| | |
25.05.2011 21:23 -
Kočárek do C5
|
2392271
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravim chsi se zeptat jaky máte zkuenosti s daváním kočaru do hatchbaku? mysta tam myslim pak moc nezustava co? pro rodinu bude lepí kombík
Zdravim chsi se zeptat jaky máte zkuenosti s daváním kočaru do hatchbaku? mysta tam myslim pak moc nezustava co? pro rodinu bude lepí kombík
|
|
25.05.2011 21:36 -
Re: Kočárek do C5
|
2392274
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Neviem ci ti velmi pomozem, ale mam skuenost s transportom kosacky, ktora bola priblizne velkosti ako zlozeny kocik. Na sedane boli 2 problemy: kam dat pevne plato kufra (u breaku je rolovacie, takze ziadny problem) a potom druha vec: na sedane sme museli sklopit sedacky, aby sa to tam voslo a nekolidovalo so sklom piatych dveri. V pripade break zase ziaden problem
Neviem ci ti velmi pomozem, ale mam skuenost s transportom kosacky, ktora bola priblizne velkosti ako zlozeny kocik. Na sedane boli 2 problemy: kam dat pevne plato kufra (u breaku je rolovacie, takze ziadny problem) a potom druha vec: na sedane sme museli sklopit sedacky, aby sa to tam voslo a nekolidovalo so sklom piatych dveri. V pripade break zase ziaden problem
|
|
25.05.2011 21:53 -
|
2392278
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
rodina + kočár = break
rodina + kočár = break :palec
|
|
25.05.2011 22:03 -
|
2392281
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
michal napsal(a): Zdravim chsi se zeptat jaky máte zkuenosti s daváním kočaru do hatchbaku? mysta tam myslim pak moc nezustava co? pro rodinu bude lepí kombík
zdar jako sviňa! mám zkuenost s jedním kindroem, kočárkem a Xantií, potom se dvěma kindroama, kočárkem a Xantii a potom to stejný sloení osádky, ale změna, s C5 kombajnem. nemůu to porovnat. prostě nebe a dudy! pokud má dítě, nebo děti hodně malé, tak ber kombík.
zdar jako sviňa! mám zkuenost s jedním kindroem, kočárkem a Xantií, potom se dvěma kindroama, kočárkem a Xantii a potom to stejný sloení osádky, ale změna, s C5 kombajnem. nemůu to porovnat. prostě nebe a dudy! pokud má dítě, nebo děti hodně malé, tak ber kombík. :palec
|
|
25.05.2011 22:13 -
|
2392282
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Jednoznacne odporucam kpmbika, este sa mi s nim nestalo aby som tam nieco nenalozil Detsky kocik zhltne ako malinu Zatial mam len jedno deco ale druhe je uz na ceste, takze ja uz ani po inom aute nebudem pozerat az budem menit za novsie.
Jednoznacne odporucam kpmbika, este sa mi s nim nestalo aby som tam nieco nenalozil :palec Detsky kocik zhltne ako malinu :-d Zatial mam len jedno deco ale druhe je uz na ceste, takze ja uz ani po inom aute nebudem pozerat az budem menit za novsie.
|
|
25.05.2011 22:37 -
|
2392287
|
|
stejskli
|
|
|
Ja kupoval C5 Break jen a jedine kvuli tomuhle! Schopnost pohltit jakekoli mnozstvi nakladu je fantasticka, obvykle je vsak treba uplne vyndat cele horni plato s roletou, to totiz diky svoji hloubce prekvapive hodne prekazi. Predtim jsem mel Xantii liftback, kam se toho vesla se sklopenyma sedadlama taky poradna hromada veci - stehoval jsem tak kamarady z Usti nad Labem do Vidne a zpatky - ale normalne uz to stacilo tak akorat na kocar. My bohuzel jezdime hodne a prevazime dite, kocar a zavazadla, takze kombi C5 I a II (nikoli III!) je patrne nejlepsi rodinny auto.
A pozor - Octavia kombi ma sice vetsi zakladni objem kufru, ale kdyz se vezme i horni prostor, tak nestiha kvuli vetsimu sklonu skla zadnich dveri, v tom je C5 taky neprekonatelna. Najednou totiz vezmes nejen velkej offroad kocarek, ale v pohode i velky batohy nebo kufry pro dalsi 4 dospely osoby na palube, nekolik kartonu vina a jeste obri tasku s nakoupenym jidlem, je to proste nakladak.
Ja kupoval C5 Break jen a jedine kvuli tomuhle! Schopnost pohltit jakekoli mnozstvi nakladu je fantasticka, obvykle je vsak treba uplne vyndat cele horni plato s roletou, to totiz diky svoji hloubce prekvapive hodne prekazi. Predtim jsem mel Xantii liftback, kam se toho vesla se sklopenyma sedadlama taky poradna hromada veci - stehoval jsem tak kamarady z Usti nad Labem do Vidne a zpatky - ale normalne uz to stacilo tak akorat na kocar. My bohuzel jezdime hodne a prevazime dite, kocar a zavazadla, takze kombi C5 I a II (nikoli III!) je patrne nejlepsi rodinny auto.
A pozor - Octavia kombi ma sice vetsi zakladni objem kufru, ale kdyz se vezme i horni prostor, tak nestiha kvuli vetsimu sklonu skla zadnich dveri, v tom je C5 taky neprekonatelna. Najednou totiz vezmes nejen velkej offroad kocarek, ale v pohode i velky batohy nebo kufry pro dalsi 4 dospely osoby na palube, nekolik kartonu vina a jeste obri tasku s nakoupenym jidlem, je to proste nakladak.
|
|
25.05.2011 22:47 -
|
2392291
|
|
jumep
|
|
|
ja len taku off poznamku, obcas vozim babku k doktorovi a podobne, nakolko babka ma problemi s nohami, bravame invalidny vozik a nastvalo ma ze do breaku sa neda nalozit rozlozeny, a dokonca som musel vylozit aj tu krabicu z kufru, mal som v tom momente pocit ze sa mi to lepsie vozi v sedane. Ale kocik bude asi ina paleta a ten v Breaku vsetci co viem chvalia
ja len taku off poznamku, obcas vozim babku k doktorovi a podobne, nakolko babka ma problemi s nohami, bravame invalidny vozik a nastvalo ma ze do breaku sa neda nalozit rozlozeny, a dokonca som musel vylozit aj tu krabicu z kufru, mal som v tom momente pocit ze sa mi to lepsie vozi v sedane. Ale kocik bude asi ina paleta a ten v Breaku vsetci co viem chvalia
|
|
25.05.2011 22:55 -
|
2392293
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
No na prostor je jetě dobrá C8ma nebo nový Berlingo
No na prostor je jetě dobrá C8ma nebo nový Berlingo
|
|
25.05.2011 23:02 -
|
2392296
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
novou Bedlu nevim, ale C8mu sem sehnal ségře a v třílitru to není patný vozítko. Asi nejrychlejí autobus v republice ... .
novou Bedlu nevim, ale C8mu sem sehnal ségře a v třílitru to není patný vozítko. Asi nejrychlejí autobus v republice ... :-)))).
|
|
31.05.2011 22:28 -
|
2393654
|
|
JaMat
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 01.06.11 22:13 Důvod: off!!! má-li něco ke kočárkům tak prosím, ale ......... neprasit vlákno - prosííím | | |
|
| |
|
|