| | |
11.03.2012 18:43 -
Trojbliknutí blinkru - ano nebo ne?
|
2457887
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
presunuti tematu...
jsem rad ze dodrzujete pravidla ....
presunuti tematu...
jsem rad ze dodrzujete pravidla ....
|
|
18.01.2010 16:02 -
Re: trojíbliknutí blinkru
|
1802481
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Jo to by se mi taky líbilo. Nová C5 u to umí, ale v prasátku na ni jetě není
Jo to by se mi taky líbilo. Nová C5 u to umí, ale v prasátku na ni jetě není:-((((
|
|
18.01.2010 20:41 -
|
1802500
|
|
zico
|
|
|
mne ten dvoj. alebo troj.blik na nemcoch prave naopak prekaza Tak dufam, ze na novej C5 to bude nejak odpojitelne napr. kladivkom
mne ten dvoj. alebo troj.blik na nemcoch prave naopak prekaza :-p Tak dufam, ze na novej C5 to bude nejak odpojitelne :nevim napr. kladivkom :-))
|
|
19.01.2010 09:48 -
|
1802505
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Blikat musím před a během změny směru. To se během tří bliknutí stihnout nedá. Můete mi tedy někdo zasvěcený vysvětlit, k čemu je ten trojblik dobrý?
Blikat musím před a během změny směru. To se během tří bliknutí stihnout nedá. Můete mi tedy někdo zasvěcený vysvětlit, k čemu je ten trojblik dobrý?
|
|
19.01.2010 12:06 -
|
1802510
|
|
Barlow
|
|
|
jo jo napiste nam hlupakum k cemu ta svetelna hudba slouzi...
jo jo napiste nam hlupakum k cemu ta svetelna hudba slouzi... :)
|
|
19.01.2010 12:35 -
|
1802511
|
|
tomc
|
|
|
no mě se trojblik líbíkolem ciklysty nebo chodce musím páčku přidret a to mě neba
no mě se trojblik líbí:-))kolem ciklysty nebo chodce musím páčku přidret a to mě neba:-p
|
|
19.01.2010 12:36 -
|
1802512
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Podle Citroenu se jedná o tzv. reim dálnice, kdy na ty tři bliknutí snad stihne kadej přejet z pruhu do pruhu. Je to celkem uitečný a rozhodně mi to nepřekáelo.
Podle Citroenu se jedná o tzv. reim dálnice, kdy na ty tři bliknutí snad stihne kadej přejet z pruhu do pruhu. Je to celkem uitečný a rozhodně mi to nepřekáelo.
|
|
19.01.2010 13:13 -
|
1802515
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Nema to s trojbliknutim vela spolocneho, ale pridavam sa k tomcovi. tiez som zvyknuty na pridrziavanie smerovky. je to hlavne preto ze mi ide uz dost tazko do polohy blikanie vpravo/vlavo. Da sa ta zapadka, alebo ako nazvat toto riesenie namazat, aby to islo lahsie?
Nema to s trojbliknutim vela spolocneho, ale pridavam sa k tomcovi. tiez som zvyknuty na pridrziavanie smerovky. je to hlavne preto ze mi ide uz dost tazko do polohy blikanie vpravo/vlavo. Da sa ta zapadka, alebo ako nazvat toto riesenie namazat, aby to islo lahsie?
|
|
19.01.2010 13:21 -
|
1802516
|
|
jumep
|
|
|
ano a vcelku jednoducho, troska blbsie sa to sklada, ale inak neni problem
volant dole, packy dole, rozvcaknut, vycistit kontakty, namazat mechanizmus, zlozit
nefotil som to, ak chces napisem podrobnejsie
ano a vcelku jednoducho, troska blbsie sa to sklada, ale inak neni problem
volant dole, packy dole, rozvcaknut, vycistit kontakty, namazat mechanizmus, zlozit
|
|
19.01.2010 15:13 -
|
1802520
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
jumep napsal(a): ano a vcelku jednoducho, troska blbsie sa to sklada, ale inak neni problem
Vidim, ze to asi sam nemam sancu. s mojimi technickymi schopnostami...
Vidim, ze to asi sam nemam sancu. s mojimi technickymi schopnostami... :-o
|
|
19.01.2010 20:47 -
|
1802542
|
|
Seki
|
Město: Velké Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
to jumep: já sem rozebral, vyčistil, řádně namazal a nic se nezměnilo pořád to vypadá, e chci při zapínání tu páčku ulomit
to jumep: já sem rozebral, vyčistil, řádně namazal a nic se nezměnilo pořád to vypadá, e chci při zapínání tu páčku ulomit :-))))
|
|
19.01.2010 20:53 -
|
1802547
|
|
jumep
|
|
|
zvlastne, dolfimu sme to spravili (blbli mu smerovky) a hovori ze packa mu ide lahsie
zvlastne, dolfimu sme to spravili (blbli mu smerovky) a hovori ze packa mu ide lahsie
|
|
15.02.2011 09:57 -
trojblik
|
2373469
|
|
czpepikcz
|
Město: Mnisek pod Brdy, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 75 |
|
|
Ahojte - tak jsem si říkal - imí C5 trojblik směrovkama? Přejídím z pruhu do pruhu, tĄuknu do blinkru, třikrát blikne a je hotovo? Nedávno jsem řídil skákavou kozu Focus 2006 a tohle bylo docela príma....
Ahojte - tak jsem si říkal - imí C5 trojblik směrovkama? Přejídím z pruhu do pruhu, tĄuknu do blinkru, třikrát blikne a je hotovo? Nedávno jsem řídil skákavou kozu Focus 2006 a tohle bylo docela príma....
|
|
15.02.2011 10:19 -
Re: trojblik
|
2373477
|
|
jumep
|
|
|
ma to az C5 X7 (tj. nova)
jo a tiez sa to tu uz preberalo niekde niekedy
ma to az C5 X7 (tj. nova)
jo a tiez sa to tu uz preberalo niekde niekedy
|
|
15.02.2011 18:11 -
|
2373577
|
|
zico
|
|
|
mne napriklad tie dvoj a trojbliky prekazaju vsak niekedy potrebuje clovek len raz-dvakrat prebliknut podla potreby. Skoda, ze sa to neda softom zatrhnut.
btw. aj vracanie packy smerovky je riadna vtakovina. Clovek ide odbacat doprava, ale potrebuje si nadbehnut dolava, obist nieco a pod. a smerovka hned vypina. Alebo si ju musim pridrzat rukou.
Kedysi ked som jazdil na nakladakoch, tam to bolo super - vracal som smerovku vtedy, kedy som chcel
mne napriklad tie dvoj a trojbliky prekazaju :nevim vsak niekedy potrebuje clovek len raz-dvakrat prebliknut podla potreby. Skoda, ze sa to neda softom zatrhnut.
btw. aj vracanie packy smerovky je riadna vtakovina. Clovek ide odbacat doprava, ale potrebuje si nadbehnut dolava, obist nieco a pod. a smerovka hned vypina. Alebo si ju musim pridrzat rukou.
Kedysi ked som jazdil na nakladakoch, tam to bolo super - vracal som smerovku vtedy, kedy som chcel ;-)
|
|
15.02.2011 21:16 -
|
2373712
|
|
flyteSVK
|
|
|
Trojblik je podla mna jedna z najuzitocnejsich prijemnych funkcii
Zvyk z Focusa co maju nasi a firemnych aut. Akurat vzdy ked idem Fordom, tak si namiesto nastavenia tempomatu preladim radio
Trojblik je podla mna jedna z najuzitocnejsich prijemnych funkcii :)
Zvyk z Focusa co maju nasi a firemnych aut. Akurat vzdy ked idem Fordom, tak si namiesto nastavenia tempomatu preladim radio :-(
|
|
10.03.2012 17:08 -
|
2457604
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
alx, myslím, e je koda, e se právě třeba tady neřeí vhodnost či nevhodnost "trojbliku". Mě docela zajímá názor motoristické veřejnosti na tuto funkci.
Já těmhle lidem říkám blikači, ti jsou schopni dávat na kruhovém objezdu LEVÝ blinkr, vdy přece zatáčí doleva e? Ale aby dali pravou směrovku, kdy kruhák opoutějí... Povinnost dávat směrovku při objídění cyklisty je naprosto vraedná, příklad z praxe. Řidič objídějící cyklistu, dodrujíc pravidlo, dává levou směrovku a protijedoucí řidič, domnívající se, e tento řidič odbočuje vlevo, (neohroující přijídícího cyklistu), začne odbočovat rovně vlevo. Závěrem, koda cca xxx ,-Kč, otázka, kdo je vinnen?
Dofám, e jsem semoc neprovinil proti pravidlúm. kdy jsem trochu odbočil od tématu.
alx, myslím, e je koda, e se právě třeba tady neřeí vhodnost či nevhodnost "trojbliku". Mě docela zajímá názor motoristické veřejnosti na tuto funkci.
Já těmhle lidem říkám blikači, ti jsou schopni dávat na kruhovém objezdu LEVÝ blinkr, vdy přece zatáčí doleva e? Ale aby dali pravou směrovku, kdy kruhák opoutějí...:-)) Povinnost dávat směrovku při objídění cyklisty je naprosto vraedná, příklad z praxe. Řidič objídějící cyklistu, dodrujíc pravidlo, dává levou směrovku a protijedoucí řidič, domnívající se, e tento řidič odbočuje vlevo, (neohroující přijídícího cyklistu), začne odbočovat rovně vlevo. Závěrem, koda cca xxx ,-Kč, otázka, kdo je vinnen?
Dofám, e jsem semoc neprovinil proti pravidlúm. kdy jsem trochu odbočil od tématu.
|
|
| |
|
|