VYZNÍ JAKO REKLAMA TAK TO PROSÍM SMATE (ale nedalo mi to a trochu mne to nadzvedlo - je nástu dost kteří trávíme denně několik hodin u PC abychom poradili a to včetně autodiaga,jumepa a dalích)
OK mne to dnes iví(druhou část obivy pro nedostatek času neprovozuji) - take tebe a vikiho rád přivítám ve svém kolektivu,nebudeme účtovat za opravy a budeme radit(a protoe to nejde od klávesnice tak by jsme mohli dojídět)-náklady na provoz dílny naúčtujem berňáku,ostatní poplatky spojené s podnikáním charitě a na jídlo se tam dá chodit také:palec
A jen tak pro zajímavost - mé ceny jsou třetinové od značkových servisů,znalosti ?? (něco se dá vyčíst z hodnocení) a co se týče rad pročti si mé přízpěvky(kdy tak ti přepolu i SZ)
POKUD TO VYZNÍ JAKO REKLAMA TAK TO PROSÍM SMATE (ale nedalo mi to a trochu mne to nadzvedlo - je nástu dost kteří trávíme denně několik hodin u PC abychom poradili a to včetně autodiaga,jumepa a dalích)
|
|
10.09.2012 22:02 -
|
2504336
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Přemýlel jsem, zda se mám vecpat do této diskuse, ale nedalo mi to. Obecně je známo, e C5 tky jsou velice choulostivé na elektroniku. Neodborný zásah či patná konfigurace prostřednictvím diagnostiky bez znalosti moných následků se Vám můe sakra prodrait. Sám jsem se toho vyvaroval a nikdy jsem neměl s elektronikou ádné problémy (C5 mám od roku 2007 a najeto cca 100 000 bezproblémových km). Z okolí blízkého vím o "kolegovi C5 kaři", který si té nechal telovat svého miláčka od osoby poněkud méně znalé. Zakrátko na to se mu začala sr.t elektronika neuvěřitelným způsobem. Odstranění následků překročilo mnoho desítek Kč a týdny odstavení vozu po několika servisech. Take je potřeba to vidět poněkud z vícero úhlů pohledu. Moná e Ti, co se Ti Dane V zdají, e mají strach ze ztráty keftů ve skutečnosti Ti chtějí jen dobře poradit a uetřit spoustu potenciálních problémů nebo asi mají nějaké zkuenosti. Tím nechci nikoho odrazovat od koupi diagnostiky a experimentování. Je to kadého věc
;-) Přemýlel jsem, zda se mám vecpat do této diskuse, ale nedalo mi to. Obecně je známo, e C5 tky jsou velice choulostivé na elektroniku. Neodborný zásah či patná konfigurace prostřednictvím diagnostiky bez znalosti moných následků se Vám můe sakra prodrait. Sám jsem se toho vyvaroval a nikdy jsem neměl s elektronikou ádné problémy (C5 mám od roku 2007 a najeto cca 100 000 bezproblémových km). Z okolí blízkého vím o "kolegovi C5 kaři", který si té nechal telovat svého miláčka od osoby poněkud méně znalé. Zakrátko na to se mu začala sr.t elektronika neuvěřitelným způsobem. Odstranění následků překročilo mnoho desítek Kč a týdny odstavení vozu po několika servisech. Take je potřeba to vidět poněkud z vícero úhlů pohledu. Moná e Ti, co se Ti Dane V zdají, e mají strach ze ztráty keftů ve skutečnosti Ti chtějí jen dobře poradit a uetřit spoustu potenciálních problémů nebo asi mají nějaké zkuenosti. Tím nechci nikoho odrazovat od koupi diagnostiky a experimentování. Je to kadého věc :-))
|
|
10.09.2012 22:22 -
|
2504345
|
|
Henry
|
|
|
Díky za odpověď. Protoe mojí otázku přesunul admin do této sekce, tak ztratila aktuálnost. Otázku jsem napsal do sekce "Jakou diagnostiku", kde píete, e diagnostikou za 3000,- se auto jenom zničí.
Sám jsem absolvoval 1.) vypnutí denního svícení 2.) povolení tempomatu 3.) vypnutí zadního stírače 4.) povolení CD měniče.
Pokud spočítám ceny diagnostiky v servisu a cenu výrobku Made in China, tak o tom silně uvauju, ale to patří asi jinam.
Díky za odpověď. Protoe mojí otázku přesunul admin do této sekce, tak ztratila aktuálnost. Otázku jsem napsal do sekce "Jakou diagnostiku", kde píete, e diagnostikou za 3000,- se auto jenom zničí.
Sám jsem absolvoval 1.) vypnutí denního svícení 2.) povolení tempomatu 3.) vypnutí zadního stírače 4.) povolení CD měniče.
Pokud spočítám ceny diagnostiky v servisu a cenu výrobku Made in China, tak o tom silně uvauju, ale to patří asi jinam.
|
|
10.09.2012 22:26 -
|
2504346
|
|
jumep
|
|
|
plati rovnaka odpoved co povedal jruze a zopakujem to aj ja tu, diagnostiku osobne tiez neuctujem, ak uznas za vhodne ze stoji ti to za to mi za nu nieco dat, tak mi daj ... hadat sa nebudem, takze nevidim dovod kupovat si to ... ale kazdy nech spravi podla svojho uvazenia, ale potom sa tu nepytajte ze auto pise chybu taku a taku, co s tym, ma to 90% vypovednu hodnotu rovnaku ako hlaska antipollution fault
plati rovnaka odpoved co povedal jruze a zopakujem to aj ja tu, diagnostiku osobne tiez neuctujem, ak uznas za vhodne ze stoji ti to za to mi za nu nieco dat, tak mi daj ... hadat sa nebudem, takze nevidim dovod kupovat si to ... ale kazdy nech spravi podla svojho uvazenia, ale potom sa tu nepytajte ze auto pise chybu taku a taku, co s tym, ma to 90% vypovednu hodnotu rovnaku ako hlaska antipollution fault
|
|
10.09.2012 22:54 -
|
2504373
|
|
vikicv
|
|
|
jruze napsal(a): OK mne to dnes iví(druhou část obivy pro nedostatek času neprovozuji) - take tebe a vikiho rád přivítám ve svém kolektivu,nebudeme účtovat za opravy a budeme radit(a protoe to nejde od klávesnice tak by jsme mohli dojídět)-náklady na provoz dílny naúčtujem berňáku,ostatní poplatky spojené s podnikáním charitě a na jídlo se tam dá chodit také
Chce abych ti spočítal kolik tvých polorad je proloeno nepřímou reklamou na tvůj servis nebo roziřováním povědomí e opravuje auta?
Myslí e C5 klub slouí k tvému podnikání?
Kolik za tento prostor, který je ti dopřán ve fóru, platí klubu?
Inzerce na tebe je v CCCA, to by ti mohlo stačit. Má tam napsáno nekomerční pomoc a přitom je servis jediný tvůj zdroj příjmů....
U víc nebudu psát.
Chce abych ti spočítal kolik tvých polorad je proloeno nepřímou reklamou na tvůj servis nebo roziřováním povědomí e opravuje auta?
Inzerce na tebe je v CCCA, to by ti mohlo stačit. Má tam napsáno nekomerční pomoc a přitom je servis jediný tvůj zdroj příjmů....
U víc nebudu psát.
|
|
10.09.2012 23:46 -
|
2504385
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Připomíná mi to dotaz mého kolegy v práci ... hele, máme doma androidí telefon a po updatu nefunguje ..
Hmm ... ofiko update ? mnoo nevim .... asi ne
Je tam origo romka ? mnoo nevim asi ne
Co servis? tam mně vyhodili
Aha, take flashovaný a jetě blbě ... hmmm asi joo
A co to dělá .... no je asi smazanej folder s imei atp...
Taaak tady chrlíí .... tak o si v riti ...... hmmm asi jo ....
Hmm, tak co po mně chce
A si takhle někdo pohraje tou hračkou z číny s autem, tak auto se mu to auto bude zahazovat blbě....
(a pak tu zjiujete jetě to heslo, pod kterým sou chráněný ty víc destruktivní fce ... )
Připomíná mi to dotaz mého kolegy v práci ... hele, máme doma androidí telefon a po updatu nefunguje ..
Hmm ... ofiko update ? mnoo nevim .... asi ne
Je tam origo romka ? mnoo nevim asi ne
Co servis? tam mně vyhodili
Aha, take flashovaný a jetě blbě ... hmmm asi joo
A co to dělá .... no je asi smazanej folder s imei atp...
Taaak tady chrlíí .... tak o si v riti ...... hmmm asi jo ....
Hmm, tak co po mně chce
A si takhle někdo pohraje tou hračkou z číny s autem, tak auto se mu to auto bude zahazovat blbě.... :-p
(a pak tu zjiujete jetě to heslo, pod kterým sou chráněný ty víc destruktivní fce ... :-p )
|
|
11.09.2012 01:56 -
|
2504389
|
|
Jeffrey
|
|
|
Myslím, e u to směřuje trochu mimo téma, nicméně si neodpustím reakci na rýpání do těch "chytrých hlav" a kamarádů z klubu.
1) Osobně jezdím servisovat k jumepovi, tiefovi, jruzemu a NIKDY mě nenapdlo, e bych za práci nezaplatil, e by to snad měli dělat zdarma jako slubu lidu. Jedna věc jsou toti rady a porady zde na fóru, druhá věc jsou potom ty samotné opravy, které vám dokola zdarma nikdo provádět nebude.
2) Nikdy se mi u výe jmenovaných nestalo, e by mne nějak podrazili nebo oidili.
3) Kdy potřebuji poradit s ND, popř. sehnat někde za rozumnou cenu - NENÍ PROBLÉM !!
ádné brutální přiráky jako v kterémkoli jiném servisu. Kdy si přivezu vlastní ND - namontují mi ho bez řečí a výmluv.
4) Kdy chci třebas jen pokecat o čemkoli - NENÍ PROBLÉM !! Přijedu, dostanu vodu, popř. uvaří kafe, probereme to, najdeme řeení. Podotýkám, e ZCELA ZDARMA!!
5) Kvalita a spokojenost? viz. C.C.C.A. (to mluví za ve)
6) A teď to hlavní - Cena za práci:
Upřímně tu prohlauji, e za ty peníze bych to já asi nedělal. Ceny jsou velmi, ale opravdu velmi solidní a minimálně třetinové ne v jakémkoli jiném servisu, to ani nemluvě o značkovém.
Nemohu tedy souhlasit s tím, e výe jmenované tu bude někdo napadat ve smylu, e se bojí, e přijdou o keftíky, e si tu nepřímo dělají reklamu a jestli jim to má sesumírovat, popř. poukazovat na to, jak super to bylo na XA nebo XMclubu, e tam se členové předháněli v pomoci kolegům.
Dovedete si vůbec představit, e byste celý den leeli někomu pod autem za dobré slovo? A rát budete co? Pardon, je to pro kolegu z klubu, do práce nepůjdu, teď tu budu od rána do noci dělat jeho auto, zcela zdarma. Stát se o mne jistě postará a peníze nepotřebuji, nastytí mě toti dobrý pocit z toho, e jsem si za to nevzal ani korunu, budu jíst kořínky. Proberte se!!
Upřímně? Taky nejsem ádnej lempl a dost věcí si opravím sám, ND si umím pořídit za slunou cenu a diagnostiku mám taky, ale v mém případě je problém s prostorem pro servis, protoe ne ve se dá řeit na ulici před panelákem. Proto zapla pánbů za kamarády z C5clubu, jako jsou jumep, tief, jruze a dalí.
A nemít výe uvedené kolegy v klubu, byla by větina členů u dávno v pr..li, a v zoufalství by se lidé snaili C5 zbavit, protoe by nevěděli jak dál. Osobně jsem tu získal dost zkueností a dozvěděl se o svém voze mnoho uitečných informací. podotýkám, e ZCELA ZDARMA.
Můete mě ukamenovat.
Myslím, e u to směřuje trochu mimo téma, nicméně si neodpustím reakci na rýpání do těch "chytrých hlav" a kamarádů z klubu.
1) Osobně jezdím servisovat k jumepovi, tiefovi, jruzemu a NIKDY mě nenapdlo, e bych za práci nezaplatil, e by to snad měli dělat zdarma jako slubu lidu.:nevim Jedna věc jsou toti rady a porady zde na fóru, druhá věc jsou potom ty samotné opravy, které vám dokola zdarma nikdo provádět nebude.
2) Nikdy se mi u výe jmenovaných nestalo, e by mne nějak podrazili nebo oidili.
3) Kdy potřebuji poradit s ND, popř. sehnat někde za rozumnou cenu - NENÍ PROBLÉM !!
ádné brutální přiráky jako v kterémkoli jiném servisu. Kdy si přivezu vlastní ND - namontují mi ho bez řečí a výmluv.;-)
4) Kdy chci třebas jen pokecat o čemkoli - NENÍ PROBLÉM !! Přijedu, dostanu vodu, popř. uvaří kafe, probereme to, najdeme řeení. Podotýkám, e ZCELA ZDARMA!!:-)
5) Kvalita a spokojenost? viz. C.C.C.A. (to mluví za ve)
6) A teď to hlavní - Cena za práci:
Upřímně tu prohlauji, e za ty peníze bych to já asi nedělal. Ceny jsou velmi, ale opravdu velmi solidní a minimálně třetinové ne v jakémkoli jiném servisu, to ani nemluvě o značkovém.:palec
Nemohu tedy souhlasit s tím, e výe jmenované tu bude někdo napadat ve smylu, e se bojí, e přijdou o keftíky, e si tu nepřímo dělají reklamu a jestli jim to má sesumírovat, popř. poukazovat na to, jak super to bylo na XA nebo XMclubu, e tam se členové předháněli v pomoci kolegům.
Dovedete si vůbec představit, e byste celý den leeli někomu pod autem za dobré slovo? A rát budete co? Pardon, je to pro kolegu z klubu, do práce nepůjdu, teď tu budu od rána do noci dělat jeho auto, zcela zdarma. Stát se o mne jistě postará a peníze nepotřebuji, nastytí mě toti dobrý pocit z toho, e jsem si za to nevzal ani korunu, budu jíst kořínky. Proberte se!!:-((((
Upřímně? Taky nejsem ádnej lempl a dost věcí si opravím sám, ND si umím pořídit za slunou cenu a diagnostiku mám taky, ale v mém případě je problém s prostorem pro servis, protoe ne ve se dá řeit na ulici před panelákem. Proto zapla pánbů za kamarády z C5clubu, jako jsou jumep, tief, jruze a dalí.
A nemít výe uvedené kolegy v klubu, byla by větina členů u dávno v pr..li, a v zoufalství by se lidé snaili C5 zbavit, protoe by nevěděli jak dál. Osobně jsem tu získal dost zkueností a dozvěděl se o svém voze mnoho uitečných informací. podotýkám, e ZCELA ZDARMA.
Můete mě ukamenovat. :-p:-d
|
|
11.09.2012 07:46 -
|
2504419
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
vikicv napsal(a): Chce abych ti spočítal kolik tvých polorad je proloeno nepřímou reklamou na tvůj servis nebo roziřováním povědomí e opravuje auta?
U víc nebudu psát.
Jestlipak jsi taky spočítal, kolik rad rozdali tihle chlapi bez jakýhokoliv nároku na odměnu. e se trochu nestydí? Poradil jsi ty u někomu z klubu? A e jsme kopyta a neumíme si pomoct ani podle návodů, který ti chlapi vypracovali a denně je tady znova opakují, to je asi taky jejich vina. No a tak k nim zajedeme a oni nám to opraví. A sakra lacino. Nejednou jsem slyel: "Nech to být, to nestojí za řeč." A hanba by mě fackovala, kdybych toho vyuil a odjel jen s poděkováním. I tak mi uetřili spoustu peněz a jsem jim dluníkem. Mrzí mě, e to teď musí číst a přál bych si, aby to bylo smazaný. Nikdy bych nevěřil, e se tohohle tady dočkám. Fakt ostuda. Závist je hnusná.
Jestlipak jsi taky spočítal, kolik rad rozdali tihle chlapi bez jakýhokoliv nároku na odměnu. e se trochu nestydí? Poradil jsi ty u někomu z klubu? A e jsme kopyta a neumíme si pomoct ani podle návodů, který ti chlapi vypracovali a denně je tady znova opakují, to je asi taky jejich vina. No a tak k nim zajedeme a oni nám to opraví. A sakra lacino. Nejednou jsem slyel: "Nech to být, to nestojí za řeč." A hanba by mě fackovala, kdybych toho vyuil a odjel jen s poděkováním. I tak mi uetřili spoustu peněz a jsem jim dluníkem. Mrzí mě, e to teď musí číst a přál bych si, aby to bylo smazaný. Nikdy bych nevěřil, e se tohohle tady dočkám. Fakt ostuda. Závist je hnusná.
|
|
11.09.2012 07:52 -
|
2504429
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
1. To Jeffrey - 110% souhlas!!
2. I u lidí nemajících znalosti a zkuenosti chápu, e si pořídí diag pro potěení , protoe auto je jejich miláček a chtějí zkoumat co se dá.
Ale přeji jim, aby moc nebobtnalo sousední vlákno - Diagnostka Jak na to. Jedna rada je jednoduchá a společná pro vechny počítačové systémy - čtěte si pro informaci cokoli (správnost interpretace přečtených dat zde nebudu diskutovat), ale před kadým zápisem pětkrát měřit a jednou řezat. A kdy u zapisuji, tak si poznamenat původní nastavení.
1. To Jeffrey - 110% souhlas!!
2. I u lidí nemajících znalosti a zkuenosti chápu, e si pořídí diag pro potěení , protoe auto je jejich miláček a chtějí zkoumat co se dá.
Ale přeji jim, aby moc nebobtnalo sousední vlákno - Diagnostka Jak na to. Jedna rada je jednoduchá a společná pro vechny počítačové systémy - čtěte si pro informaci cokoli (správnost interpretace přečtených dat zde nebudu diskutovat), ale před kadým zápisem pětkrát měřit a jednou řezat. A kdy u zapisuji, tak si poznamenat původní nastavení.
|
|
| |
|
|