| | |
17.09.2011 11:41 -
Re: víčko od nádre - kde sehnat?
|
2414412
|
|
.45acp
|
|
|
Předevčírem mi při tankování taky upadlo víčko na zem. Po zvednutí jsem měl pocit, e tam něco chybí. Jetě klika, e jsem u předtím sledoval tuto diskusi, tak vím, e tam mají být dva magnety. Jeden samozřejmě chyběl. Na zemi nebylo nic vidět a tak jsem skoro po kolenou lezl kolem auta, a jsem ho nael. Do víčka el normálně zacvaknout a zdá se, e tam drí. Nebo má být přilepen? ádná hláka ani obrázek se neobjevuje, tak to bude asi v pořádku. U nebudu při tankování strkat víčko do odkládacího výřezu v dvířkách!
Předevčírem mi při tankování taky upadlo víčko na zem. Po zvednutí jsem měl pocit, e tam něco chybí. Jetě klika, e jsem u předtím sledoval tuto diskusi, tak vím, e tam mají být dva magnety. Jeden samozřejmě chyběl. Na zemi nebylo nic vidět a tak jsem skoro po kolenou lezl kolem auta, a jsem ho nael. Do víčka el normálně zacvaknout a zdá se, e tam drí. Nebo má být přilepen? ádná hláka ani obrázek se neobjevuje, tak to bude asi v pořádku. U nebudu při tankování strkat víčko do odkládacího výřezu v dvířkách!
|
|
20.09.2011 13:27 -
|
2414752
|
|
.45acp
|
|
|
To není tak docela pravda, ze dvířek spadne, kdy při nalévání aditiva udělá nějaký nevhodný pohyb. Tak se to povedlo mě.
To není tak docela pravda, ze dvířek spadne, kdy při nalévání aditiva udělá nějaký nevhodný pohyb. Tak se to povedlo mě.
|
|
20.09.2011 13:31 -
|
2414754
|
|
jumep
|
|
|
preto je original tam ta gumicka co ho ma drzat aby nespadlo na zem ...
preto je original tam ta gumicka co ho ma drzat aby nespadlo na zem ...
|
|
20.09.2011 19:12 -
|
2414809
|
|
.45acp
|
|
|
Tak tu gumičku jsem bral původně jako srandu, ale vidím, e to sranda nebyla. Nic takového tam nemám a ani si neumím představit jak to má vypadat.
Tak tu gumičku jsem bral původně jako srandu, ale vidím, e to sranda nebyla. Nic takového tam nemám a ani si neumím představit jak to má vypadat.
|
|
20.09.2011 23:09 -
|
2414848
|
|
jumep
|
|
|
nemam tu teraz auto takto ... ale na zraze by sme to mohli nafotit ako to tam ma byt
nemam tu teraz auto takto ... ale na zraze by sme to mohli nafotit ako to tam ma byt
|
|
15.11.2011 11:00 -
|
2425213
|
|
.45acp
|
|
|
Nemáte někdo nafocenou tu gumu co má dret víčko nádre? Hlavně kam se přidělává k víčku a k čemu na autě. Určitě to jde v Citroenu koupit a nejspí to nestojí majlant. Jen mi připadá zbytečné kupovat něco, kdy nevím, jestli mi nechybí nějaká dalí úchytka, neko očko, případně něco dalího.
Nemáte někdo nafocenou tu gumu co má dret víčko nádre? Hlavně kam se přidělává k víčku a k čemu na autě. Určitě to jde v Citroenu koupit a nejspí to nestojí majlant. Jen mi připadá zbytečné kupovat něco, kdy nevím, jestli mi nechybí nějaká dalí úchytka, neko očko, případně něco dalího.
|
|
15.11.2011 12:24 -
|
2425227
|
|
jumep
|
|
|
guma je len sucastou celeho vicka a drzi mam dojem ze v niektorej z dierok v tom plaste, pozrem na tych autach co tu mam ci to tam maju
guma je len sucastou celeho vicka a drzi mam dojem ze v niektorej z dierok v tom plaste, pozrem na tych autach co tu mam ci to tam maju
|
|
15.11.2011 12:40 -
|
2425228
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Tady je něco vidět na vyobrazení , díl pod č.10, je tam vidět jak ta guma vychází z víčka a je pak zachycena (ovem u není vidět kde)
Tady je něco vidět na vyobrazení , díl pod č.10, je tam vidět jak ta guma vychází z víčka a je pak zachycena (ovem u není vidět kde)
Přílohy: víčko nádre.jpg ( 61182b ) - |
|
19.11.2011 01:05 -
|
2425964
|
|
.45acp
|
|
|
Postupně na to snad příjdu. Prohlídkou víčka jsem u zjistil, kam to má přijít ve víčku. U jen kam s opačným koncem. Vedle hrdla mám asi dvě dirky o průměru asi 6mm. Některá je moná něco jako zavzdunění nádre.
Postupně na to snad příjdu. Prohlídkou víčka jsem u zjistil, kam to má přijít ve víčku. U jen kam s opačným koncem. Vedle hrdla mám asi dvě dirky o průměru asi 6mm. Některá je moná něco jako zavzdunění nádre.
|
|
19.11.2011 10:22 -
|
2425977
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Ja to mam trhnuté tak aspon tak .link.
Ja to mam trhnuté tak aspon tak http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/83584905_11851575914ec775274e04d.jpg
|
|
19.11.2011 13:02 -
|
2425984
|
|
jumep
|
|
|
ano, poffa to poriesil, na dvierka a po otvoreni sa to vesa tiez na dvierka, to vicko
ano, poffa to poriesil, na dvierka a po otvoreni sa to vesa tiez na dvierka, to vicko
|
|
21.11.2011 12:36 -
|
2426490
|
|
Rosta
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Tak ani já tam ádnou gumičku nemám. Omlouvám se za moná hlouhý dotaz, ale můe mi někdo poradit kde tu gumičku sehnat? Mám napochodovat k citroenu a po přijímacím technikovi chtít gumičku k víčku od nádre? Nemůe snad stát horentní sumu, doufám
Tak ani já tam ádnou gumičku nemám. Omlouvám se za moná hlouhý dotaz, ale můe mi někdo poradit kde tu gumičku sehnat? Mám napochodovat k citroenu a po přijímacím technikovi chtít gumičku k víčku od nádre? Nemůe snad stát horentní sumu, doufám :)
|
|
21.11.2011 13:40 -
|
2426503
|
|
Rosta
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Moná mám malou výbavu a vyí neznám, tak jsem zmaten Nicméně víčko nádre mi jde sundat bez klíče a kryt od víčka nádre mi jde otevřít i po zamknutí auta.. Třeba je něco patně, ale palubák ádnou chybu nikde nehlásí.
To víčko mám ten typ co má mít uchycenou gumičku - díl č. 10 podle obrázku od JirkaŘ.
Moná mám malou výbavu a vyí neznám, tak jsem zmaten :) Nicméně víčko nádre mi jde sundat bez klíče a kryt od víčka nádre mi jde otevřít i po zamknutí auta.. Třeba je něco patně, ale palubák ádnou chybu nikde nehlásí.
To víčko mám ten typ co má mít uchycenou gumičku - díl č. 10 podle obrázku od JirkaŘ.
|
|
21.11.2011 17:16 -
|
2426530
|
|
.45acp
|
|
|
Pro gumičku na víčko nádre se zatím do Citroenu jen chystám. Cenu předem těko odhadnout. Můe stát dvacku, dvě kila, nebo třeba pětikilo. Nebo taky třeba jako samostatný díl neexistuje a musí se koupit i s víčkem, případně s celou nádrí. Uvidím, a se tam dostanu.
Pro gumičku na víčko nádre se zatím do Citroenu jen chystám. Cenu předem těko odhadnout. Můe stát dvacku, dvě kila, nebo třeba pětikilo. Nebo taky třeba jako samostatný díl neexistuje a musí se koupit i s víčkem, případně s celou nádrí:-d. Uvidím, a se tam dostanu.
|
|
21.11.2011 21:32 -
|
2426579
|
|
jumep
|
|
|
jasne ze to samotne nekupis, je to sucast vicka .... cize mozes tak maximalne kupit nove vicko
jasne ze to samotne nekupis, je to sucast vicka .... cize mozes tak maximalne kupit nove vicko
|
|
24.11.2011 15:42 -
|
2427352
|
|
.45acp
|
|
|
Dnes jsem se ptal a opravdu guma jako komplet i s víčkem za asi 360kč. A ani jsem se nezeptal, jestli je víčko i s magnetama. Zatím vydrím bez gumy. Třeba mě napadne nějaká náhrada.
Dnes jsem se ptal a opravdu guma jako komplet i s víčkem za asi 360kč. A ani jsem se nezeptal, jestli je víčko i s magnetama. Zatím vydrím bez gumy. Třeba mě napadne nějaká náhrada.
|
|
24.11.2011 16:37 -
|
2427362
|
|
jumep
|
|
|
vicko sa meni hlavne kvoli chybajucim magnetom a potom ked je zodrate alebo napucane lebo aj taka vec uz sa stala ...
vicko sa meni hlavne kvoli chybajucim magnetom a potom ked je zodrate alebo napucane lebo aj taka vec uz sa stala ...
|
|
| |
|
|