| | |
05.09.2016 21:13 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2991906
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
"Jak rychle má hydractive III reagovat?"
Co tym myslis? Ten "nastavitelny podvozok"?
Uplne spustene dole, je "servisna" poloha, druha od spodu je klasicka, standard, tretia od spodu je zvysenie, do 40 km/h, po prekroceni rychlosti sa spusti nizsie na uroven standardu, uplne horna pozicia je len do 10 km/h (v podstate hlavne vyuzivana, ak ide auto na zdvihak).
Ides vysolit 200 000 Kc, tak preco nezoberies technika so sebou? Z Prahy tu je clovek, co tie auta pozna...
"Jak rychle má hydractive III reagovat?"
Co tym myslis? Ten "nastavitelny podvozok"?
Uplne spustene dole, je "servisna" poloha, druha od spodu je klasicka, standard, tretia od spodu je zvysenie, do 40 km/h, po prekroceni rychlosti sa spusti nizsie na uroven standardu, uplne horna pozicia je len do 10 km/h (v podstate hlavne vyuzivana, ak ide auto na zdvihak).
Ides vysolit 200 000 Kc, tak preco nezoberies technika so sebou? Z Prahy tu je clovek, co tie auta pozna...
|
|
05.09.2016 21:37 -
|
2991948
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
No moná jsou ty Pohořelice v pohodě, takhle staticky se ta C5 zdála ok, jenome já u podezírám preventivně vechny bazary Bál jsem se jednak těch km, ale hlavně aby nebyla svařená ze dvou aut apod...
K té od LV426: kvůli hydractivu přidávat nemusí a myslím e jo, e nastavování v kufru jde jen při vypnutém motoru. Jene zase ta cena je divná:
.link.
Venku by byla tak za 12000 Euro, proč ji tady někdo prodává za 8000?
No moná jsou ty Pohořelice v pohodě, takhle staticky se ta C5 zdála ok, jenome já u podezírám preventivně vechny bazary:) Bál jsem se jednak těch km, ale hlavně aby nebyla svařená ze dvou aut apod...
K té od LV426: kvůli hydractivu přidávat nemusí:) a myslím e jo, e nastavování v kufru jde jen při vypnutém motoru. Jene zase ta cena je divná:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=C&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&numberOfPreviousOwners=1&minFirstRegistrationDate=2012-01-01&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.modelDescription=exclusive&fuels=DIESEL&minPowerAsArray=90&maxPowerAsArray=130&maxPowerAsArray=KW&minPowerAsArray=KW&categories=EstateCar
Venku by byla tak za 12000 Euro, proč ji tady někdo prodává za 8000?
|
|
05.09.2016 22:16 -
|
2991970
|
|
jruze
|
|
|
Zatím je to asi jetě tajemství , ale jestli to výjde tak jeden člen bude mít nejlepí auto v poměru cena-stav-auto(jestli ve souhlasí z popisem.)
Zatím je to asi jetě tajemství , ale jestli to výjde tak jeden člen bude mít nejlepí auto v poměru cena-stav-auto(jestli ve souhlasí z popisem.):palec
|
|
06.09.2016 07:12 -
|
2992019
|
|
LV426
|
Město: Kladno, Auto: | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Eisy811 Měl jsem cestu okolo, tak jsem se jen chtěl podívat i kvůli ceně, která jeopravdu hodně nízká. Ne budu neco kupovat, oslovim někoho povolanejsiho, aby to prohlédl pořádně.
Eisy811 Měl jsem cestu okolo, tak jsem se jen chtěl podívat i kvůli ceně, která jeopravdu hodně nízká. Ne budu neco kupovat, oslovim někoho povolanejsiho, aby to prohlédl pořádně.
|
|
06.09.2016 11:47 -
|
2992059
|
|
vos.pe
|
|
|
Ahoj vichni,
Také sháním ale na rozdíl od vech jen benzín a jen limuzínu.Koukám na zde diskutované,ptám se, u navigace nemusí být telefon? a můe být telefon bez navi? Včera jsem byl v Mnichově,vcelku zklamání. Na fotkách jako nové ale...
Ahoj vichni,
Také sháním ale na rozdíl od vech jen benzín a jen limuzínu.Koukám na zde diskutované,ptám se, u navigace nemusí být telefon? a můe být telefon bez navi? Včera jsem byl v Mnichově,vcelku zklamání. Na fotkách jako nové ale...:-o
|
|
06.09.2016 16:39 -
|
2992103
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
zhanas C5II alebo X7?
zhanas C5II alebo X7?
|
|
08.09.2016 12:04 -
|
2992721
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Zdravím-jak jsem slíbil tak dělám: Včera AutoEsa..zkuební jízda bez SPZ (jen tabulka s červenobílou reklamou),bez techničáku,zelená karta není (auto je v depozitu,prohlídka na zvedáku-udivený výraz prodavače,diagnostiku si mám udělat a zaplatím..take bič a honem pryč. Ta moje ena má hroznou smůlu
Zdravím-jak jsem slíbil tak dělám: Včera AutoEsa..zkuební jízda bez SPZ (jen tabulka s červenobílou reklamou),bez techničáku,zelená karta není (auto je v depozitu,prohlídka na zvedáku-udivený výraz prodavače,diagnostiku si mám udělat a zaplatím..take bič a honem pryč. Ta moje ena má hroznou smůlu ;-)
|
|
08.09.2016 14:45 -
|
2992750
|
|
jumep
|
|
|
to s tymi znackami / skusobnou jazdou je normalne na podnet na presetrenie kompetentnymi organmi
a co sa tyka nedovolia diag - jasna sprava pre vsetkych, ani tam netreba ist pozerat auto - dnes nepoznam bazar kde by toto nedovolili
to s tymi znackami / skusobnou jazdou je normalne na podnet na presetrenie kompetentnymi organmi
a co sa tyka nedovolia diag - jasna sprava pre vsetkych, ani tam netreba ist pozerat auto - dnes nepoznam bazar kde by toto nedovolili
|
|
08.09.2016 15:08 -
|
2992751
|
|
vos.pe
|
|
|
Radi u x7 ale nikoliv nutně
Radi u x7 ale nikoliv nutně :-)
|
|
08.09.2016 20:08 -
|
2992778
|
|
ventura
|
Město: Trutnov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 5 |
|
|
virus.spam napsal(a): Zdravím-jak jsem slíbil tak dělám: Včera AutoEsa..zkuební jízda bez SPZ (jen tabulka se zelenou reklamou),bez techničáku,zelená karta není (auto je v depozitu,prohlídka na zvedáku-udivený výraz prodavače,diagnostiku si mám udělat a zaplatím..take bič a honem pryč. Ta moje ena má hroznou smůlu
Tabulky se zelenými čísly jsou original spz pojitěné komplet (povinné ručení i havarijko), a pouitelné pro předváděcí jízdu na jakékoliv auto. nové, staré s depozitem. Tyto značky jsou plně pojitěné a pojistka se vztahuje na automobil, na kterém jsou nasazeny.
Nesmmí se pouívat ty zelené převozky, zelený papír s číslem, ty nejsou pojitěné. Ale klasické plechové se zelenými čísly jsou vpořádku.
Dle zákona - Zvlátní registracní znacka trvale manipulacní se skládá nejméne z peti znaku a nejvíce z
esti znaku a zacíná vdy písmenem kódu kraje, ostatní znaky jsou sloeny z velkých písmen
latinské abecedy a arabských císlic, bílý podklad, zelené znaky.
Tabulky se zelenými čísly jsou original spz pojitěné komplet (povinné ručení i havarijko), a pouitelné pro předváděcí jízdu na jakékoliv auto. nové, staré s depozitem. Tyto značky jsou plně pojitěné a pojistka se vztahuje na automobil, na kterém jsou nasazeny.
Nesmmí se pouívat ty zelené převozky, zelený papír s číslem, ty nejsou pojitěné. Ale klasické plechové se zelenými čísly jsou vpořádku.
Dle zákona - Zvlátní registracní znacka trvale manipulacní se skládá nejméne z peti znaku a nejvíce z
esti znaku a zacíná vdy písmenem kódu kraje, ostatní znaky jsou sloeny z velkých písmen
latinské abecedy a arabských císlic, bílý podklad, zelené znaky.
|
|
08.09.2016 21:16 -
|
2992796
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Mno není to tak úplně pravda, převozku by si měl dát jen na auto které jetě není registrováno v ČR ale má ji hotovou STK+ME. To depozit není take pokud by byl problém /nehoda tak dá od toho pojiovna ruce pryč protoe oni hledají kakou tvou chybu a nemusí plnit. A navíc musí doret zdvihový objem na který má značky pojitěny...
Mno není to tak úplně pravda, převozku by si měl dát jen na auto které jetě není registrováno v ČR ale má ji hotovou STK+ME. To depozit není take pokud by byl problém /nehoda tak dá od toho pojiovna ruce pryč protoe oni hledají kakou tvou chybu a nemusí plnit. A navíc musí doret zdvihový objem na který má značky pojitěny... ;-)
|
|
08.09.2016 21:25 -
|
2992798
|
|
ventura
|
Město: Trutnov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Luki_C5 napsal(a): Mno není to tak úplně pravda, převozku by si měl dát jen na auto které jetě není registrováno v ČR ale má ji hotovou STK+ME. To depozit není take pokud by byl problém /nehoda tak dá od toho pojiovna ruce pryč protoe oni hledají kakou tvou chybu a nemusí plnit. A navíc musí doret zdvihový objem na který má značky pojitěny...
Bílá SPZ se zelenými znaky, trvale manipulační má svou vlastní zelenou kartu pro povinné ručení a má svou vlastní pojistnou smlouvu na haqvariní pojitění. Prodejce tyto doklady musí vozit s sebou při předvaděčce. Pojistka je nastavena na nejvyí kubaturu a nejdraí automobil z konkrétní nabídky prodejce vozidel. Značky se nacvaknou a jede se předváděcí jízda s plně pojitěným vozidlem. Poté se sundají a mohou se pouít na jakýkoliv automobil z nabídky prodejce, který nemá SPZ, konkrétně u mne na nová vozidla, která nemají jetě značku a jsou vyhrazena jako předváděcí vozidla. U mne běná praxe od roku 2006.Pojistky jsou dost drahé, ale stále to vyjde lépe ne přihlaovat jednotlivá vozidla, která přihláením ztrácí 10% z ceny vozu a je zde kupující ji druhým majitelem a to moc prodejců nechce.
POZOR!! Neplest si to s převozní značkou, to je něco zcela jiného. Ta není pojitěná a má omezenou platnost. Auto musí mít ji svou pojistku udělanou na WIN, nemusí být přihláené a převozní značka opravňuje řidiče jezdit do přihláení do servisu a na úřady. Není moné s ní jet na dovolenou a podobně. STK a ME se provádí po čtyřech letech u nových vozidel. U bazarových musí mít platnou STK a ME plus povinné ručení na WIN. Na povinné ručení nemusí být SPZ.
Bílá SPZ se zelenými znaky, trvale manipulační má svou vlastní zelenou kartu pro povinné ručení a má svou vlastní pojistnou smlouvu na haqvariní pojitění. Prodejce tyto doklady musí vozit s sebou při předvaděčce. Pojistka je nastavena na nejvyí kubaturu a nejdraí automobil z konkrétní nabídky prodejce vozidel. Značky se nacvaknou a jede se předváděcí jízda s plně pojitěným vozidlem. Poté se sundají a mohou se pouít na jakýkoliv automobil z nabídky prodejce, který nemá SPZ, konkrétně u mne na nová vozidla, která nemají jetě značku a jsou vyhrazena jako předváděcí vozidla. U mne běná praxe od roku 2006.Pojistky jsou dost drahé, ale stále to vyjde lépe ne přihlaovat jednotlivá vozidla, která přihláením ztrácí 10% z ceny vozu a je zde kupující ji druhým majitelem a to moc prodejců nechce.
POZOR!! Neplest si to s převozní značkou, to je něco zcela jiného. Ta není pojitěná a má omezenou platnost. Auto musí mít ji svou pojistku udělanou na WIN, nemusí být přihláené a převozní značka opravňuje řidiče jezdit do přihláení do servisu a na úřady. Není moné s ní jet na dovolenou a podobně. STK a ME se provádí po čtyřech letech u nových vozidel. U bazarových musí mít platnou STK a ME plus povinné ručení na WIN. Na povinné ručení nemusí být SPZ.
|
|
08.09.2016 21:35 -
|
2992800
|
|
Luki_C5
|
|
|
Převozky vlastníme taky ji řadu let a tady je výklad pro nae i vae TRVALE MANIPULACNI plechove znacky.
(1) Tabulky zvlátní registrační značky trvale manipulační přidělí registrační místo v potřebném počtu osobě, která zabezpečuje jízdy vozidel dosud neregistrovaných v registru silničních vozidel, u nich vak byla ji schválena technická způsobilost k provozu na pozemních komunikacích a která nejsou určena k trvalému provozu na pozemních komunikacích. Jde zejména o manipulační jízdy u výrobců, dovozců a prodejců vozidel.
(2) Tuto zvlátní registrační značku je zakázáno pouít na vozidlo, které je ji zapsáno v registru silničních vozidel a je na ně přidělen jiný druh registrační značky. Toto neplatí u zkuebních jízd v rámci oprav vozidel, kde se umísuje tato zvlátní registrační značka na tabulku registrační značky vozidlu dříve přidělenou.
Havarijka neni podmínkou
Převozky vlastníme taky ji řadu let a tady je výklad pro nae i vae TRVALE MANIPULACNI plechove znacky.
(1) Tabulky zvlátní registrační značky trvale manipulační přidělí registrační místo v potřebném počtu osobě, která zabezpečuje jízdy vozidel dosud neregistrovaných v registru silničních vozidel, u nich vak byla ji schválena technická způsobilost k provozu na pozemních komunikacích a která nejsou určena k trvalému provozu na pozemních komunikacích. Jde zejména o manipulační jízdy u výrobců, dovozců a prodejců vozidel.
(2) Tuto zvlátní registrační značku je zakázáno pouít na vozidlo, které je ji zapsáno v registru silničních vozidel a je na ně přidělen jiný druh registrační značky. Toto neplatí u zkuebních jízd v rámci oprav vozidel, kde se umísuje tato zvlátní registrační značka na tabulku registrační značky vozidlu dříve přidělenou.
Havarijka neni podmínkou
|
|
10.09.2016 08:44 -
|
2993025
|
|
gull
|
|
|
Tak jsem se poucil ohledne SPZetek, ale ce la vase debata mam pocit vznikla nad poznamkou viruse, ze zkusebni jizdu absolvoval se zelenymi REKLAMNIMY tabulkami, nikoliv zelenymi spz.
Ale kazdopadne jsem ted chytrejsi
Tak jsem se poucil ohledne SPZetek, ale ce la vase debata mam pocit vznikla nad poznamkou viruse, ze zkusebni jizdu absolvoval se zelenymi REKLAMNIMY tabulkami, nikoliv zelenymi spz.
Ale kazdopadne jsem ted chytrejsi:palec
|
|
10.09.2016 22:53 -
|
2993090
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Tak nevím o čem se tu vede diskuse...ádné převozní značky ani zvlátní RZ,ani trvale manipulační se nekonají..skutečnost je taková jak jsem psal viz na na přílohách.Takto je vozidlo přistaveno na zkuební jízda a ta je jede cca necelý km -tam prodavač,zpět natěený kupec. (barvu reklamy jsem opravil v předchozím příspěvku..asi jsem si ze vzteku,kdy vidívám ve rudé nějak pomýlil barevné spektrum.)
Tak nevím o čem se tu vede diskuse...ádné převozní značky ani zvlátní RZ,ani trvale manipulační se nekonají..skutečnost je taková jak jsem psal viz na na přílohách.Takto je vozidlo přistaveno na zkuební jízda a ta je jede cca necelý km -tam prodavač,zpět natěený kupec. (barvu reklamy jsem opravil v předchozím příspěvku..asi jsem si ze vzteku,kdy vidívám ve rudé nějak pomýlil barevné spektrum.)
Přílohy: WP_20160906_14_26_08_Pro.jpg ( 1159915b ) - WP_20160906_14_26_27_Pro.jpg ( 1143320b ) - |
|
23.09.2016 09:13 -
|
2996501
|
|
dave_m
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
ahoj. Chtěl jsem poprosit někoho z Českých Budějovic, jestli by se mi nemrknul na tuto C5 .link. . Nebo zda by byl poblí někdo i s diagnostikou. Domluvili bychom se přes SZ. Dík, David
ahoj. Chtěl jsem poprosit někoho z Českých Budějovic, jestli by se mi nemrknul na tuto C5 https://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16902079?goFrom=list . Nebo zda by byl poblí někdo i s diagnostikou. Domluvili bychom se přes SZ. Dík, David
|
|
23.09.2016 20:23 -
|
2996649
|
|
virus.spam
|
|
|
"Luki"..to je o tom,e vichni jsme si rovni,jen někdo je zkrátka rovnějí,ne jiní
"Luki"..to je o tom,e vichni jsme si rovni,jen někdo je zkrátka rovnějí,ne jiní :-))))
|
|
23.09.2016 20:34 -
|
2996661
|
|
Luki_C5
|
|
|
Jojo, je to jak řikam, cajti je asi toleruji ale pokud by se něco stalo tak dají od toho vichni ruky pryč a ty jako řidič se z toho zblázní.
Jojo, je to jak řikam, cajti je asi toleruji ale pokud by se něco stalo tak dají od toho vichni ruky pryč a ty jako řidič se z toho zblázní.
|
|
| |
|
|