| | |
14.07.2011 12:14 -
Re: C5 1.6 HDi
|
2401678
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
.link.
bez komentare
.link.
tak oprvdu nevim
.link.
http://www.autoweb.cz/motor-16-hdi-pro-nove-mini
bez komentare:nevim
http://www.autorevue.cz/citroen-c5-16-hdi-sestnactka-staci-kompaktni-test_1
tak oprvdu nevim
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=139991062&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=13&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&transmissions=MANUAL_GEAR&export=ALSO_EXPORT&minMileage=150000&categories=EstateCar&lang=de&pageNumber=1
|
|
14.07.2011 14:17 -
|
2401702
|
|
Darja
|
|
|
Testy z roku 2005 a 2006... bavíme se o současnosti... Jenom čas prověří, jaký ty motory jsou Proto říkám, čas ukáe...
Testy z roku 2005 a 2006... bavíme se o současnosti... Jenom čas prověří, jaký ty motory jsou :) Proto říkám, čas ukáe...
|
|
14.07.2011 14:30 -
|
2401703
|
|
eger
|
Město: Přerov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 27 |
|
|
ja jsem tuto diskusi zacal na tema C5 1,6HDI. Tim jsem nemel na mysli motor, ale celkove auto jako takove. V podstate me k tomu, abych navstivil tyto stranku vedlo to, abych zjistil, jak na tom jsou ostatni uzivetele teto verze C5. Ted mam ale pocit, ze se to zvrhlo na diskusi o to, jestli 1,6 hdi je vhodna, dobra a dostatecna motorizae tohoto auta. To jsem nechtel, kdo pozorne cetl me prispevky, zjistil, ze se mi posralo na aute temer se, krom motoru. Ja jsem vedel, k cemu to auto budu potrebopvat a jak jezdim, proto jsem si 1,6 hdi koupil a co se tyce vykonu a spolehlivosti, nemam co vytknout. Problemy byly s:
zadni loziska, predni loziska, loziska v prevodovce, ventilator chlazeni motoru, setrvak, spojka, nikdy neodstranene vibrace, brzdice, rucni brzda, panel klimatizace, sjizdeni prednich pneumatik, zarovky, odlepeni polstrovani strechy, praskla hadice posilovace rizeni, neustale spatne drzici plastovy kryt motoru na spodku auta a ted uz si v rychlosti na nic nevzpomenu.
spokojenost je se spotreou, ta je pri mem najezdu kilometru dulezita, komfortem, tichym provozem a mistem v prostoru ridice i kufrem.
ja jsem tuto diskusi zacal na tema C5 1,6HDI. Tim jsem nemel na mysli motor, ale celkove auto jako takove. V podstate me k tomu, abych navstivil tyto stranku vedlo to, abych zjistil, jak na tom jsou ostatni uzivetele teto verze C5. Ted mam ale pocit, ze se to zvrhlo na diskusi o to, jestli 1,6 hdi je vhodna, dobra a dostatecna motorizae tohoto auta. To jsem nechtel, kdo pozorne cetl me prispevky, zjistil, ze se mi posralo na aute temer se, krom motoru. Ja jsem vedel, k cemu to auto budu potrebopvat a jak jezdim, proto jsem si 1,6 hdi koupil a co se tyce vykonu a spolehlivosti, nemam co vytknout. Problemy byly s:
zadni loziska, predni loziska, loziska v prevodovce, ventilator chlazeni motoru, setrvak, spojka, nikdy neodstranene vibrace, brzdice, rucni brzda, panel klimatizace, sjizdeni prednich pneumatik, zarovky, odlepeni polstrovani strechy, praskla hadice posilovace rizeni, neustale spatne drzici plastovy kryt motoru na spodku auta a ted uz si v rychlosti na nic nevzpomenu.
spokojenost je se spotreou, ta je pri mem najezdu kilometru dulezita, komfortem, tichym provozem a mistem v prostoru ridice i kufrem.
|
|
14.07.2011 14:54 -
|
2401710
|
|
Darja
|
|
|
a tos to kupoval jako nové? Nebo si to koupil jako rok jeté "s minimem km na tacháči"
Pokud sis hodlal počíst o závadách na kontrukční závady, máme tady na to téma:
časté závady C5:
.link.
Srovnání spolehlivosti:
.link.
či třeb problémy koupených aut:
.link.
a někde tu bylo téma, e je c5 křáp ale nemůu ho najít
a tos to kupoval jako nové? :D Nebo si to koupil jako rok jeté "s minimem km na tacháči" :)
Pokud sis hodlal počíst o závadách na kontrukční závady, máme tady na to téma:
časté závady C5:
http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2363700-caste-a-nejcastejsi-zavady-%28toto-neni-diskuze-vkladejte-pouze-seriozni-informace%29/
Srovnání spolehlivosti:
http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2396697-srovnani-spolehlivosti/
či třeb problémy koupených aut:
http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/660205-problemy-prave-koupenych-aut/3/
a někde tu bylo téma, e je c5 křáp :D ale nemůu ho najít :)
|
|
14.07.2011 14:54 -
|
2401711
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
eger napsal(a): ja jsem tuto diskusi zacal na tema C5 1,6HDI. Tim jsem nemel na mysli motor, ale celkove auto jako takove. V podstate me k tomu, abych navstivil tyto stranku vedlo to, abych zjistil, jak na tom jsou ostatni uzivetele teto verze C5. Ted mam ale pocit, ze se to zvrhlo na diskusi o to, jestli 1,6 hdi je vhodna, dobra a dostatecna motorizae tohoto auta. To jsem nechtel, kdo pozorne cetl me prispevky, zjistil, ze se mi posralo na aute temer se, krom motoru. Ja jsem vedel, k cemu to auto budu potrebopvat a jak jezdim, proto jsem si 1,6 hdi koupil a co se tyce vykonu a spolehlivosti, nemam co vytknout. Problemy byly s:
Mam ji pul roku najeto 150000
ja najel 6500a prevazne mnesto zatim OK, tet mne ceka Chorvatsko tak uvidim
Mam ji pul roku najeto 150000
ja najel 6500a prevazne mnesto zatim OK, tet mne ceka Chorvatsko tak uvidim:nevim
|
|
14.07.2011 16:52 -
|
2401718
|
|
eger
|
|
|
Darja napsal(a): a tos to kupoval jako nové? Nebo si to koupil jako rok jeté "s minimem km na tacháči" Pokud sis hodlal počíst o závadách na kontrukční závady, máme tady na to téma: časté závady C5: .link. Srovnání spolehlivosti: .link. či třeb problémy koupených aut: .link. a někde tu bylo téma, e je c5 křáp ale nemůu ho najít
darjo, koupil jsem to auto jako nove. s nulou na tachaci. a psal jsem sem jen proto, aych se dovedel, jestli jsem vyjimka nebo jestli to je pravidlo, ze se tento model citroenu kazi jak na bezicim pasu. premyslim, ze bych si kouoil nove auto, ale kdyz jsem ted do nej invetoval tolik penez, tak si ho jeste chvilku necham. vymenim turbo a vstriky a asi se uz na nem nic jine pokazit neda, tak snad z nej ted bude "drzak"
loni jsem mel fantastiku nabidku na mazdu 6 (90 jahre edition), ale nebyl jsem si jist se svou fin situaci s vyhledem na tento rok, tak jsem to nebral... ted uvazuju o tom, ze bych si koupil c5 business class, avensis, accord nebo touran. a jestli se nastvu, tak mozna octavii nebo alteu xl. ale to je otazka pristiho roku. jezdil jsem uz s mnoha auty a zjistil jsem jedno, z vybavy potrebuju:
vyhrivani sedacek
autom klimu jednozonovou, dvojzonova me nijak neoslovila
park asistent vzadu
schranku na bryle !!!!! to je hrozne, ze se to do mnoha aut nedava
drzaky aspon na dva kelimky s kafem - to taky mnoha autum chybi, coz me nevyslovene toci
bezpecnostni prvky vsechny, abs, esp, ebd, eba...
mam rad airbagy vsude - sichr je sichr, tzn., ze nechci auto bez treba bocnich airbagu vzadu,
afil - signalizace opusteni pruhu, dobre na spanek za volantem
zrcatka s indikaci auta v mrtvem uhlu
idealni je automat prevodovka
Mozna nekdo rekne, ze vic nepotrebuju, protoze jsem nikdy v zivote vice vybavy v aute nemel, ale neni tomu tak, moje pritelkyne ma v plne nalozi rok stare bmw X5 a bmw X6, takze vim, co v aute byt muze. Ja opravdu jezdim hodne, dulezity je pro me klid a dobra muzika - na to jsem zapomnel. bezpenost samosebou, dobre brzdy a levny provoz. nejsem socka, ale sve penize mam rad a porad rikam, ze nejkrasnejsi penize jsou ty, ktere clovek nevyhodi z okna a treba je usetri...
a tos to kupoval jako nové? :D Nebo si to koupil jako rok jeté "s minimem km na tacháči" :) Pokud sis hodlal počíst o závadách na kontrukční závady, máme tady na to téma: časté závady C5: http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2363700-caste-a-nejcastejsi-zavady-%28toto-neni-diskuze-vkladejte-pouze-seriozni-informace%29/ Srovnání spolehlivosti: http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2396697-srovnani-spolehlivosti/ či třeb problémy koupených aut: http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/660205-problemy-prave-koupenych-aut/3/ a někde tu bylo téma, e je c5 křáp :D ale nemůu ho najít :)
darjo, koupil jsem to auto jako nove. s nulou na tachaci. a psal jsem sem jen proto, aych se dovedel, jestli jsem vyjimka nebo jestli to je pravidlo, ze se tento model citroenu kazi jak na bezicim pasu. premyslim, ze bych si kouoil nove auto, ale kdyz jsem ted do nej invetoval tolik penez, tak si ho jeste chvilku necham. vymenim turbo a vstriky a asi se uz na nem nic jine pokazit neda, tak snad z nej ted bude "drzak":-)))):-)))):-))))
loni jsem mel fantastiku nabidku na mazdu 6 (90 jahre edition), ale nebyl jsem si jist se svou fin situaci s vyhledem na tento rok, tak jsem to nebral... ted uvazuju o tom, ze bych si koupil c5 business class, avensis, accord nebo touran. a jestli se nastvu, tak mozna octavii nebo alteu xl. ale to je otazka pristiho roku. jezdil jsem uz s mnoha auty a zjistil jsem jedno, z vybavy potrebuju:
vyhrivani sedacek
autom klimu jednozonovou, dvojzonova me nijak neoslovila
park asistent vzadu
schranku na bryle !!!!! to je hrozne, ze se to do mnoha aut nedava
drzaky aspon na dva kelimky s kafem - to taky mnoha autum chybi, coz me nevyslovene toci
bezpecnostni prvky vsechny, abs, esp, ebd, eba...
mam rad airbagy vsude - sichr je sichr, tzn., ze nechci auto bez treba bocnich airbagu vzadu,
afil - signalizace opusteni pruhu, dobre na spanek za volantem
zrcatka s indikaci auta v mrtvem uhlu
idealni je automat prevodovka
Mozna nekdo rekne, ze vic nepotrebuju, protoze jsem nikdy v zivote vice vybavy v aute nemel, ale neni tomu tak, moje pritelkyne ma v plne nalozi rok stare bmw X5 a bmw X6, takze vim, co v aute byt muze. Ja opravdu jezdim hodne, dulezity je pro me klid a dobra muzika - na to jsem zapomnel. bezpenost samosebou, dobre brzdy a levny provoz. nejsem socka, ale sve penize mam rad a porad rikam, ze nejkrasnejsi penize jsou ty, ktere clovek nevyhodi z okna a treba je usetri...
|
|
14.07.2011 18:12 -
|
2401736
|
|
Lovec
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
C5 je dobré auto, ale občas se asi u kadé značky (mimo ručně vyráběných vozů v malých seriích) najde zmetek.Natěstí jich nebývá mnoho.Prostě jsi měl smůlu a selo se toho moc najednou.Kdyby takových aut bylo hodně, tak to můe kadá automobilka zavřít a hodit klíče od fabriky do kanálu.Dalí věc je přístup autorizovaných servisů, potamo výrobce k zákazníkovi.Myslím, e by se měli zástupci značky vdy pečlivě zabývat tím, zda je jejich klient spokojený.Jinak o něj přijdou a to větinou nadlouho, mnohdy napořád.Dělám v obchodní firmě a vím jak to chodí.Take nespokojení zákazníci přecházejí k jiným značkám a moná i proto je těch výrobců tolik.
C5 je dobré auto, ale občas se asi u kadé značky (mimo ručně vyráběných vozů v malých seriích) najde zmetek.Natěstí jich nebývá mnoho.Prostě jsi měl smůlu a selo se toho moc najednou.Kdyby takových aut bylo hodně, tak to můe kadá automobilka zavřít a hodit klíče od fabriky do kanálu.Dalí věc je přístup autorizovaných servisů, potamo výrobce k zákazníkovi.Myslím, e by se měli zástupci značky vdy pečlivě zabývat tím, zda je jejich klient spokojený.Jinak o něj přijdou a to větinou nadlouho, mnohdy napořád.Dělám v obchodní firmě a vím jak to chodí.Take nespokojení zákazníci přecházejí k jiným značkám a moná i proto je těch výrobců tolik.:-(
|
|
14.07.2011 20:23 -
|
2401754
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Ale C4 drí, nie? To nieje poruchové auto. A na pár zvolávačiek bolo v poho...
Ale C4 drí, nie? To nieje poruchové auto. A na pár zvolávačiek bolo v poho...
|
|
14.07.2011 20:32 -
|
2401755
|
|
eger
|
|
|
zhrado napsal(a): Ale C4 drí, nie? To nieje poruchové auto. A na pár zvolávačiek bolo v poho...
drzi, mam na ni 28 000 km, zatim poho. Jen se mi lehce zvlnily VSECHNY kotouce, nikdo neveri, ze samy od sebe nebo z mne nepochopitelneho duvodu. v servisu tvrdi, ze jsem musel nekde jet dlouho z kopce a brzdit nebo ze jsem musel brzdit treba ze 150 km/h na nulu. ani jedno ani druhe se nestalo. zase jsem to s ni najezdil na trase olomouc - kaiserslautern, tam zadny kopec neni a ani jsem nikde uvedenym zpusobem nebrzdil. a navic si myslim, ze kotouc musi byt nadimenzovany tak, ze kdyz je max rychlost auta treba 190 km/h, tak kotouce musi bez poskozeni vydrzet opakovane brzdeni min z rychlosti 230 az na nulu. a nesmi se zvlnit. ale na tuto teorii bohuzel znackove servisy maji odpoved tu, ze to neni v zaruce ... kdyz jsem chtel kotouce reklamovat, ukazali mi zarucni podminky, ze na kotouce se zaruka nevztahuje.... podepsal jsem je pri koupi vozu.
je to proste bordel.
drzi, mam na ni 28 000 km, zatim poho. Jen se mi lehce zvlnily VSECHNY kotouce, nikdo neveri, ze samy od sebe nebo z mne nepochopitelneho duvodu. v servisu tvrdi, ze jsem musel nekde jet dlouho z kopce a brzdit nebo ze jsem musel brzdit treba ze 150 km/h na nulu. ani jedno ani druhe se nestalo. zase jsem to s ni najezdil na trase olomouc - kaiserslautern, tam zadny kopec neni a ani jsem nikde uvedenym zpusobem nebrzdil. a navic si myslim, ze kotouc musi byt nadimenzovany tak, ze kdyz je max rychlost auta treba 190 km/h, tak kotouce musi bez poskozeni vydrzet opakovane brzdeni min z rychlosti 230 az na nulu. a nesmi se zvlnit. ale na tuto teorii bohuzel znackove servisy maji odpoved tu, ze to neni v zaruce ... kdyz jsem chtel kotouce reklamovat, ukazali mi zarucni podminky, ze na kotouce se zaruka nevztahuje.... podepsal jsem je pri koupi vozu.
je to proste bordel.
|
|
14.07.2011 23:20 -
|
2401785
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
tomix napsal(a):
Na to se snad ani nedá odpovědět jinak, ne takto:
.link.
e se nějaký 1,6 HDi doilo 320 tisíc jetě neznamená, e se tolika km doijou vechny
:nevimNa to se snad ani nedá odpovědět jinak, ne takto:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=141554094&__lp=381&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=47%2C48%2C49%2C50%2C51%2C52%2C53%2C54%2C55%2C56%2C57%2C58%2C59%2C60%2C61%2C62%2C177%2C64%2C178%2C66%2C179&negativeFeatures=EXPORT&minMileage=150000&maxMileage=1000000&lang=cz&pageNumber=1
e se nějaký 1,6 HDi doilo 320 tisíc jetě neznamená, e se tolika km doijou vechny
|
|
14.07.2011 23:22 -
|
2401786
|
|
jumep
|
|
|
onehda tam bolo 2.0 hdi s 550000 km
onehda tam bolo 2.0 hdi s 550000 km
|
|
15.07.2011 00:36 -
|
2401790
|
|
Darja
|
|
|
eger napsal(a): moje pritelkyne ma v plne nalozi rok stare bmw X5 a bmw X6, takze vim, co v aute byt muze.
Tak jednu z těch brambor prodejte a kup si Lexuse RX 450, není to poruchový, spotřebu to s hybridem má lepí ne 1,6Hdi a spolehlivostí a výbavou se to nemůe rovnat Já bych do toho la hned, já si to auto zamilovala na první kilemtr za volantem...
Tak jednu z těch brambor prodejte a kup si Lexuse RX 450, není to poruchový, spotřebu to s hybridem má lepí ne 1,6Hdi a spolehlivostí a výbavou se to nemůe rovnat :) Já bych do toho la hned, já si to auto zamilovala na první kilemtr za volantem...
|
|
15.07.2011 09:47 -
|
2401799
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Novej výraz? Kilemtr je kilometr po dálnici? To sedí. Je to tam fakt o ivot.
Novej výraz? Kilemtr je kilometr po dálnici? To sedí. Je to tam fakt o ivot. :-)
|
|
15.07.2011 10:55 -
|
2401807
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Náhodou to byla pochvala za výstinej výraz. Já osobně ho budu dál pouívat. Měl by se dát do slovníku.
A moná by se mohlo zaloit téma "Klubový slovník".
Náhodou to byla pochvala za výstinej výraz. Já osobně ho budu dál pouívat. Měl by se dát do slovníku. :palec
A moná by se mohlo zaloit téma "Klubový slovník".
|
|
15.07.2011 14:19 -
|
2401842
|
|
eger
|
|
|
Ja s tim naprosto souhlasim, buh vi, jestli to uz davno nasi kamionaci nepoiuzivaji jako standardni vyraz.
Kdyz jsem byl ve skole, moji kolegove meli heavy metalovou skupinu, ktera se jmenovala CRUTATION, byla to slatanina slov cruel mutation. A kdyz jsme se jednou setkali se skotem, ktry mel svou kapelu, rikal, jak mohl byt tak blby, ze ji pojmenoval na TRAM SLEEPERS..
Z toho jasne vyplyva, ze KILEMTR je slozenina ze slov:
KILL - darja to zkratila na KIL
THEM - darja to zkratila na EM (pozn. to je oficialne pouzivana zkracenina..)
TRUCK - darja to zkratila na TR
Takze bych rekl, ze ve volnem prekladu je to pozdrav od tiraku, kde se rika - kilni je trakem.
dory, budu to pouzivat, je to novotvar. meli bysme to poslat Ivu smoldasovi
Ja s tim naprosto souhlasim, buh vi, jestli to uz davno nasi kamionaci nepoiuzivaji jako standardni vyraz.
Kdyz jsem byl ve skole, moji kolegove meli heavy metalovou skupinu, ktera se jmenovala CRUTATION, byla to slatanina slov cruel mutation. A kdyz jsme se jednou setkali se skotem, ktry mel svou kapelu, rikal, jak mohl byt tak blby, ze ji pojmenoval na TRAM SLEEPERS..
Z toho jasne vyplyva, ze KILEMTR je slozenina ze slov:
KILL - darja to zkratila na KIL
THEM - darja to zkratila na EM (pozn. to je oficialne pouzivana zkracenina..)
TRUCK - darja to zkratila na TR
Takze bych rekl, ze ve volnem prekladu je to pozdrav od tiraku, kde se rika - kilni je trakem.
dory, budu to pouzivat, je to novotvar. meli bysme to poslat Ivu smoldasovi
|
|
| |
|
|