| | |
03.03.2012 09:27 -
Lupání, vrzání dveří
|
2455595
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Ahoj, co na dveřích způsobuje takový to polupávání při mírných nerovnostech jde to snad ze vech dveří, teď jak se otepluje. napadá mě těsnění? Asi jo, protoe to je takový gumový tření.
Ahoj, co na dveřích způsobuje takový to polupávání při mírných nerovnostech jde to snad ze vech dveří, teď jak se otepluje. napadá mě těsnění? Asi jo, protoe to je takový gumový tření.
|
|
03.03.2012 09:39 -
Re: Lupání, vrzání dveří
|
2455597
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
áno je to guma okolo dverí a okolo okna. Treba to niečím natrie a prestane to.
|
|
03.03.2012 09:47 -
|
2455598
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
zhrado napsal(a): áno je to guma okolo dverí a okolo okna. Treba to niečím natrie a prestane to.
A má nějaký osvědčený lék na to? Co je dobrý a vydrí? Díky moc
A má nějaký osvědčený lék na to? Co je dobrý a vydrí? Díky moc
|
|
03.03.2012 10:13 -
|
2455600
|
|
C5stepan
|
|
|
Indulona.
Indulona.
|
|
03.03.2012 10:27 -
|
2455601
|
|
Majk-fox
|
|
|
Tak jsem zasurfoval po netu a je to takový 50/50, hodně lidí doporučuje Glycerin. Takový věci ,jako silikon spray, různý tyčinky, vosky atd. prý nic moc, jen chvilková záleitost.
Tak jsem zasurfoval po netu a je to takový 50/50, hodně lidí doporučuje Glycerin. Takový věci ,jako silikon spray, různý tyčinky, vosky atd. prý nic moc, jen chvilková záleitost.
|
|
03.03.2012 10:37 -
|
2455602
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Skus teflonovy sprej. Ale raz za cas to budes musiet spravit lebo zatial co som skusal tak nic nevydrzalo naveky. Ale klud v aute mam nastastie.
Skus teflonovy sprej. Ale raz za cas to budes musiet spravit lebo zatial co som skusal tak nic nevydrzalo naveky. Ale klud v aute mam nastastie.
|
|
17.05.2013 10:49 -
|
2580500
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Mam dotaz ohledne lupani. Kdyz je zima tak ne, ale kdyz je auto na slunci nebo je tak pres 20 stupnu, tak mi ridicovy dvere na Toureru lehce lupaji kdyz to prejizdi ty polohy (tj. pri plnem otevreni 2x lupne). Dival jsem se, ze uz tam neni takova ta std. tycka co leze do dveri, ale nejaky jiny bazmek. Da se to nejak poresit nebo vymenit, vubec nevim kde zacit.
Mam dotaz ohledne lupani. Kdyz je zima tak ne, ale kdyz je auto na slunci nebo je tak pres 20 stupnu, tak mi ridicovy dvere na Toureru lehce lupaji kdyz to prejizdi ty polohy (tj. pri plnem otevreni 2x lupne). Dival jsem se, ze uz tam neni takova ta std. tycka co leze do dveri, ale nejaky jiny bazmek. Da se to nejak poresit nebo vymenit, vubec nevim kde zacit.
|
|
17.05.2013 14:43 -
|
2580599
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Pouívám glycerin. Známá mi přinesla lahvičku od údrbáře z nemocnice. Na podzim těteček a vechna těsnění oken a dveří namau. Take se mi nestalo, e by mi přimrzli okna nebo dveře, nebo e by vrzala. A vydrí to v podstatě do dalího podzimu.
Pouívám glycerin. Známá mi přinesla lahvičku od údrbáře z nemocnice. Na podzim těteček a vechna těsnění oken a dveří namau. Take se mi nestalo, e by mi přimrzli okna nebo dveře, nebo e by vrzala. A vydrí to v podstatě do dalího podzimu.
|
|
17.05.2013 15:00 -
|
2580602
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
To jo, ale ja se nebavim o tesneni na dverich, ale o mechanizmu, co drzi dvere.
To jo, ale ja se nebavim o tesneni na dverich, ale o mechanizmu, co drzi dvere.
|
|
17.05.2013 15:40 -
|
2580614
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tady je o tom vlákno. Dával jsem tam i obrázek - .link.
Tady je o tom vlákno. Dával jsem tam i obrázek - http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2568659-vrzani-pantu-dveri/#.UZYzI8o3JSM
|
|
15.04.2014 08:47 -
|
2687519
|
|
MacoLM
|
|
|
Zdravím,
chcem sa opýta,čí maete aj tesnenia okien v mieste kontaktu guma+okno. Na Xantii som to niekedy namazal glycerinom... okna sice neprimrzali, ale kedze tam bola taka "chlpata" guma, ako semis, tak mi to strasne mazalo okna.
Inak zvyknem gumy mazat glycerinom, alebo aspon pred zimou silikonom, aby nezamrzali. Ale na tesnenie skiel mi to nerobilo dobre.
Pri zatvarani okna mi vnom puka. neviem ci to robia guma, alebo mechanizmus... je to normalne? Dakujem.
Zdravím,
chcem sa opýta,čí maete aj tesnenia okien v mieste kontaktu guma+okno. Na Xantii som to niekedy namazal glycerinom... okna sice neprimrzali, ale kedze tam bola taka "chlpata" guma, ako semis, tak mi to strasne mazalo okna.
Inak zvyknem gumy mazat glycerinom, alebo aspon pred zimou silikonom, aby nezamrzali. Ale na tesnenie skiel mi to nerobilo dobre.
Pri zatvarani okna mi vnom puka. neviem ci to robia guma, alebo mechanizmus... je to normalne? Dakujem.
|
|
| |
|
|