| | |
09.11.2018 10:17 -
Re: Tané zařízení - netechnická diskuze, jaké? kde?
|
3189982
|
|
hanyys
|
Město: Boseň, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Má někdo zkuenost s taeným na 1,6 Hdi combi , rok 2010.
Mám nějaké nabídky a zajímala by me ověřena značka.
Citroen s origo a nebo u nás firma s westfalii je za 15 komplet.
Jsou i levnějí kolem 11-12.
Tak jestli má smysl to řeit nebo ne.
Jde mi o nosič kol a občas něco odvezu na vozíku.
Má někdo zkuenost s taeným na 1,6 Hdi combi , rok 2010.
Mám nějaké nabídky a zajímala by me ověřena značka.
Citroen s origo a nebo u nás firma s westfalii je za 15 komplet.
Jsou i levnějí kolem 11-12.
Tak jestli má smysl to řeit nebo ne.
Jde mi o nosič kol a občas něco odvezu na vozíku.
|
|
09.11.2018 15:50 -
|
3190019
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Zajimave, ja jsem jiz pred lety kupoval origo tazne sundavaci v Citroenu, a stalo me to asi tak tech 11-12 tisic. Jestli jsem dostal nejakou lepsi cenu nebo byl vyprodej nebo to je normalni cena nepovim.
Zajimave, ja jsem jiz pred lety kupoval origo tazne sundavaci v Citroenu, a stalo me to asi tak tech 11-12 tisic. Jestli jsem dostal nejakou lepsi cenu nebo byl vyprodej nebo to je normalni cena nepovim.
|
|
09.11.2018 15:53 -
|
3190020
|
|
hanyys
|
Město: Boseň, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 17 |
|
|
RimmerCZ napsal(a): Zajimave, ja jsem jiz pred lety kupoval origo tazne sundavaci v Citroenu, a stalo me to asi tak tech 11-12 tisic. Jestli jsem dostal nejakou lepsi cenu nebo byl vyprodej nebo to je normalni cena nepovim.
Asi jich měli moc skladem
Nabídka citroenu: Dobrý den, cena za TZ, elektro a montá je v případě pevného TZ 12517,- a v případě demontovatelné koule ručně bez nářadí 17052,- Kč vč. DPH.
Asi jich měli moc skladem :-))))
Nabídka citroenu: Dobrý den, cena za TZ, elektro a montá je v případě pevného TZ 12517,- a v případě demontovatelné koule ručně bez nářadí 17052,- Kč vč. DPH.
|
|
09.11.2018 23:11 -
|
3190116
|
|
xantia.hd
|
Město: české Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Montoval jsem slovenskou Galiu, pozinkované TZ bajonet, za VOC bylo někde kolem 3-3,5 ? + typová elektropřípojka Jaeger včetně odpojování parkingu kolem 2500? - nacvaknout na připravené konektory v kufru a hotovo. Není podle mne nutné kupovat nějaké drahé TZ typu Festfalia, obzvlá kdy ho člověk vyuije 2x za rok. Montá jednoduchá. MOC cena .link. přípojka .link. Galiu montujeme desítky kusů ročně a ádný problém. Navíc pozink má málokdo.
Montoval jsem slovenskou Galiu, pozinkované TZ bajonet, za VOC bylo někde kolem 3-3,5 ? + typová elektropřípojka Jaeger včetně odpojování parkingu kolem 2500? - nacvaknout na připravené konektory v kufru a hotovo. Není podle mne nutné kupovat nějaké drahé TZ typu Festfalia, obzvlá kdy ho člověk vyuije 2x za rok. Montá jednoduchá. MOC cena https://www.tazne.cz/tazne-zarizeni-citroen-c5-kombi-2008-odnimatelny-bajonet-galia-p55194/ přípojka https://www.tazne.cz/typova-elektropripojka-citroen-c5-kombi-2008-7pin-jaeger-automotive-p63912/?cid=14355 Galiu montujeme desítky kusů ročně a ádný problém. Navíc pozink má málokdo.
|
|
11.11.2018 13:50 -
|
3190220
|
|
hanyys
|
|
|
xantia.hd napsal(a): Montoval jsem slovenskou Galiu, pozinkované TZ bajonet, za VOC bylo někde kolem 3-3,5 ? + typová elektropřípojka Jaeger včetně odpojování parkingu kolem 2500? - nacvaknout na připravené konektory v kufru a hotovo. Není podle mne nutné kupovat nějaké drahé TZ typu Festfalia, obzvlá kdy ho člověk vyuije 2x za rok. Montá jednoduchá. MOC cena .link.
galia-p55194/ přípojka .link. Galiu montujeme desítky kusů ročně a ádný problém. Navíc pozink má málokdo.
Za 8 tisíc bez montáe koupit taný u kterého stojí :
Upozornění - k primárnímu pouívání s nosiči kol doporučujeme volit pevné tané zařízení. V důsledku dynamického působení svislého zatíení dochází ke sniování ivotnosti bajonetových systémů.
Kdy to primárně mám na to, mi nepřijde moc rozumné
Za 8 tisíc bez montáe koupit taný u kterého stojí :
Upozornění - k primárnímu pouívání s nosiči kol doporučujeme volit pevné tané zařízení. V důsledku dynamického působení svislého zatíení dochází ke sniování ivotnosti bajonetových systémů.
Kdy to primárně mám na to, mi nepřijde moc rozumné :nevim
|
|
17.02.2019 21:37 -
|
3208063
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Ahoj, jak je to z TZ na autě dovoz ze zahraničí? Musí mít doklad od TZ nebo ho u nás na STK dopíou jako součást vozu?
Ahoj, jak je to z TZ na autě dovoz ze zahraničí? Musí mít doklad od TZ nebo ho u nás na STK dopíou jako součást vozu?
|
|
05.03.2019 14:26 -
|
3210472
|
|
scratcher
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 130 |
|
|
Zdravím,
budu montovat tané a potřebuji poradit jakou krabičku elektro koupit, nael jsem tyhle 2:
.link.
.link.
tak mě zajímá zda jedna z nich bude fungovat?
Uvaoval jsem i o té originál krabičce z citroenu - ale ta netuím kolik stojí navíc kdy vlek pouiju párkrát do roka tak nemusím mít to nejdraí
díky
Zdravím,
budu montovat tané a potřebuji poradit jakou krabičku elektro koupit, nael jsem tyhle 2:
https://www.tazne-zarizeni-vamot.cz/elektroinstalace/6201-7-pin-eltypova-citroen-c5-break-kombi.html
https://www.tazne-zarizeni-vamot.cz/elektroinstalace/8027-mh-07s-els-modulem-s-parkovacimi-senzory.html
tak mě zajímá zda jedna z nich bude fungovat?
Uvaoval jsem i o té originál krabičce z citroenu - ale ta netuím kolik stojí navíc kdy vlek pouiju párkrát do roka tak nemusím mít to nejdraí :)
díky
|
|
06.03.2019 19:38 -
|
3210722
|
|
mevi
|
Město: Litoměřice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ja montoval před týdnem do X7 tu z odkazu za 2184,- Fungovalo to dokonce i bez toho ani by to bylo povoleny diagnostikou ale pro jistotu jsem to povolil. Nemá to odpojování parkovacích senzorů (mikrospínač v zasuvce)
Ja montoval před týdnem do X7 tu z odkazu za 2184,- Fungovalo to dokonce i bez toho ani by to bylo povoleny diagnostikou ale pro jistotu jsem to povolil. Nemá to odpojování parkovacích senzorů (mikrospínač v zasuvce)
|
|
| |
|
|