| | |
31.07.2011 13:50 -
víčko od nádre - kde sehnat?
|
2403993
|
|
ferai.e
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Prosím jetě jedna věc mě trápí jsem blbec a na pumpě jsem nechal víčko od nádre a odjel hi hi kde ho seenu nejlevněji ? Prosím
Prosím jetě jedna věc mě trápí jsem blbec a na pumpě jsem nechal víčko od nádre a odjel hi hi kde ho seenu nejlevněji ? Prosím
|
|
31.07.2011 14:04 -
Re: víčko od nádre - kde sehnat?
|
2403996
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jde o to, které chce. V citroenu můe koupit 2 druhy.
.link.
č.6 - 1130,- Kč - obj.č. 1508J3
č.10 - 368,- Kč - obj.č. 1508F7
Jde o to, které chce. V citroenu můe koupit 2 druhy.
http://www.luckyswiss.com/data/motor/vicko.jpg
č.6 - 1130,- Kč - obj.č. 1508J3
č.10 - 368,- Kč - obj.č. 1508F7
|
|
03.08.2011 23:06 -
|
2404484
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
a na té pumpě by ho neměli?
a na té pumpě by ho neměli?
|
|
05.08.2011 16:28 -
|
2404744
|
|
jumep
|
|
|
toto uz neni skodovka alebo ine auto kde si tam mohol dat korkovy stupel ...
ako uz jruze pisal, su tam 2 magnety oznamujuce zatvorenie nadrze, inde ako v citroene to nekupis, tu neni na com setrit
toto uz neni skodovka alebo ine auto kde si tam mohol dat korkovy stupel ...
ako uz jruze pisal, su tam 2 magnety oznamujuce zatvorenie nadrze, inde ako v citroene to nekupis, tu neni na com setrit
|
|
05.08.2011 20:49 -
|
2404774
|
|
jruze
|
|
|
Já ho mám,ale ani ho nenabízím protoe bude na kadém vrakáči,v kadém citroenu a stojí 400Kč-no a kdy spočítám e něco budu chtít já + pota ??? tak tomu nerozumím.Ví co přijeď si pro něj dám ti ho za 150,-
Já ho mám,ale ani ho nenabízím protoe bude na kadém vrakáči,v kadém citroenu a stojí 400Kč-no a kdy spočítám e něco budu chtít já + pota ??? tak tomu nerozumím.Ví co přijeď si pro něj dám ti ho za 150,-
|
|
08.08.2011 23:51 -
|
2405799
|
|
JaMat
|
|
|
Problém:
Po kadém nastartování na displeji svítí symbol tankovacího stojanu a hláka Ouvert
Souvislosti:
Zobrazilo se to jednou krátce po koupi (je to půl roku a 10 tisíc kilometrů), od té doby u nikdy. Při posledním tankování mi víčko nádre upadlo na zem.
Co jsem zkouel:
Otvírat a zavírat nádr, otáčet víčko, pořádně utáhnout, nechat trochu povolené. Bez úspěchu.
Čím to můe být:
Hádám buď víčko nebo detekční čidlo víčka.
Co s tím:
Kdo mi půjčíte víčko na vyzkouení?
jruze - je víčko k dipozici?
Předpokládám, e je to vhodné řeit bezodkladně - kvůli aditivaci...
Problém:
Po kadém nastartování na displeji svítí symbol tankovacího stojanu a hláka Ouvert
Souvislosti:
Zobrazilo se to jednou krátce po koupi (je to půl roku a 10 tisíc kilometrů), od té doby u nikdy. Při posledním tankování mi víčko nádre upadlo na zem.
Co jsem zkouel:
Otvírat a zavírat nádr, otáčet víčko, pořádně utáhnout, nechat trochu povolené. Bez úspěchu.
Čím to můe být:
Hádám buď víčko nebo detekční čidlo víčka.
Co s tím:
Kdo mi půjčíte víčko na vyzkouení?
jruze - je víčko k dipozici?
Předpokládám, e je to vhodné řeit bezodkladně - kvůli aditivaci...
|
|
09.08.2011 06:21 -
|
2405802
|
|
jruze
|
|
|
Přijeď vyzkouíme.Mám i čidlo tak to pořeíme.
Přijeď vyzkouíme.Mám i čidlo tak to pořeíme.
|
|
30.08.2011 14:53 -
|
2410445
|
|
assasin
|
|
|
Od minulého týdňa u mám aj ja hláku ouvert so symbolom nádre. Pritom tam samozrejme víčko mám. Je vadné? Dá sa mu nejako dohovori?
Od minulého týdňa u mám aj ja hláku ouvert so symbolom nádre. Pritom tam samozrejme víčko mám. Je vadné? Dá sa mu nejako dohovori?
|
|
30.08.2011 15:27 -
|
2410448
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
assasin napsal(a): Od minulého týdňa u mám aj ja hláku ouvert so symbolom nádre. Pritom tam samozrejme víčko mám. Je vadné? Dá sa mu nejako dohovori?
Chybí ti tam zřejmě jeden magnetek, asi jak jsi třeba sundával víčko tak se odlepil. Vadné není, zkus vrakovitě a vyzkouej ho předem.
Chybí ti tam zřejmě jeden magnetek, asi jak jsi třeba sundával víčko tak se odlepil. Vadné není, zkus vrakovitě a vyzkouej ho předem.
|
|
30.08.2011 18:55 -
|
2410509
|
|
assasin
|
|
|
Bol som to skontrolova, oba magnety sú na svojom mieste, take skôr čidlo. Nemá tu niekto návod na opravu / výmenu čidla?
Bol som to skontrolova, oba magnety sú na svojom mieste, take skôr čidlo. Nemá tu niekto návod na opravu / výmenu čidla?
|
|
30.08.2011 19:30 -
|
2410515
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
assasin napsal(a): Bol som to skontrolova, oba magnety sú na svojom mieste, take skôr čidlo. Nemá tu niekto návod na opravu / výmenu čidla?
sundat tapecírung pravé strany v kufru, vybrat čidlo a zkontrolovat.. vyměnit.
sundat tapecírung pravé strany v kufru, vybrat čidlo a zkontrolovat.. vyměnit.
|
|
30.08.2011 19:58 -
|
2410536
|
|
assasin
|
|
|
vďaka za intrukciu a ete keby si mi vedel da nejaký link odkiaž objedna nové čidlo ak bude toto vadné, tak u by som "chrochtal blahom"
vďaka za intrukciu a ete keby si mi vedel da nejaký link odkiaž objedna nové čidlo ak bude toto vadné, tak u by som "chrochtal blahom" :-)
|
|
30.08.2011 20:19 -
|
2410546
|
|
jumep
|
|
|
tapacirung nic nepomoze, treba kolo dole a plastovy podblatnik, konektor je vedeny po nadrzi a spoj je v diere pod sedackou
ked das ten podblatnik von, docela lahko vytlacis dvierka nadrze von a potom to cele v pohode uvidis
tapacirung nic nepomoze, treba kolo dole a plastovy podblatnik, konektor je vedeny po nadrzi a spoj je v diere pod sedackou
ked das ten podblatnik von, docela lahko vytlacis dvierka nadrze von a potom to cele v pohode uvidis
|
|
30.08.2011 20:50 -
|
2410581
|
|
assasin
|
|
|
Peo OK, a čo to čidlo, musím sa obráti na Citroen, alebo sa to dá kúpi aj cez internet?
Peo OK, a čo to čidlo, musím sa obráti na Citroen, alebo sa to dá kúpi aj cez internet?
|
|
30.08.2011 20:51 -
|
2410582
|
|
jumep
|
|
|
neviem, nikdy som ho neskumal, ale z pocutia mam ze vraj cidlo byva ok a byvaju nalomene kable, skus najprv tuto cestu
neviem, nikdy som ho neskumal, ale z pocutia mam ze vraj cidlo byva ok a byvaju nalomene kable, skus najprv tuto cestu
|
|
30.08.2011 20:56 -
|
2410587
|
|
assasin
|
|
|
OK ďakujem, určite to vyskúam.
OK ďakujem, určite to vyskúam.
|
|
30.08.2011 22:59 -
|
2410625
|
|
JaMat
|
|
|
jruze napsal(a): Přijeď vyzkouíme.Mám i čidlo tak to pořeíme.
Report z mé "opravy":
Staré víčko, které skutečně bylo bez magnetů, jsme zahodili a dali nové. Protoe jsme ani já ani jumep neměli drobný, tak to bylo za dvě stovky Ani nebyla potřeba diagnostika.
Měl jsem půl nádre, tak jsem dotankoval do plný, aby se aspoň trochu nafta naaditivovala. Od té doby mám ujeto necelý tisíc kilometrů a ádný související problém se nevyskytl...
Report z mé "opravy":
Staré víčko, které skutečně bylo bez magnetů, jsme zahodili a dali nové. Protoe jsme ani já ani jumep neměli drobný, tak to bylo za dvě stovky :-d Ani nebyla potřeba diagnostika.
Měl jsem půl nádre, tak jsem dotankoval do plný, aby se aspoň trochu nafta naaditivovala. Od té doby mám ujeto necelý tisíc kilometrů a ádný související problém se nevyskytl...
|
|
03.09.2011 18:10 -
|
2411528
|
|
assasin
|
|
|
môj report z opravy: po demontái podblatníka mechanik zistil e čidlo bolo iba vypadnuté zo svojho driaka a viselo na kábli. Zrejme otrasmi vozidla. Take to iba vrátil na svoje miesto a poistil zväzovačkami a vetko znova funguje.
môj report z opravy: po demontái podblatníka mechanik zistil e čidlo bolo iba vypadnuté zo svojho driaka a viselo na kábli. Zrejme otrasmi vozidla. Take to iba vrátil na svoje miesto a poistil zväzovačkami a vetko znova funguje. :-)
|
|
| |
|
|