| | |
16.03.2015 13:13 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2798784
|
|
jumep
|
|
|
top stav znamena ze to islo vycistit jak nove auto
top stav znamena ze to islo vycistit jak nove auto
|
|
16.03.2015 13:17 -
|
2798789
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
trochu me zarazi ceny v CR dovezenych aut...
za takove ceny to snad ani venku nejde koupit, mozna totalni bouracku, ale opravy, prihlaseni by neco stalo...
trochu me zarazi ceny v CR dovezenych aut...
za takove ceny to snad ani venku nejde koupit, mozna totalni bouracku, ale opravy, prihlaseni by neco stalo...
|
|
16.03.2015 15:21 -
|
2798825
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
taky jsem si toho u viml, ale myslím, e je to spí těma stočenýma kilometrama. Venku mají ty vozy s vyím nájezdem nií ceny, u nás ale mají vechny nízký nájezd
Ale u tohoto vozu mi to nepřipadá nějak výrazně stočené - to by na té světlé kůi lo poznat. Kadopádně cena je sluná, ale s vědomím, e je to 10 let starý diesel. To se úplně lehce neprodává.
taky jsem si toho u viml, ale myslím, e je to spí těma stočenýma kilometrama. Venku mají ty vozy s vyím nájezdem nií ceny, u nás ale mají vechny nízký nájezd :-))))
Ale u tohoto vozu mi to nepřipadá nějak výrazně stočené - to by na té světlé kůi lo poznat. Kadopádně cena je sluná, ale s vědomím, e je to 10 let starý diesel. To se úplně lehce neprodává.
|
|
16.03.2015 18:10 -
|
2798851
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Vypadá hezky, na diesel zajímavá cena, v benzínu by byl jetě levnějí, kadopádně jestli bude mít o tento vůz zájem, někoho znalého z diagnostikou a pořádně proklepnout, zdá se mi to právě na diesel podezřele levné.
Vypadá hezky, na diesel zajímavá cena, v benzínu by byl jetě levnějí, kadopádně jestli bude mít o tento vůz zájem, někoho znalého z diagnostikou a pořádně proklepnout, zdá se mi to právě na diesel podezřele levné. ;-)
|
|
16.03.2015 18:17 -
|
2798856
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
dovezené z Německa ... e by jetě bez českých papírů ? Jinak já koupil úplně to samé bez navigace za 70 tisíc. teda se sjetým pneu
dovezené z Německa ... e by jetě bez českých papírů ? Jinak já koupil úplně to samé bez navigace za 70 tisíc. teda se sjetým pneu :-)
|
|
26.03.2015 14:55 -
|
2802106
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
.link.
Sleva uz za pár dnů prodeje.. Viděl někdo u tohle auto?při tempu slevy ho za měsíc beru za 100tkc
http://www.c5club.cz/inzerce/prodej-automobilu/3018-citroen-c5-2-2-hdi-125kw-2008#.VRQOoZ-4nqA
Sleva uz za pár dnů prodeje.. Viděl někdo u tohle auto?při tempu slevy ho za měsíc beru za 100tkc :)
|
|
26.03.2015 19:58 -
|
2802195
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
No nevím, je to nějakej tlachal. Píe, e je to automat, ale podle fotek má manuál. Take bud nesedí popis nebo fotky a ruce od takový koupě radi pryč.
No nevím, je to nějakej tlachal. Píe, e je to automat, ale podle fotek má manuál. Take bud nesedí popis nebo fotky a ruce od takový koupě radi pryč.
|
|
26.03.2015 20:08 -
|
2802200
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Navíc to vypadá, e je tam pouze jedna fotka aktuální, ta zezadu. Má zlínskou značku a je focena jinde. Na ostatních jsou převozky.
Navíc to vypadá, e je tam pouze jedna fotka aktuální, ta zezadu. Má zlínskou značku a je focena jinde. Na ostatních jsou převozky.
|
|
26.03.2015 20:20 -
|
2802205
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Kdyby měl někdo zájem, tak jak pojedu přes zlín, můu to letmo pro zábavu omrknout.
Kdyby měl někdo zájem, tak jak pojedu přes zlín, můu to letmo pro zábavu omrknout.
|
|
26.03.2015 20:20 -
|
2802206
|
|
Hanz 397
|
|
|
Kolega z práce shání pro rodinu nové auto. Stará Laguna se mu rozsypala pod zadkem,tak mimo jiného koukal i na tohle: .link.
Pán mu ochotně dal VIN,tak jsme se na něj podívali blí a ejhle:auto mělo vloni v říjnu 190000...
Zajímavý,jak se ztratí taková porce km jenom přejezdenm přes hranici... A budu auto prodávat,tak zajedu k čáře (mám to pár km) a budu jezdit tam a z5,dokud z toho nebude nový auto
Kolega z práce shání pro rodinu nové auto. Stará Laguna se mu rozsypala pod zadkem,tak mimo jiného koukal i na tohle: http://www.sbazar.cz/bud.dobrej/detail/10377160-citroen-c4-16-hdi-80kw-rv2008digiklimaabs6x-airbagvse
Pán mu ochotně dal VIN,tak jsme se na něj podívali blí a ejhle:auto mělo vloni v říjnu 190000...
Zajímavý,jak se ztratí taková porce km jenom přejezdenm přes hranici... A budu auto prodávat,tak zajedu k čáře (mám to pár km) a budu jezdit tam a z5,dokud z toho nebude nový auto :-d
|
|
14.04.2015 15:57 -
|
2809970
|
|
Rosta
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Zdravím, zaujal mne tento inzerát, mám to u nosu: .link.
co říkáte? Já na fotkách ale cekem nic nepoznám, nechal bych to jetě před koupí prohlídnout u citroena (doufam ze se cena nezvedla, ale to za to stojí). Díky za postřehy.
Zdravím, zaujal mne tento inzerát, mám to u nosu: http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/15828014
co říkáte? Já na fotkách ale cekem nic nepoznám, nechal bych to jetě před koupí prohlídnout u citroena (doufam ze se cena nezvedla, ale to za to stojí). Díky za postřehy.
|
|
14.04.2015 17:10 -
|
2809991
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Celkem zajímavá výbava - není Exclusive ale má kůi... Dodělané vyhřívání se mi nezdá - e by to nebylo Exclusive, bylo v kůi a nemělo výhřev sedaček. A do toho neznámá servisní historie automatu. No nevím, já bych do toho asi neel.
Celkem zajímavá výbava - není Exclusive ale má kůi... Dodělané vyhřívání se mi nezdá - e by to nebylo Exclusive, bylo v kůi a nemělo výhřev sedaček. A do toho neznámá servisní historie automatu. No nevím, já bych do toho asi neel.
|
|
14.04.2015 18:17 -
|
2809999
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
U jsme to tady jednou řeili, tenkrát to myslím bylo červené auto.Kůe bez electronickeho posuvu a tohle jiné tlačítko na výhřevnost sedáku. "socka v kůi "
U jsme to tady jednou řeili, tenkrát to myslím bylo červené auto.Kůe bez electronickeho posuvu a tohle jiné tlačítko na výhřevnost sedáku. "socka v kůi " :-))))
|
|
14.04.2015 19:24 -
|
2810017
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak to nám je vem na 99% jasný e je stočné
Tak to nám je vem na 99% jasný e je stočné :-d
|
|
14.04.2015 22:51 -
|
2810126
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tohle proití pod madlem,dodělávaný vyhřívání a nappu bez elektriky jsem viděl u ve třech autech a vechny byly z Holandska a vechny místo Exclusiv byly Athena...
Jo,Tulipáni mají asi nějaký extra káry...
Kdysi snad tady někdo psal,e nějakej holandskej karavan klub udělal nějakou velkou objednávku,tak jestli to nejsou auta z týhle are...
Tohle proití pod madlem,dodělávaný vyhřívání a nappu bez elektriky jsem viděl u ve třech autech a vechny byly z Holandska a vechny místo Exclusiv byly Athena...
Jo,Tulipáni mají asi nějaký extra káry...
Kdysi snad tady někdo psal,e nějakej holandskej karavan klub udělal nějakou velkou objednávku,tak jestli to nejsou auta z týhle are...
|
|
15.04.2015 10:11 -
|
2810208
|
|
Rosta
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Díky moc za postřehy, asi mi to stačí k dojmu, e za ty peníze je to past. Neznámé předělávky, výrazně stočeno, neservisovaná převodovka, navíc to vypadá e se prodává v krátké době poněkolikáté..
Tady na foru prodává 2.0HDI uivatel jruze.. nikdy jsem diesela neměl, ale spousta jich jezdí.. a od něho bych se snad nemusel bát, co kupuju, nebo snad jo? Ani nevím jestli je to kombík, rok výroby.. Napsal jsem mu o info.
Díky moc za postřehy, asi mi to stačí k dojmu, e za ty peníze je to past. Neznámé předělávky, výrazně stočeno, neservisovaná převodovka, navíc to vypadá e se prodává v krátké době poněkolikáté..
Tady na foru prodává 2.0HDI uivatel jruze.. nikdy jsem diesela neměl, ale spousta jich jezdí.. a od něho bych se snad nemusel bát, co kupuju, nebo snad jo? Ani nevím jestli je to kombík, rok výroby.. Napsal jsem mu o info. :)
|
|
15.04.2015 11:06 -
|
2810218
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
V inzerci je limuzína, jinak od Jardy bych vzal auto s klidným svědomím, jestli je něco v nepořádku, řekne to na rovinu, případně po domluvě závady odstraní, jezdím k němu dost často, podraz nikdy neudělal, je zvyklí jednat na rovinu, tudí jestli má zájem, po prohlídce a rozhodnutí bych do toho určitě el.
V inzerci je limuzína, jinak od Jardy bych vzal auto s klidným svědomím, jestli je něco v nepořádku, řekne to na rovinu, případně po domluvě závady odstraní, jezdím k němu dost často, podraz nikdy neudělal, je zvyklí jednat na rovinu, tudí jestli má zájem, po prohlídce a rozhodnutí bych do toho určitě el. ;-)
|
|
15.04.2015 11:26 -
|
2810243
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Jardu můu doporučit, jedná narovinu
Jardu můu doporučit, jedná narovinu :-)
|
|
| |
|
|