| | |
11.12.2011 14:50 -
Doplňky do interiéru / C5 III
|
2432007
|
|
Malicky
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 46 |
|
|
Ergonomie c5 III je opavdu povedena , sice se mi zda, ze vnitrni prostor uz neni tak kralovsky jako v II, ale moje vnimani je spis o pocitu, ne o faktech. Hlavni otazka mue se nekomu zdat jako prkotina, ale pro mě, kdo v autě travi vetinu pracovniho času je opravdu duleitá:
Jak jste vyřeily chybějící drak nápojů? (ten pohřbeny pod loketni operkou nepočítám)
Ergonomie c5 III je opavdu povedena , sice se mi zda, ze vnitrni prostor uz neni tak kralovsky jako v II, ale moje vnimani je spis o pocitu, ne o faktech. Hlavni otazka mue se nekomu zdat jako prkotina, ale pro mě, kdo v autě travi vetinu pracovniho času je opravdu duleitá:
Jak jste vyřeily chybějící drak nápojů? (ten pohřbeny pod loketni operkou nepočítám)
|
|
11.12.2011 19:42 -
Re: Doplňky do interiéru / C5 III
|
2432020
|
|
KostaKE
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 94 |
|
|
S priestorom som mal tiez podobny pocit... napoje neriesim, but 2L flaska pohodena, alebo klud a kultura na zastavke.
S priestorom som mal tiez podobny pocit... napoje neriesim, but 2L flaska pohodena, alebo klud a kultura na zastavke.
|
|
12.12.2011 11:10 -
|
2432184
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Zatím jsem jej nahrazoval levou rukou... Je fakt, e 2L petka se ani v jiných autech málo kdy podaří dát do jakéhokoliv dráku, ale třá kafe, který si za jízdy rád dávám já je peklo.... Zapikat k okénku Mc drák je wostuda a na nějaký inteligentní jsem doposud nenarazil, ale třá se někdo podělí s kultivovaným řeením... (nemyslím zrovna variantu, e budme za tímto účelem s sebou vláčet spolujezdce...)
Zatím jsem jej nahrazoval levou rukou... :-) Je fakt, e 2L petka se ani v jiných autech málo kdy podaří dát do jakéhokoliv dráku, ale třá kafe, který si za jízdy rád dávám já je peklo.... Zapikat k okénku Mc drák je wostuda a na nějaký inteligentní jsem doposud nenarazil, ale třá se někdo podělí s kultivovaným řeením... (nemyslím zrovna variantu, e budme za tímto účelem s sebou vláčet spolujezdce...) :-)
|
|
13.12.2011 10:22 -
|
2432276
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
To Najk - jen tak pro info - v C5 II je nějaká pokročilá výbava v tomto směru? Pokud ano, tak kde sakra francoutí mučáčos uděli chybu a proč se tímto mstí v modelu CIII. Je to banda...
To Najk - jen tak pro info - v C5 II je nějaká pokročilá výbava v tomto směru? Pokud ano, tak kde sakra francoutí mučáčos uděli chybu a proč se tímto mstí v modelu CIII. Je to banda...
|
|
13.12.2011 10:28 -
|
2432277
|
|
jumep
|
|
|
C5 1 (vynimka je len ked je tam VDO) a 2 maju drziak plechoviek medzi sedackami a drziak na kavu (to nie vsetky) vlavo od volantu nad suflikom na mince atd.
.link. - vlavo od volantu sa to zatlacenim vyklopi a je tam drziak na pohar, ale je dost mali a vleze don max snad kava z automatu (plastovi kelimok)
.link. - medzi sedackami za prepinacom vysky - to je drziak na plechovky, na flase a pohare tam nemysleli, ked neratam klimatizovany kastlik, ktory je stavany na 1.5l flasu a tiez 2 poharky, ale to uz nie je drziak poharkov, ale stojan ... za jazdy by som to nenechaval otvorene a nieco polozene
C5 1 (vynimka je len ked je tam VDO) a 2 maju drziak plechoviek medzi sedackami a drziak na kavu (to nie vsetky) vlavo od volantu nad suflikom na mince atd.
http://c5.jumep.com/darcaorganov/P1070416.JPG - vlavo od volantu sa to zatlacenim vyklopi a je tam drziak na pohar, ale je dost mali a vleze don max snad kava z automatu (plastovi kelimok)
http://c5.jumep.com/darcaorganov/P1070397.JPG - medzi sedackami za prepinacom vysky - to je drziak na plechovky, na flase a pohare tam nemysleli, ked neratam klimatizovany kastlik, ktory je stavany na 1.5l flasu a tiez 2 poharky, ale to uz nie je drziak poharkov, ale stojan ... za jazdy by som to nenechaval otvorene a nieco polozene :)
|
|
13.12.2011 12:57 -
|
2432307
|
|
Roozena
|
|
|
wtf... budu tedy zkouet věřit, e tam někde nějaký drák je, jen jej jetě nikdo nenael a na vítěze se teprve čeká...
wtf... budu tedy zkouet věřit, e tam někde nějaký drák je, jen jej jetě nikdo nenael a na vítěze se teprve čeká...
|
|
13.12.2011 15:56 -
|
2432320
|
|
jumep
|
|
|
v navode k autu neni nic take?
v navode k autu neni nic take? :)
|
|
13.12.2011 22:34 -
|
2432431
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jestli ti chybí dráky nápojů,tak tu tvojí C5 vyměním za svojí Xsaru Picasso .Tam je nápoják v kadých dveřích a navíc dá,taky do kadých dveří 1,5l PET. Teď váně-mám v práci nápoják spolujezdce z E60. Ale nevím,jak je ve tvém autě řeená paluba-ten nápoják je zaputěnej do ní a je cca 20cm do hloubky 10 cm irokej a asi 2 cm vysokej,takovej jako uplíček,tak to nějak zkus prozkoumat a kdyby ti tam někam el,tak já ho můu postrádat...
Tady v tom autě.link. vidět ten nápoják,co mám na mysli. Je tam vyfocenej teda jen řidičův,ale ten spolujezdcův je stejnej,jen vyjídí rovně a ne,jako řidičův do zatačky.
Jestli ti chybí dráky nápojů,tak tu tvojí C5 vyměním za svojí Xsaru Picasso:-)))) .Tam je nápoják v kadých dveřích a navíc dá,taky do kadých dveří 1,5l PET. Teď váně-mám v práci nápoják spolujezdce z E60. Ale nevím,jak je ve tvém autě řeená paluba-ten nápoják je zaputěnej do ní a je cca 20cm do hloubky 10 cm irokej a asi 2 cm vysokej,takovej jako uplíček,tak to nějak zkus prozkoumat a kdyby ti tam někam el,tak já ho můu postrádat...
Tady v tom autěhttp://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/rada-5/9519551je vidět ten nápoják,co mám na mysli. Je tam vyfocenej teda jen řidičův,ale ten spolujezdcův je stejnej,jen vyjídí rovně a ne,jako řidičův do zatačky.
|
|
13.12.2011 22:44 -
|
2432434
|
|
jumep
|
|
|
tak drziak na napoje je len v opierke na ruku ....
welcome to germany ...
Zdvihnite lakovú opierku, aby
ste získali prístup k driaku nápojov.
potom v zadnej opierke a potom klimatizovana priehradka ...
tak drziak na napoje je len v opierke na ruku ....
welcome to germany ...
Zdvihnite lakovú opierku, aby
ste získali prístup k driaku nápojov.
potom v zadnej opierke a potom klimatizovana priehradka ...
|
|
14.12.2011 16:18 -
|
2432675
|
|
Roozena
|
|
|
ano - ten jsem ji nalezl, ale je zhruba stejně vhodný, jako zuby u řitního otvoru...
neřeim dráky, které se rvou do výdechů ventilace ani "cosi" co se pomocí zaručeně funkční nano podloky postaví na palubku a má to tvar lebky pandy puntikaté a nápis Tuning...
nejpouitelnějí ze vech hnusných je asi toto,
.link.
co by lo "lípnout" na malé trojuhelníkové okénko na předních dveřích . Spí bych si představoval něco výrazně subtilnějího, méně nápadného... jen tak na tu kávičku no...
ano - ten jsem ji nalezl, ale je zhruba stejně vhodný, jako zuby u řitního otvoru...
neřeim dráky, které se rvou do výdechů ventilace ani "cosi" co se pomocí zaručeně funkční nano podloky postaví na palubku a má to tvar lebky pandy puntikaté a nápis Tuning...
nejpouitelnějí ze vech hnusných je asi toto,
http://autodoplnky-cz.com/zbozi/produkt-34162/uni-plastovy-drzak-napoju-s-prisavkou-na-sklo-do-auta-profi.html
co by lo "lípnout" na malé trojuhelníkové okénko na předních dveřích . Spí bych si představoval něco výrazně subtilnějího, méně nápadného... jen tak na tu kávičku no...
|
|
14.12.2011 17:57 -
|
2432710
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
A vůbec, má se věnovat 100% řízení vozidla a sledovat situaci a ne koukat, kde má kafe . To si den a zastaví
A vůbec, má se věnovat 100% řízení vozidla a sledovat situaci a ne koukat, kde má kafe :-)). To si den a zastaví :-p
|
|
15.12.2011 18:02 -
|
2432906
|
|
Miki
|
Město: J. Hradec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Ahoj vesm.Jelikoz jsem mel C5 I, 7 let, vlastne ji jeste stale pouzivam a nyni i C5III vubec ten drzak nepostradam.Radeji si dam kavu v klidu a pohode a s pozasenim na jinem kresle , nez v aute po hodinach travenych za volantem. Ta chvilka nikdy nikoho nespasi a cert nikdy nespi a muzete muset rychle zastavit. Proc mit kavu vsude, nez v sobe. Jinak stastne kilometry za volantem techto senzacnich vozu. A proslo mi jich rukou dost, vcetne posledniho Mondea. Dlouho jsem mezi nim a C5 váhal. Ale Citroen opet zvitezil, diky me zkusenosti s temito vozy a diky francouzum za ne.
Ahoj vesm.Jelikoz jsem mel C5 I, 7 let, vlastne ji jeste stale pouzivam a nyni i C5III vubec ten drzak nepostradam.Radeji si dam kavu v klidu a pohode a s pozasenim na jinem kresle , nez v aute po hodinach travenych za volantem. Ta chvilka nikdy nikoho nespasi a cert nikdy nespi a muzete muset rychle zastavit. Proc mit kavu vsude, nez v sobe. Jinak stastne kilometry za volantem techto senzacnich vozu. A proslo mi jich rukou dost, vcetne posledniho Mondea. Dlouho jsem mezi nim a C5 váhal. Ale Citroen opet zvitezil, diky me zkusenosti s temito vozy a diky francouzum za ne.:-)
|
|
17.12.2011 15:11 -
|
2433237
|
|
Malicky
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 46 |
|
|
Skoda, ze v PSA nejsou drzaky napoju z 508 "koncernove" ve vsech autech ....
.link.
Skoda, ze v PSA nejsou drzaky napoju z 508 "koncernove" ve vsech autech ....
http://www.vybermiauto.cz/autoblok/clanek/test-peugeot-508-sw
|
|
17.12.2011 21:42 -
|
2433321
|
|
Malicky
|
|
|
toto vypadá na řeení: .link.
Pokud se vejde pod rádio ...
toto vypadá na řeení: http://www.auto-ksport.cz/?k=1262
Pokud se vejde pod rádio ...
|
|
28.12.2011 21:39 -
|
2436072
|
|
pagi
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 74 |
|
|
jetě bych přidal k tématu dráků jeden - a sice drák nebo spíe uplíček na brýle ve stropě taky nikde
jetě bych přidal k tématu dráků jeden - a sice drák nebo spíe uplíček na brýle ve stropě taky nikde
|
|
28.12.2011 23:10 -
|
2436088
|
|
Malicky
|
|
|
Pagi... To myslim se da vyresit elegantne... Misto drzadla nad hlavou ridice...
Pagi... To myslim se da vyresit elegantne... Misto drzadla nad hlavou ridice...
|
|
28.12.2011 23:54 -
|
2436094
|
|
pagi
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 74 |
|
|
to má pravdu, teď jsem po tom koukal, ale zatím jsem nic nenael. jetě ke vemu potřebuji béovou barvu, tak zatím hledám....
to má pravdu, teď jsem po tom koukal, ale zatím jsem nic nenael. jetě ke vemu potřebuji béovou barvu, tak zatím hledám....
|
|
28.12.2011 23:56 -
|
2436099
|
|
jumep
|
|
|
original to tam nikdy nebolo, ani pri 1 a 2
inak som to videl v renaulte jednom, miesto madla nad vodicom bolo puzdro na brile
original to tam nikdy nebolo, ani pri 1 a 2
inak som to videl v renaulte jednom, miesto madla nad vodicom bolo puzdro na brile
|
|
| |
|
|