| | |
02.01.2012 21:29 -
Re: Příjem GPS uvnitř auta s pokovenými skly
|
2436703
|
|
jumep
|
|
|
HTC HD2 ... poviem v pohode, aj ked sa mi asi 3 ci 4x stalo ze zhaluzil a stratil signal, ale skor si myslim ze to je medzi hardwarom a windowsami v nom
HTC HD2 ... poviem v pohode, aj ked sa mi asi 3 ci 4x stalo ze zhaluzil a stratil signal, ale skor si myslim ze to je medzi hardwarom a windowsami v nom :D
|
|
02.01.2012 22:56 -
|
2436710
|
|
pitbull3
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Teď jsem vyzkouel no name čínskou 7" navi za 1800.- a čumím. Funguje naprosto bezvadně. Dobrej dárek mně dali.
Teď jsem vyzkouel no name čínskou 7" navi za 1800.- a čumím. Funguje naprosto bezvadně. Dobrej dárek mně dali:palec;-).
|
|
03.01.2012 18:22 -
|
2436779
|
|
jruze
|
|
|
Dnes jsem jen tak vyzkouel Garmin nuvi a bez problému a jsem ji dal v autě kamkoli.
Dnes jsem jen tak vyzkouel Garmin nuvi a bez problému a jsem ji dal v autě kamkoli.
|
|
04.01.2012 14:17 -
|
2436906
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Který nuvi a kde to bylo? Já mám 1390 a kdy jedu od nemocnice pod Petřínem, tak se u německé ambasády ztratí a chytne se a na Újezdu. Jednou jsem podle ní dokonce plul po Vltavě
Který nuvi a kde to bylo? Já mám 1390 a kdy jedu od nemocnice pod Petřínem, tak se u německé ambasády ztratí a chytne se a na Újezdu. Jednou jsem podle ní dokonce plul po Vltavě :-d
|
|
04.01.2012 15:58 -
|
2436935
|
|
Nesebr
|
|
|
MioMap v3.3 v PDA ASUS-P320. Dlouho trvá první spojení s druicema, ale kdy u se jednou chytne tak jede bez výpadků. Urychluji to tím, e ho zapínam cestou na parkovitě a kdy dojdu k autu u je spojený, nebo kdy zapomenu tak vystrčím na chvíli ruku z okna (v zimě je to ale nepouitelné ). Kvůli krátké ňůře a debilnímu zapalovači v C5 (je moc hluboko a adapter v něm nedosáhne na kontakty) ji mívám pohozenou v dráku na plechovky za ruční brzdou a jezdím jen podle hlasových pokynů.
V Ivecu bez atermického skla a s laminátovou střechou se chytá výrazně rychleji.
MioMap v3.3 v PDA ASUS-P320. Dlouho trvá první spojení s druicema, ale kdy u se jednou chytne tak jede bez výpadků. Urychluji to tím, e ho zapínam cestou na parkovitě a kdy dojdu k autu u je spojený, nebo kdy zapomenu tak vystrčím na chvíli ruku z okna (v zimě je to ale nepouitelné :-) ). Kvůli krátké ňůře a debilnímu zapalovači v C5 (je moc hluboko a adapter v něm nedosáhne na kontakty) ji mívám pohozenou v dráku na plechovky za ruční brzdou a jezdím jen podle hlasových pokynů.
V Ivecu bez atermického skla a s laminátovou střechou se chytá výrazně rychleji.
|
|
19.03.2012 16:36 -
|
2459888
|
|
ozzy57
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 66 |
|
|
Ahoj, mám nový problém s GPS mám nüvy 1490 s TV .Mám ji druhý rok a zatím jela v pohodě .Poprvé v sobotu mě pořád hlásila slabý signál druice.Venku signál chytím ale sotva dám do auta vypadne to.Přitom 2x dovolenou bez problémů.Dnes jsem zkusil v práci ve Scanii a funguje, po cestě z práce v C5 II a zase Ho... ! Nejsou nějaký erupce na slunci? Je jetě v záruce ,ale kdy venku funguje tak mě polou někam. Nemá někdo taky podobný problém? Dík čau
Ahoj, mám nový problém s GPS mám nüvy 1490 s TV .Mám ji druhý rok a zatím jela v pohodě .Poprvé v sobotu mě pořád hlásila slabý signál druice.Venku signál chytím ale sotva dám do auta vypadne to.Přitom 2x dovolenou bez problémů.Dnes jsem zkusil v práci ve Scanii a funguje, po cestě z práce v C5 II a zase Ho... ! Nejsou nějaký erupce na slunci? Je jetě v záruce ,ale kdy venku funguje tak mě polou někam. Nemá někdo taky podobný problém? Dík čau :nevim
|
|
19.03.2012 18:14 -
|
2459904
|
|
js42
|
|
|
to ozzy57: mě "Jeíek" přinesl, ani by se zeptal, pod stromeček navigaci Garmin Nuvi 1350. Jen jsem ji rozbalil tak jsem věděl, e je zle. U stromečku jsem se sice tvářil, e dobrý a jak je to výborný, ale tuil jsem problém. Sledoval jsem toti tohle vlákno od začátku a tak jsem věděl, e Garmin můe v "naich"miláčcích zlobit. Právě kvůli atermickému čelnímu sklu. Bohuel se moje obavy potvrdily. Jednou to jde, podruhé nikoliv. Měnil jsem několikrát místo na okně i pod oknem, ale nic nepomáhalo. Nakonec to skončilo výměnou mého garminu za jeíkův Tom Tom. Ten mi chodil v autě bez problémů. Jeíka jsem nakonec upozornil, e u na něj stejně nevěřím.
Vem přeji pěkný večer. Honza
to ozzy57: mě "Jeíek" přinesl, ani by se zeptal:nevim, pod stromeček navigaci Garmin Nuvi 1350. Jen jsem ji rozbalil tak jsem věděl, e je zle. U stromečku jsem se sice tvářil, e dobrý a jak je to výborný, ale tuil jsem problém:-((((. Sledoval jsem toti tohle vlákno od začátku a tak jsem věděl, e Garmin můe v "naich"miláčcích zlobit. Právě kvůli atermickému čelnímu sklu. Bohuel se moje obavy potvrdily:-((((. Jednou to jde, podruhé nikoliv. Měnil jsem několikrát místo na okně i pod oknem, ale nic nepomáhalo:-(. Nakonec to skončilo výměnou mého garminu za jeíkův Tom Tom. Ten mi chodil v autě bez problémů. Jeíka jsem nakonec upozornil, e u na něj stejně nevěřím:-d.
Vem přeji pěkný večer;-). Honza
|
|
19.03.2012 18:27 -
|
2459907
|
|
jruze
|
|
|
js42 napsal(a): to ozzy57: mě "Jeíek" přinesl, ani by se zeptal , pod stromeček navigaci Garmin Nuvi 1350. Jen jsem ji rozbalil tak jsem věděl, e je zle. U stromečku jsem se sice tvářil, e dobrý a jak je to výborný, ale tuil jsem problém . Sledoval jsem toti tohle vlákno od začátku a tak jsem věděl, e Garmin můe v "naich"miláčcích zlobit. Právě kvůli atermickému čelnímu sklu. Bohuel se moje obavy potvrdily . Jednou to jde, podruhé nikoliv. Měnil jsem několikrát místo na okně i pod oknem, ale nic nepomáhalo . Nakonec to skončilo výměnou mého garminu za jeíkův Tom Tom. Ten mi chodil v autě bez problémů. Jeíka jsem nakonec upozornil, e u na něj stejně nevěřím .
Vem přeji pěkný večer . Honza
Mně funguje normál bez problémů - udělal jsem drák na prostřední ofuky a není problém
Mně funguje normál bez problémů - udělal jsem drák na prostřední ofuky a není problém :nevim
|
|
19.03.2012 18:51 -
|
2459917
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
To Ozzy57: No pokud ti kolísá kvalita příjmu, tak to třeba můe být vlhkostí. Já mám GPS i v mobilu, měl jsem ho létě v kapse a vytáhl úplně zpocený a příjem GPS byl v trapu. Pomohlo prostě vysuení na suchém teplém místě na dost dlouho. Specializovanou GPS asi netahá po kapsách, ale jestli ti to nechytlo nějakou kondenzaci ze změny teplot. Ono ty druice běhají na kmitočtech tuím kolem 2.5 GHz a to rozhodí kde co.
To Ozzy57: No pokud ti kolísá kvalita příjmu, tak to třeba můe být vlhkostí. Já mám GPS i v mobilu, měl jsem ho létě v kapse a vytáhl úplně zpocený a příjem GPS byl v trapu. Pomohlo prostě vysuení na suchém teplém místě na dost dlouho. Specializovanou GPS asi netahá po kapsách, ale jestli ti to nechytlo nějakou kondenzaci ze změny teplot. Ono ty druice běhají na kmitočtech tuím kolem 2.5 GHz a to rozhodí kde co.
|
|
19.03.2012 19:43 -
|
2459940
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
hmm a jedem opět nanovo, Alx to vynuloval , Honza dal první a opět dáme 4 stránky, mně MIO taky dělal prostě v C5 problém, vyřeil jsem to ext. antenou za 200,- a absolut bez problémů, dnes jsou navi za pár peněz, já dal za ni vye 10000,- a proto je mi ji líto vyhodit, hold některé navi asi mají trochu rozdílný příjem i kdy přijímač majéí stejný (nějaký irf nebo tak)
hmm a jedem opět nanovo, Alx to vynuloval , Honza dal první a opět dáme 4 stránky, mně MIO taky dělal prostě v C5 problém, vyřeil jsem to ext. antenou za 200,- a absolut bez problémů, dnes jsou navi za pár peněz, já dal za ni vye 10000,- a proto je mi ji líto vyhodit, hold některé navi asi mají trochu rozdílný příjem i kdy přijímač majéí stejný (nějaký irf nebo tak) ;-)
|
|
19.03.2012 20:29 -
|
2459956
|
|
DOUFAK
|
|
|
Kdysi navi SONY za 12000 kč a naprosto nepouitelná a za ty peníze !!! Dnes mám TomTom a je to super a jen za 3000 kč.
Kdysi navi SONY za 12000 kč a naprosto nepouitelná a za ty peníze !!! :-( Dnes mám TomTom a je to super a jen za 3000 kč. :palec
|
|
19.03.2012 21:10 -
|
2459973
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Cely je to hra na velikost anteny, typ pouziteho chipsetu a sw vybavy. Staci se podivat, jak velkou pouzivali navi antenu pred 5ti lety a jak velkou ji maji dnes. Pak je jasny, ze nekde se musi dohnat zisk anteny a nekteremu vyrobci to holt podari s dostatecnou rezervou a u jineho je to zarucene jen v pripade nestineneho vyhledu. Atermicke sklo ma v sobe tenkou elektricky vodivou folii a kazdy jiste vi,co je to faradayova klec. Paxe neni cemu divit. Hromada navigaci ma pictail na ext antenu, ktera stoji par kacek a da se umistit krasne pod zadni okno, jen to holt chce protahnout kablik no... zase tolik prace to neni...
Cely je to hra na velikost anteny, typ pouziteho chipsetu a sw vybavy. Staci se podivat, jak velkou pouzivali navi antenu pred 5ti lety a jak velkou ji maji dnes. Pak je jasny, ze nekde se musi dohnat zisk anteny a nekteremu vyrobci to holt podari s dostatecnou rezervou a u jineho je to zarucene jen v pripade nestineneho vyhledu. Atermicke sklo ma v sobe tenkou elektricky vodivou folii a kazdy jiste vi,co je to faradayova klec. Paxe neni cemu divit. Hromada navigaci ma pictail na ext antenu, ktera stoji par kacek a da se umistit krasne pod zadni okno, jen to holt chce protahnout kablik no... zase tolik prace to neni...;-)
|
|
19.03.2012 21:22 -
|
2459975
|
|
Jurá
|
Město: Pelhřimov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Jiné řeení je i Samsung Galaxy S II. Rychlé, přesné, super display. Funguje i při přijatem hovoru (samozřejmě připojení bluetooth). Online jede přes google, ale existuje i offline řeení plnohodnotné navigace (taky vyskoueno bez chybičky). Mohu jen doporučit.
Jiné řeení je i Samsung Galaxy S II. Rychlé, přesné, super display. Funguje i při přijatem hovoru (samozřejmě připojení bluetooth). Online jede přes google, ale existuje i offline řeení plnohodnotné navigace (taky vyskoueno bez chybičky). Mohu jen doporučit. :-)
|
|
19.03.2012 21:59 -
|
2459982
|
|
jardas
|
|
|
jelik teď celkem jezdim pracovně hodně mimo republiku, tak mám dostatečně vyzkoueno HTC Wildfire S, navigace v tom Sygic a bez jakýhokoliv problému, ale je pravda, e ho mám hozenej na středovým ofuku
jelik teď celkem jezdim pracovně hodně mimo republiku, tak mám dostatečně vyzkoueno HTC Wildfire S, navigace v tom Sygic a bez jakýhokoliv problému, ale je pravda, e ho mám hozenej na středovým ofuku
|
|
20.03.2012 07:09 -
|
2460017
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Mam Motorolu Defy plus, Sygic, atermicke sklo - bez najmensich problemov, naviguje skvele. Predtym som mal HTC Diamond 2 + IGo - takisto bez problemov.
Sklo zrejme vsetkym navigaciam nerobi problemy, niektorym vobec nevadi.
Mam Motorolu Defy plus, Sygic, atermicke sklo - bez najmensich problemov, naviguje skvele. Predtym som mal HTC Diamond 2 + IGo - takisto bez problemov.
Sklo zrejme vsetkym navigaciam nerobi problemy, niektorym vobec nevadi.
|
|
20.03.2012 18:57 -
|
2460088
|
|
ozzy57
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 66 |
|
|
Zdravím vechny a hlásím vyřeení problémů s mojí navigací. Moje mozkové závity rotovali a přili na jedinou změnu v interiéru auta a sice předtím jsem nepouíval transmiter .Kdy jsem ho vytáhl ze zapalovače je po problému navi funguje perfecto. Signál z transmiteru prostě ruí signál GPS,take buď muzika ,nebo navigace ,dík cau.
Zdravím vechny a hlásím vyřeení problémů s mojí navigací. Moje mozkové závity rotovali a přili na jedinou změnu v interiéru auta a sice předtím jsem nepouíval transmiter .Kdy jsem ho vytáhl ze zapalovače je po problému navi funguje perfecto. Signál z transmiteru prostě ruí signál GPS,take buď muzika ,nebo navigace ,dík cau.:-d
|
|
20.03.2012 19:45 -
|
2460102
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
taky často ruí levné kamerky - black-boxy. GPS pak nefachá jak má. Holt čína je čína ... záření tam moc neřeí.
taky často ruí levné kamerky - black-boxy. GPS pak nefachá jak má. Holt čína je čína ... záření tam moc neřeí.
|
|
| |
|
|