| | |
23.07.2012 22:30 -
Otevírání dveří jde ztuha
|
2494547
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
presunuti diskuze
presunuti diskuze
|
|
23.07.2012 21:02 -
Re: Automatické zamykání v případě sráky
|
2494532
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Ahoj, uplně to sem nepatří, ale lepí vlákno jsem nenael a zakládat nový... to radi oupnu sem:
docela rád bych vyuíval automatický zamykání, ale hrozně mě tvou dvě věci-> jednak opravdu otřesnej a lacinej zvuk při zamknutí (řekněme, e to by se dalo překousnout). A síla, kterou člověk musí vyvinout na páčku dveří, aby se odemčelo. Jde vám to taky tak děsně ztuha? Kdy je to zamčený, tak mladá se svejma dvaceti kilama, aby to otevřela musí pomalu oběma rukama a jetě má člověk pocit, e mu zůstane ta páčka v ruce. Přitom v pitomým sluebním berlingu není ani jeden z těchto problémů, čemu nerozumim, e auto jako c5 se v tomhle chová o tolik hůř.
Zajímá mě teda, jestli při zamknutých dveřích je normální e to jde tak hrozně těko otevřít, popř. jestli snad to někomu zamyká víc potchu. Nebo u je prostě něco u mě opotřebovaný
Ahoj, uplně to sem nepatří, ale lepí vlákno jsem nenael a zakládat nový... to radi oupnu sem:
docela rád bych vyuíval automatický zamykání, ale hrozně mě tvou dvě věci-> jednak opravdu otřesnej a lacinej zvuk při zamknutí (řekněme, e to by se dalo překousnout). A síla, kterou člověk musí vyvinout na páčku dveří, aby se odemčelo. Jde vám to taky tak děsně ztuha? Kdy je to zamčený, tak mladá se svejma dvaceti kilama, aby to otevřela musí pomalu oběma rukama a jetě má člověk pocit, e mu zůstane ta páčka v ruce. Přitom v pitomým sluebním berlingu není ani jeden z těchto problémů, čemu nerozumim, e auto jako c5 se v tomhle chová o tolik hůř. :nevim
Zajímá mě teda, jestli při zamknutých dveřích je normální e to jde tak hrozně těko otevřít, popř. jestli snad to někomu zamyká víc potchu. Nebo u je prostě něco u mě opotřebovaný :nevim
|
|
23.07.2012 21:59 -
Re: Automatické zamykání v případě sráky
|
2494542
|
|
jruze
|
|
|
Zbyňa napsal(a): Ahoj, uplně to sem nepatří, ale lepí vlákno jsem nenael a zakládat nový... to radi oupnu sem:
docela rád bych vyuíval automatický zamykání, ale hrozně mě tvou dvě věci-> jednak opravdu otřesnej a lacinej zvuk při zamknutí (řekněme, e to by se dalo překousnout). A síla, kterou člověk musí vyvinout na páčku dveří, aby se odemčelo. Jde vám to taky tak děsně ztuha? Kdy je to zamčený, tak mladá se svejma dvaceti kilama, aby to otevřela musí pomalu oběma rukama a jetě má člověk pocit, e mu zůstane ta páčka v ruce. Přitom v pitomým sluebním berlingu není ani jeden z těchto problémů, čemu nerozumim, e auto jako c5 se v tomhle chová o tolik hůř.
Zajímá mě teda, jestli při zamknutých dveřích je normální e to jde tak hrozně těko otevřít, popř. jestli snad to někomu zamyká víc potchu. Nebo u je prostě něco u mě opotřebovaný
U některých je to docela potich a u jiných morda jak ... a co se týká otevítání - není nic jednoduího ne to odemknout tlačítkem před otvíráním,nebo deaktivovat a v případě potřeby zamknout tlačítkem.Já to mám deaktivované páč je mi líto mechanismu -nicméně k otázce u některých to také nejde nějak fest u jiných ano - asi bych to skusil namazat - mně začalo chodit otevírání u řidiče také dost fest a protoe na své auto nemám čas tak jsem tam jen nastříkal (kolem zámku a kvírama pod klikou) mazivo ve spreji a okamitě jak nové - moná by to pomohlo i při zamčeném autě
U některých je to docela potich a u jiných morda jak ... a co se týká otevítání - není nic jednoduího ne to odemknout tlačítkem před otvíráním,nebo deaktivovat a v případě potřeby zamknout tlačítkem.Já to mám deaktivované páč je mi líto mechanismu -nicméně k otázce u některých to také nejde nějak fest u jiných ano - asi bych to skusil namazat - mně začalo chodit otevírání u řidiče také dost fest a protoe na své auto nemám čas tak jsem tam jen nastříkal (kolem zámku a kvírama pod klikou) mazivo ve spreji a okamitě jak nové - moná by to pomohlo i při zamčeném autě :nevim
|
|
23.07.2012 22:51 -
Re: Otevírání dveří jde ztuha
|
2494549
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Zkusím s tím něco takovýho udělat.. odemykat tlačítkem, ač to zní blbě, je práce navíc, která se mi nechce dělat, kór kdy člověk někoho veze, apod. Kdy s tím něco vymyslím, dám vědět, jak jsem dopadl.
Zkusím s tím něco takovýho udělat.. odemykat tlačítkem, ač to zní blbě, je práce navíc, která se mi nechce dělat, kór kdy člověk někoho veze, apod. Kdy s tím něco vymyslím, dám vědět, jak jsem dopadl.
|
|
| |
|
|