| | |
03.09.2011 17:03 -
Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
|
2411525
|
|
fastarrow
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Přidal jsem jedno auto, ale nemůu přidat dalí co mám - jestli to nějak jde. Jinak jsem měl asi 5 Citroenů, tehdá jetě na BX clubu a tímto zdravím Tiefa a Darju , jednou jsme se potkali na srazu. Asi nejhezčí vzpomínky mám na Citroen CX. To bylo dělo. Ale zatím jsem nejel v C5 (btw teď mám kromě jiného i Xantii 1,9TD). Píu to zde, kdy nevidím kam to dát do profilu.
Přidal jsem jedno auto, ale nemůu přidat dalí co mám - jestli to nějak jde. Jinak jsem měl asi 5 Citroenů, tehdá jetě na BX clubu a tímto zdravím Tiefa a Darju :-), jednou jsme se potkali na srazu. Asi nejhezčí vzpomínky mám na Citroen CX. To bylo dělo. Ale zatím jsem nejel v C5 ;-) (btw teď mám kromě jiného i Xantii 1,9TD). Píu to zde, kdy nevidím kam to dát do profilu.
|
|
03.09.2011 18:29 -
|
2411529
|
|
jumep
|
|
|
na vsetky tvoje otazky tu uz bolo odpovedane, ale predsalen
1. ano, je to hnany motor a vela ludi na nom zanedbava servis, pomsti sa vo velkom, nech hovori kto chce co chce, auto co ma 97000km aby malo v haji turbo a spojku ....
2. nie, sklopenim sedaciek vznikne rovna velka lozna plocha
3. ak bolo starane a je starane o automat, nema preco nejako odist, starost hlavne spociva vo vymene a kontrole oleja
@Radwy: porovnavat RHZ motor a 1.6 je nerealne, ta 1.6 sa bude vzdy spravat zivsie, je to to iste ako 2.2 stary 98kw a 2.0 100kw, ten 100kw je tiez na pocit zivsi
na vsetky tvoje otazky tu uz bolo odpovedane, ale predsalen
1. ano, je to hnany motor a vela ludi na nom zanedbava servis, pomsti sa vo velkom, nech hovori kto chce co chce, auto co ma 97000km aby malo v haji turbo a spojku ....
2. nie, sklopenim sedaciek vznikne rovna velka lozna plocha
3. ak bolo starane a je starane o automat, nema preco nejako odist, starost hlavne spociva vo vymene a kontrole oleja
@Radwy: porovnavat RHZ motor a 1.6 je nerealne, ta 1.6 sa bude vzdy spravat zivsie, je to to iste ako 2.2 stary 98kw a 2.0 100kw, ten 100kw je tiez na pocit zivsi
|
|
03.09.2011 20:05 -
|
2411544
|
|
Darja
|
|
|
fastarrow napsal(a): Přidal jsem jedno auto, ale nemůu přidat dalí co mám - jestli to nějak jde. Jinak jsem měl asi 5 Citroenů, tehdá jetě na BX clubu a tímto zdravím Tiefa a Darju , jednou jsme se potkali na srazu. Asi nejhezčí vzpomínky mám na Citroen CX. To bylo dělo. Ale zatím jsem nejel v C5 (btw teď mám kromě jiného i Xantii 1,9TD). Píu to zde, kdy nevidím kam to dát do profilu.
Jakou motorizaci. Vak si přečti na klubu, co je na co vhodné... podle mě 2,0 HDi ve dvojkové C5 je dobrý motor v poměru spotřeba, váha vozu a nějaký ten jízdní komfort.
Osobně bych ti řekla jdi do V6, ale to je záleitost fajnmekrů Sehnat V6 v dobrým stavu je nemoný, má to miniaturní mouchy a ere to Prostě kočár pro ouchyly
P.S. Bílé BX stále ije Kdy se na něj koukám, tak mi přijde v lepím stavu jak větina bazarových C5
Jakou motorizaci. Vak si přečti na klubu, co je na co vhodné... podle mě 2,0 HDi ve dvojkové C5 je dobrý motor v poměru spotřeba, váha vozu a nějaký ten jízdní komfort.
Osobně bych ti řekla jdi do V6, ale to je záleitost fajnmekrů :D Sehnat V6 v dobrým stavu je nemoný, má to miniaturní mouchy a ere to :D Prostě kočár pro ouchyly:-))
P.S. Bílé BX stále ije :palec Kdy se na něj koukám, tak mi přijde v lepím stavu jak větina bazarových C5 :-))))
|
|
03.09.2011 21:22 -
|
2411575
|
|
fastarrow
|
|
|
Jo? Tak BX jeste jezdi.. .hmm Válí se mi tady poslední úplně nový díl výfuku. Měl jsem 1,6i ale je určen i pro silnějí 1,9GTI a teď nevím jaké dalí typy. Jestli chce polu ti ho, co dá za něho je na tobě . Můu to poslat PPL potovné bude asi 150kč. Kdy tak pi SZ Jinak tady se dívám na jednu C5 za 33 klacků V6, ale s vadným AT. Co na to říká? .link.
Jo? Tak BX jeste jezdi.. .hmm Válí se mi tady poslední úplně nový díl výfuku. Měl jsem 1,6i ale je určen i pro silnějí 1,9GTI a teď nevím jaké dalí typy. Jestli chce polu ti ho, co dá za něho je na tobě :-). Můu to poslat PPL potovné bude asi 150kč. Kdy tak pi SZ Jinak tady se dívám na jednu C5 za 33 klacků V6, ale s vadným AT. Co na to říká? http://auto.bazos.cz/inzerat/11636614/Prodam-Citroen-C5-30-152kw-pohon-LPG-rv2002.php
|
|
03.09.2011 21:24 -
|
2411577
|
|
jumep
|
|
|
az taka plna vybava ze to nema esp, navigaciu a ine ...
az taka plna vybava ze to nema esp, navigaciu a ine ...
|
|
03.09.2011 21:27 -
|
2411579
|
|
fastarrow
|
|
|
Jak se pozná, e to nemá ESP?
Jak se pozná, e to nemá ESP?
|
|
03.09.2011 21:28 -
|
2411580
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nemá tlačítko. Vypadá jako zapalovač, ale na druhý straně panelu.
Nemá tlačítko. Vypadá jako zapalovač, ale na druhý straně panelu.
|
|
03.09.2011 21:28 -
|
2411581
|
|
jumep
|
|
|
C5 1 ma nalavo vedla paky okruhle tlacitko ESP
C5 1 ma nalavo vedla paky okruhle tlacitko ESP
|
|
03.09.2011 21:40 -
|
2411585
|
|
Darja
|
|
|
fastarrow napsal(a): Jo? Tak BX jeste jezdi.. .hmm Válí se mi tady poslední úplně nový díl výfuku. Měl jsem 1,6i ale je určen i pro silnějí 1,9GTI a teď nevím jaké dalí typy. Jestli chce polu ti ho, co dá za něho je na tobě . Můu to poslat PPL potovné bude asi 150kč. Kdy tak pi SZ Jinak tady se dívám na jednu C5 za 33 klacků V6, ale s vadným AT. Co na to říká? .link.
né dík, BX bude mít vejfuk na zakázku na 220 koní by vejfuk z 1,6 fakt neel 4
Ohledně té C5... to bys byl magor Socka, s mrtvou AP....
Nikdo nejsme tak bohatý, abychom si mohli kupovat levné věci...
né dík, BX bude mít vejfuk na zakázku :D na 220 koní by vejfuk z 1,6 fakt neel :D4
Ohledně té C5... to bys byl magor :D Socka, s mrtvou AP....
Nikdo nejsme tak bohatý, abychom si mohli kupovat levné věci...
|
|
03.09.2011 22:12 -
|
2411590
|
|
písař
|
Město: Cheznovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
citrus napsal(a): ahojte, som tu na fore novy. Zatial C5 este nemam ale chcem sa medzi majitelov C5 zaradit v blizkej dobe. Moje sucastne auto je XSARA 1,8i ale do popisu sa neda zadat. Mam v nom teda vysnivanu C5 II 2i.
Problem je len ze je ich malo a asi budem muset dlho cakat alebo spravit kompromis. Uvazoval som aj nad 1,8i, pisete ze je to lenivec ale ked ju utiahne 1,6... Chcem sa spytat ci aj 1,8i na C5II su taky zruti oleja. A ake skusenosti mate s V6 v LPG.
PS: pre zaujimavost co som nasiel .link. to bude nejake lego vsimnite si display PC
kokám e se majiteli někam zatoulali krycí plasty přes nádrky na levý straně motorového prostoru!...
Radi bych si dal na to pozor!!!
kokám e se majiteli někam zatoulali krycí plasty přes nádrky na levý straně motorového prostoru!...:nevim
Radi bych si dal na to pozor!!!;-)
|
|
04.09.2011 23:09 -
|
2411923
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
z5 k tematu prosim ....
z5 k tematu prosim ....
|
|
05.09.2011 21:16 -
|
2412068
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
skoda ze sa benzinaci neozyvaju. skusim zopakovat otazky
ako je na tom C5II 1,8i s pozieraním oleja, je to tiez zrut??
aku skusenost mate s V6 v plyne?
Dik
skoda ze sa benzinaci neozyvaju. skusim zopakovat otazky
ako je na tom C5II 1,8i s pozieraním oleja, je to tiez zrut??
aku skusenost mate s V6 v plyne?
Dik
|
|
05.09.2011 21:18 -
|
2412069
|
|
jumep
|
|
|
1.8i - lenivy zrut oleja
2.0i - (pozor nie HPi) idealna volba ak benzin, ak nebolo to auto prezhavovane atd. nebude zrat olej, ak ano, chce to servis
3.0 a LPG, pokial je to LPG kvalitne spravene, absolutne bez problemov
1.8i - lenivy zrut oleja
2.0i - (pozor nie HPi) idealna volba ak benzin, ak nebolo to auto prezhavovane atd. nebude zrat olej, ak ano, chce to servis
3.0 a LPG, pokial je to LPG kvalitne spravene, absolutne bez problemov
|
|
05.09.2011 21:39 -
|
2412070
|
|
citrus
|
|
|
o HPi som sa docital, ale ak sa nemontoval do C5II tak by som nan nemal narazit lebo zhanam C5II. A na tu nestastnu 1,8i sa preto pytam lebo neviem ci sa soudruhom vo francuzsku v dvojke ten motor podarilo vylepsit alebo je to to iste co C5I
o HPi som sa docital, ale ak sa nemontoval do C5II tak by som nan nemal narazit lebo zhanam C5II. A na tu nestastnu 1,8i sa preto pytam lebo neviem ci sa soudruhom vo francuzsku v dvojke ten motor podarilo vylepsit alebo je to to iste co C5I
|
|
05.09.2011 21:46 -
|
2412072
|
|
jumep
|
|
|
tak montoval sa tam 6FZ a 6FY, 6FY by mal by inovovany, ale neviem presne v com, ale najskor to bude obdobne zle a preto ich je tak malo
tak montoval sa tam 6FZ a 6FY, 6FY by mal by inovovany, ale neviem presne v com, ale najskor to bude obdobne zle a preto ich je tak malo
|
|
06.09.2011 19:45 -
|
2412196
|
|
citrus
|
|
|
no prave, viem o jednej V6, lacnej ale osarpanej. A este o jednej 2,0i v LPG ale je dovezena a zaplynena v zahranici, toho sa bojim...
no prave, viem o jednej V6, lacnej ale osarpanej. A este o jednej 2,0i v LPG ale je dovezena a zaplynena v zahranici, toho sa bojim...
|
|
06.09.2011 20:15 -
|
2412206
|
|
Darja
|
|
|
Tak V6 jsou levný, ale ty, co jsou levný levný nebrat.
Dost lidí si koupilo V6, pojezdilo, pak zjistilo, co to auto potřebuje a pustili to. Jak říkám, psychicky se připravit.
Tak se podívej, u u zaplynovaného auta, kde to má tankovací hrdlo Mě by osobně třeba vadilo, kdy je v nárazníku A zjisti, co je to za systém. Abys pak neměl problém se servisem.
Tak V6 jsou levný, ale ty, co jsou levný levný nebrat.
Dost lidí si koupilo V6, pojezdilo, pak zjistilo, co to auto potřebuje a pustili to. Jak říkám, psychicky se připravit.
Tak se podívej, u u zaplynovaného auta, kde to má tankovací hrdlo :-) Mě by osobně třeba vadilo, kdy je v nárazníku :D A zjisti, co je to za systém. Abys pak neměl problém se servisem.
|
|
09.09.2011 00:25 -
|
2412639
|
|
fastarrow
|
|
|
2,2 v AT jsou 6ti rychlostni? Nebo taky 4rychlostni? Co říkáte na toto? .link. Podle foto to má ESP, nevím jak tempomat...moc toho nenapsal.
2,2 v AT jsou 6ti rychlostni? Nebo taky 4rychlostni? Co říkáte na toto? http://auto.bazos.cz/inzerat/11511132/citroen-C5-22HDI-Excusive.php Podle foto to má ESP, nevím jak tempomat...moc toho nenapsal.
|
|
| |
|
|