| | |
12.05.2015 22:46 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2820827
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ale jo, to ale pro mě není u C6 rozhodující. Pokud bych měnil C5 za C6, tak jedině kvůli Amvaru. Biturbo u mám s praktičtějí kastlí.
Ale jo, to ale pro mě není u C6 rozhodující. Pokud bych měnil C5 za C6, tak jedině kvůli Amvaru. Biturbo u mám s praktičtějí kastlí. :-d
|
|
18.05.2015 19:29 -
|
2822853
|
|
Fujitsu
|
Město: Lankroun, Auto: Rover 416 Si | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Co říkáte na tohle? .link.
Vypadá to a podezřele lacině, čeho se lze obávat?
Co říkáte na tohle? http://auto.bazos.cz/inzerat/48013158/Citroen-C5-27-hdi-EXCLUSIVE-automat-max-vybava.php
|
|
18.05.2015 19:49 -
|
2822859
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Fujitsu napsal(a): Co říkáte na tohle? .link.
Píe tam, e to má vymlácený FAP a čip, to asi bude problém. Jinak to vypadá sluně, výbava velmi sluná, ale ta cena by mohla být jetě nií
Píe tam, e to má vymlácený FAP a čip, to asi bude problém. Jinak to vypadá sluně, výbava velmi sluná, ale ta cena by mohla být jetě nií :-o
|
|
18.05.2015 19:55 -
|
2822860
|
|
Fujitsu
|
|
|
Tak nevim, ta cena mi nepřijde nijak přehnaná, pokud je ve v tom inzerátu pravda - za tyhle peníze se prodávají stejný auta ale bez téhle max výbavy. Najít takovej kousek za rok tak tam jedu...
Tak nevim, ta cena mi nepřijde nijak přehnaná, pokud je ve v tom inzerátu pravda - za tyhle peníze se prodávají stejný auta ale bez téhle max výbavy. Najít takovej kousek za rok tak tam jedu... ;-)
|
|
18.05.2015 20:20 -
|
2822866
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Čte co ti Modrá Sedma píe o FAP? Chtěl bys auto s kdo ví jak odborným zásahem do systému a s vědomím, e moná u za rok či dva s ním neprojde na technický? A počítá s tím, e a bude řeit nějakou záhadu na motoru, tak se taky můe dočkat toho, e se nedá vyřeit?
Nadarmo ta cena vytuzenýho auta nebude tak přátelská. Tuím v tom zradu.
Čte co ti Modrá Sedma píe o FAP? Chtěl bys auto s kdo ví jak odborným zásahem do systému a s vědomím, e moná u za rok či dva s ním neprojde na technický? A počítá s tím, e a bude řeit nějakou záhadu na motoru, tak se taky můe dočkat toho, e se nedá vyřeit?
Nadarmo ta cena vytuzenýho auta nebude tak přátelská. Tuím v tom zradu.
|
|
18.05.2015 21:43 -
|
2822888
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Je to trochu podozrivé e u pri 180 tis sa rieil FAP.. bud je majitel tuner.. alebo auto malo viac km..pripadne jazdilo do práce a nazad.
Je to trochu podozrivé e u pri 180 tis sa rieil FAP.. bud je majitel tuner.. alebo auto malo viac km..pripadne jazdilo do práce a nazad.
|
|
18.05.2015 22:56 -
|
2822948
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Osobně se mi to zdá levné na to, e je tam Criollo a obecně plná palba.. včetně afilu, panoramy, webasta, taného apod.. Chtělo by to někoho zkueného aby se jel podívat.. taky jsem takhle jel s jumepem se na jednu podívat.. a vzelo z toho dalích min. 2000 investic co jen tak rychle zkouknul na místě
Osobně se mi to zdá levné na to, e je tam Criollo a obecně plná palba.. včetně afilu, panoramy, webasta, taného apod.. Chtělo by to někoho zkueného aby se jel podívat.. taky jsem takhle jel s jumepem se na jednu podívat.. a vzelo z toho dalích min. 2000 investic co jen tak rychle zkouknul na místě
|
|
18.05.2015 23:03 -
|
2822952
|
|
jumep
|
|
|
pri 2.7 chip by som sa bal ..
pri 2.7 chip by som sa bal ..
|
|
18.05.2015 23:19 -
|
2822958
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Ale nevíme jistě jestli větou OETŘENÝ FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC byl mylen vykuchaný Fap?? Nemyslel tím náhodou někdo jen doplnění aditiva?
Ale nevíme jistě jestli větou OETŘENÝ FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC byl mylen vykuchaný Fap?? Nemyslel tím náhodou někdo jen doplnění aditiva? :-)
|
|
19.05.2015 20:16 -
|
2823283
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Je to auto cloveka co ode me bral mou C6 3,0 HDI a neco malo o tom aute vim. Je to slusnej clovek co se zabyva chipovanim a upravami jednotek. Co vim tak udelal FAP OFF a EGR OFF a Chip. Co rikal tak si to pochvaluje. Jen já prostě ty 2,7 HDI nemůu ani cítit.
Je to auto cloveka co ode me bral mou C6 3,0 HDI a neco malo o tom aute vim. Je to slusnej clovek co se zabyva chipovanim a upravami jednotek. Co vim tak udelal FAP OFF a EGR OFF a Chip. Co rikal tak si to pochvaluje. Jen já prostě ty 2,7 HDI nemůu ani cítit.
|
|
20.07.2015 14:15 -
|
2842886
|
|
Fujitsu
|
|
|
Dokázal by prosím někdo zjistit více k tomuto VIN: VF7RWRHRJ9L504798
Jinak se jedná o tenhle inzerát: .link.
Vím, e je to pochybné, ale jen tak ze zvědavosti...
Dokázal by prosím někdo zjistit více k tomuto VIN: VF7RWRHRJ9L504798
Jinak se jedná o tenhle inzerát: http://auto.bazos.cz/inzerat/50000191/CITROEN-C5-20-HDI.php
Vím, e je to pochybné, ale jen tak ze zvědavosti...
|
|
20.07.2015 14:35 -
|
2842890
|
|
Mikra
|
|
|
Charakteristiky
Charakteristiky
Přílohy: fujitsu.xls ( 49664b ) - |
|
21.07.2015 08:04 -
|
2843142
|
|
Fujitsu
|
|
|
Díky Mikro. Nedaly by se jetě někde zjistit informace o servisu, kilometrovém naběhu atd....?
Díky Mikro. Nedaly by se jetě někde zjistit informace o servisu, kilometrovém naběhu atd....?
|
|
21.07.2015 09:54 -
|
2843153
|
|
Mikra
|
|
|
Ne dost přesně. Můe zavolat do citroenu a oni ti větinou ochotně řeknou, co o tom kuse mají uloeno. Ale v databázi citroenu je jen to, co tam napsali. Nic se tam neukládá automaticky. Take cokoliv bylo dělaný mimo sí citroenu, tak tam není a ani vechno ze sítě citroenu tam být nemusí. Ale vodítkem můou být třeba záznamy STK, pokud se dají sehnat a dost můe napovědět i diagnostika. Kilometry nebývají vdycky stočený dokonale. To u ale musí být s diagnostikem u auta a nejde to takhle od PC.
Ne dost přesně. Můe zavolat do citroenu a oni ti větinou ochotně řeknou, co o tom kuse mají uloeno. Ale v databázi citroenu je jen to, co tam napsali. Nic se tam neukládá automaticky. Take cokoliv bylo dělaný mimo sí citroenu, tak tam není a ani vechno ze sítě citroenu tam být nemusí. Ale vodítkem můou být třeba záznamy STK, pokud se dají sehnat a dost můe napovědět i diagnostika. Kilometry nebývají vdycky stočený dokonale. To u ale musí být s diagnostikem u auta a nejde to takhle od PC.
|
|
21.07.2015 10:27 -
|
2843159
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já si myslím, e u je stočené snad kadé auto, kdybych něco kupoval, tak e je stočené by mne a tak nebolelo, jako spí to, e ohledně nalítaných km bych nevěděl kolik má spojka, vstřiky a podobné věci ohledně údrby, rozvody, náplně a filtry jsou samozřejmostí co nejdříve po koupy, ale co ty ostatní věci kolem. Hromada věcí se dá odhalit diagnostikou, ale také není vemocná a ve neodhalí, pouze napoví, viz vstřiky a korekce. Holt nejsme tak bohatí, aby jsme li do nového a po koupy musíme s nějakou tou investicí prostě počítat.
Já si myslím, e u je stočené snad kadé auto, kdybych něco kupoval, tak e je stočené by mne a tak nebolelo, jako spí to, e ohledně nalítaných km bych nevěděl kolik má spojka, vstřiky a podobné věci ohledně údrby, rozvody, náplně a filtry jsou samozřejmostí co nejdříve po koupy, ale co ty ostatní věci kolem. Hromada věcí se dá odhalit diagnostikou, ale také není vemocná a ve neodhalí, pouze napoví, viz vstřiky a korekce. Holt nejsme tak bohatí, aby jsme li do nového a po koupy musíme s nějakou tou investicí prostě počítat. ;-)
|
|
21.07.2015 10:30 -
|
2843160
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Mi řekli, e do online systému ukládají jen záruční opravy atd.. to co hradí výrobce.. nic jiného ne.
Jinak ten inzerát je takový napůl polský.. dej si bacha na nějakou svařovačku, tam jsou na to experti.. ta cena mi prijde dost nízká na to, aby to bylo koér.. určitě někoho s diagnostikou, kdo s tím umí..
Mi řekli, e do online systému ukládají jen záruční opravy atd.. to co hradí výrobce.. nic jiného ne.
Jinak ten inzerát je takový napůl polský.. dej si bacha na nějakou svařovačku, tam jsou na to experti.. ta cena mi prijde dost nízká na to, aby to bylo koér.. určitě někoho s diagnostikou, kdo s tím umí..
|
|
| |
|
|