| | |
27.08.2015 09:46 -
Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
|
2854629
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
piestany: .link.
bratislava: .link.
podla mna obe super (7palcovy display u mna nehra rolu)
Povodne som chcel jedno z nich, ale dat 13 + vymena naplni a zaklany servis.... bolo to mimo moje moznosti.
Ale podla mna cena adekvatna kvalite
piestany: http://citroen-c5-tourer.autobazar.eu/20-hdi-16v-fap-163k-exclusive-id6965542.html
bratislava: http://citroen-c5-tourer.autobazar.eu/20-hdi-16v-fap-163k-business-exclusive-bva6-id6094042.html
Povodne som chcel jedno z nich, ale dat 13 + vymena naplni a zaklany servis.... bolo to mimo moje moznosti. :)
|
|
27.08.2015 17:19 -
|
2854741
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
crussader napsal(a): piestany: .link.
bratislava: .link.
Povodne som chcel jedno z nich, ale dat 13 + vymena naplni a zaklany servis.... bolo to mimo moje moznosti.
To první je asi leák má to orezlé přední brzdiče a kotouče, na zadku také orezlé kotouče. Obě přední sedačky jsou nějaké poblité, ono by se toho nalo víc, ta cena je úlet a to nemluvím o rezervě, kdo má potřebu měnit na ní gumu je u sám o sobě podezřelý
No a koukám ten druhý má ty samé problémy jako ten první
To první je asi leák má to orezlé přední brzdiče a kotouče, na zadku také orezlé kotouče. Obě přední sedačky jsou nějaké poblité, ono by se toho nalo víc, ta cena je úlet :-d a to nemluvím o rezervě, kdo má potřebu měnit na ní gumu je u sám o sobě podezřelý
No a koukám ten druhý má ty samé problémy jako ten první :-d
|
|
27.08.2015 18:52 -
|
2854754
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ten v ba je jednoznačně s lepí výbavou, mením deklarovaným nájezdem a nií cenou. Kdo ty ceny asi tvoří? V Pieanech lou o natáčecích světlech. Panorámu bych oelel, bixenony ne a AP bych bral raději ne manuál. Ale bez jumepa bych do toho neel.
Ten v ba je jednoznačně s lepí výbavou, mením deklarovaným nájezdem a nií cenou. Kdo ty ceny asi tvoří? V Pieanech lou o natáčecích světlech. Panorámu bych oelel, bixenony ne a AP bych bral raději ne manuál. Ale bez jumepa bych do toho neel.
|
|
27.08.2015 19:06 -
|
2854759
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Pozerám po C5 do práce.. a sem tam dlhu trasu.. x7 je mimo ponuky, lebo mám C6.. zato facelift biturbo sa mi velmi pozdáva. Netuí niekto kolko zvládne FAP pri cestách do práce a nazad pár km?
Pozerám po C5 do práce.. a sem tam dlhu trasu.. x7 je mimo ponuky, lebo mám C6.. zato facelift biturbo sa mi velmi pozdáva. Netuí niekto kolko zvládne FAP pri cestách do práce a nazad pár km? :-d
|
|
27.08.2015 19:17 -
|
2854761
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já mám najeto 145k km. Ragenerace se spoutí přiblině po 700 km. Rád bych, kdyby vydrel do 200k km, ale po prohlédnutí propálenýho FAPu a diskuzi o příčinách mám cukání, e si ho preventivně nechám vypláchnout třeba přítí rok. Eolys mi vydrí jetě nejmíň 50k km, ale doplním ho při výplachu do plna.
Jezdím převáně do práce 15 km tam a zpět mezi vesnicema celých 6 let a jen občas delí cestu po dálnici.
Já mám najeto 145k km. Ragenerace se spoutí přiblině po 700 km. Rád bych, kdyby vydrel do 200k km, ale po prohlédnutí propálenýho FAPu a diskuzi o příčinách mám cukání, e si ho preventivně nechám vypláchnout třeba přítí rok. Eolys mi vydrí jetě nejmíň 50k km, ale doplním ho při výplachu do plna.
Jezdím převáně do práce 15 km tam a zpět mezi vesnicema celých 6 let a jen občas delí cestu po dálnici.
|
|
27.08.2015 20:03 -
|
2854767
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Jsem na tom podobně jako Mikra, mám 165 tis a regenerace něco přes 700 km. Do práce 20 km. Podle úsad a zbytku aditiv dá přes 200 tis. Čistit FAP nechám a bude regenerovat po 500 km nebo a se mi rozsvítí kontrolka
Jsem na tom podobně jako Mikra, mám 165 tis a regenerace něco přes 700 km. Do práce 20 km. Podle úsad a zbytku aditiv dá přes 200 tis. Čistit FAP nechám a bude regenerovat po 500 km nebo a se mi rozsvítí kontrolka ;-)
|
|
29.08.2015 20:22 -
|
2855322
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
to znie fajn..uz len najst neaky pekný kúsok s navi, automatom, natacacie xenony..a mono v koi..moze byt aj stresne okno...za lacno
to znie fajn..uz len najst neaky pekný kúsok s navi, automatom, natacacie xenony..a mono v koi..moze byt aj stresne okno...za lacno :-d
|
|
31.08.2015 16:44 -
|
2855767
|
|
Kelly
|
|
|
Dorý den právě jsem se u vás zaregistroval.Potřeboval bych se s vámi tady poradit o koupi C5 kombi.
Mam dvě malé děti 6 a 4.roky.Auto bych vyuíval na rodinné výlety,a kadoroční dovolenou do zahraničí,+dojezd na chalupu.
Moc toho ročně nenajezdím,+ - 8000km ročně.
Pořizovací cena max. 100000,-
Na jednom webu mi poradily,abych se kouknul na vae forum.No co jsem zatím koukal tak pro mne bude asi motorizace benzín 2.0i.No po bazarech se tato motorizace moc neobjevuje.
Dorý den právě jsem se u vás zaregistroval.Potřeboval bych se s vámi tady poradit o koupi C5 kombi.
Mam dvě malé děti 6 a 4.roky.Auto bych vyuíval na rodinné výlety,a kadoroční dovolenou do zahraničí,+dojezd na chalupu.
Moc toho ročně nenajezdím,+ - 8000km ročně.
Pořizovací cena max. 100000,-
Na jednom webu mi poradily,abych se kouknul na vae forum.No co jsem zatím koukal tak pro mne bude asi motorizace benzín 2.0i.No po bazarech se tato motorizace moc neobjevuje.
|
|
31.08.2015 17:16 -
|
2855768
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Určitě u si to tady četl na předelých stranách. Je to věčné téma,sám jsem ho také před časem řeil.
Také mi byl doporučován benzín.Nakonec jsem to přehodnotil a vzal disel.Zatím nelituju.Nafáků je větí výběr a větinou i lepí výbava. Hlavně nafta má 6 rychlostí,benzín 5,take po dálnici je to randál od vysokých otáček.
kdy pojede na chalupu tak se ti FAP pročistí neměl by to být problém,take já doporučuju naftu !
A tady má hned jednoho krasavce od prověřeného člověka....link.
A nebo .link.
Nejlepí cesta nákupu,zde na klubu určitě lepí ne nějaký vrak z českého bazaru...
Určitě u si to tady četl na předelých stranách. Je to věčné téma,sám jsem ho také před časem řeil.
Také mi byl doporučován benzín.Nakonec jsem to přehodnotil a vzal disel.Zatím nelituju.Nafáků je větí výběr a větinou i lepí výbava. Hlavně nafta má 6 rychlostí,benzín 5,take po dálnici je to randál od vysokých otáček.
kdy pojede na chalupu tak se ti FAP pročistí neměl by to být problém,take já doporučuju naftu !
A tady má hned jednoho krasavce od prověřeného člověka...http://www.c5club.cz/inzerce/prodej-automobilu/3154-c5-ii-2-2-hdi-break-exclusive#.VeRvp_ntlBc
A nebo http://www.c5club.cz/inzerce/prodej-automobilu/3163-c5-ii-2-0-hdi-break-exclusive-2006#.VeRwLfntlBc
Nejlepí cesta nákupu,zde na klubu určitě lepí ne nějaký vrak z českého bazaru...
|
|
01.09.2015 07:29 -
|
2855980
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
no na 8000 km ročně by klidně mohl bejt benzín, s výbavou oproti Felicii bych si nedělal vrásky Ty si HELLMUTe taky randál na pětku Za prvé je malinko rozdíl ropáka a benálu a za druhý se projeď ve Feldě a v C5 Je pravda, e benálů je poskrovnu
no na 8000 km ročně by klidně mohl bejt benzín, s výbavou oproti Felicii bych si nedělal vrásky :-p Ty si HELLMUTe taky randál na pětku:-d Za prvé je malinko rozdíl ropáka a benálu a za druhý se projeď ve Feldě a v C5 :-)))) Je pravda, e benálů je poskrovnu :-((((
|
|
01.09.2015 07:40 -
|
2855983
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
No ten randal na dialnici je urcite vacsi ako na diesli. Pri 90km/h ide auto nadherne potichu a hladko.
Rozhodne zohnat ho bude tazke, je ich naozaj velmi malo.
No ten randal na dialnici je urcite vacsi ako na diesli. Pri 90km/h ide auto nadherne potichu a hladko.
Rozhodne zohnat ho bude tazke, je ich naozaj velmi malo.
|
|
01.09.2015 08:12 -
|
2855991
|
|
J.Cimrman
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 144 |
|
|
NEJLEPÍ MOTOR JE TAKOVEJ CO SE NEPO.... J.C.
NEJLEPÍ MOTOR JE TAKOVEJ CO SE NEPO.... J.C.
|
|
01.09.2015 08:36 -
|
2855994
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Buchta napsal(a): no na 8000 km ročně by klidně mohl bejt benzín, s výbavou oproti Felicii bych si nedělal vrásky Ty si HELLMUTe taky randál na pětku Za prvé je malinko rozdíl ropáka a benálu a za druhý se projeď ve Feldě a v C5 Je pravda, e benálů je poskrovnu
Jo jsem randál na 5 Kdykoliv jedu v Xantii 1.8 benál trochu rychleji ,tak si říkám benzín u nikdy !
Kdy slyím tu ručičku otáčkoměru tak si říkám zlatá nafta . Jasně e proti Feldě je cokoliv jiného Rols Royce .Ale kdy u to auto kupuje,tak proč si rovnou nedopřát exculsive ?A těch jak známo v benálu moc není,tedy pokud se nebavíme o 3.0... Druhá věc jsou ty náklady na údrbu, to je ta Felda zlatá,třeba jen ty pneumatiky...
Jo jsem randál na 5 :-d Kdykoliv jedu v Xantii 1.8 benál trochu rychleji ,tak si říkám benzín u nikdy !
Kdy slyím tu ručičku otáčkoměru tak si říkám zlatá nafta :-). Jasně e proti Feldě je cokoliv jiného Rols Royce .Ale kdy u to auto kupuje,tak proč si rovnou nedopřát exculsive ?A těch jak známo v benálu moc není,tedy pokud se nebavíme o 3.0... Druhá věc jsou ty náklady na údrbu, to je ta Felda zlatá,třeba jen ty pneumatiky... :-(
|
|
01.09.2015 11:05 -
|
2856026
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Do 100 km/h je tií benzín, od 100 do 130 je to zhruba stejné, od 130 nahoru je u tií nafta. Kadopádně benzínů s výbavou je málo, ale přesto bych se po nějakém poohlédl - při tom nájezdu. Jestli ale podle popisu nebudou časté krátké trasy, tak i s naftákem nic nezkazí a bude dobře slouit.
Do 100 km/h je tií benzín, od 100 do 130 je to zhruba stejné, od 130 nahoru je u tií nafta. Kadopádně benzínů s výbavou je málo, ale přesto bych se po nějakém poohlédl - při tom nájezdu. Jestli ale podle popisu nebudou časté krátké trasy, tak i s naftákem nic nezkazí a bude dobře slouit. :-d
|
|
01.09.2015 14:33 -
|
2856064
|
|
Kelly
|
|
|
No kratké trasy budou na chatu, mam ji za rohem 4km za městem.Je pravda e kadodeně ho asi vyuívat nebudu. Ten randál asi nebude takový.Po dalnici nebudu lítat jak blázen, kdy vozím malé děti.S feldou co mam,tak jsem bylu u nás nejdál v jíních čechách okruh 800km( najezd přes dovolenou) a bez klimoky s dětma v létě je to patný.
No kratké trasy budou na chatu, mam ji za rohem 4km za městem.Je pravda e kadodeně ho asi vyuívat nebudu.:-p Ten randál asi nebude takový.Po dalnici nebudu lítat jak blázen, kdy vozím malé děti.S feldou co mam,tak jsem bylu u nás nejdál v jíních čechách okruh 800km( najezd přes dovolenou) a bez klimoky s dětma v létě je to patný.
|
|
01.09.2015 15:57 -
|
2856106
|
|
Martin7398
|
Město: Mladá Boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
To Kelly: jsem taky z MB, mám benzína, tak klidně napi kontakt do SZ a můem to probrat
To Kelly: jsem taky z MB, mám benzína, tak klidně napi kontakt do SZ a můem to probrat ;-)
|
|
| |
|
|