| | |
30.04.2011 17:48 -
Servisní kniha v četině
|
2387478
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Najde se tu někdo, kdo má servisní knihu v četině, mám jí toti ve francoutině. Zajímala by mě strana 24, 25 - servisní intervaly pro C4/C5 a strana 36, 37, kde jsou garanční prohlídky ochrany proti korozi, tahle garančka se platí nebo je zdarma?
Je moné, e a pojedu na prohlídku při 90 000km, tak by mi dali v Citroenu českou servisku?
Najde se tu někdo, kdo má servisní knihu v četině, mám jí toti ve francoutině. Zajímala by mě strana 24, 25 - servisní intervaly pro C4/C5 a strana 36, 37, kde jsou garanční prohlídky ochrany proti korozi, tahle garančka se platí nebo je zdarma?
Je moné, e a pojedu na prohlídku při 90 000km, tak by mi dali v Citroenu českou servisku? ;-)
|
|
30.04.2011 23:08 -
Re: Servisní kniha v četině
|
2387495
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
a to jako má představu, e ti někdo bude scanovat, nebo přepisovat???? pouil si okénko "hledat"??? byl si třeba někde tímto směrem???? .link. tak hezké počteníčko, jinak komunismus nás tak nějak min ul a ve si musí v této naí prvotněkapitalistické společnosti zaplatit a jestli uplatní fr. garančku v čekistánu, tak má u mně panáka, nech si udělat v Citroenu komplet servisku a pak podej info, díky
a to jako má představu, e ti někdo bude scanovat, nebo přepisovat???? pouil si okénko "hledat"??? byl si třeba někde tímto směrem???? http://www.c5club.cz/clanky tak hezké počteníčko, jinak komunismus nás tak nějak min ul a ve si musí v této naí prvotněkapitalistické společnosti zaplatit a jestli uplatní fr. garančku v čekistánu, tak má u mně panáka, nech si udělat v Citroenu komplet servisku a pak podej info, díky :-))))
|
|
01.05.2011 21:49 -
|
2387898
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
a tady má taky vlákno .link. , tak snad tam něco najde a jetě jednou bude v SZ uráka, tak dostane ban, přítě hledat, hledat a kdy nenajde odpovídající vlákno, tak teprve zakládat nové vlákno a nikdy do dotazu nedávat dvě problematiky!!!! vdy podle problému
a tady má taky vlákno http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/520694-intervaly-vymen-a-kontroly-nejaky-extrakt-ze-servisi-dokumentace/ , tak snad tam něco najde a jetě jednou bude v SZ uráka, tak dostane ban, přítě hledat, hledat a kdy nenajde odpovídající vlákno, tak teprve zakládat nové vlákno a nikdy do dotazu nedávat dvě problematiky!!!! vdy podle problému ;-)
|
|
24.01.2013 21:35 -
|
2542013
|
|
honzatvrz
|
Město: Krupka, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|