| | |
14.11.2012 23:37 -
Re: Jak jsme se připravili na zimu
|
2522158
|
|
jruze
|
|
|
Koupil jsem jetě dvě auta - jedno z nich snad chytne
Koupil jsem jetě dvě auta - jedno z nich snad chytne :-)))):-))))
|
|
15.11.2012 09:02 -
|
2522290
|
|
C5stepan
|
|
|
Na zimákách u jezdím 14 dnů. 26.11. servisní prohlídka s novými náplněmi atd.
Jinak lopatka, pytlík písku, koich, rukavice, sněhule a zmijovka u jsou v kufru.
Na zimákách u jezdím 14 dnů. 26.11. servisní prohlídka s novými náplněmi atd.
Jinak lopatka, pytlík písku, koich, rukavice, sněhule a zmijovka u jsou v kufru:-)))).
|
|
15.11.2012 09:54 -
|
2522324
|
|
Mamlas
|
|
|
Zimaky, nemrzka do ostrikovacu (skrabku mam v aute celorocne) a muze zacit snezit a mrznout.
Zimaky, nemrzka do ostrikovacu (skrabku mam v aute celorocne) a muze zacit snezit a mrznout. :palec
|
|
15.11.2012 11:07 -
|
2522352
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Nemrzka do ostřikovače, přeměření směsi v chladiči, plachta na čelní sklo, zimáky mám u 14 dní, a a pojedu tankovat dám si sakra bacha aby to byla zimní nafta a nedopadnu jako loni kdy jsem si pozor nedal a pak mi v -20 parafín ucpal filtr tak e to nelo ani natočit. zimní vif samozřejmostí.
Nemrzka do ostřikovače, přeměření směsi v chladiči, plachta na čelní sklo, zimáky mám u 14 dní, a a pojedu tankovat dám si sakra bacha aby to byla zimní nafta a nedopadnu jako loni kdy jsem si pozor nedal a pak mi v -20 parafín ucpal filtr tak e to nelo ani natočit. zimní vif samozřejmostí.
|
|
15.11.2012 11:13 -
|
2522355
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Pneu, kapalina do ostřikovačů, novej smetáček se krabkou a stěrkou na teleskopické tyčce. Jetě asi havící svíčky (jsou tam původní).
Pneu, kapalina do ostřikovačů, novej smetáček se krabkou a stěrkou na teleskopické tyčce. Jetě asi havící svíčky (jsou tam původní).
|
|
15.11.2012 12:25 -
|
2522374
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Pneu, plachta na okno, smeták, krabka, sprej na rozmrazení oken, lopatka, zimní vif, pevný nervy...
Pneu, plachta na okno, smeták, krabka, sprej na rozmrazení oken, lopatka, zimní vif, pevný nervy... ;-)
|
|
15.11.2012 12:34 -
|
2522388
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Nové védské termoprádlo ... a stále jezdím na motorce . Zima mi není .
(
Nové védské termoprádlo ... a stále jezdím na motorce . Zima mi není .
(
|
|
15.11.2012 12:36 -
|
2522389
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Já jen prohodil kola a přidal do kufru řetězy. Ve ostatní (krabka, smetáček, modrá směs do ostřikovače) mám v autě celoročně.
Já jen prohodil kola a přidal do kufru řetězy. Ve ostatní (krabka, smetáček, modrá směs do ostřikovače) mám v autě celoročně.
|
|
15.11.2012 20:55 -
|
2522601
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
já jsem vyčistil komín, natahal do kotelny dřevo a do auta nalil nemrzku a dal řetězy, kontrola brzd, vyčitění a zároveň namazání vech roubů na podvozku, které jsou v dosahu při výměně kol
já jsem vyčistil komín, natahal do kotelny dřevo a do auta nalil nemrzku a dal řetězy, kontrola brzd, vyčitění a zároveň namazání vech roubů na podvozku, které jsou v dosahu při výměně kol ;-)
|
|
15.11.2012 21:54 -
|
2522630
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Autí jsem koupil novou baterku Vartu... nechal vyměnit jeden čep a 2x silentbloky na přední nápravě (celkem za to ve kolem 7000 kč) te mě čeká do 2 týdnů technická, ale to věřím, e dopadne jedině dobře... ve zkontrolováno, doplněno, gumy u dveří namazány, letní gumy s hliníkáču schovány...zimní nahozeny (asi 2 týdny) , zimní VIF co mi loni sehnal Pavel (Pablik1) .. tak a te u jen aby nasněilo.
Autí jsem koupil novou baterku Vartu... nechal vyměnit jeden čep a 2x silentbloky na přední nápravě (celkem za to ve kolem 7000 kč) te mě čeká do 2 týdnů technická, ale to věřím, e dopadne jedině dobře... ve zkontrolováno, doplněno, gumy u dveří namazány, letní gumy s hliníkáču schovány...zimní nahozeny (asi 2 týdny) , zimní VIF co mi loni sehnal Pavel (Pablik1) .. tak a te u jen aby nasněilo. :-d
|
|
16.11.2012 08:46 -
|
2522688
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Tak urcite...
Novy zimaci
Kontrola kapalin
Kontrola aku
Natrit tesnici gumy slikonem
Novy sterace
Startovaci kabely
Lano
Sichrpasky na poklice...
Das ales...
Tak urcite...
Novy zimaci
Kontrola kapalin
Kontrola aku
Natrit tesnici gumy slikonem
Novy sterace
Startovaci kabely
Lano
Sichrpasky na poklice...
Das ales...
|
|
16.11.2012 09:35 -
|
2522690
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Já koupil krabičku patron do střílečky,nabrousil noe a kolíbky udělal pár zabijaček doma a hurá do sezony.Ne dolil jsem nemrzku do ostřikovačů zimáky u mám přes měsíc a nový jetě čekaj v garái.obtáhnu jetě gumy silikonem a můe mrznout
Já koupil krabičku patron do střílečky,nabrousil noe a kolíbky udělal pár zabijaček doma a hurá do sezony.Ne dolil jsem nemrzku do ostřikovačů zimáky u mám přes měsíc a nový jetě čekaj v garái.obtáhnu jetě gumy silikonem a můe mrznout
|
|
16.11.2012 17:57 -
|
2522776
|
|
judas
|
|
|
Take máme přezuto, nový palivový filtr, zkontrolovaná směs v chladiči (-37) a v ostřikovači (-30), vyměněny oba kulové čepy, nové přední kotouče a desky a dnes jsem nechal v servisu vyměnit havící svíčky. Tři byly kaput a jedna se musela dokonce odvrtat. Jetě někde koupím pořádnou krabku na okna, do kufru hodím lopatu a metrovej pajcr (co kdyby citro někde přimrznul) a snad tu pitomou zimu přeijem.
Take máme přezuto, nový palivový filtr, zkontrolovaná směs v chladiči (-37) a v ostřikovači (-30), vyměněny oba kulové čepy, nové přední kotouče a desky a dnes jsem nechal v servisu vyměnit havící svíčky. Tři byly kaput a jedna se musela dokonce odvrtat. Jetě někde koupím pořádnou krabku na okna, do kufru hodím lopatu a metrovej pajcr (co kdyby citro někde přimrznul) a snad tu pitomou zimu přeijem.
|
|
17.11.2012 09:09 -
|
2522871
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Příprava na zimu proběhla tak,e jsem si dodělal topení do garáe.
No samo,e ty základní věci máme vichni stejný od pneu a po haviče,ale jetě mám placatku Jagera kdybych někde na horách zůstal déle. Mám před barákem sněhovou vločku na modrým ovále take já musím ve podle pravidel.
Tak u jenom čekat kdy se do toho zima opře. Tak at to přeijem v pohodě
Příprava na zimu proběhla tak,e jsem si dodělal topení do garáe;-).
No samo,e ty základní věci máme vichni stejný od pneu a po haviče,ale jetě mám placatku Jagera kdybych někde na horách zůstal déle. Mám před barákem sněhovou vločku na modrým ovále take já musím ve podle pravidel.
Tak u jenom čekat kdy se do toho zima opře. Tak at to přeijem v pohodě:palec
|
|
13.11.2013 20:04 -
|
2637785
|
|
C5stepan
|
|
|
ádná příprava není třeba. Dokonce uvauji o přezutí zpět na letňáky. Zimní údrbu ve Zlínském kraji toti vysoutěila nějaká praská firma (nejlevnějí nabídka). Tak čeho se bát?
ádná příprava není třeba. Dokonce uvauji o přezutí zpět na letňáky:-)))):-)))). Zimní údrbu ve Zlínském kraji toti vysoutěila nějaká praská firma (nejlevnějí nabídka). Tak čeho se bát?:nevim
|
|
13.11.2013 21:31 -
|
2637829
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak to je v pohodě ne tam dojedou tak to roztaje. Maximálně pojede občas do práce na lyích.
Tak to je v pohodě ne tam dojedou tak to roztaje. Maximálně pojede občas do práce na lyích.:-))))
|
|
| |
|
|