| | |
21.11.2015 10:17 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2889526
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Hanz 397 počuj ty kombíkofil
Break je o troínku vačí jak sedan..teraz ked mám break zistujem e to je o 10cm dlhie,,a 10cm irie v zadnej časti za kolesami..hodnotím to tak, e break nemá cenu oproti hatchu a do dalieho brejku asi uz nejdem. Naloi môem veci po strop v zadnej časti..to je mono 10-15%+ ktorý nevyuijem.
Na kempovačke sme sa dvaja vyspali v pohode aj v klasickej C5,,,
Hanz 397 počuj ty kombíkofil :-d
Break je o troínku vačí jak sedan..teraz ked mám break zistujem e to je o 10cm dlhie,,a 10cm irie v zadnej časti za kolesami..hodnotím to tak, e break nemá cenu oproti hatchu a do dalieho brejku asi uz nejdem. Naloi môem veci po strop v zadnej časti..to je mono 10-15%+ ktorý nevyuijem.
Na kempovačke sme sa dvaja vyspali v pohode aj v klasickej C5,,, :-p
|
|
21.11.2015 10:35 -
|
2889531
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Delict napsal(a): Hanz 397 počuj ty kombíkofil
Na kempovačke sme sa dvaja vyspali v pohode aj v klasickej C5,,,
A zase lehké rýpnutí brejk versus sedan.
Samozřejmě to je podle vyuitelnosti, já občas počítám kadý centymetr kdy převáím koupené věci na barák, sice vozík vlastním také, ale občas není u obchoďáků kde zaparkovat, nato nakládat, proto kdy to jde, vyuívám pouze velikost a centymetry místa breaku, proti sedanu nic nemám, ale kdo převáí občas náklad větích rozměrů, do breaku se to vejde, nechce vyuívat sluby dovoz materiálu prodejci, která někdy je omezená pouze dva dny v týdnu, tak ví o čem píu, kdybych barák nevlastnil, asi bych také nekupoval breaka, opravdu jde pouze o vyuití.
A zase lehké rýpnutí brejk versus sedan. :-d
Samozřejmě to je podle vyuitelnosti, já občas počítám kadý centymetr kdy převáím koupené věci na barák, sice vozík vlastním také, ale občas není u obchoďáků kde zaparkovat, nato nakládat, proto kdy to jde, vyuívám pouze velikost a centymetry místa breaku, proti sedanu nic nemám, ale kdo převáí občas náklad větích rozměrů, do breaku se to vejde, nechce vyuívat sluby dovoz materiálu prodejci, která někdy je omezená pouze dva dny v týdnu, tak ví o čem píu, kdybych barák nevlastnil, asi bych také nekupoval breaka, opravdu jde pouze o vyuití. ;-)
|
|
21.11.2015 10:40 -
|
2889533
|
|
jumep
|
|
|
ked si kupis C6 tak uz ti bude jedno ci to je alebo nie je kombik, to je tak pekne dlhe ze sa naucis parkovat aj ked mas vozik ....
ked si kupis C6 tak uz ti bude jedno ci to je alebo nie je kombik, to je tak pekne dlhe ze sa naucis parkovat aj ked mas vozik .... :D
|
|
21.11.2015 10:55 -
|
2889543
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
C6 se mi také líbí, ale pro mne zatím nedostupná.
Ale a se k ní jednou dostanu, budu mít za sebou vozík pořád, bo je koda do tak hezkého auta dávat třeba jen nákup, s ním to u není ono.
C6 se mi také líbí, ale pro mne zatím nedostupná. :palec
Ale a se k ní jednou dostanu, budu mít za sebou vozík pořád, bo je koda do tak hezkého auta dávat třeba jen nákup, s ním to u není ono. :-d
|
|
21.11.2015 19:45 -
|
2889718
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
v sedane som previezol 6m trubky ete som stretal aj policajtov, len čumeli
doteraz som v sedane previezol chladničku, pračku, kuchynsku linku aj s jedalenskou supravou..to iste mi vleze do brejku
Ceny niektorych C6 hlboko podliezaju ceny C5 II.
v sedane som previezol 6m trubky :-p ete som stretal aj policajtov, len čumeli :-))))
doteraz som v sedane previezol chladničku, pračku, kuchynsku linku aj s jedalenskou supravou..to iste mi vleze do brejku :nevim
Ceny niektorych C6 hlboko podliezaju ceny C5 II.
|
|
21.11.2015 20:09 -
|
2889749
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
A měl jsi zavřené zadní dveře???
Pro mě je Break srdeční záleitost, prostě se mi to líbí.
Jak u jsem zde psal, chtěl bych i Ferrari v breaku,kvůli tomu vzhledu,rovná dlouhá střecha se mi líbí.
Vozím tam trubky běné sice jen 4m ale nedovedu si představit jak je tam podvlíkám pod tím zadním oknem.
Ale díky e jste to zase otevřeli, zase se můu projevit
A měl jsi zavřené zadní dveře???
Pro mě je Break srdeční záleitost, prostě se mi to líbí.
Jak u jsem zde psal, chtěl bych i Ferrari v breaku,kvůli tomu vzhledu,rovná dlouhá střecha se mi líbí.
Vozím tam trubky běné sice jen 4m ale nedovedu si představit jak je tam podvlíkám pod tím zadním oknem.
Ale díky e jste to zase otevřeli, zase se můu projevit :-))))
|
|
21.11.2015 20:25 -
|
2889753
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jinak zrovna včera jsem byl v obchodě pro radiátor 2,40 dlouhý. Prodavač mi říká, má zahrádku, to dovnitř nedá. Říkám tak se pojď podívat, up zezadu dopředu, vpředu dole pod kastlik,vzadu odřený o strechu a jetě tam bylo místo. Říkám mu a to je přesně ten důvod proč jsem si koupil C5 break a ne Berlingo ,jak mi vichni jako řemeslníkovi doporučovali
Jinak zrovna včera jsem byl v obchodě pro radiátor 2,40 dlouhý. Prodavač mi říká, má zahrádku, to dovnitř nedá. Říkám tak se pojď podívat, up zezadu dopředu, vpředu dole pod kastlik,vzadu odřený o strechu a jetě tam bylo místo. Říkám mu a to je přesně ten důvod proč jsem si koupil C5 break a ne Berlingo ,jak mi vichni jako řemeslníkovi doporučovali :-p
|
|
21.11.2015 20:36 -
|
2889780
|
|
63zdenda
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Jinak zrovna včera jsem byl v obchodě pro radiátor 2,40 dlouhý. Prodavač mi říká, má zahrádku, to dovnitř nedá. Říkám tak se pojď podívat, up zezadu dopředu, vpředu dole pod kastlik,vzadu odřený o strechu a jetě tam bylo místo. Říkám mu a to je přesně ten důvod proč jsem si koupil C5 break a ne Berlingo ,jak mi vichni jako řemeslníkovi doporučovali
Já klidně i 10m trubky, mám íbr, ale musím dávat pozor na tunel, tam by to byl trochu problém.
Já klidně i 10m trubky, mám íbr, ale musím dávat pozor na tunel, tam by to byl trochu problém. :-d
|
|
21.11.2015 21:03 -
|
2889824
|
|
HELLMUT
|
|
|
Nebo dráty vysoké napětí
Tyto je toto jetě o autobazarech?
Nebo dráty vysoké napětí :-d
Tyto je toto jetě o autobazarech? :-))))
|
|
21.11.2015 21:03 -
|
2889825
|
|
HELLMUT
|
|
|
Nebo dráty vysoké napětí
Tyto je toto jetě o autobazarech?
Nebo dráty vysoké napětí :-d
Tyto je toto jetě o autobazarech? :-))))
|
|
21.11.2015 21:22 -
|
2889842
|
|
jumep
|
|
|
spravne, zalozte si vlakno povedzme ze "onania nad kombikom" a mozete sa bavit
spravne, zalozte si vlakno povedzme ze "onania nad kombikom" a mozete sa bavit :D
|
|
22.11.2015 04:20 -
|
2889933
|
|
jruze
|
|
|
Správně - vrátíme se k tématu - klidně si kupte C6 : potom u odvezete ve na co vám zbudou prachy(protoe ta vás stáhne o vechny prachy a nebudete mít na nic větího co by jste v ní odváeli) a to co odvezete v limuzíně v C6 neodveze!!!
Správně - vrátíme se k tématu - klidně si kupte C6 : potom u odvezete ve na co vám zbudou prachy(protoe ta vás stáhne o vechny prachy a nebudete mít na nic větího co by jste v ní odváeli):-)))) a to co odvezete v limuzíně v C6 neodveze!!!
|
|
22.11.2015 08:16 -
|
2889934
|
|
Delict
|
|
|
C6 bola dobrá kúpa, jej nákupná cena vyvauje náklady
S benými nákupmi nemá problém.
Pokial na brejku nedám dole horné plato tak uitočný priestor je takmer to isté ako v C6
Hatchback má tento základný priestor vyí a teda tam narvem viac nákupu bez sundávania plata.
Na C6 je sice horí prístup do kufra, ale neaký ten objem má. Videl som niekde firmu kde ponúkali prerábky áut na hatchback.. keby bola C6 hatch, tak by som asi predal jednu C5
C6 bola dobrá kúpa, jej nákupná cena vyvauje náklady :-d
S benými nákupmi nemá problém.
Pokial na brejku nedám dole horné plato tak uitočný priestor je takmer to isté ako v C6 :-d
Hatchback má tento základný priestor vyí a teda tam narvem viac nákupu bez sundávania plata.
Na C6 je sice horí prístup do kufra, ale neaký ten objem má. Videl som niekde firmu kde ponúkali prerábky áut na hatchback.. keby bola C6 hatch, tak by som asi predal jednu C5 :-p
Přílohy: Rozmery.jpg ( 180423b ) - Kufor C5 - C5 Break - C6 |
|
19.04.2016 15:44 -
|
2943420
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Kontrolní otázka... není to náhodou verze Carlsson ? Za tu cenu (35 000,-) koupit a opravit, byla by to paráda!...
.link.
Kontrolní otázka... není to náhodou verze Carlsson ? Za tu cenu (35 000,-) koupit a opravit, byla by to paráda!... :palec
http://www.sbazar.cz/lenka.vinicka/detail/16511824-citroen-c5-rv-2005-30-l-6
|
|
19.04.2016 16:22 -
|
2943451
|
|
jumep
|
|
|
jo, mal by to byt carlsson, ale ten stav je dost zly podla tych fotiek
jo, mal by to byt carlsson, ale ten stav je dost zly podla tych fotiek
|
|
28.04.2016 21:22 -
|
2946832
|
|
dave_m
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
ahoj. C5 zatím nemám, ale narazil jsem na jednu, která je dle mých představ. Nebyl se na ni někdo podívat? Podle fotek se mi zdá OK (a na zadní nárazník). .link.
Děkuji za případné ohlasy
ahoj. C5 zatím nemám, ale narazil jsem na jednu, která je dle mých představ. Nebyl se na ni někdo podívat? Podle fotek se mi zdá OK (a na zadní nárazník). http://www.tipcars.com/citroen-c5/citroen-c5-46950748.html
Děkuji za případné ohlasy :-)
|
|
20.08.2016 10:44 -
|
2985480
|
|
dave_m
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
ahoj, tak ta první C5 u je pryč. Mám tu dalí .link. Můu poprosit zkuené členy o názor? Děkuji. David
ahoj, tak ta první C5 u je pryč. Mám tu dalí http://www.tipcars.com/citroen-c5/citroen-c5-27000628.html Můu poprosit zkuené členy o názor? Děkuji. David
|
|
| |
|
|