| | |
25.03.2011 13:07 -
C5 a test tlumičů :-)))
|
2380409
|
|
Darja
|
|
|
Dneska jsme se trochu nudili a vyzkoueli jsme, co dělá hydraulické auto na testu tlumičů, nebo se to normálně na hydrouích nedělá
Jetě hodláme vyzkouet, jak se to změní, kdy dáme C5 do reimu sport. A pak jetě terénní polohu )
Zde předkládám výsledky Dle naeho testu tlumičů, mám tlumiče v háji a je s tíma utem nebezpečné jezdit )
Dneska jsme se trochu nudili a vyzkoueli jsme, co dělá hydraulické auto na testu tlumičů, nebo se to normálně na hydrouích nedělá :-)
Jetě hodláme vyzkouet, jak se to změní, kdy dáme C5 do reimu sport. A pak jetě terénní polohu :-)))
Zde předkládám výsledky :-D Dle naeho testu tlumičů, mám tlumiče v háji a je s tíma utem nebezpečné jezdit :-)))
|
|
25.03.2011 13:09 -
Re: C5 a test tlumičů :-)))
|
2380410
|
|
Darja
|
|
|
Jinak samozřejmě při velkých rázech se pětka krásně houpala, z focuse, co tam byl předtím málem upadl vejfuk )
Jinak samozřejmě při velkých rázech se pětka krásně houpala, z focuse, co tam byl předtím málem upadl vejfuk :-)))
|
|
25.03.2011 15:39 -
|
2380423
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
S takovými tlumiči by jsi měla kola jako mnohohrany, ale kulatý určitě ne .
Tenhle test a budou dělat "umělci" na STK, tak pěkně děkuju. Nejsem si jistý, e to vědí ...
S takovými tlumiči by jsi měla kola jako mnohohrany, ale kulatý určitě ne :-).
Tenhle test a budou dělat "umělci" na STK, tak pěkně děkuju. Nejsem si jistý, e to vědí ...:-)
|
|
25.03.2011 15:41 -
|
2380424
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
zajímavej nápad, jinak jak by se mělo auto chovat, pokud by byly tlumiče O.K.?
zajímavej nápad, jinak jak by se mělo auto chovat, pokud by byly tlumiče O.K.?
|
|
25.03.2011 16:19 -
|
2380430
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
amirinda napsal(a): zajímavej nápad, jinak jak by se mělo auto chovat, pokud by byly tlumiče O.K.?
Být daleko tuí, ty výchylky na grafu zleva doprava by měly zůstat v zeleném pásmu uprostřed - ale holt to nepočítá s progresivní charakteristikou pérování.
Být daleko tuí, ty výchylky na grafu zleva doprava by měly zůstat v zeleném pásmu uprostřed - ale holt to nepočítá s progresivní charakteristikou pérování.
|
|
25.03.2011 17:44 -
|
2380433
|
|
jruze
|
|
|
No vichni jsou přesvědčeni e vozy na hydraulice nemají tlumiče a ono to je tak e tlumič je součástí koule (nevím jak C5ková koule,ale u starých tam byly vyraené čísla - nafotím a vloím)Take z pohledu testů jsme na tom tak e nelze testovat co není
No vichni jsou přesvědčeni e vozy na hydraulice nemají tlumiče;-) a ono to je tak e tlumič je součástí koule (nevím jak C5ková koule,ale u starých tam byly vyraené čísla - nafotím a vloím)Take z pohledu testů jsme na tom tak e nelze testovat co není :-))))
|
|
25.03.2011 18:54 -
|
2380445
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Teda Darjo, to bych nevěřil kdybys tady nedala ta videa ! Fakt jsem větinou viděl na stolici jiná auta "skákat" jak stepní kozy. Opravdu klobouk dolů před způsobem jakým nae Citroëny tlumí vibrace a nerovnosti !
Teda Darjo, to bych nevěřil kdybys tady nedala ta videa ! :palec Fakt jsem větinou viděl na stolici jiná auta "skákat" jak stepní kozy. Opravdu klobouk dolů před způsobem jakým nae Citroëny tlumí vibrace a nerovnosti ! :-)
|
|
25.03.2011 19:17 -
|
2380446
|
|
Darja
|
|
|
Správnej tlumič je v zeleném poli, ná ílenej skener v práci vytáhnul jen obrázky a né i popis k tomu
Jetě zkusíme, jak se to bude chovat na sportu, tam je to tvrdí a ty prohupy by neměly být takové
Je mi jasné, e o stavu hydraulického podvozku to řekne kulový, ale vichni na dílně byli zvědaví, jak se to bude chovat A proč to nezkusit
Správnej tlumič je v zeleném poli, ná ílenej skener v práci vytáhnul jen obrázky a né i popis k tomu :-)
Jetě zkusíme, jak se to bude chovat na sportu, tam je to tvrdí a ty prohupy by neměly být takové :-)
Je mi jasné, e o stavu hydraulického podvozku to řekne kulový, ale vichni na dílně byli zvědaví, jak se to bude chovat :-) A proč to nezkusit :-D
|
|
25.03.2011 19:27 -
|
2380449
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
spí dejte videjko auta s normálníma novejma tlumičema na stolici (tý testovací), a pak pětku v měkkým a sport módu. to jako porovnání bude lepí
spí dejte videjko auta s normálníma novejma tlumičema na stolici (tý testovací), a pak pětku v měkkým a sport módu. to jako porovnání bude lepí
|
|
25.03.2011 19:41 -
|
2380450
|
|
Darja
|
|
|
dobře větinou skáčou víc, pětka se jen rozhoupala
dobře :-) větinou skáčou víc, pětka se jen rozhoupala:palec
|
|
25.03.2011 19:54 -
|
2380451
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Darja napsal(a): Správnej tlumič je v zeleném poli, ná ílenej skener v práci vytáhnul jen obrázky a né i popis k tomu
Jetě zkusíme, jak se to bude chovat na sportu, tam je to tvrdí a ty prohupy by neměly být takové
Je mi jasné, e o stavu hydraulického podvozku to řekne kulový, ale vichni na dílně byli zvědaví, jak se to bude chovat A proč to nezkusit
Třeba je to potřeba hodnotit opačně:
- dostává se do červeného - je to krásně měkké, hydraulický podvozek je OK.
- zůstane v zeleném - je to moc tvrdé, koule jsou na odchodu nebo u KO.
Třeba je to potřeba hodnotit opačně:
- dostává se do červeného - je to krásně měkké, hydraulický podvozek je OK.
- zůstane v zeleném - je to moc tvrdé, koule jsou na odchodu nebo u KO.
:-d:-d
|
|
26.03.2011 13:49 -
|
2380576
|
|
BERY
|
|
|
Mě osobně by nejvíc zajímal rozdíl C5 III s koulema a bez....
Mě osobně by nejvíc zajímal rozdíl C5 III s koulema a bez.... :-)
|
|
27.03.2011 23:30 -
|
2380848
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Tak u citroenu je oblíbený a klasický test s vejci .....
Ale jak píe ........
Tak u citroenu je oblíbený a klasický test s vejci .....
Ale jak píe ........ :-))
|
|
| |
|
|