| | |
21.06.2011 08:35 -
Autochladnicka - aka ?
|
2398164
|
|
Avenger1
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Zdarec. Chcem kupit nejaku autochladnicku do auta, ale co mozno najmensiu. V priemere 5-10l, ucelom je mat tam nejake chladene vody, pripadne pri dlhsej ceste na prevoz niecoho co potrebuje byt v chlade (nejake potraviny).
Zatial som nasiel tuto, celkom sikovna a mala, prakticka.
Ardes TK 44: .link.
ake mate vy, pripadne ak poznate nejake ine. Nehladam velke hebedo, ale skor na obcasne vyuzitie.
Zdarec. Chcem kupit nejaku autochladnicku do auta, ale co mozno najmensiu. V priemere 5-10l, ucelom je mat tam nejake chladene vody, pripadne pri dlhsej ceste na prevoz niecoho co potrebuje byt v chlade (nejake potraviny).
Zatial som nasiel tuto, celkom sikovna a mala, prakticka.
Ardes TK 44: http://www.mall.sk/autochladnicky/singer-tk44
ake mate vy, pripadne ak poznate nejake ine. Nehladam velke hebedo, ale skor na obcasne vyuzitie.
|
|
21.06.2011 09:20 -
Re: Autochladnicka - aka ?
|
2398172
|
|
jumep
|
|
|
na vodu mysleli uz rovno francuzsky inzinieri - kastlik pred spolujazdcom je klimatizovany a je tam priestor na flasu aby ta klima fukala na nu - vychladi to hodne slusne
inak osobne som kupil nejaku v tescu a sluzi uplne v pohode
na vodu mysleli uz rovno francuzsky inzinieri - kastlik pred spolujazdcom je klimatizovany a je tam priestor na flasu aby ta klima fukala na nu - vychladi to hodne slusne
inak osobne som kupil nejaku v tescu a sluzi uplne v pohode
|
|
21.06.2011 09:48 -
|
2398175
|
|
Avenger1
|
|
|
To viem ze kastlik vpredu je chladeny. Lenze to neriesi situaciu Predstav si ze si chces vziat so sebou povedzme z domu napr.: syr, sunku, bryndzu, a ine taketo potraviny z chladnicky, tak asi ich nedas do priehradky v predu.
A v zime, ked si zapnes klimu na kurenie, tak vtedy asi nechladi v tej priehradke, ci hej ?
To viem ze kastlik vpredu je chladeny. Lenze to neriesi situaciu :-) Predstav si ze si chces vziat so sebou povedzme z domu napr.: syr, sunku, bryndzu, a ine taketo potraviny z chladnicky, tak asi ich nedas do priehradky v predu.
A v zime, ked si zapnes klimu na kurenie, tak vtedy asi nechladi v tej priehradke, ci hej ? :-))
|
|
21.06.2011 09:51 -
|
2398178
|
|
jumep
|
|
|
"ucelom je mat tam nejake chladene vody"
to som reagoval na toto
ale akukolvek chladnicku do auta kupis, ak to chces na obcasne pouzitie je to jedno co kupis, akurat teda odporucam aktivnu, tj. do zasuvky a nie tu na ladovu napln.
"ucelom je mat tam nejake chladene vody"
to som reagoval na toto :)
ale akukolvek chladnicku do auta kupis, ak to chces na obcasne pouzitie je to jedno co kupis, akurat teda odporucam aktivnu, tj. do zasuvky a nie tu na ladovu napln.
|
|
21.06.2011 10:01 -
|
2398180
|
|
Avenger1
|
|
|
prave preto sa pytam na nazory ludi co s tym maju skusenosti. Co si myslia o tej co som tu napisal, pripadne maju nejaky typ na inu podobnu. Nepozeral si sa na nu ?
prave preto sa pytam na nazory ludi co s tym maju skusenosti. Co si myslia o tej co som tu napisal, pripadne maju nejaky typ na inu podobnu. Nepozeral si sa na nu ?
|
|
21.06.2011 10:06 -
|
2398182
|
|
jumep
|
|
|
mam uplne tu klasicku, modru zvrchu plnenu, co je v aute praktickejsie podla mna
mam uplne tu klasicku, modru zvrchu plnenu, co je v aute praktickejsie podla mna
|
|
21.06.2011 10:10 -
|
2398183
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
mám nějakou z Lidlu, taky plněnou zhora za pár kaček a spokojenost.
mám nějakou z Lidlu, taky plněnou zhora za pár kaček a spokojenost.
|
|
21.06.2011 10:11 -
|
2398184
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
něco takového: .link.
jen stála asi okolo 1000Kč,-
něco takového: http://www.mall.cz/autochladnicky/sencor-scm-1025
jen stála asi okolo 1000Kč,-
|
|
21.06.2011 10:26 -
|
2398186
|
|
jruze
|
|
|
Já mám takovou jako je jedna z těch s vrchním otevíráním(do zapalovače s přepínáním chlacení-ohřev) - do jedné půlky se vejde i dvoulitrová petláhev (cocakola) moc ji nepouívám jen občas na dovču.Kdy se tam dají potraviny,pití z lednice tak i bez aktivního chlazení(po příjezdu do tábořitě-samota bez el.proudu a přes vodu jen lodí)tam vydrí dost chladné 24hodin při venkovní teplotě okolo 30 stupňů.
Já mám takovou jako je jedna z těch s vrchním otevíráním(do zapalovače s přepínáním chlacení-ohřev) - do jedné půlky se vejde i dvoulitrová petláhev (cocakola) moc ji nepouívám jen občas na dovču.Kdy se tam dají potraviny,pití z lednice tak i bez aktivního chlazení(po příjezdu do tábořitě-samota bez el.proudu a přes vodu jen lodí)tam vydrí dost chladné 24hodin při venkovní teplotě okolo 30 stupňů.
|
|
21.06.2011 12:34 -
|
2398199
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Já mám tudle:
.link.
....kdy jsem ji před dvěma roky kupoval tak si myslím byla o nějakou stovku levnějí . Chtěl jsem aby měla napájení jak 12V tak 220V ... Pouil jsem párkrát a spokojenost zatím.
Já mám tudle:
http://www.digiboss.cz/Autochladnicka-24l/d39265/
....kdy jsem ji před dvěma roky kupoval tak si myslím byla o nějakou stovku levnějí . Chtěl jsem aby měla napájení jak 12V tak 220V ... Pouil jsem párkrát a spokojenost zatím.
|
|
22.06.2011 11:43 -
|
2398386
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
ja mam nejakou z Halfordu s vrchnim plenim , kdyz dam neco mrazene dovnitr v lete tak po 24 h. z toho stale vytahnu poradne studene ,lehce rozmrazene takze uplne staci ...
ja mam nejakou z Halfordu s vrchnim plenim , kdyz dam neco mrazene dovnitr v lete tak po 24 h. z toho stale vytahnu poradne studene ,lehce rozmrazene takze uplne staci ...
|
|
22.06.2011 19:09 -
|
2398434
|
|
js42
|
|
|
Koupil jsem, před dvěma roky, úplně obyčejnou v Lidlu. Nemá ani ádný název. Má vrchní plnění, obsah 30 l. Vejde se do ní láhev 1,5 l na stojáka. Kabely jsou jak na 220 tak na 12 V. Větinou ji předchladím a potom se to v autě vydrí vydrí vcelku bez problémů dochladit. Za ty peníze, asi 450,-Kč, co by jste chtěli. Větinou ji vozíme v kufru nebo za sedačkou spolujezdce.
Koupil jsem, před dvěma roky, úplně obyčejnou v Lidlu. Nemá ani ádný název. Má vrchní plnění, obsah 30 l. Vejde se do ní láhev 1,5 l na stojáka. Kabely jsou jak na 220 tak na 12 V. Větinou ji předchladím a potom se to v autě vydrí vydrí vcelku bez problémů dochladit. Za ty peníze, asi 450,-Kč, co by jste chtěli. Větinou ji vozíme v kufru nebo za sedačkou spolujezdce.
|
|
22.06.2011 19:45 -
|
2398436
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tyto autochladničky pracují na principu nějakého článku /u nevím jak se jmenuje) a zpravidla v manuálech bylo napsáno e sníí teplotu cca o 16°C oproti okolí, taky mám u třetí pouívám létá, vrchní plnění, 220/12V, je to jednoduchá konstrukce, měl jsem Campingaz a etě jednu no name, obě fachali OK, pouze doporučuji si vybrat takovou aby tam na stojáka vlezla 1,5 litrovka , do některých typů vleze pouze jedna, nebál bych se ani z Lídlu, já mám terazky "značkovou" no name z Tesca asi u 4 rokem a chladí jako o ivot - vrchní plnění na panty
tyto autochladničky pracují na principu nějakého článku /u nevím jak se jmenuje) a zpravidla v manuálech bylo napsáno e sníí teplotu cca o 16°C oproti okolí, taky mám u třetí pouívám létá, vrchní plnění, 220/12V, je to jednoduchá konstrukce, měl jsem Campingaz a etě jednu no name, obě fachali OK, pouze doporučuji si vybrat takovou aby tam na stojáka vlezla 1,5 litrovka , do některých typů vleze pouze jedna, nebál bych se ani z Lídlu, já mám terazky "značkovou" no name z Tesca asi u 4 rokem a chladí jako o ivot - vrchní plnění na panty :palec
|
|
| |
|
|