| | |
02.10.2015 11:28 -
Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
|
2869360
|
|
jumep
|
|
|
tak tak, ono to je utkvela predstava nasinca ze americania seru na emisie a podobne ... treba tam zajst a potom tam pochopis ich sialenosti v podobe ECOboost a neviem coho
rovnako je to tam so smejdovym tovarom, malokto si dovoli predavat v obchode brak, lebo ked ho niekto zazaluje (vid MCDONALD a upozornenia na to ze kava je horuca) tak z neho vyseka tazke prachy a ak je takych viac ...
tak tak, ono to je utkvela predstava nasinca ze americania seru na emisie a podobne ... treba tam zajst a potom tam pochopis ich sialenosti v podobe ECOboost a neviem coho
rovnako je to tam so smejdovym tovarom, malokto si dovoli predavat v obchode brak, lebo ked ho niekto zazaluje (vid MCDONALD a upozornenia na to ze kava je horuca) tak z neho vyseka tazke prachy a ak je takych viac ...
|
|
02.10.2015 12:22 -
|
2869364
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Přesně tak, je to o lidech, tam se soudili kvůli kadému prdu a vytřískali z toho balíky peněz, u nás se kadý pohádá nanejví v prodejně a tím to končí, jak u nás má někdo něco dát k soudu, u běhá mráz po zádech, kadý řekne, je to o čase, penězích a boj právníků s nejasným výsledkem, tak se na to vykalou, i kdy tento případ to zrovna není, mluvilo se dlouho o těchto věcech, ale teprve te to vyplulo na denní světlo a potvrdilo se, čas ukáe, zda se lidé spolčí a dají to k soudu, pokud si lidé nenechají nic líbit a budou absolvovat tuto cestu, pak věřim, e tady budou stejné podmínky jako za velkou louí a nikdo si nic takového nedovolí jako tam.
Přesně tak, je to o lidech, tam se soudili kvůli kadému prdu a vytřískali z toho balíky peněz, u nás se kadý pohádá nanejví v prodejně a tím to končí, jak u nás má někdo něco dát k soudu, u běhá mráz po zádech, kadý řekne, je to o čase, penězích a boj právníků s nejasným výsledkem, tak se na to vykalou, i kdy tento případ to zrovna není, mluvilo se dlouho o těchto věcech, ale teprve te to vyplulo na denní světlo a potvrdilo se, čas ukáe, zda se lidé spolčí a dají to k soudu, pokud si lidé nenechají nic líbit a budou absolvovat tuto cestu, pak věřim, e tady budou stejné podmínky jako za velkou louí a nikdo si nic takového nedovolí jako tam.
|
|
02.10.2015 13:26 -
|
2869374
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Přesně tak. Předvčerejkem to řeili v Hydeparku, ptali se hostů, jestli se Čei taky budou soudit. Prý ne, Čei na to nejsou zvyklí a o co by se jako měli soudit, ádná újma nikomu nevznikla...
Čei by se normálně soudili, ale tady je to na 20 let, po tu dobu by člověk nesměl to auto pouívat a nakonec by vysoudil odkup automobilkou... To to auto můe rovnou sám prodat.
Přesně tak. Předvčerejkem to řeili v Hydeparku, ptali se hostů, jestli se Čei taky budou soudit. Prý ne, Čei na to nejsou zvyklí a o co by se jako měli soudit, ádná újma nikomu nevznikla...
Čei by se normálně soudili, ale tady je to na 20 let, po tu dobu by člověk nesměl to auto pouívat a nakonec by vysoudil odkup automobilkou... To to auto můe rovnou sám prodat.
|
|
02.10.2015 13:30 -
|
2869375
|
|
jumep
|
|
|
tak tak, to je tiez pricina preco u nas funguje v pohode fap off, keby to bolo tam tak ten clovek je bezdomovec lebo klamanie zakaznika atd.
tak tak, to je tiez pricina preco u nas funguje v pohode fap off, keby to bolo tam tak ten clovek je bezdomovec lebo klamanie zakaznika atd.
|
|
02.10.2015 14:50 -
|
2869385
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
ADAC zkusil 80 současných dieselových aut, která vechna splňují emise podle testu NEDC, otestovat novým připravovaným testem WTLP.
Nejhorí modely překračují emise NOx a 15x, nejlepích 22 modelů (z toho 7 z koncernu VW) plní limity i podle nového testu.
.link.
ADAC zkusil 80 současných dieselových aut, která vechna splňují emise podle testu NEDC, otestovat novým připravovaným testem WTLP.
Nejhorí modely překračují emise NOx a 15x, nejlepích 22 modelů (z toho 7 z koncernu VW) plní limity i podle nového testu.
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/kdo-dalsi-v-evrope-podvadi-pri-testech-emisi-snad-vsichni-a-nic-jim-za-to-nehrozi/
|
|
02.10.2015 22:38 -
|
2869515
|
|
jruze
|
|
|
S tím co musí plnit auto ohledně emisí? musí plnit to co je TP - to znamená e kdy je auto vyrobeno bez FAP tak má nějaké hodnoty (jiné ne s FAP) a musí splňovat tyto hodnoty v TP- Musí mít origo jednotku,origo soft,komponenty motoru bez chyb,aditivace bez chyb atd.. - je to sloitějí..... pokud projde toto tak se přistoupí na test a ten musí splnit normu.
S tím co musí plnit auto ohledně emisí? musí plnit to co je TP - to znamená e kdy je auto vyrobeno bez FAP tak má nějaké hodnoty (jiné ne s FAP) a musí splňovat tyto hodnoty v TP-;-) Musí mít origo jednotku,origo soft,komponenty motoru bez chyb,aditivace bez chyb atd.. - je to sloitějí..... pokud projde toto tak se přistoupí na test a ten musí splnit normu.:-p
|
|
08.12.2015 22:18 -
|
2895779
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak fapoffáci a tuňáci motorů, tady to máte černé na bílém a můete to pomalu vracet zpět: .link.
tak fapoffáci a tuňáci motorů, tady to máte černé na bílém a můete to pomalu vracet zpět: http://zpravy.aktualne.cz/domaci/konec-aut-ktera-jezdi-nacerno-policie-zprisni-kontroly-uprav/r~5e43025c9cf411e5928a002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=A&utm_term=position-0 ;-)
|
|
08.12.2015 22:29 -
|
2895790
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Spis mi prijde vtipny ze uz premysli o novele novely ze bude moct auto prihlasit na jakemkoliv urade a ne v miste bydliste vlastnika. Zjistili ze je to na prd no. Ale to tak v CZ chodi. Nez aby se nekdo zamyslel ze je to uplna magorina tak to daji do obehu a ted budou novelovat
Spis mi prijde vtipny ze uz premysli o novele novely ze bude moct auto prihlasit na jakemkoliv urade a ne v miste bydliste vlastnika. Zjistili ze je to na prd no. Ale to tak v CZ chodi. Nez aby se nekdo zamyslel ze je to uplna magorina tak to daji do obehu a ted budou novelovat
|
|
08.12.2015 22:34 -
|
2895795
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
ak si ty peníze musí nějak zaslouit, nebo se pletu?
ak si ty peníze musí nějak zaslouit, nebo se pletu? :-d
|
|
08.12.2015 23:39 -
|
2895837
|
|
jumep
|
|
|
ked tam uvidi pod autom ten valec (+ malo by to byt aj v papieroch ze fap ano) tak neviem co potrebuje zistovat
ked tam uvidi pod autom ten valec (+ malo by to byt aj v papieroch ze fap ano) tak neviem co potrebuje zistovat
|
|
08.12.2015 23:45 -
|
2895838
|
|
najk
|
|
|
ja jsu laik a stačí mi zadat Vinko a vím jestli ho tam mám mít nebo ne... je otázkou jestli to budou umět 1. ledna, ale a to rozjedou, tak smolíček...... a kde ho stačí zadat??? ví dobře, e v Citroen service a tam pro TK nebude problém se dostat
ja jsu laik a stačí mi zadat Vinko a vím jestli ho tam mám mít nebo ne... je otázkou jestli to budou umět 1. ledna, ale a to rozjedou, tak smolíček...... a kde ho stačí zadat??? ví dobře, e v Citroen service a tam pro TK nebude problém se dostat
|
|
09.12.2015 00:08 -
|
2895839
|
|
jruze
|
|
|
najk napsal(a): ja jsu laik a stačí mi zadat Vinko a vím jestli ho tam mám mít nebo ne... je otázkou jestli to budou umět 1. ledna, ale a to rozjedou, tak smolíček...... a kde ho stačí zadat??? ví dobře, e v Citroen service a tam pro TK nebude problém se dostat
Blbne mi počítač a román k tomu mi to smázlo a u teď nechci psát celé znovu - oni by rádi najeli na způsob rakuáků - někdy v dohledné době by měli mít mobilní jednotky a jak uvidí e auto hulí tak tě odstaví změří a jak nebude v normě tak má smolíka, na STK to zatím mohou jen fizicky - jinak na lince je dalích 8. kamer(online),které fotí předek,zadek,boky auta,+ musí nafotit vin a Km - ve odesílají online na ministerstvo dopravy(pod autem kamera není) - (foáky mají dobré rozliení e vidí ve od vzorku pneu i ,,po nudli u nosu řidiče") na emisích obdobně. Jen jsem jetě psal e v HR jsem musel odstranit FAP (důvod závada) po návratu odstraněna a auto nekouřilo ani při prudké akceleraci,nehlásilo chybu , měřené hodnoty údajů ohledně FAP jak mají být. dalí příklad je RHR bez a s FAP origo - můu říct e oklivka nezakouří(je bez -origo) narozdíl od xx aut s origo FAP. je to od celkového stavu motoru. Dokud budou mít to co mají nemuseli by na to přijít - pokud dotáhnou výhruky do konce bude hůř. Na vyí výkon také nemají zatím zařízení.A dalí : jak chtějí měřit emise na jednotce(autu s jednotkou) která má nastaven omezovač (origo) na místě - tudí na emisích na max 3000ot ? kdy se měří emise při přeběhovích otáčkách?
Blbne mi počítač a román k tomu mi to smázlo a u teď nechci psát celé znovu - oni by rádi najeli na způsob rakuáků - někdy v dohledné době by měli mít mobilní jednotky a jak uvidí e auto hulí tak tě odstaví změří a jak nebude v normě tak má smolíka, na STK to zatím mohou jen fizicky - jinak na lince je dalích 8. kamer(online),které fotí předek,zadek,boky auta,+ musí nafotit vin a Km - ve odesílají online na ministerstvo dopravy(pod autem kamera není) - (foáky mají dobré rozliení e vidí ve od vzorku pneu i ,,po nudli u nosu řidiče") na emisích obdobně. Jen jsem jetě psal e v HR jsem musel odstranit FAP (důvod závada) po návratu odstraněna a auto nekouřilo ani při prudké akceleraci,nehlásilo chybu , měřené hodnoty údajů ohledně FAP jak mají být. dalí příklad je RHR bez a s FAP origo - můu říct e oklivka nezakouří(je bez -origo) narozdíl od xx aut s origo FAP. je to od celkového stavu motoru. Dokud budou mít to co mají nemuseli by na to přijít - pokud dotáhnou výhruky do konce bude hůř. Na vyí výkon také nemají zatím zařízení.A dalí : jak chtějí měřit emise na jednotce(autu s jednotkou) která má nastaven omezovač (origo) na místě - tudí na emisích na max 3000ot ? kdy se měří emise při přeběhovích otáčkách? :nevim
|
|
09.12.2015 00:29 -
|
2895842
|
|
najk
|
|
|
Jaroui úplně zbytečný román.... auto s Fapem musí mít FAP - funkční FAp!!!!!!! Ostatní je plkání o ničem
Jaroui úplně zbytečný román.... auto s Fapem musí mít FAP - funkční FAp!!!!!!! Ostatní je plkání o ničem :-D
|
|
09.12.2015 07:50 -
|
2895847
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Citace z článku od velkého mazáka :
S podobnými vytáčkami teď chce ministr dopravy Dan ok skoncovat. Do novely zákona o silničním provozu nechal vloit paragraf, podle něj budou muset servisy evidovat kadé podobně upravené vozidlo a zákazníka předem upozornit, e zásah na vozidle neodpovídá předpisům a on s ním nesmí na silnici.
Nejak to nechápu, co to řeí? To je jsko kdyby chtěli aby Vietnamci evidovali kolik prodali falených značkových věcí.
Přece kdy budu chtít ten FAP vyndat, tak mi to někdo v garái udělá a já o ničem nevim, takhle jsem to auto u koupil.
Jasně pokud nějaký jouda zajde do servisu který si najde někde podle reklamy na zvýení výkonu, tak tam mu dají fakturu a asi ho zaevidují.Ale jinak je to věc domluvy
To je stejný jako registrační pokladny pro ivnostníky. Pokud to někdo chce mit levnějí tak fakturu nechce a je jedbo jedtli je na papiru rukou,nebo online do systému.
Citace z článku od velkého mazáka :
S podobnými vytáčkami teď chce ministr dopravy Dan ok skoncovat. Do novely zákona o silničním provozu nechal vloit paragraf, podle něj budou muset servisy evidovat kadé podobně upravené vozidlo a zákazníka předem upozornit, e zásah na vozidle neodpovídá předpisům a on s ním nesmí na silnici.
Nejak to nechápu, co to řeí? To je jsko kdyby chtěli aby Vietnamci evidovali kolik prodali falených značkových věcí.
Přece kdy budu chtít ten FAP vyndat, tak mi to někdo v garái udělá a já o ničem nevim, takhle jsem to auto u koupil. :nevim
Jasně pokud nějaký jouda zajde do servisu který si najde někde podle reklamy na zvýení výkonu, tak tam mu dají fakturu a asi ho zaevidují.Ale jinak je to věc domluvy
To je stejný jako registrační pokladny pro ivnostníky. Pokud to někdo chce mit levnějí tak fakturu nechce a je jedbo jedtli je na papiru rukou,nebo online do systému.
|
|
09.12.2015 09:56 -
|
2895856
|
|
jruze
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Citace z článku od velkého mazáka :
Přece kdy budu chtít ten FAP vyndat, tak mi to někdo v garái udělá a já o ničem nevim, takhle jsem to auto u koupil.
No je dost firem které si z toho udělali ivnost a veřejně to nabízí a i s tím e to uvedou do původního stavu(v mém případě to bylo pár případů a to samo dovedem uvézt do původního stavu ale neřeí to problém k vůli kterému se to dělalo) - to pro ně znamená nahrání zpět soft (následně po tahanicích i funkční FAP) , ale to neřeí vlastní problém protoe pokud byla aditivace funkční tak nepouíváním zřejmě nebude a pokud byla nefunkční,tak vrácení softu a fapu nic neřeí - nebude jiné řeení ne zprovoznit a to konkrétně u 2.2HDI znamená rozchodit nádrku a druhou část aditivace která je zezhora na nádri(nádr ven a pokusit se rozchodit a nebo vyměnit tuto část) - to je i tvůj problém proto se to dělalo.Co bude tak nákladné e to převíí cenu těchto starých aut a o to jim asi jde aby sníili počet starých aut.
No je dost firem které si z toho udělali ivnost a veřejně to nabízí a i s tím e to uvedou do původního stavu(v mém případě to bylo pár případů a to samo dovedem uvézt do původního stavu ale neřeí to problém k vůli kterému se to dělalo) - to pro ně znamená nahrání zpět soft (následně po tahanicích i funkční FAP) , ale to neřeí vlastní problém protoe pokud byla aditivace funkční tak nepouíváním zřejmě nebude a pokud byla nefunkční,tak vrácení softu a fapu nic neřeí - nebude jiné řeení ne zprovoznit a to konkrétně u 2.2HDI znamená rozchodit nádrku a druhou část aditivace která je zezhora na nádri(nádr ven a pokusit se rozchodit a nebo vyměnit tuto část) - to je i tvůj problém proto se to dělalo.Co bude tak nákladné e to převíí cenu těchto starých aut a o to jim asi jde aby sníili počet starých aut.:nevim
|
|
09.12.2015 13:39 -
|
2895898
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
A co můj případ?
Auto nijak navíc nekouří, ale v tahu si trochu blafne, FAP ale mám, jen je v něm díra, tudí nefunguje tak, jak by měl. Řidicí jednotka nebyla nijak upravená, prostě si myslí, e tam ten FAP je ok.
Na emisích dáte někomu pár stovek a budete mít emise vzorový.
Jasně, poruuju pravidla, vim o tom, nejsem holt tak morální. Ale můe mi teda někdo pokutovat? Emise ok, FAP je tam, jednotka původní...
A co můj případ?
Auto nijak navíc nekouří, ale v tahu si trochu blafne, FAP ale mám, jen je v něm díra, tudí nefunguje tak, jak by měl. Řidicí jednotka nebyla nijak upravená, prostě si myslí, e tam ten FAP je ok.
Na emisích dáte někomu pár stovek a budete mít emise vzorový.
Jasně, poruuju pravidla, vim o tom, nejsem holt tak morální. ;-) Ale můe mi teda někdo pokutovat? Emise ok, FAP je tam, jednotka původní...
|
|
| |
|
|