| | |
18.06.2011 15:28 -
Odpadkový ko, dráky na pití
|
2397604
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
Máte někdo v autě odpaďák? V XM jsem ho měl v loketce, ale v C5 mě nenapadá, kam ho dát.
A stejný problém mám s dráky na pití - Kafe z mekáče se tam nevejde a kýbl koly tam nedrí...
Máte někdo v autě odpaďák? V XM jsem ho měl v loketce, ale v C5 mě nenapadá, kam ho dát.
A stejný problém mám s dráky na pití - Kafe z mekáče se tam nevejde a kýbl koly tam nedrí...
|
|
18.06.2011 16:47 -
Re: Odpadkový ko, dráky na pití
|
2397612
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
C5 I
Mezi sedackami je na zadni casti tunelu zaviraci prihradka, ktera je v manualu oznacovana jako prostor pro odpadky
Na napoje inzenyri trochu zapomeli, do toho, co je vlevo od volantu se nevejde ani kelimek z automatu na kafe ... teda nektery. Proste ten prostor je hodne maly.
C5 I
Mezi sedackami je na zadni casti tunelu zaviraci prihradka, ktera je v manualu oznacovana jako prostor pro odpadky :)
Na napoje inzenyri trochu zapomeli, do toho, co je vlevo od volantu se nevejde ani kelimek z automatu na kafe ... teda nektery. Proste ten prostor je hodne maly.
|
|
18.06.2011 17:43 -
|
2397615
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
C5 II. - zatvaratelna priehradka v tuneli vzadu ako odpadkovy kos. Drziak na napoje nemam - asi malo priestoru.
C5 II. - zatvaratelna priehradka v tuneli vzadu ako odpadkovy kos. Drziak na napoje nemam - asi malo priestoru.
|
|
18.06.2011 18:23 -
|
2397616
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
C5 I ono v tam je místo na pítí, ale na plechovky! Ti kdo si myslí, e je to přihrádka na brýle(vedle parkovací brzdy) tak podle manuálu, to je prostor pro pití, ale 0,33 plechovky!!! ten drák na kelímky vedle volant je k .... malý, odpaďá je jinak ve dveřích u sloupku.
C5 I ono v tam je místo na pítí, ale na plechovky! Ti kdo si myslí, e je to přihrádka na brýle(vedle parkovací brzdy) tak podle manuálu, to je prostor pro pití, ale 0,33 plechovky!!! :-)))):-)))) ten drák na kelímky vedle volant je k .... malý, odpaďá je jinak ve dveřích u sloupku.
|
|
18.06.2011 20:53 -
|
2397632
|
|
jumep
|
|
|
este aj nezabudat ze tusim po otvoreni kastliku pred spolujazdcom je miesto tusim na nejaky pohar, ale asi nie za jazdy vhodny a co sa tyka poharku na kafe vlavo, automatove kafe tam vojde, mc donald nie, takze by som povedal ze reklamovat u mc donalda
este aj nezabudat ze tusim po otvoreni kastliku pred spolujazdcom je miesto tusim na nejaky pohar, ale asi nie za jazdy vhodny a co sa tyka poharku na kafe vlavo, automatove kafe tam vojde, mc donald nie, takze by som povedal ze reklamovat u mc donalda :D
|
|
19.06.2011 10:06 -
|
2397674
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
TheOne napsal(a): C5 I ono v tam je místo na pítí, ale na plechovky! Ti kdo si myslí, e je to přihrádka na brýle(vedle parkovací brzdy) tak podle manuálu, to je prostor pro pití, ale 0,33 plechovky!!! ten drák na kelímky vedle volant je k .... malý, odpaďá je jinak ve dveřích u sloupku. tahle prihradka vedle parkovaci brzdy je u C5 I jen pokud auto nema ve vybave velkou navigaci. Pak je v tomto prostoru ovladani navigace.
Jeste obcas vyuzivam na napoje pozice v operce rukou u zadnich sedadel, je tam vice velikosti. Ale nejsou moc hluboke a uz mi to jednou v zatacce vypadlo Pravda, je to trochu "z ruky" z predniho sedadla
tahle prihradka vedle parkovaci brzdy je u C5 I jen pokud auto nema ve vybave velkou navigaci. Pak je v tomto prostoru ovladani navigace.
Jeste obcas vyuzivam na napoje pozice v operce rukou u zadnich sedadel, je tam vice velikosti. Ale nejsou moc hluboke a uz mi to jednou v zatacce vypadlo :) Pravda, je to trochu "z ruky" z predniho sedadla :)
|
|
19.06.2011 11:22 -
|
2397679
|
|
jumep
|
|
|
alx: zabudol si ze to ma len a len VDO tam, ostatny uz tam maju vsetci prehriadku
alx: zabudol si ze to ma len a len VDO tam, ostatny uz tam maju vsetci prehriadku
|
|
19.06.2011 17:39 -
|
2397735
|
|
Darja
|
|
|
TheOne napsal(a): to je prostor pro pití, ale 0,33 plechovky!!!
Já tam měla 0,5 kelímek z mekáče a drel hovňajz plechovky, kafe se tam velo i půllitrofka f plastu bohuel, teď mám zas zpátky ovládání navi a trpím nedostatkem místa. Take spolujezdovo místo je jídelní stůl mno
No a ten odpadkový ko mám teď jako drák pití a drí tam i vysoké kelímky, take cajk
Já tam měla 0,5 kelímek z mekáče a drel :D hovňajz plechovky, kafe se tam velo i půllitrofka f plastu :-)))) bohuel, teď mám zas zpátky ovládání navi a trpím nedostatkem místa. Take spolujezdovo místo je jídelní stůl mno :D
No a ten odpadkový ko mám teď jako drák pití a drí tam i vysoké kelímky, take cajk :palec
|
|
19.06.2011 21:17 -
|
2397798
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
jojo půllitr z mekáče nebo kina tam drí, ale kdy je plný, můe se překotit , jetě, a tam bylo to víčko , v manual psané, plechovky , já mám navi v Telefonu..tak tam mám větinou rajtofli..
jojo půllitr z mekáče nebo kina tam drí, ale kdy je plný, můe se překotit :-), jetě, a tam bylo to víčko :), v manual psané, plechovky :-)))), já mám navi v Telefonu..tak tam mám větinou rajtofli.. :-)
|
|
21.02.2013 17:59 -
Re: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
|
2550187
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Větina diskuzí o tom nevedla k výsledkům. Kromě malých dokoupených dráčků na kafe se na velký PET nic myslím nevynalezlo. Já to strkám za sedačku spolujezdce a tam za jízdy dosáhnu. A jedna 1,5 l PET se vejde do klimatizovaný přihrádky před spolujezdcem. Malá lahev se dá strčit do zadního popelníku.
Bohuel.
Větina diskuzí o tom nevedla k výsledkům. Kromě malých dokoupených dráčků na kafe se na velký PET nic myslím nevynalezlo. Já to strkám za sedačku spolujezdce a tam za jízdy dosáhnu. A jedna 1,5 l PET se vejde do klimatizovaný přihrádky před spolujezdcem. Malá lahev se dá strčit do zadního popelníku.
Bohuel.
|
|
21.02.2013 22:58 -
Re: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
|
2550343
|
|
Henry
|
|
|
JaNa napsal(a): apropó, ... jak lidi řeíte ony dráčky nápojů? Je to něco, co bych na dlouhé cestě nejen ocenila, ale i potřebovala. V kapse dveří petka nestojí... Jde něco takového koupit nebo jste si to nějak vymysleli jinak?
Mě něco takového nesmí do kabiny. Nesnáím v autě svačící posádku. Uklidnit děti v autě tím, e jim dám jídlo a pití bych nepřeil.
Pokud někdo z posádky má ízeň nebo hlad, tak někde zastavím na parkoviti a můeme jíst a pít co hrdlo ráčí. Na dlouhé cestě se při tom protáhnu a mám pocit, e dělám něco pro bezpečnost jízdy.
Mě dráčky na cokoliv v C5 vůbec nechybí, stačí ten vpravo od volantu, který se vdy otevře, kdy hledám mince na parkovné.
apropó, ... jak lidi řeíte ony dráčky nápojů? Je to něco, co bych na dlouhé cestě nejen ocenila, ale i potřebovala. V kapse dveří petka nestojí... Jde něco takového koupit nebo jste si to nějak vymysleli jinak? :nevim
Mě něco takového nesmí do kabiny.:-)) Nesnáím v autě svačící posádku.:-)) Uklidnit děti v autě tím, e jim dám jídlo a pití bych nepřeil.:-))
Pokud někdo z posádky má ízeň nebo hlad, tak někde zastavím na parkoviti a můeme jíst a pít co hrdlo ráčí. Na dlouhé cestě se při tom protáhnu a mám pocit, e dělám něco pro bezpečnost jízdy.
Mě dráčky na cokoliv v C5 vůbec nechybí, stačí ten vpravo od volantu, který se vdy otevře, kdy hledám mince na parkovné.
|
|
19.11.2014 18:54 -
|
2753666
|
|
Gaborah
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Ahojky, resim stejny problem jako prvni prispevek, jak vyresit drzaky napoju u C5 III pro ridice a spolujezdce? Netusite nekdo?
Ahojky, resim stejny problem jako prvni prispevek, jak vyresit drzaky napoju u C5 III pro ridice a spolujezdce? Netusite nekdo?
|
|
19.11.2014 19:08 -
|
2753668
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Zrovna na srazu jsem seděl u Máci v autě a hned jsem se ptal kam bych dal kafe.To se soudruhům ve Francii fakt povedlo.Přitom C6 to má a P 508 taky Zlatá II. tam to jetě jde...
Napadá mě jen toto :
.link.
Zrovna na srazu jsem seděl u Máci v autě a hned jsem se ptal kam bych dal kafe.To se soudruhům ve Francii fakt povedlo.Přitom C6 to má a P 508 taky :-( Zlatá II. tam to jetě jde...
Napadá mě jen toto :-)):
http://cyklisticke-batohy.heureka.cz/camelbak-lobo/
|
|
19.11.2014 19:39 -
|
2753688
|
|
Gaborah
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Děkuju za fajne alternativu, ale na břie by mě asi tlačila kadopádně taky často v autě jím
Děkuju za fajne alternativu, ale na břie by mě asi tlačila :D kadopádně taky často v autě jím :-)
|
|
19.11.2014 20:05 -
|
2753697
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak to dá na břicho spolujezdci, ta hadíčka bude dlouhá. A kdyby to byla spolujezdkyně, tak by byla nejlepí hadička co nejkratí...
Tak to dá na břicho spolujezdci, ta hadíčka bude dlouhá. A kdyby to byla spolujezdkyně, tak by byla nejlepí hadička co nejkratí...:-))
|
|
19.11.2014 20:55 -
|
2753703
|
|
máca
|
|
|
Vyzkouím jetě popelník zezadu panelu, tam by mohla aspoň lahev s pitím vydret a na tu i dosáhnu. Vyzkouím a
dám vědět.
Vyzkouím jetě popelník zezadu panelu, tam by mohla aspoň lahev s pitím vydret a na tu i dosáhnu. Vyzkouím a
dám vědět.:-o
|
|
19.11.2014 23:25 -
|
2753779
|
|
Gaborah
|
|
|
Oki, je potreba vyzkouset vsechny moznosti
Oki, je potreba vyzkouset vsechny moznosti :-)
|
|
| |
|
|