| | |
11.02.2011 10:30 -
Garmin ecoRoute HD, Garmin Mechanic
|
2372879
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Celkom pekná hračka.link.
Celkom pekná hračkahttp://www.garmin.sk/?cls=stoitem&stiid=2432
|
|
11.02.2011 10:44 -
Re: Garmin ecoRoute HD, Garmin Mechanic
|
2372882
|
|
flyteSVK
|
|
|
Pekna, otazne je, co vsetko by to vedelo vytiahnut z C5, kedze to neni take lahke ako u Schade Werke.
Pekna, otazne je, co vsetko by to vedelo vytiahnut z C5, kedze to neni take lahke ako u Schade Werke.
|
|
11.02.2011 13:08 -
|
2372893
|
|
jumep
|
|
|
ono to tak neni diagnostika ako to z ecu cita zakladne udaje motora ....
ono to tak neni diagnostika ako to z ecu cita zakladne udaje motora ....
|
|
11.02.2011 18:12 -
|
2372960
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Nejaka zminka se jiz ve foru objevila: .link.
Otazka je, jestli to na C5 vubec bude fungovat, resp. na kterych rocnicich (VAN/CAN) ....
Nejaka zminka se jiz ve foru objevila: http://www.c5club.cz/diskuze/single/1807297-re-jakou-autodiagnostiku/
Otazka je, jestli to na C5 vubec bude fungovat, resp. na kterych rocnicich (VAN/CAN) ....
|
|
11.02.2011 18:34 -
|
2372976
|
|
DOUFAK
|
|
|
Výborná věc - je jen otázka zda-li to něco umí a není to jen paráda s pár udaji,které zjistíme i při normálním zobrazování hláek.Ona je to docela investice - protoe kdo nemá Garmin,tak jej musí koupit tj.5-7000kč plus toto za 2700kč a jsme na deseti tisících.
Výborná věc - je jen otázka zda-li to něco umí a není to jen paráda s pár udaji,které zjistíme i při normálním zobrazování hláek.Ona je to docela investice - protoe kdo nemá Garmin,tak jej musí koupit tj.5-7000kč plus toto za 2700kč a jsme na deseti tisících.;-)
|
|
11.02.2011 19:26 -
|
2373000
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
alx napsal(a): Nejaka zminka se jiz ve foru objevila: .link.
.link.
http://www.garmin.com/uk/ecoroute-hd/compatability
|
|
11.02.2011 20:46 -
|
2373018
|
|
tief
|
|
|
ono to funguje ako OBD II ctecka takze je to viacmenej kompatibilne zo vsetkym co ma obd2 - napoji sa to na ecu motora. Vidim tam dva male problemy:
- fyzicky sa ten konektor tam nezmesti - nutna uprava
- po pripojeni diagnostikeho kabelu funguje C5 v malinko inom rezime ako pri jazde bez pripojeneho kabelu. co vsetko a ako to ovplyvnuje vedia len inzinieri v citroene ...
ono to funguje ako OBD II ctecka takze je to viacmenej kompatibilne zo vsetkym co ma obd2 - napoji sa to na ecu motora. Vidim tam dva male problemy:
- fyzicky sa ten konektor tam nezmesti - nutna uprava
- po pripojeni diagnostikeho kabelu funguje C5 v malinko inom rezime ako pri jazde bez pripojeneho kabelu. co vsetko a ako to ovplyvnuje vedia len inzinieri v citroene ...
|
|
11.04.2011 17:21 -
|
2383586
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Tak jse to zkousel na svem vozitku a kamarad na sve sluzebni C5 II. Vysledek je takovy, ze na me C5 I to nefunguje a na jeho C5 II ano. Auto se pri zapojenem zarizeni chova zcela normalne, jezdi normalne, neobjevuji se zadne chybove hlaseni apod.
Jako dalsi zajimavost, ktera toto zarizeni dela uz vice dostupnejsi je novy software pro Android - Garmin Mechanic. Spoji se s ecoRoute HD pres BT a umozni zobrazit vse, vcetne ukladani grafu primo na mobilnim telefonu s operacnim systemem android. Vice zde: .link. , zde: .link. a video zde: .link.
Tak jse to zkousel na svem vozitku a kamarad na sve sluzebni C5 II. Vysledek je takovy, ze na me C5 I to nefunguje a na jeho C5 II ano. Auto se pri zapojenem zarizeni chova zcela normalne, jezdi normalne, neobjevuji se zadne chybove hlaseni apod.
Jako dalsi zajimavost, ktera toto zarizeni dela uz vice dostupnejsi je novy software pro Android - Garmin Mechanic. Spoji se s ecoRoute HD pres BT a umozni zobrazit vse, vcetne ukladani grafu primo na mobilnim telefonu s operacnim systemem android. Vice zde: http://www.garmin.cz/aktualne/aktuality/garmin-mechanic-meni-mobilni-telefon-v-palubni-pocitac.html , zde: https://market.android.com/details?id=com.garmin.android.apps.mech a video zde: http://www.youtube.com/user/czgarmin#p/u/0/dOX3cBv5zjQ
|
|
30.07.2012 09:11 -
přídavné budíky
|
2496007
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Dostala se mi do ruky rozbitá navi Garmin 3760 (oprava na MB, nicméně stále nechodí napájení přez systemový konektor, co není podstatné, ale přez USB ano). Oprava pořeená za 10min, flashnul jsem ji na model 3490 , prez inzerát sehnal OBD cidlo HD route a voila... konečně se mi podařilo něčím schovat ten prapodivný display ve stropní konzolce. Napájení je schováno pod panelem konzoly. samo se to zapíná a vypíná a perfektně funguje např grafický záznam spotřeby. Samozřejmě, e to můe fungovat i jako navi, ale tu mám v rádiu, nicméně - pokud mohu srovnat Garmin a Tom Tom, tak Garmin asi leí.... taky to asi 7mm zasahuje do průzoru zrcátka, ale nijak zvlá to neva. Hlavně to neni z večí prakticky vidět. Zatim mě to baví...
Dostala se mi do ruky rozbitá navi Garmin 3760 (oprava na MB, nicméně stále nechodí napájení přez systemový konektor, co není podstatné, ale přez USB ano). Oprava pořeená za 10min, flashnul jsem ji na model 3490 :-), prez inzerát sehnal OBD cidlo HD route a voila... konečně se mi podařilo něčím schovat ten prapodivný display ve stropní konzolce. Napájení je schováno pod panelem konzoly. samo se to zapíná a vypíná a perfektně funguje např grafický záznam spotřeby. Samozřejmě, e to můe fungovat i jako navi, ale tu mám v rádiu, nicméně - pokud mohu srovnat Garmin a Tom Tom, tak Garmin asi leí.... taky to asi 7mm zasahuje do průzoru zrcátka, ale nijak zvlá to neva. Hlavně to neni z večí prakticky vidět. Zatim mě to baví...
Přílohy: 2012-07-30 06.32.39.JPG ( 365224b ) - |
|
30.07.2012 09:40 -
Re: přídavné budíky
|
2496019
|
|
flyteSVK
|
|
|
Hezkeeee, zachvilu to bude ako v lietadle
Pri rozmyslani o dalsich vylepseniach ale odporucam zaradit aj: Ako sa zbavit "vonavych" stromcekov
Hezkeeee, zachvilu to bude ako v lietadle :)
Pri rozmyslani o dalsich vylepseniach ale odporucam zaradit aj: Ako sa zbavit "vonavych" stromcekov :D
|
|
| |
|
|