| | |
15.04.2014 23:23 -
Re: Tané zařízení - netechnická diskuze, jaké? kde?
|
2687775
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): preto davam original krabicku, ktora sa len pripoji na uz pripravenu kabelaz a hotovo ...
No a ta mne vyjde +-2500,- a jak jsem psal mi tam dá vlastní výrobu za 200,- a funkčnost stejná jen v lepím provedení a stejné připojení.Sem reklama nepatří,ale jeho heslo je co nedovedu tak ti dám 100,-(take to platí i pro vekeré elektronické úpravy) ( a to i takové e zapne klíček a auto se tě zeptá jestli chce suenku)
No a ta mne vyjde +-2500,- a jak jsem psal mi tam dá vlastní výrobu za 200,- a funkčnost stejná jen v lepím provedení a stejné připojení.Sem reklama nepatří,ale jeho heslo je co nedovedu tak ti dám 100,-(take to platí i pro vekeré elektronické úpravy);-) ( a to i takové e zapne klíček a auto se tě zeptá jestli chce suenku)
|
|
16.04.2014 19:02 -
|
2687849
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Také přemýlim o výměně mé neorigo zázračné krabičce,první jsem úspěně vyreklamoval po prvnim pouití,stále nepřeruovaně svítil pravej blinkr,v zásuvce byl neustále proud,ta druhá dost často zlobí,při zařazení zpátečky na mne řvou dvě parkovací čidla okolo koule,někdy ne.Jardo,kdyby ten elektrikář dokázal,aby auto tu suenku i dalo,jdu do toho.
Také přemýlim o výměně mé neorigo zázračné krabičce,první jsem úspěně vyreklamoval po prvnim pouití,stále nepřeruovaně svítil pravej blinkr,v zásuvce byl neustále proud,ta druhá dost často zlobí,při zařazení zpátečky na mne řvou dvě parkovací čidla okolo koule,někdy ne.Jardo,kdyby ten elektrikář dokázal,aby auto tu suenku i dalo,jdu do toho.;-)
|
|
16.04.2014 21:07 -
|
2687890
|
|
jumep
|
|
|
origo kabelaz je pod lavym tapacirom, trci tam konektor do ktoreho sa zapichne ta zazracna originalna krabicka a z neho je potom kabel na zasuvku
a tiez sa to potom zapne v diagnostike
origo kabelaz je pod lavym tapacirom, trci tam konektor do ktoreho sa zapichne ta zazracna originalna krabicka a z neho je potom kabel na zasuvku
a tiez sa to potom zapne v diagnostike
|
|
16.04.2014 22:29 -
|
2687910
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
On by to zákon obecně dovolil (maximum u brzděného přívěsu je a do 1,5 násobku hmotnosti auta).
Teď jetě získat:
a/ papír s razítkem ze zastoupení Citroena, e s tím pro konkrétní auto souhlasí.
b/ homologované tané zařízení na takovou hmotnost pro C5
On by to zákon obecně dovolil (maximum u brzděného přívěsu je a do 1,5 násobku hmotnosti auta).
Teď jetě získat: :-)
a/ papír s razítkem ze zastoupení Citroena, e s tím pro konkrétní auto souhlasí.
b/ homologované tané zařízení na takovou hmotnost pro C5
|
|
16.04.2014 22:40 -
|
2687911
|
|
jumep
|
|
|
a/ nedostanes
b/ aj na stranke bosalu bolo ze 1800
a/ nedostanes
b/ aj na stranke bosalu bolo ze 1800
|
|
17.04.2014 00:21 -
|
2687920
|
|
jruze
|
|
|
Není problém koupit 2t závěs a před rokem se dalo dostat 2t , teď jen u dovozu s ji zapsaným závěsem 1800kg a u nově montovaného 1600kg - zákon vychází z věty e nesmí být ta věc za tebou těí ne vozidlo.
Není problém koupit 2t závěs a před rokem se dalo dostat 2t , teď jen u dovozu s ji zapsaným závěsem 1800kg a u nově montovaného 1600kg - zákon vychází z věty e nesmí být ta věc za tebou těí ne vozidlo.;-)
|
|
17.04.2014 09:25 -
|
2687961
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Ale o té hmotnosti v §14 341/2002 čtu:
(7) b) okamitá hmotnost přívěsu kategorie O2 nesmí být větí ne
největí povolená hmotnost brzděného přípojného vozidla
stanovená pro tané vozidlo, která je uvedena v technickém
průkazu a osvědčení o registraci taného vozidla, za podmínky,
e největí povolená hmotnost takového přípojného vozidla není
větí ne největí povolená hmotnost taného vozidla u vozidel
kategorií M1 a N1 a 1,5násobek největí povolené hmotnosti
taného vozidla u vozidel kategorií M3 a N3.
S druhou částí odstavce problém není - největí povolená hmotnost taného vozidla je u C5 přes 2 tuny.
Take jetě splnit tu první část odstavce, co v TP default není - a jsme zpět u papíru s razítkem Citroenu na jeho základě by to do TP dopsali. Moná přes nějakého známého, nevím.
Ale o té hmotnosti v §14 341/2002 čtu:
(7) b) okamitá hmotnost přívěsu kategorie O2 nesmí být větí ne
největí povolená hmotnost brzděného přípojného vozidla
stanovená pro tané vozidlo, která je uvedena v technickém
průkazu a osvědčení o registraci taného vozidla, za podmínky,
e největí povolená hmotnost takového přípojného vozidla není
větí ne největí povolená hmotnost taného vozidla u vozidel
kategorií M1 a N1 a 1,5násobek největí povolené hmotnosti
taného vozidla u vozidel kategorií M3 a N3.
S druhou částí odstavce problém není - největí povolená hmotnost taného vozidla je u C5 přes 2 tuny.
Take jetě splnit tu první část odstavce, co v TP default není - a jsme zpět u papíru s razítkem Citroenu na jeho základě by to do TP dopsali. Moná přes nějakého známého, nevím.
|
|
24.04.2014 14:36 -
|
2689824
|
|
alfarom
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj, potřebuji poradit...ulomil jsem si tané zařízení na mé C4, sám nevím, jak se mi to povedlo, ale teď se dívám po jiném. Nemáte někdo zkuenosti s touto firmou?? .link. doporučil mi je známý a od pohledu to vypadá dobře.
Ahoj, potřebuji poradit...ulomil jsem si tané zařízení na mé C4, sám nevím, jak se mi to povedlo, ale teď se dívám po jiném. Nemáte někdo zkuenosti s touto firmou?? http://www.amsa.cz/Citroen-21057/243-Ta%C5%BEn%C3%A9-za%C5%99%C3%ADzen%C3%AD-CITROEN-C4 doporučil mi je známý a od pohledu to vypadá dobře.:palec
Přílohy: tazne autohak-fixed 2173.jpg ( 9164b ) - |
|
24.04.2014 23:24 -
|
2689997
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
firma Autohak v poho, shop nevím, neznám
firma Autohak v poho, shop nevím, neznám ;-)
|
|
30.06.2014 15:57 -
|
2711226
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Take právě jsem objednal tané od www.ecohook.cz (výrobce SVC), pevnou kouli za 1.912,- + orig. elektriku za 3.719,- .
Take právě jsem objednal tané od www.ecohook.cz (výrobce SVC), pevnou kouli za 1.912,- + orig. elektriku za 3.719,- .
|
|
19.06.2015 11:48 -
|
2833097
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Já mám na kouli 1700 kg, díky původnímu Slovenskému TP, stejně jako spoustu dalích rozměrů pneu a disků - teď u jen "E" a koupit karavan .
Já mám na kouli 1700 kg, díky původnímu Slovenskému TP, stejně jako spoustu dalích rozměrů pneu a disků - teď u jen "E" a koupit karavan :-D.
|
|
26.08.2015 19:02 -
|
2854547
|
|
TygrXM
|
Město: Uherské Hraditě, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Můe mi někdo zasvěcený říct, jaký je rozdíl v TZ na C5 kombi I a C5 kombi II ? Jde mi jen o elezo, neřeím teď elektriku a CAN/dráty. Jinými slovy - pasuje rozměrově z I do II ?
Můe mi někdo zasvěcený říct, jaký je rozdíl v TZ na C5 kombi I a C5 kombi II ? Jde mi jen o elezo, neřeím teď elektriku a CAN/dráty. Jinými slovy - pasuje rozměrově z I do II ?
|
|
27.05.2016 12:10 -
|
2956181
|
|
TomTomFuk
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) alx, 27.05.16 16:49 Důvod: Prni prispevek ihned po registraci uzivatele, skryta reklama ... ... | | |
|
05.06.2016 22:42 -
|
2958704
|
|
budo
|
Město: Soutice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Dotaz a nezakládám nové vlákno. U auta, co jsme koupili, je bajonetový taný (nebo se tomu říká jinak?). Nasadil jsem ho a u nejde sundat - dírka na klíček pro odemknutí má krytku a ta je buď zalepená nebo nějak zaoxidovaná - nepozhe se o píď klíč nejde strčit do zámku. Stříknul jsem to nějakým super sprejem, tak uvidím. Setkali jste se s tím?
Dotaz a nezakládám nové vlákno. U auta, co jsme koupili, je bajonetový taný (nebo se tomu říká jinak?). Nasadil jsem ho a u nejde sundat - dírka na klíček pro odemknutí má krytku a ta je buď zalepená nebo nějak zaoxidovaná - nepozhe se o píď klíč nejde strčit do zámku. Stříknul jsem to nějakým super sprejem, tak uvidím. Setkali jste se s tím?
|
|
06.06.2016 10:04 -
|
2958823
|
|
jumep
|
|
|
je to pomerne normalne a ak nejde kluc dnu da sa to pomerne lahko aj bez neho (je tam jeden srobik a ked sa da krytka dole tak to ide odistit uz aj bez kluca)
je to pomerne normalne a ak nejde kluc dnu da sa to pomerne lahko aj bez neho (je tam jeden srobik a ked sa da krytka dole tak to ide odistit uz aj bez kluca)
|
|
06.06.2016 14:24 -
|
2958917
|
|
ivanivan
|
|
|
Jetě pozor, mě se bajonet tuím zacvakne a musím ho zamknout. Abys ho neztratil.
Jetě pozor, mě se bajonet tuím zacvakne a musím ho zamknout. Abys ho neztratil.
|
|
| |
|
|