| | |
10.03.2012 21:32 -
Re: trojíbliknutí blinkru
|
2457707
|
|
Henry
|
|
|
Trojblik mě docela vyhovuje ve sluební kodivce, pokud bych měl monost to jednodue zadělat do C5 asi bych do toho el. Počkám a cena v tom linku trochu sleze ( za 1000 je to drahá lenivost) Na druhou stranu se ptám jestli bliknout třikrát nebo vůbec neblikat, jako je to zvykem na naich dálnicích při přejídění z pruhu do pruhu a podobně. Stejně větina řidičů zapne blikač teprve, kdy pohne volantem a to u je jedno jestli bliká nebo nebliká.
Trojblik mě docela vyhovuje ve sluební kodivce, pokud bych měl monost to jednodue zadělat do C5 asi bych do toho el. Počkám a cena v tom linku trochu sleze ( za 1000 je to drahá lenivost) Na druhou stranu se ptám jestli bliknout třikrát nebo vůbec neblikat, jako je to zvykem na naich dálnicích při přejídění z pruhu do pruhu a podobně. Stejně větina řidičů zapne blikač teprve, kdy pohne volantem a to u je jedno jestli bliká nebo nebliká.
|
|
11.03.2012 00:24 -
|
2457733
|
|
Mirrra
|
|
|
Ve sluební okrktávii jsem měl trojblik za časů O2 a celkem jsem uvítal e v mým francouzským meďouru je taky,ale je nutno blikat zavčasu,tedy před cvičením s tim nesmyslem před oférem, tedy já 3blik vítám )
Ve sluební okrktávii jsem měl trojblik za časů O2 a celkem jsem uvítal e v mým francouzským meďouru je taky,ale je nutno blikat zavčasu,tedy před cvičením s tim nesmyslem před oférem, tedy já 3blik vítám :o)
|
|
11.03.2012 00:29 -
|
2457734
|
|
jenyk
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 48 |
|
|
já jsem si ve sluebním na tuto věc docela zvyknul.kdy jsem jel Citronem,tak mi to chybělo.Někde na Aukru jsem videl modul,který to umí a dá se dodělat do jakéhokoliv auta.Ale za ty prachy to oelím.
já jsem si ve sluebním na tuto věc docela zvyknul.kdy jsem jel Citronem,tak mi to chybělo.Někde na Aukru jsem videl modul,který to umí a dá se dodělat do jakéhokoliv auta.Ale za ty prachy to oelím.
|
|
11.03.2012 06:31 -
|
2457738
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
jazdievam obcas dlhe nocne trasy a tam ten trojblik pekne namáha oči, hlavne ked má niekto vzadu super výkonné led a pusti mi 3 lehy pri zaradovani kedy to ide priamo do očí, na dialnici pouívam 1 blik čo na zaradenie stačí, nemám potrebu vyblikáva kde to nieje potrebné
btw: na nakladaku sa mi tiez páči ze tam nieje vypínanie smerovky
jazdievam obcas dlhe nocne trasy a tam ten trojblik pekne namáha oči, hlavne ked má niekto vzadu super výkonné led a pusti mi 3 lehy pri zaradovani kedy to ide priamo do očí, na dialnici pouívam 1 blik čo na zaradenie stačí, nemám potrebu vyblikáva kde to nieje potrebné
btw: na nakladaku sa mi tiez páči ze tam nieje vypínanie smerovky :)
|
|
11.03.2012 11:05 -
|
2457764
|
|
Gabo
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 81 |
|
|
TycoonX - ja pouzivam dvojblik, niekedy stvorblik. Jedno a troj nikdy
TycoonX - ja pouzivam dvojblik, niekedy stvorblik. Jedno a troj nikdy :-)
|
|
11.03.2012 11:55 -
|
2457774
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
kdy to nemá, nepotřebuje to, kdy to má, lehce si zvykne a kdy to pak nedejboe v nějakym autě neni - hudruje a vzteká se... něco jako el. wokna...
kdy to nemá, nepotřebuje to, kdy to má, lehce si zvykne a kdy to pak nedejboe v nějakym autě neni - hudruje a vzteká se... něco jako el. wokna... :-)
|
|
11.03.2012 16:19 -
|
2457831
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
akurat, e to nebude blikat aj na prístrojovke pravdepodobne.
akurat, e to nebude blikat aj na prístrojovke pravdepodobne.
|
|
11.03.2012 17:26 -
|
2457861
|
|
jumep
|
|
|
osobne mi to v tej pozicanej c5 x7 vadilo
tiez pouzivam len bliknutie, hlavne v noci ked prechadzam z pruhu do pruhu
ked chcem blikat, zapnem smerovku, pripadne tam tu packu podrzim
na smerovkove ziarovky je detekcia diagnosticka a ked sa niektora vypali tak v diagnostike je o tom zaznam (pripadne ked blbne napr. kontakt) - osobne si myslim ze to udelatko by toto zblblo
osobne mi to v tej pozicanej c5 x7 vadilo
tiez pouzivam len bliknutie, hlavne v noci ked prechadzam z pruhu do pruhu
ked chcem blikat, zapnem smerovku, pripadne tam tu packu podrzim
na smerovkove ziarovky je detekcia diagnosticka a ked sa niektora vypali tak v diagnostike je o tom zaznam (pripadne ked blbne napr. kontakt) - osobne si myslim ze to udelatko by toto zblblo
|
|
11.03.2012 21:14 -
Re: Trojbliknutí blinkru - ano nebo ne?
|
2457915
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
taky mi chybí trojblik v c5 A taky mě tve jak c5 hodně drí směrovku. Musím bud hodně cuknout volantem a nebo ručně zruit. jinak blikám km
taky mi chybí trojblik v c5:-(((( A taky mě tve jak c5 hodně drí směrovku. Musím bud hodně cuknout volantem a nebo ručně zruit. jinak blikám km
|
|
11.03.2012 21:17 -
|
2457916
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Něco má patně. Kdy dá volant rovně, u se musí blinkr vrátit. Nemůe s tím jet dlouho, leda e bys jezdil dokolečka.
Něco má patně. Kdy dá volant rovně, u se musí blinkr vrátit. Nemůe s tím jet dlouho, leda e bys jezdil dokolečka.
|
|
11.03.2012 21:20 -
|
2457917
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
no patně asi ne kdy kolega si na to taky stěoval u svý. Podle mě má delí dobu drení směrovky ne jiný auta
no patně asi ne kdy kolega si na to taky stěoval u svý. Podle mě má delí dobu drení směrovky ne jiný auta
|
|
11.03.2012 21:22 -
|
2457918
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Mě se teda vrací dřív ne srovnám volant.
Mě se teda vrací dřív ne srovnám volant.
|
|
11.03.2012 21:29 -
|
2457923
|
|
jumep
|
|
|
dost zalezi od toho ako je ta packa pritiahnuta, da sa s tym co to spravit
dost zalezi od toho ako je ta packa pritiahnuta, da sa s tym co to spravit
|
|
11.03.2012 21:35 -
|
2457924
|
|
toskey
|
|
|
to bych mohl zkusit trochu povolit tu páčku, drí to při takových těch dlouhých odbočování,sjezdy z dálnic atd.
to bych mohl zkusit trochu povolit tu páčku, drí to při takových těch dlouhých odbočování,sjezdy z dálnic atd.
|
|
| |
|
|