| | |
06.01.2011 07:14 -
Re: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
|
2368536
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Známej má Porsche Panamera a sere se mu to pořád. Mimo jiné mu i měnili motor a problémy jsou dál.
Známej má Porsche Panamera a sere se mu to pořád. Mimo jiné mu i měnili motor a problémy jsou dál.
|
|
06.01.2011 09:55 -
|
2368542
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Já mám taky Panameru a zatím drí. V měřítku 1:43 jsem ani nic jiného nepředpokládal.
Já mám taky Panameru a zatím drí.:palec V měřítku 1:43 jsem ani nic jiného nepředpokládal. ;-)
|
|
06.01.2011 12:59 -
|
2368565
|
|
zico
|
|
|
Peto, neviem. Na urovni Porsche 911 je aj Mazda 2 a nehovorme, ze toto auto si kupuju extremne starostlivi ludia. Alebo Ford Fusion ..
A zase naopak - pri Mercedese ML a Volvo XC90 sa da ocakavat nadstandardny pristup majitelov k autu a tieto auta su napriek tomu medzi najhorsie umiestnenymi.
Preto myslim, ze TUV je aktualne najobjektivnejsi rebricek kvality vozidiel.
Peto, neviem. Na urovni Porsche 911 je aj Mazda 2 a nehovorme, ze toto auto si kupuju extremne starostlivi ludia. Alebo Ford Fusion ..
A zase naopak - pri Mercedese ML a Volvo XC90 sa da ocakavat nadstandardny pristup majitelov k autu a tieto auta su napriek tomu medzi najhorsie umiestnenymi.
Preto myslim, ze TUV je aktualne najobjektivnejsi rebricek kvality vozidiel.
|
|
06.01.2011 22:55 -
|
2368653
|
|
lami
|
Město: Netolice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Statistika TUV nebere v potaz ujeté kilometry a tím jsou některá auta mezi které patří i C5 pokozena, stačí se podívat na mobile.de a některá auta mají za dva roky najeto i 200 000 km a Mazda 2 k nim určitě nepatří.
Statistika TUV nebere v potaz ujeté kilometry a tím jsou některá auta mezi které patří i C5 pokozena, stačí se podívat na mobile.de a některá auta mají za dva roky najeto i 200 000 km a Mazda 2 k nim určitě nepatří.
|
|
09.01.2011 19:19 -
|
2368996
|
|
zico
|
|
|
C5 ma uvadzanych priemerne 61 tis.km (u 2-3 rocnych vozov), tzn. okolo 25 tis.km rocne.
C5 ma uvadzanych priemerne 61 tis.km (u 2-3 rocnych vozov), tzn. okolo 25 tis.km rocne.
|
|
12.01.2012 23:03 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2440020
|
|
nomadm
|
Město: Otrokovice, Auto: koda Felicia Combi 1.3 MPi | Počet příspěvků: 29 |
|
|
tak kolegove co rikate na TUV 2011 - .link. , C5 na tom v tech mladsich rocnicich neni zrovna nejlip...da se rict, ze dle TUV u ni plati - cim starsi tim lepsi...
A ja o ni tak uvazuji
tak kolegove co rikate na TUV 2011 - http://www.autorevue.cz/nejspolehlivejsi-auta-dle-tuv-report-2011_2/ch-40825#articleStart , C5 na tom v tech mladsich rocnicich neni zrovna nejlip...da se rict, ze dle TUV u ni plati - cim starsi tim lepsi...:)
A ja o ni tak uvazuji :)
|
|
13.01.2012 06:01 -
|
2440055
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
zajímavé, myslel jsem, e na tom C5-tky budou lépe
zajímavé, myslel jsem, e na tom C5-tky budou lépe :-(
|
|
13.01.2012 07:12 -
|
2440057
|
|
tief
|
|
|
Jak vidim prve dve miesta to mi staci ... pre mna to ma vypovedaciu a rozhodovaciu hodnotu 0. A ked je to este tvorene v nemecku tak je to hlboko pod bodom 0 ...
Jak vidim prve dve miesta to mi staci ... pre mna to ma vypovedaciu a rozhodovaciu hodnotu 0. A ked je to este tvorene v nemecku tak je to hlboko pod bodom 0 ...
|
|
13.01.2012 08:43 -
|
2440065
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Tiefovy antigermánské výpady se u stávají nudnými. Vypovídací hodnota TUV je značná u kvůli velikosti trhu a není tedy percentuálně ovlivněna tím, e se někomu podělá jedno auto ze dvou na trhu. Nějakými nesmyslnými výpady se nedá okecat, e germání a ikmoocí hoi jsou pracovití a pečliví, prostě je to po století národní povaha. Stačí se podívat na opačný konec a a na exoty jsou tam seřazena francouzská auta. Kdy toti ve státním Renaultu někdo blbě namontuje blatník a éf mu sníí mzdu o jedno euro, tak začne stávkovat celá odborová centrála a padne vláda.
Přesto jsem si koupil francouzské auto, protoe STK alias TUV nemá nic společného s pravděpodobností, e se mi to podělá na silnici nebo s náklady na opravy. Jde jen o to, jak lidi věří tomu, e to proleze bez přípravy. Take majitelé C5 věří nadprůměrně a příli. Kdyby toti majitelé nevěřili a pečlivě nechali auto před STK zkontrolovat, tak by proslo 100% vech aut a dané statistiky ba zanikly.
Tiefovy antigermánské výpady se u stávají nudnými. Vypovídací hodnota TUV je značná u kvůli velikosti trhu a není tedy percentuálně ovlivněna tím, e se někomu podělá jedno auto ze dvou na trhu. Nějakými nesmyslnými výpady se nedá okecat, e germání a ikmoocí hoi jsou pracovití a pečliví, prostě je to po století národní povaha. Stačí se podívat na opačný konec a a na exoty jsou tam seřazena francouzská auta. Kdy toti ve státním Renaultu někdo blbě namontuje blatník a éf mu sníí mzdu o jedno euro, tak začne stávkovat celá odborová centrála a padne vláda.
Přesto jsem si koupil francouzské auto, protoe STK alias TUV nemá nic společného s pravděpodobností, e se mi to podělá na silnici nebo s náklady na opravy. Jde jen o to, jak lidi věří tomu, e to proleze bez přípravy. Take majitelé C5 věří nadprůměrně a příli. Kdyby toti majitelé nevěřili a pečlivě nechali auto před STK zkontrolovat, tak by proslo 100% vech aut a dané statistiky ba zanikly.
|
|
13.01.2012 09:49 -
|
2440078
|
|
lemac
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
V aktuálních statistikách TÜV z roku 2011 Citroen C5 stáří 8-9 let 19. příčka, za sebou nechal i takové pecky jako Audi A6, BMW 5 atp. Slunej výsledek.
V aktuálních statistikách TÜV z roku 2011 Citroen C5 stáří 8-9 let 19. příčka, za sebou nechal i takové pecky jako Audi A6, BMW 5 atp. Slunej výsledek. :-o
|
|
13.01.2012 10:26 -
|
2440089
|
|
C5stepan
|
|
|
I kdyby to bylo jakkoliv směrodatné - a e není, přece nepojedu na STK s poruchou o které vím - není na tom C5 6-7 roků stará tak zle: Das Auto: 16. Golf; 54. Fabia; 61. Octavia... 27. místo C5 docela potěí!
I kdyby to bylo jakkoliv směrodatné - a e není, přece nepojedu na STK s poruchou o které vím - není na tom C5 6-7 roků stará tak zle: Das Auto: 16. Golf; 54. Fabia; 61. Octavia... 27. místo C5 docela potěí:palec!
|
|
13.01.2012 10:35 -
|
2440090
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
já bych jen dodal e TÜF je nejen obdobou naí STK ale je to taky úřad a statní zkuebna doplňků,pokud nějaký výrobek nemá certifikaci TÜF nedostane se vůbec na trh a pokud poldíci zastaví vozidlo s doplňkem bez certifikátu je z toho průser jak kráva!nehledě na stk u TÜF a u nás...to je debata na dlouho a z jiné nitě.ale za sebe-věřím v objektivitu TÜF s jistými výhradami.Ale i u nás běí sledovanost spolehlivosti jednotlivých značek a mám dojem e i AAA si dělají takovou statistiku včetně motoristického tisku který bude taky někde na NETíku.
já bych jen dodal e TÜF je nejen obdobou naí STK ale je to taky úřad a statní zkuebna doplňků,pokud nějaký výrobek nemá certifikaci TÜF nedostane se vůbec na trh a pokud poldíci zastaví vozidlo s doplňkem bez certifikátu je z toho průser jak kráva!nehledě na stk u TÜF a u nás...to je debata na dlouho a z jiné nitě.ale za sebe-věřím v objektivitu TÜF s jistými výhradami.Ale i u nás běí sledovanost spolehlivosti jednotlivých značek a mám dojem e i AAA si dělají takovou statistiku včetně motoristického tisku který bude taky někde na NETíku.:palec
|
|
13.01.2012 11:01 -
|
2440094
|
|
tief
|
|
|
vilous napsal(a): Tiefovy antigermánské výpady se u stávají nudnými. Vypovídací hodnota TUV je značná u kvůli velikosti trhu a není tedy percentuálně ovlivněna tím, e se někomu podělá jedno auto ze dvou na trhu. Nějakými nesmyslnými výpady se nedá okecat, e germání a ikmoocí hoi jsou pracovití a pečliví, prostě je to po století národní povaha. Stačí se podívat na opačný konec a a na exoty jsou tam seřazena francouzská auta. Kdy toti ve státním Renaultu někdo blbě namontuje blatník a éf mu sníí mzdu o jedno euro, tak začne stávkovat celá odborová centrála a padne vláda.
tak promin, zase pul roku nic nenapisu aby tvoje progermanske potreby nemali problem ...
tak promin, zase pul roku nic nenapisu aby tvoje progermanske potreby nemali problem ...
|
|
13.01.2012 11:50 -
|
2440103
|
|
maros.h
|
|
|
Čo sa týka poslednej tatistiky TUV 2012, a nelichotivého umiestnenia C5 medzi autami starými 2-3 roky, tak podža auto.cz do tej to kategórie boli zaradené : "kategorie 2-3letých vozidel letos zahrnuje automobily, které byly do provozu větinou uváděny v letech 2007 a 2008"...take obraz o kvalite posledného modelu C5 sa zatiaž vežmi podža TUV zisti nedá....link.
Čo sa týka poslednej tatistiky TUV 2012, a nelichotivého umiestnenia C5 medzi autami starými 2-3 roky, tak podža auto.cz do tej to kategórie boli zaradené : "kategorie 2-3letých vozidel letos zahrnuje automobily, které byly do provozu větinou uváděny v letech 2007 a 2008"...take obraz o kvalite posledného modelu C5 sa zatiaž vežmi podža TUV zisti nedá...http://www.auto.cz/toyota-prius-auto-bild-tv-report-2012-vozy-stari-2-3-roky-opet-prvni-63710
|
|
13.01.2012 11:58 -
|
2440105
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
To tief - pohoda
Já v soukromí normálně říkám faisti, jedu k faounům..., protoe i to je jejich povaha. Ale ta pečlivost a pracovitost jistě té.
To tief - pohoda :-)
Já v soukromí normálně říkám faisti, jedu k faounům..., protoe i to je jejich povaha. Ale ta pečlivost a pracovitost jistě té.
|
|
13.01.2012 13:30 -
|
2440125
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
vilous napsal(a): To tief - pohoda
... ta pečlivost a pracovitost jistě té.
Jse si jistej, e je to pravda? Má nějaký důkaz, e jsou pečlivějí a pracovitějí? Já mám důkazy opačné. V naí firmě máme vyí výkony, ne v německé pobočce. Němec by v ivotě tak nedřel jako čech. Má svou normu a nepřekročí ji ani za nic. A ta je nezřídka poloviční ne u nás. A proč pro ně pracujeme? Protoe jsme levnějí a kvalitnějí. S některýma výrobkama si u nich vůbec neporadí a u nás je děláme precizně.
Myslím, e na trhu není moc skutečně německých pičkových výrobků. A dělnický práce na linkách, zejména automobilek, taky moc němců neprovádí.
Take já bych na německou pracovitost a kvalitu zas tolik nevsázel.
Jse si jistej, e je to pravda? Má nějaký důkaz, e jsou pečlivějí a pracovitějí? Já mám důkazy opačné. V naí firmě máme vyí výkony, ne v německé pobočce. Němec by v ivotě tak nedřel jako čech. Má svou normu a nepřekročí ji ani za nic. A ta je nezřídka poloviční ne u nás. A proč pro ně pracujeme? Protoe jsme levnějí a kvalitnějí. S některýma výrobkama si u nich vůbec neporadí a u nás je děláme precizně.
Myslím, e na trhu není moc skutečně německých pičkových výrobků. A dělnický práce na linkách, zejména automobilek, taky moc němců neprovádí.
Take já bych na německou pracovitost a kvalitu zas tolik nevsázel.
|
|
13.01.2012 18:09 -
|
2440179
|
|
jumep
|
|
|
ono to plynie z famy o "nemeckej preciznosti", niecomu co platilo 20 - 30 rokov dozadu a to len preto, ze sme poznali len odpad z ruska
ono to plynie z famy o "nemeckej preciznosti", niecomu co platilo 20 - 30 rokov dozadu a to len preto, ze sme poznali len odpad z ruska
|
|
14.01.2012 01:04 -
|
2440272
|
|
zico
|
|
|
OK, pre tento rok by mohla diskusia koncit s konstatovanim, ze statistika TUV ma svojich zastancov i odporcov .. a ziadny z nich este nic lepsie nevymyslel.
OK, pre tento rok by mohla diskusia koncit s konstatovanim, ze statistika TUV ma svojich zastancov i odporcov .. a ziadny z nich este nic lepsie nevymyslel.
|
|
14.01.2012 09:21 -
|
2440288
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
At si dělají své DAS AUTO s Turkama atd.. Mě je to stejně jedno. Taky jsem měl tu čest s Němci pracovat
Povíeneckej xindl. Nejlepí byli Bavoráci s těma jsme do dnes v kontaktu.
Preciznost u je dávno jinde... Proč Němci stahujou odborníky s celého světa? Nemají své ty chtějí starné kotle peněz. Je to vechno jenom o penězích. A DĚLAT SE JIM NECHCE ONI CHTĚJÍ JENOM OTROKAŘIT.
Já jsem spokojenej kdy my Čecháčci v naí fa. vyřeíme problém,který oni řeí leta Stejně to pak odvezou a machrujou jak to udělali.
Jo budu dál jezdit v aborouckým autě,který není kvalitní
At si dělají své DAS AUTO s Turkama atd.. Mě je to stejně jedno. Taky jsem měl tu čest s Němci pracovat:-((((
Povíeneckej xindl. Nejlepí byli Bavoráci s těma jsme do dnes v kontaktu.
Preciznost u je dávno jinde... Proč Němci stahujou odborníky s celého světa? Nemají své ty chtějí starné kotle peněz. Je to vechno jenom o penězích. A DĚLAT SE JIM NECHCE ONI CHTĚJÍ JENOM OTROKAŘIT.
Já jsem spokojenej kdy my Čecháčci v naí fa. vyřeíme problém,který oni řeí leta :) Stejně to pak odvezou a machrujou jak to udělali.
Jo budu dál jezdit v aborouckým autě,který není kvalitní:-))))
|
|
| |
|
|