| | |
15.04.2015 12:48 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2810316
|
|
HOPE
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj vem, můu jen souhlasit, mám od Jardy 2.0 RHR 100KW ji druhým rokem, je to starí dáma, ale jetě ráda jezdí Vstřícný přístup, jednání na rovinu, sice trochu víc km, ale to by v téhle době neměl být hlavní parametr při výběru auta, důleité je, v jakém celkovém technickém stavu ta kára je, a to se od Jardy bezpečně dozví. Jsem rád, e jsem při svém hledání na něj narazil a nemusel jsem kupovat např. v některém z naich autobazarů.
Ahoj vem, můu jen souhlasit, mám od Jardy 2.0 RHR 100KW ji druhým rokem, je to starí dáma, ale jetě ráda jezdí:-) Vstřícný přístup, jednání na rovinu, sice trochu víc km, ale to by v téhle době neměl být hlavní parametr při výběru auta, důleité je, v jakém celkovém technickém stavu ta kára je, a to se od Jardy bezpečně dozví. Jsem rád, e jsem při svém hledání na něj narazil a nemusel jsem kupovat např. v některém z naich autobazarů.
|
|
15.04.2015 14:18 -
|
2810326
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Být to break, tak u mu bouchám na dveře.
Být to break, tak u mu bouchám na dveře.:-)
|
|
19.04.2015 08:16 -
|
2812199
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
.link.
hmm, C6 za fackku s pokazenym automatom
http://www.autobazar.eu/sk/-id7331779.html?utm_source=preference&utm_medium=email&utm_campaign=userpreference
hmm, C6 za fackku :-p s pokazenym automatom
|
|
04.05.2015 01:03 -
|
2817092
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
to je výzva pro jumepa ta převodovka můe být jen prkotina za pár tisícovek
to je výzva pro jumepa :-D ta převodovka můe být jen prkotina za pár tisícovek :D
|
|
04.05.2015 01:36 -
|
2817093
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Hydroblok, hydroměnič, cca 100 tis.
Hydroblok, hydroměnič, cca 100 tis.
|
|
04.05.2015 12:20 -
|
2817184
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Ci pana..to kde na take ceny chodis Automat hotovy plne funkcny za par unov :: .link.
Ci pana..to kde na take ceny chodis :-o Automat hotovy plne funkcny za par unov :: http://auto.bazos.sk/inzerat/48692890/Peugeot-607-27hdi-automat-61000km-.php
|
|
04.05.2015 13:24 -
|
2817216
|
|
jumep
|
|
|
hydroblok je v tychto prevodovkach 90% pripadov a repas ako uz inde bolo pisane je 350e + montaz + olej
hydroblok je v tychto prevodovkach 90% pripadov a repas ako uz inde bolo pisane je 350e + montaz + olej
|
|
04.05.2015 13:39 -
|
2817228
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Měl jsem C6 s 165 tis. km, automat kopal a lehce prokluzoval. Cena opravy byla v spec. servisu na automaty v Kojetíně.
Měl jsem C6 s 165 tis. km, automat kopal a lehce prokluzoval. Cena opravy byla v spec. servisu na automaty v Kojetíně.
|
|
04.05.2015 13:43 -
|
2817229
|
|
jumep
|
|
|
kapch ... podla toho co som pocul neviem co si o nich myslet
kapch ... podla toho co som pocul neviem co si o nich myslet
|
|
10.05.2015 00:39 -
|
2819289
|
|
remaxik
|
|
|
Zdravím chlapi, vybiram nove auto z limitem okolo 150 tis, a nahodou jsem narazil na tohohle citroena .link.
Byl jsem se na nej i podivat, servisni knizka z nemecka odpovidala a majitelem uvedeny servis mi potvrdili v unicarsu ve zline. Ma to krapet pokrouceny plech a listu u zadnch dveri u spolujezdce, ale jinak jsem si niceho nevsim
Co si o tom myslite vy? Nebyl se na nej nahodou nekdo podivat? Porad mi totiz lezi v hlave. Mam i Vin od majitele VF7RW4HTH54075074
Zdravím chlapi, vybiram nove auto z limitem okolo 150 tis, a nahodou jsem narazil na tohohle citroena http://auto.bazos.cz/inzerat/45644743/Citroen-C5-22-Hdi-125kw-2008.php
Byl jsem se na nej i podivat, servisni knizka z nemecka odpovidala a majitelem uvedeny servis mi potvrdili v unicarsu ve zline. Ma to krapet pokrouceny plech a listu u zadnch dveri u spolujezdce, ale jinak jsem si niceho nevsim
Co si o tom myslite vy? Nebyl se na nej nahodou nekdo podivat? Porad mi totiz lezi v hlave. Mam i Vin od majitele VF7RW4HTH54075074
|
|
10.05.2015 01:32 -
|
2819296
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
remaxik napsal(a): Zdravím chlapi, vybiram nove auto z limitem okolo 150 tis, a nahodou jsem narazil na tohohle citroena .link.
pokud by bylo tak bezchybne jak majitel uvadi tak uz by asi bylo davno pryc... prodavat bezchybne auto pod cenou je zvlastni tak dlouho uy jsem to pred casem tady nekde take uvadel ... a koukam,ze je prodej stale aktualni....
pokud by bylo tak bezchybne jak majitel uvadi tak uz by asi bylo davno pryc... prodavat bezchybne auto pod cenou je zvlastni tak dlouho :-o uy jsem to pred casem tady nekde take uvadel ... a koukam,ze je prodej stale aktualni....
|
|
10.05.2015 07:40 -
|
2819301
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
remaxik napsal(a): Zdravím chlapi, vybiram nove auto z limitem okolo 150 tis, a nahodou jsem narazil na tohohle citroena .link.
U se tady jednou probíral pár měsíců zpět. Větinou má více inzerátů a informace v nich se rozcházejí : Pak je nějaká doba, kdy zlevňuje, kdy to nikdo nekoupí, tak začne zase na vyí částce a jde opět dolu
Jestli ho chce, tak si na to vezmi diagnostika a pořádně to s ním proklepni a projeď, třeba to dopadne dobře. Výbava by +/- odpovídala tomu co je na service.citroen.com
U se tady jednou probíral pár měsíců zpět. Větinou má více inzerátů a informace v nich se rozcházejí :nevim: Pak je nějaká doba, kdy zlevňuje, kdy to nikdo nekoupí, tak začne zase na vyí částce a jde opět dolu:nevim
Jestli ho chce, tak si na to vezmi diagnostika a pořádně to s ním proklepni a projeď, třeba to dopadne dobře. Výbava by +/- odpovídala tomu co je na service.citroen.com
Přílohy: VF7RW4HTH54075074.jpg ( 1869062b ) - |
|
10.05.2015 11:00 -
|
2819331
|
|
remaxik
|
|
|
Citronek napsal(a): pokud by bylo tak bezchybne jak majitel uvadi tak uz by asi bylo davno pryc... prodavat bezchybne auto pod cenou je zvlastni tak dlouho uy jsem to pred casem tady nekde take uvadel ... a koukam,ze je prodej stale aktualni....
Presne jak rikas je zvlastni ze je tam tak dlouho, to je to co me nejvice odstrasuje. Myslim, ze to co snizuje cenu je ten mensi tukanec na tech dverich a blatniku, protoze to podle me bude oprava tak za 10 tis. (hlavne je to na dverich), takze jsem si rikal ze mozna tohle odrazuje vetsinu kupcu. Dalsi vec, je ze tam ted nefunguje posilovac rizeni, melo by to byt neco s jednotkou rizeni (je tam vymene servo a pry to nepomohlo) - pry je to oprava okolo 6 tis. max. Nemate s tim nekdo zkusenosti? Jinak moc BlueSeven za vypis vybavy Musim rict ze to tu mate moc pekny kluci
Presne jak rikas je zvlastni ze je tam tak dlouho, to je to co me nejvice odstrasuje. Myslim, ze to co snizuje cenu je ten mensi tukanec na tech dverich a blatniku, protoze to podle me bude oprava tak za 10 tis. (hlavne je to na dverich), takze jsem si rikal ze mozna tohle odrazuje vetsinu kupcu. Dalsi vec, je ze tam ted nefunguje posilovac rizeni, melo by to byt neco s jednotkou rizeni (je tam vymene servo a pry to nepomohlo) - pry je to oprava okolo 6 tis. max. Nemate s tim nekdo zkusenosti? Jinak moc BlueSeven za vypis vybavy :) Musim rict ze to tu mate moc pekny kluci :)
|
|
10.05.2015 11:20 -
|
2819344
|
|
Citronek
|
|
|
aha takze to mozna bude ono, z bezchybneho auta je nefungujici rizeni kdyby ta oprava za tolik vazne byla, tak pokud to prodavam nekolik mesicu,opravim to pripadne i ty vady karoserie nasypu onech 16t Kc a vim ze mi to prvni kupujici co to uvidi koupi...sam bych do toho uz nesel radeji hledat dal a za 150 tkc bude x7 ve slusnym stavu trochu orisek
aha takze to mozna bude ono, z bezchybneho auta je nefungujici rizeni :-) kdyby ta oprava za tolik vazne byla, tak pokud to prodavam nekolik mesicu,opravim to pripadne i ty vady karoserie nasypu onech 16t Kc a vim ze mi to prvni kupujici co to uvidi koupi...sam bych do toho uz nesel radeji hledat dal a za 150 tkc bude x7 ve slusnym stavu trochu orisek :nevim
|
|
10.05.2015 11:45 -
|
2819365
|
|
remaxik
|
|
|
Jj taky nad tim premyslim docela dost podobne, bohuzel jsem v cenove relaci nenasel nic podobneho. Na druhou stranu me zase uklidnovalo to ze, ze to ma delane rozvody, oleje, klady a veskere veci ktere se po tech 180 tis. delaji. Tak jsem si rikal, ze na tom bych pripadne mohl trochu usetrit.
Jj taky nad tim premyslim docela dost podobne, bohuzel jsem v cenove relaci nenasel nic podobneho. Na druhou stranu me zase uklidnovalo to ze, ze to ma delane rozvody, oleje, klady a veskere veci ktere se po tech 180 tis. delaji. Tak jsem si rikal, ze na tom bych pripadne mohl trochu usetrit.
|
|
10.05.2015 12:08 -
|
2819380
|
|
jruze
|
|
|
Vy mne chcete vyprovokovat abych jel na výlet? - Nevím nečetl jsem celé vlákno(nefuknční řízení i po výměně serva....) to můe být problém a né malej . - to zavání el.svazkem nebo jednotkama (sice by se to mělo dát opravit a né měnit ale....) - to je jeden z důvodů proč odolávám tlaku rodiny na X7 . jediné + je biturbo
Vy mne chcete vyprovokovat abych jel na výlet? - Nevím nečetl jsem celé vlákno(nefuknční řízení i po výměně serva....) to můe být problém a né malej . - to zavání el.svazkem nebo jednotkama (sice by se to mělo dát opravit a né měnit ale....) - to je jeden z důvodů proč odolávám tlaku rodiny na X7 . jediné + je biturbo:-))))
|
|
10.05.2015 12:13 -
|
2819383
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
remaxik napsal(a): Jj taky nad tim premyslim docela dost podobne, bohuzel jsem v cenove relaci nenasel nic podobneho. Na druhou stranu me zase uklidnovalo to ze, ze to ma delane rozvody, oleje, klady a veskere veci ktere se po tech 180 tis. delaji. Tak jsem si rikal, ze na tom bych pripadne mohl trochu usetrit.
Aha, take chlapik porobil vetky veci ktore sa daju len ako vide navonok. Naopak, veci ktore vidí a odhalí nechal tak. Tak to určite uetrí.
Na rozvodoch neetri!!!!!
Ked ti chybaju peniaze tak radej kúp facelifta 2007 je o moc lacnejí, zoenie za uetrene ho da dokopy tak e si bude hovie.
Je pravda e vela ludí odrádza dizajn C5I, II. ak je to tvoj prípad, radej ete poetri
Aha, take chlapik porobil vetky veci ktore sa daju len ako vide navonok. Naopak, veci ktore vidí a odhalí nechal tak. Tak to určite uetrí.
Na rozvodoch neetri!!!!!
Ked ti chybaju peniaze tak radej kúp facelifta 2007 je o moc lacnejí, zoenie za uetrene ho da dokopy tak e si bude hovie.
Je pravda e vela ludí odrádza dizajn C5I, II. ak je to tvoj prípad, radej ete poetri ;-)
|
|
10.05.2015 12:55 -
|
2819392
|
|
Citronek
|
|
|
ano, je mozne,ze valil do toho penize ale muze to byt spatny nepovedeny kousek a furt se to sere.... takhle muzem polemizovat dokud to nekdo nekoupi a zjisti co je to zac
ano, je mozne,ze valil do toho penize ale muze to byt spatny nepovedeny kousek a furt se to sere.... takhle muzem polemizovat dokud to nekdo nekoupi a zjisti co je to zac :-p
|
|
10.05.2015 13:05 -
|
2819398
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Rozum do hrsti. To auto stálo skoro mega. Vechno co psali, e je vyměněný, by podle výrobce být vyměněný mělo. !!!
Ta výměna stála 60.000,- . Take kromě těch krábanců je to auto na dalích 200k km bez nákladů. A jen za 90.000,- Kč po odpočtu nákladů na opravu? To si ten 1. majitel tiskne peníze? Koupí za mega, povozí se 250k km, investuje 60 a prodá za 150? Nebo je to charita?
Rozum do hrsti. To auto stálo skoro mega. Vechno co psali, e je vyměněný, by podle výrobce být vyměněný mělo. !!!
Ta výměna stála 60.000,- . Take kromě těch krábanců je to auto na dalích 200k km bez nákladů. A jen za 90.000,- Kč po odpočtu nákladů na opravu? To si ten 1. majitel tiskne peníze? Koupí za mega, povozí se 250k km, investuje 60 a prodá za 150? Nebo je to charita?
|
|
| |
|
|