| | |
24.08.2014 18:32 -
Re: C5 a dovolená
|
2727330
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
No ako mám citróna tak dáky vercajk nosím ale na tie sahovačky som minule pozabudol. So mnou ilo BMW 320d a ten mal tie náradie a aj diag. Ináč tomu pisalo spotrebu 4,8. Ale iba na palubnom
No ako mám citróna tak dáky vercajk nosím ale na tie sahovačky som minule pozabudol. So mnou ilo BMW 320d a ten mal tie náradie a aj diag. Ináč tomu pisalo spotrebu 4,8. Ale iba na palubnom :)
|
|
04.09.2014 14:12 -
|
2730398
|
|
Nesebr
|
|
|
c5 a Bulharsko
c5 a Bulharsko :-D
Přílohy: DSC_0501.JPG ( 3023979b ) - |
|
06.09.2014 19:33 -
|
2730931
|
|
flyteSVK
|
|
|
Ja som sa dnes vratil z dovolenky v Nemecku, pocas ktorej sa objavil problem s klapkami na klime. "Niekto" asi bude mat robotu
Ja som sa dnes vratil z dovolenky v Nemecku, pocas ktorej sa objavil problem s klapkami na klime. "Niekto" asi bude mat robotu :-d
|
|
09.09.2014 01:24 -
|
2731303
|
|
Nesebr
|
|
|
Nesebr napsal(a): c5 a Bulharsko
Tak i na nai C5 dola smůla. Uprostřed Sofie v sobotu večer přestala nabíjet a ztuhlo řízení.
Pod autem nakapáno něco, co připomíná rozteklý asfalt, bílý kouř zpod kapoty. Po bliím zkoumání zjiuji, e otáčky řemene nereagují na otáčky motoru.
Volám asistenci Triglav do čech. Nabízí odtah zdarma do nejbliího servisu (mám na výběr značkový či neznačkový) a zdarma tři noci v hotelu. Háček je v tom, e je sobota večer a máme čekat do pondělí (to u mám být v práci).
Do deseti minut přijídí odtahovka, kterou nám zavolal pumpař z blízké benzinky. Zjiuje vadnou řemenici na klice, nabízí odtah do servisu a rychlou opravu. ádá po Triglavu jen a zdělí, s kterou asistenci v BG má smlouvu, ena na telefonu to není schpná říct.
Jeliko má odtah na druhý konec Sofie stát jen 40, kalu na Triglav a platím si to sám.
Řemenice bude v neděli ráno, odjídím taxi spát k bratranci.
Ráno volají cenu opravy 113, auto je hotové ve 12 hod a valíme rychle dom.
Cena komplet i s odtahem cca 4200 Kč (na odtah mám divnou nečitelně ručně psanou fakturu, snad ji Triglav uhradí )
Tak i na nai C5 dola smůla. Uprostřed Sofie v sobotu večer přestala nabíjet a ztuhlo řízení.
Pod autem nakapáno něco, co připomíná rozteklý asfalt, bílý kouř zpod kapoty. Po bliím zkoumání zjiuji, e otáčky řemene nereagují na otáčky motoru.
Volám asistenci Triglav do čech. Nabízí odtah zdarma do nejbliího servisu (mám na výběr značkový či neznačkový) a zdarma tři noci v hotelu. Háček je v tom, e je sobota večer a máme čekat do pondělí (to u mám být v práci).
Do deseti minut přijídí odtahovka, kterou nám zavolal pumpař z blízké benzinky. Zjiuje vadnou řemenici na klice, nabízí odtah do servisu a rychlou opravu. ádá po Triglavu jen a zdělí, s kterou asistenci v BG má smlouvu, ena na telefonu to není schpná říct.
Jeliko má odtah na druhý konec Sofie stát jen 40, kalu na Triglav a platím si to sám.
Cena komplet i s odtahem cca 4200 Kč (na odtah mám divnou nečitelně ručně psanou fakturu, snad ji Triglav uhradí :-) )
Přílohy: DSC_0657.JPG ( 1841470b ) - DSC_0658.JPG ( 1867758b ) - DSC_0659.JPG ( 1291734b ) - |
|
09.09.2014 06:54 -
|
2731333
|
|
jruze
|
|
|
Nesebr napsal(a): Tak i na nai C5 dola smůla. Uprostřed Sofie v sobotu večer přestala nabíjet a ztuhlo řízení.
Cena komplet i s odtahem cca 4200 Kč (na odtah mám divnou nečitelně ručně psanou fakturu, snad ji Triglav uhradí )
Levná řemenice z druhovýroby? - to tenhle typ dovede,lepí je ta s těmi třemi výřezy(ta jen rachtá) a nebo pevnou a je klid - u přili na to e dvouhmotná řemenice je na .... a u je nedávají
Levná řemenice z druhovýroby? - to tenhle typ dovede,lepí je ta s těmi třemi výřezy(ta jen rachtá) a nebo pevnou a je klid - u přili na to e dvouhmotná řemenice je na .... a u je nedávají;-)
|
|
09.09.2014 09:58 -
|
2731402
|
|
jumep
|
|
|
ako vypadal rozvodovy kryt?
relativne bud rad ze si to neodniesli rozvody
ako vypadal rozvodovy kryt?
relativne bud rad ze si to neodniesli rozvody
|
|
09.09.2014 13:16 -
|
2731458
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Dobrý den,
o víkendu jsme se vrátili z dovolené v Itálii - Rosolina Mare. C5II naprosto v pohodě, jen v zácpě za Udine (14km/2hod) při 37°C u z přehřátí při stání vypínala klima, stejně jsem pak vypnul ve (i motor) a otevřeli jsme dokořán. Jak jsme se rozjeli ve OK. Ceny LPG cestou AUT čerpačka u Ilz 0,82/l, ITA 0,70-0,75/l. Benzín od loňska v ITA zlevnil o cca 0,10E/l na +-1,7/l. Počasí na pytel, hezky bylo jen první a poslední den.
Teď u můu začít etřit na kompletní renovaci podvozku.
Zdraví
vlkr
Dobrý den,
o víkendu jsme se vrátili z dovolené v Itálii - Rosolina Mare. C5II naprosto v pohodě, jen v zácpě za Udine (14km/2hod) při 37°C u z přehřátí při stání vypínala klima, stejně jsem pak vypnul ve (i motor) a otevřeli jsme dokořán. Jak jsme se rozjeli ve OK. Ceny LPG cestou AUT čerpačka u Ilz 0,82/l, ITA 0,70-0,75/l. Benzín od loňska v ITA zlevnil o cca 0,10E/l na +-1,7/l. Počasí na pytel, hezky bylo jen první a poslední den.
Zdraví
vlkr
|
|
09.09.2014 15:58 -
|
2731503
|
|
jumep
|
|
|
vyplachni si chladice, este sa mi nestalo zeby sa auto prehrialo
vyplachni si chladice, este sa mi nestalo zeby sa auto prehrialo
|
|
09.09.2014 19:25 -
|
2731536
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Motor se nepřehřál, to bylo v pohodě, jen najednou se sama od sebe vypnula klimatizace a pak se zase zapla.
To u jsem ale vypnul ve, stejně jsme 20 minut stáli na místě při 37°C
Motor se nepřehřál, to bylo v pohodě, jen najednou se sama od sebe vypnula klimatizace a pak se zase zapla.
To u jsem ale vypnul ve, stejně jsme 20 minut stáli na místě při 37°C
|
|
09.09.2014 21:27 -
|
2731573
|
|
jumep
|
|
|
mne sa to tiez stalo ked som siel v tiahlom stupani a mal som regeneraciu fapu ze to vedelo odpojit klimu
neskutocne ale pomohlo preplachnut chladice, odvtedy sa take nic nestalo
mne sa to tiez stalo ked som siel v tiahlom stupani a mal som regeneraciu fapu ze to vedelo odpojit klimu
neskutocne ale pomohlo preplachnut chladice, odvtedy sa take nic nestalo
|
|
09.09.2014 21:57 -
|
2731591
|
|
Hanz 397
|
|
|
vlkr napsal(a): Dobrý den,
Zdraví
vlkr
Já tam byl před třema tejdnama a počasí super-jen první a poslední den prelo
Ale je fakt,e za těch 5 let,co tam jezdíme,tak letos bylo nejmení teplo,resp. nebylo vedro na chcípnutí.
Já tam byl před třema tejdnama a počasí super-jen první a poslední den prelo :-d
Ale je fakt,e za těch 5 let,co tam jezdíme,tak letos bylo nejmení teplo,resp. nebylo vedro na chcípnutí.
|
|
10.09.2014 10:35 -
|
2731663
|
|
vlkr
|
|
|
Ta klima se mi vypla tak na cca 20 sec, pak se zase rozjela. Tipl bych, e to bylo na tu chvíli ne se pořádně rozjela sahara...
Ta klima se mi vypla tak na cca 20 sec, pak se zase rozjela. Tipl bych, e to bylo na tu chvíli ne se pořádně rozjela sahara...
|
|
08.06.2015 17:26 -
Dovolenka
|
2829192
|
|
Limak
|
Město: Viglas, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
Kam na dovolenku ludkovia???? A autom ??? Kto sa pochvali???
Kam na dovolenku ludkovia???? A autom ??? Kto sa pochvali???
|
|
08.06.2015 17:46 -
Re: Dovolenka
|
2829194
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
uz 4 sezonu Chorvatsko - Zadarska oblast s partiou priatelov s rodinami (tento rok 4 rodiny - 8 dospelych, 6 deti)
uz 4 sezonu Chorvatsko - Zadarska oblast s partiou priatelov s rodinami (tento rok 4 rodiny - 8 dospelych, 6 deti)
|
|
08.06.2015 18:05 -
|
2829201
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Adrpasko-Teplické skály .
Adrpasko-Teplické skály :-).
|
|
08.06.2015 18:18 -
|
2829204
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
jako kadoročně, Bulharsko. Letos Lozenec. Autem celkem posedmé, s X7 počtvrté.
jako kadoročně, Bulharsko. Letos Lozenec. Autem celkem posedmé, s X7 počtvrté.
|
|
| |
|
|