| | |
03.09.2016 13:18 -
Koupě auta v autobazaru
|
2991123
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Zdravím..nechtěl jsem zakládat nové téma,tak snad nebudu úplně mimo mísu..je to k problematice koupě auta přes autobazar. A teď konkrétně : - přijdu do autobazaru,projevím zájem o auto..postup-prodejce si ofotí můj řidičák a jedeme na zkuební jízdu. Auto nemá RZ (SPZ),nemá zelenou kartu,nemá OTP (malý techničák). Řídím já,zastaví nás (vedle sedí prodavač) policie při náhodné kontrole ..co s tím asi udělá..řídím já..jsem tedy ten kdo poruil předpisy..jsem tedy v problému ???. Nebo nedej boe stane se nehoda..a u z mojí viny,nebo z viny jiného řidiče. Jak se to bude řeit ?? Neví někdo jak to tedy s ohledem na zákony a vyhláku je ??.
Díky za názory a případné vysvětlení.
Zdravím..nechtěl jsem zakládat nové téma,tak snad nebudu úplně mimo mísu..je to k problematice koupě auta přes autobazar. A teď konkrétně : - přijdu do autobazaru,projevím zájem o auto..postup-prodejce si ofotí můj řidičák a jedeme na zkuební jízdu. Auto nemá RZ (SPZ),nemá zelenou kartu,nemá OTP (malý techničák). Řídím já,zastaví nás (vedle sedí prodavač) policie při náhodné kontrole ..co s tím asi udělá..řídím já..jsem tedy ten kdo poruil předpisy..jsem tedy v problému ???. Nebo nedej boe stane se nehoda..a u z mojí viny,nebo z viny jiného řidiče. Jak se to bude řeit ?? Neví někdo jak to tedy s ohledem na zákony a vyhláku je ??.
Díky za názory a případné vysvětlení.
|
|
03.09.2016 13:23 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2991125
|
|
jumep
|
|
|
malo by to mat prevozne znacky, tam sa plati poistka a vsetko okolo toho - inak to nesmie na cestu a ty si zodpovedny za to a budes postihovany - mozes sa sudit potom s bazarom ze ta na to naviedol - ale zodpovedny si ty - pokial teda nie su prevozne znacky
malo by to mat prevozne znacky, tam sa plati poistka a vsetko okolo toho - inak to nesmie na cestu a ty si zodpovedny za to a budes postihovany - mozes sa sudit potom s bazarom ze ta na to naviedol - ale zodpovedny si ty - pokial teda nie su prevozne znacky
|
|
03.09.2016 13:29 -
|
2991126
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
No dnení zkuenost v auto ESA. ádné převozní značky nemají (prý vystavují a na přejezd koupeného auta domů.) Take jak na to..vyadovat převozní značky na zkuební jízdu a pokud nedají tak odejít ? A ten technický průkaz ?..také prý nemají..velký TP je prý na ústredně v Praze.
No dnení zkuenost v auto ESA. ádné převozní značky nemají (prý vystavují a na přejezd koupeného auta domů.) Take jak na to..vyadovat převozní značky na zkuební jízdu a pokud nedají tak odejít ? A ten technický průkaz ?..také prý nemají..velký TP je prý na ústredně v Praze.
|
|
03.09.2016 14:30 -
|
2991129
|
|
virus.spam
|
|
|
jruze napsal(a): Je to jednoduché - pokud se něco z uvedeného stane u auto nebude potřebovat a chtít : jednak nebude +- 1/2 roku mít řidičák a pokud nehoda tak zas nebude asi mít ani řidičák a ani na zmíněné auto - vechno jde zatebou jsi plně zodpovědný.(a jinak ESA mají větinou auta na SPZ a jinak převozky - alespoň co vím)
No to je právě to co v praxi není zřejmě dořeené..opravdu dnes dopoledne ESA se chovají tak jak jsem popsal.SPZ prý nemají..jsou v depozitu,protoe jako majitelé nebudou platit za dobu kdy parkují na svém pozemku..take asi platí,e mají soukromou dohodu s policií a pokud se policajt blbě vyspí,tak zákazník má smůlu. Je to v hajzlu a asi platí..jsi v Čechách tak buď rád,e má co má a dr hubu a krok. No jako certifikovaný prodejce se chová k zákazníkům dost nechutně..tedy v tomto případě-zkuební jízdy.
A teď neváně..rada tedy zní : kupujte od Jardy nebo Najka,Lukiho apod .
No to je právě to co v praxi není zřejmě dořeené..opravdu dnes dopoledne ESA se chovají tak jak jsem popsal.SPZ prý nemají..jsou v depozitu,protoe jako majitelé nebudou platit za dobu kdy parkují na svém pozemku..take asi platí,e mají soukromou dohodu s policií a pokud se policajt blbě vyspí,tak zákazník má smůlu. Je to v hajzlu a asi platí..jsi v Čechách tak buď rád,e má co má a dr hubu a krok. No jako certifikovaný prodejce se chová k zákazníkům dost nechutně..tedy v tomto případě-zkuební jízdy.
A teď neváně..rada tedy zní : kupujte od Jardy nebo Najka,Lukiho apod . :-)
|
|
03.09.2016 18:27 -
|
2991192
|
|
jumep
|
|
|
v nemecku som sa vozil akurat tak po dvore
ja by som im povedal ze sorry, vy chcete predat auto a za takychto podmienok ja nejdem na skusobnu jazdu a tympadom to auto nechcem - a ziadne ine - dovidenia
a este mozes svoju skusenost napisat niektorym novinam / tv - bude sranda
v nemecku som sa vozil akurat tak po dvore
ja by som im povedal ze sorry, vy chcete predat auto a za takychto podmienok ja nejdem na skusobnu jazdu a tympadom to auto nechcem - a ziadne ine - dovidenia
a este mozes svoju skusenost napisat niektorym novinam / tv - bude sranda
|
|
03.09.2016 20:49 -
|
2991207
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
To me chces rict ze Esa nemaji zelene prevozky ? Sak to uz ma snad kazdy kdo dela do auto. To se zase nekomu nechtelo a nebo potrebovali auto prodat bez predvadeci jizdy protoze to byl vrak
To me chces rict ze Esa nemaji zelene prevozky ? Sak to uz ma snad kazdy kdo dela do auto. To se zase nekomu nechtelo a nebo potrebovali auto prodat bez predvadeci jizdy protoze to byl vrak ;-)
|
|
03.09.2016 20:56 -
|
2991212
|
|
virus.spam
|
|
|
Luki..ne e nemají,ale jak jsem ji psal-pouze na zkuební jízdu nemají (prý )-prý je vydávají k tomu konkrétnímu autu a si jej koupí a pojede po vlastní ose domů. A to si nejsem ani jistý,jestli převozní značky nahrazují i malý techničák. Na jízdu domů má člověk alespoň kupní smlouvu,protokol o prodeji.fakturu a pod. -ale na zkuebce zkrátka nic.
A to vůbec jetě neřeím povinnou výbavu..vestu a pod. No nevím co si o tom mám myslet.Ale natvanýho policajta na tý zkuebce bych asi potkat nechtěl.A pokud by nebyl natvanej předem,tak po pokusu mne zkontrolovat, bych ho určitě vytočil,protoe u vidím prodavače jak sedí vedle mne a dělá se neviditelným.
Luki..ne e nemají,ale jak jsem ji psal-pouze na zkuební jízdu nemají (prý )-prý je vydávají k tomu konkrétnímu autu a si jej koupí a pojede po vlastní ose domů. A to si nejsem ani jistý,jestli převozní značky nahrazují i malý techničák. Na jízdu domů má člověk alespoň kupní smlouvu,protokol o prodeji.fakturu a pod. -ale na zkuebce zkrátka nic.
A to vůbec jetě neřeím povinnou výbavu..vestu a pod. No nevím co si o tom mám myslet.Ale natvanýho policajta na tý zkuebce bych asi potkat nechtěl.A pokud by nebyl natvanej předem,tak po pokusu mne zkontrolovat, bych ho určitě vytočil,protoe u vidím prodavače jak sedí vedle mne a dělá se neviditelným.
|
|
03.09.2016 21:06 -
|
2991215
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Na zkusebni jizdu maji trvale manipulacni znacky plechove jako ja. Po koupi ti vystavi docasnou manipulacni papirovou znacku za okno. Proste nechteli, a nebo neco tajili.
Na zkusebni jizdu maji trvale manipulacni znacky plechove jako ja. Po koupi ti vystavi docasnou manipulacni papirovou znacku za okno. Proste nechteli, a nebo neco tajili.
|
|
03.09.2016 22:00 -
|
2991222
|
|
virus.spam
|
|
|
Tak tak,něco tam asi bylo,já jsem odjel bez auta..ena má smůlu-a bude nadále jen jako spolujezdec bez hlasovacího práva.
Tak tak,něco tam asi bylo,já jsem odjel bez auta..ena má smůlu-a bude nadále jen jako spolujezdec bez hlasovacího práva.
|
|
03.09.2016 22:03 -
|
2991223
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já jsem při koupi auta z autobazaru nechal řídit vdy bazarníka, kdy sahal po rádiu, vdy jsem byl proti tomu aby ho zapínal, jako spolujezdec jsem se víc soustředil na chod motoru, zvuky při přejezdech různých nerovností a celkové jízdě, projel jsem si to a v místě bazaru, tím pádem by padla i vina na bazarníka při zkuební jízdě a různých nástrahách.
Ve smlouvě je pak zakotveno, jak postupovat při reklamaci skrytých závad a jak dlouhá je záruka na tyto závady.
Já jsem při koupi auta z autobazaru nechal řídit vdy bazarníka, kdy sahal po rádiu, vdy jsem byl proti tomu aby ho zapínal, jako spolujezdec jsem se víc soustředil na chod motoru, zvuky při přejezdech různých nerovností a celkové jízdě, projel jsem si to a v místě bazaru, tím pádem by padla i vina na bazarníka při zkuební jízdě a různých nástrahách. ;-)
Ve smlouvě je pak zakotveno, jak postupovat při reklamaci skrytých závad a jak dlouhá je záruka na tyto závady. ;-)
|
|
03.09.2016 23:49 -
|
2991241
|
|
jruze
|
|
|
V D mne vdy udivovali s tím e nacvakli převozky,ofotili řidičák,vrazili do ruky klíče a jeď si kam chce na jak dlouho chce(bez dozoru z jejich strany-doprovodu),konkrétně ESA mají a vdy to tak bylo převozky jak píe Luki - jen se jim občas nechce nechat dělat diag a nebo jet do zn.servisu(se zkuebkou není problém- se sázkou ohledně stočených Km také nesouhlasí -vD mluvím o servisech a sluných bazarech né o turcích a polácích atd...
V D mne vdy udivovali s tím e nacvakli převozky,ofotili řidičák,vrazili do ruky klíče a jeď si kam chce na jak dlouho chce(bez dozoru z jejich strany-doprovodu),konkrétně ESA mají a vdy to tak bylo převozky jak píe Luki - jen se jim občas nechce nechat dělat diag a nebo jet do zn.servisu(se zkuebkou není problém- se sázkou ohledně stočených Km také nesouhlasí:-)) -vD mluvím o servisech a sluných bazarech né o turcích a polácích atd...
|
|
04.09.2016 10:48 -
|
2991299
|
|
virus.spam
|
|
|
Díky za reakce..dnes jsem od rána měl u 3 telefony,kdy se omlouvali za to jak probíhalo předvádění auta a sváděli to na prodavače..profesní selhání a pod. a v Po jsem znovu pozván na dalí kolo,kde se prý vemoně vynasnaí mi vyjít vstříc ( já doufám,e i v ceně ),take to zkusím a ozvu se jak jsem dopadl.Dokonce nabízejí i kompenzaci za můj čas a projetý benzín. No uvidím jak se bude liit realita od skutečnosti. Zatím tedy díky za vechny odpovědi.
Díky za reakce..dnes jsem od rána měl u 3 telefony,kdy se omlouvali za to jak probíhalo předvádění auta a sváděli to na prodavače..profesní selhání a pod. a v Po jsem znovu pozván na dalí kolo,kde se prý vemoně vynasnaí mi vyjít vstříc ( já doufám,e i v ceně :-) ),take to zkusím a ozvu se jak jsem dopadl.Dokonce nabízejí i kompenzaci za můj čas a projetý benzín. No uvidím jak se bude liit realita od skutečnosti. Zatím tedy díky za vechny odpovědi.
|
|
04.09.2016 19:47 -
|
2991388
|
|
bidlo
|
Město: Praha, Auto: Volvo S80 II AS 2.4 225hp Executive 2009 | Počet příspěvků: 23 |
|
|
nechci ti brát iluze, ale nečekej zásadní obrat. také mi nedávno volali a omlouvali se e je to pochybení jednotlivce. V ESA jsem se byl nedávno kouknout na C5 a chování děsné. respektive nejdříve v pohodě, prodejce měl samozřejmě samé kecy o tom jak báječné auto jsem si vybral a e má také C5ku a e ten "vzduchový" podvozek je nepřekonatelný. Kdy jsem koukal pod haubnu s vypnutým motorem a on omylem nahodil bufíka, tak jsem mu řekl e je to fajn e mi ukazuje e je bufík funkční a e ho můe zase vypnout. pán na mě koukal jako na marana a e nechápe co mu říkám. tak mu říkám, "zapnul jste omylem dálkovým ovladačem co dríte v ruce nezávislé topení" bohuel ani výraz "bufík" ani "nezáv. topení" mu nic neříkalo a po té co jsem mu vysvětlil co to je bufík se jetě se blbě smál, e myslel e někde letí letadlo jak bufík hučel. kdy jsem se rozjeli, tak mi zapnul rádio a zase začal mlýt hubou jak je to báječný vůz. Kdy jsem zkouel automatickou převodovku z R na D tak kopala a řechtala. Na to mi řekl, e takto se chová kadá převodovka v C5 e je to "francouz", kdy jsem mu řekl e ten francouz má japonskýho AISINa stejně jako v mém volvu a tam e nekope, tak se opět zatvářil debilně jako prvně u bufíka. Na to jsem mu řekl, e abych vůz koupil, tak nejlepí co pro to můe udělat je být zticha a vypnout to rádio. Tím se nae krátké a křehké přátelství rozpadlo
Kdy jsem mu řekl, e dle data výroby a najetých km bych očekával e je auto jetě v záruce a e by bylo fajn aby mi to v ESA ověřili kvůli té převodovce, tak mě vyfakoval, e a si to v citroenu ověřím sám a taky e ESA dává lepí garance ne výrobce. Na to jsem mu odpověděl, e si to samořejmě ověřím, ale nejdříve potřebuji prvotní informaci od které se bude odvíjet můj zájem si vůbec něco dál ověřovat a e záruky od ESA jsou mi ukradené. Kdy jsem se chtěl s autem projet jetě jednou a řekl jsem e budu chtít také zajet s autem do autorizovaného servisu tak ubylo zle, ale e jestli ho koupím a sloím zálohu, tak potom ano no druhý den mi volla slečna jak e jsem byl spokojený.. sliby a chyby, při opětovné návtěvě zase zkouka mé trpělivosti a ukázka obchodní manipulace..
nechci ti brát iluze, ale nečekej zásadní obrat. také mi nedávno volali a omlouvali se e je to pochybení jednotlivce. V ESA jsem se byl nedávno kouknout na C5 a chování děsné. respektive nejdříve v pohodě, prodejce měl samozřejmě samé kecy o tom jak báječné auto jsem si vybral a e má také C5ku a e ten "vzduchový" podvozek je nepřekonatelný. Kdy jsem koukal pod haubnu s vypnutým motorem a on omylem nahodil bufíka, tak jsem mu řekl e je to fajn e mi ukazuje e je bufík funkční a e ho můe zase vypnout. pán na mě koukal jako na marana a e nechápe co mu říkám. tak mu říkám, "zapnul jste omylem dálkovým ovladačem co dríte v ruce nezávislé topení" ;-) bohuel ani výraz "bufík" ani "nezáv. topení" mu nic neříkalo a po té co jsem mu vysvětlil co to je bufík se jetě se blbě smál, e myslel e někde letí letadlo jak bufík hučel. kdy jsem se rozjeli, tak mi zapnul rádio a zase začal mlýt hubou jak je to báječný vůz. Kdy jsem zkouel automatickou převodovku z R na D tak kopala a řechtala. Na to mi řekl, e takto se chová kadá převodovka v C5 e je to "francouz", kdy jsem mu řekl e ten francouz má japonskýho AISINa stejně jako v mém volvu a tam e nekope, tak se opět zatvářil debilně jako prvně u bufíka. Na to jsem mu řekl, e abych vůz koupil, tak nejlepí co pro to můe udělat je být zticha a vypnout to rádio. Tím se nae krátké a křehké přátelství rozpadlo:-d
Kdy jsem mu řekl, e dle data výroby a najetých km bych očekával e je auto jetě v záruce a e by bylo fajn aby mi to v ESA ověřili kvůli té převodovce, tak mě vyfakoval, e a si to v citroenu ověřím sám a taky e ESA dává lepí garance ne výrobce. Na to jsem mu odpověděl, e si to samořejmě ověřím, ale nejdříve potřebuji prvotní informaci od které se bude odvíjet můj zájem si vůbec něco dál ověřovat a e záruky od ESA jsou mi ukradené. Kdy jsem se chtěl s autem projet jetě jednou a řekl jsem e budu chtít také zajet s autem do autorizovaného servisu tak ubylo zle, ale e jestli ho koupím a sloím zálohu, tak potom ano:-)))) no druhý den mi volla slečna jak e jsem byl spokojený.. sliby a chyby, při opětovné návtěvě zase zkouka mé trpělivosti a ukázka obchodní manipulace..
|
|
04.09.2016 20:15 -
|
2991394
|
|
virus.spam
|
|
|
Díky "bidlo"-uvidím,velké iluze si nedělám...jen se mi potvrzuje původní dojem. No uvidíme..ozvu se.
Díky "bidlo"-uvidím,velké iluze si nedělám.:-((((..jen se mi potvrzuje původní dojem. No uvidíme..ozvu se.
|
|
05.09.2016 18:43 -
|
2991755
|
|
John33
|
Město: F-M, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím, uvauji o koupi C5 III viz .link. a chci se zeptat, jestli nemáte někdo s tímto konkrétním vozem nebo prodejcem nějaké zkuenosti, na co si dát pozor a tam pojedu na průzkum? Ta cena je na mě sice troku vyí, ale auto na pohled zajímavé, ps: jestli vkládám link patně tak se omlouvám, teprve začínám
Zdravím, uvauji o koupi C5 III viz http://www.ok-auta.cz/pohorelice-osobni-vozidla-citroen-c5-2-0-hdi-exlusive-04-2012-id119 a chci se zeptat, jestli nemáte někdo s tímto konkrétním vozem nebo prodejcem nějaké zkuenosti, na co si dát pozor a tam pojedu na průzkum? Ta cena je na mě sice troku vyí, ale auto na pohled zajímavé, ps: jestli vkládám link patně tak se omlouvám, teprve začínám
|
|
05.09.2016 19:19 -
|
2991801
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Na tuhle a jetě na jednu jsem se byl dívat tak před 6 týdny. Chtěl jsem spí tu druhou, take tuhle jsme ani nestartovali, jen jsem si ji prohlídl zvenku, zevnitř...vypadala pěkně. Opsal jsem si VIN pro kontrolu. No a: říkají dovoz Francie, přitom první registrace byla v Itálii. ádný záznam o servisu ani v průběhu záruky, tak to vypadá, e majitel (leasingovka...) to od začátku úmyslně nedával do autorizáku, aby nezapsali km, a pak se to pěkně stočilo. Autobazar zaručí vechno, nebourané, monost dokoupení záruky, no ale dohaduj se pak s něma.
Jinak kdy jsem tam zrovna byl, tak nějaká paní si přila projet tak 3 letý Focus diesel. Jak ten startoval...naprosto ílené, 2-3-4 válce, osobně bych po takovém startování se zkuební jízdou skončil, ale paní to nevadilo
Nakonec jsem koupil za podobné peníze v podstatě holobyt, ale přes Citroen, dávají na to tu jejich Citroen Select záruku (asi taky o ničem, ale věřím tomu víc ne záruce autobazaru). 2 roky staré, po prvním majiteli, koupeno a servisováno přímo v tom servisu, najeto cca 140t a zatím úplná spokojenost. Jako čekal jsem, co se začne sypat, kdy to majitel prodal hned po záruce....nic, vechno funguje. Na bazaru měla prasklé čelní sklo, to mi zadarmo vyměnili (dali origo), pak tam majitel měl onboard kamerku, která byla nějak blbě zapojená a jak to auto stálo, tak vyavila a zničila baterku..tu mi dali taky novou(origo). Celkově přístup naprosto o něčem jiném ne bazary.
V tom autobazaru mi neseděly km, aby 4 leté auta měly najeto kolem 130t, realita bude 250-300. Ber to taky podle ceny, na mobile.de skoro nenajde 4 leté auto se 130t za takové peníze, větinou mají víc km a jsou draí. Tuhle C5 kdy tady prodávají za 260 bez daně, tak v té Itálii za ni mohli dát tak 200, tak se podívej na tom mobile.de, co za auta tam jsou za 200t Kč....
Na tuhle a jetě na jednu jsem se byl dívat tak před 6 týdny. Chtěl jsem spí tu druhou, take tuhle jsme ani nestartovali, jen jsem si ji prohlídl zvenku, zevnitř...vypadala pěkně. Opsal jsem si VIN pro kontrolu. No a: říkají dovoz Francie, přitom první registrace byla v Itálii. ádný záznam o servisu ani v průběhu záruky, tak to vypadá, e majitel (leasingovka...) to od začátku úmyslně nedával do autorizáku, aby nezapsali km, a pak se to pěkně stočilo. Autobazar zaručí vechno, nebourané, monost dokoupení záruky, no ale dohaduj se pak s něma.
Jinak kdy jsem tam zrovna byl, tak nějaká paní si přila projet tak 3 letý Focus diesel. Jak ten startoval...naprosto ílené, 2-3-4 válce, osobně bych po takovém startování se zkuební jízdou skončil, ale paní to nevadilo:)
Nakonec jsem koupil za podobné peníze v podstatě holobyt, ale přes Citroen, dávají na to tu jejich Citroen Select záruku (asi taky o ničem, ale věřím tomu víc ne záruce autobazaru). 2 roky staré, po prvním majiteli, koupeno a servisováno přímo v tom servisu, najeto cca 140t a zatím úplná spokojenost. Jako čekal jsem, co se začne sypat, kdy to majitel prodal hned po záruce....nic, vechno funguje. Na bazaru měla prasklé čelní sklo, to mi zadarmo vyměnili (dali origo), pak tam majitel měl onboard kamerku, která byla nějak blbě zapojená a jak to auto stálo, tak vyavila a zničila baterku..tu mi dali taky novou(origo). Celkově přístup naprosto o něčem jiném ne bazary.
V tom autobazaru mi neseděly km, aby 4 leté auta měly najeto kolem 130t, realita bude 250-300. Ber to taky podle ceny, na mobile.de skoro nenajde 4 leté auto se 130t za takové peníze, větinou mají víc km a jsou draí. Tuhle C5 kdy tady prodávají za 260 bez daně, tak v té Itálii za ni mohli dát tak 200, tak se podívej na tom mobile.de, co za auta tam jsou za 200t Kč....
|
|
05.09.2016 19:57 -
|
2991836
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Jestli radi nevzít něco takového:
.link.
V těch Pohořelicích sice píou 2012, ale mám za to, e 1.registrace tam byla 2011...
Jestli radi nevzít něco takového:
http://www.citroenselect.cz/cs/detail/Citro%C3%ABn-C5-TOURER-HDI-16V-FAP-20-Exclusive-Hydractive3-Nafta/4780
V těch Pohořelicích sice píou 2012, ale mám za to, e 1.registrace tam byla 2011...
|
|
05.09.2016 20:41 -
|
2991886
|
|
John33
|
Město: F-M, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Díky moc za info a uetřené km, vezmu známého a zkusím přes víkend mrknout na to UH, popravdě nemám moc zkueností s koupí starího auta, ale rozirujicí se rodina nepočká , pak dám vědět jak to dopadlo
Díky moc za info a uetřené km, vezmu známého a zkusím přes víkend mrknout na to UH, popravdě nemám moc zkueností s koupí starího auta, ale rozirujicí se rodina nepočká :-) , pak dám vědět jak to dopadlo :palec
|
|
05.09.2016 20:47 -
|
2991891
|
|
LV426
|
Město: Kladno, Auto: | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Čaute,
rozhlíím se po C5 III, zatím jsem se byl zběně podívat na tuhle .link. . Do aut nedělám, tak jsem to jenom okoukl, nechal nastartovat a zahýbat s podvozkem. Jak rychle má hydractive III reagovat? Je potřeba přidávat plyn? telování výky kufru fungovalo jen bez nastartovaného motoru, je to tak správně?
Čaute,
rozhlíím se po C5 III, zatím jsem se byl zběně podívat na tuhle https://auto.bazos.cz/inzerat/63615493/Prodam-Citron-C5-kombi-20HDi-Exclusive-1majitel.php . Do aut nedělám, tak jsem to jenom okoukl, nechal nastartovat a zahýbat s podvozkem. Jak rychle má hydractive III reagovat? Je potřeba přidávat plyn? telování výky kufru fungovalo jen bez nastartovaného motoru, je to tak správně?
|
|
| |
|
|