| | |
04.03.2015 08:14 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2794472
|
|
Jarin_PI
|
Město: Písek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 5 |
|
|
63zdenda napsal(a): Co to je přechod, to je ta zebra na silnici?
A e jsem divnej, kdo není, já si myslím, e jsem pořád stejný pohodář.
K té barvě jsem se patně vyjádřil, vzhledově je hezká, ale jetě za totality jsem vlastnil 3 auta této barvy, vím e technologie a materiály se nedají porovnávat, ale rezlo to před očima, kadá pinavá tečka na autě na mne u z dálky volala, umej mne, to ve mne nějak zůstalo a vlastnit bych jí nechtěl, jak je auto pinavé, musím provést očistu, ale to spíe patří do chatu.
Jinak k autobazarům, jak jsem psal, něco se mi líbí, přijatelná cena, spojím se s někým, kdo vlastní diagnostiku a ví co sní, udělám si výlet a jedu to obhlédnout, na slepo se dnes opravdu nedá a nevyplatí se něco kupovat.
Přesně tak jak píe bych si to představoval, jen nevím, kde zjistím majitele diagnostiky ochotné jet na výlet ?
Přesně tak jak píe bych si to představoval, jen nevím, kde zjistím majitele diagnostiky ochotné jet na výlet :-) ?
|
|
04.03.2015 08:59 -
|
2794479
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Třeba Mistr Jruze...
Třeba Mistr Jruze... ;-)
|
|
04.03.2015 15:29 -
|
2794587
|
|
Jarin_PI
|
Město: Písek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 5 |
|
|
vilous napsal(a): Bacha - pokud má opravdu jeto 180 000, tak při tomto nájezdu je dost pravidelných servisních úkonů a dost drahých a řekl bych, e minulý majitel je nezaplatil, aby hned potom auto prodal. Speciálně FAP filtr je o 120 kW motorů tuím docela oříek...
Co se dělá navíc ve 180 000 km, nikde jsem nenael rozpis? Jaký je problém u tohohle motoru s FAPem?
Co se dělá navíc ve 180 000 km, nikde jsem nenael rozpis? Jaký je problém u tohohle motoru s FAPem?
|
|
04.03.2015 16:32 -
|
2794614
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Protoe jsem s autem nedostal servisní kníku, tak jsem si od Citroenu nechal poslat plán údrby X7. Na 180 000 je právě "Kontrola zanesení částicového filtru", "Kontrola stavu aditiva", dále by se měly měnit vechny filtry a doporučuje se rozvody u auta s větím zatíením.
Problém s FAP speciálně u motoru 120 kW tady popisovali fachmani viz přísluné vlákno. Tuím to spočívá v tom, e v autorizovaném servisu je za 30 000 a i v neautorizovaných dílnách se to blbě mění, protoe ta část výfuku s FAP je vcelku.
Protoe jsem s autem nedostal servisní kníku, tak jsem si od Citroenu nechal poslat plán údrby X7. Na 180 000 je právě "Kontrola zanesení částicového filtru", "Kontrola stavu aditiva", dále by se měly měnit vechny filtry a doporučuje se rozvody u auta s větím zatíením.
Problém s FAP speciálně u motoru 120 kW tady popisovali fachmani viz přísluné vlákno. Tuím to spočívá v tom, e v autorizovaném servisu je za 30 000 a i v neautorizovaných dílnách se to blbě mění, protoe ta část výfuku s FAP je vcelku.
|
|
04.03.2015 18:28 -
|
2794639
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Vzdálenost pro Jruze po domluvě není ádný problém, Jarda pojede klidně i do pekla a jetě tam zařídí slevu.
Nějaké Svitavy je pro Jardu otázka půl hoďky za volantem, teda i se zastávkou na kávu.
Já osobně bych se rozhodně domluvil s ním, auta zná do posledního roubku, proto dokáe i odhadnout cenu případných oprav, co je u koupi auta v autobazaru dost podstatná věc, vůbec bych se nerozmýlel a spojil se s ním.
K tomu FAPu u C5 III (X7) jsem někde zde na klubu četl od zdejích fachmanů, e nemá přírubu (není půlený), tak ho přeříznou, vyčistí pomocí wapky a zpět svaří. Jinak kolem těch 180 tis. km se u manuálů pomalu začíná ozývat spojka, ale jinak jak psal Vilous, plán údrby, nebo pročíst vlákna zde na klubu a pouít rozcestník a vyhledávač.
Vzdálenost pro Jruze po domluvě není ádný problém, Jarda pojede klidně i do pekla a jetě tam zařídí slevu. :-))))
Nějaké Svitavy je pro Jardu otázka půl hoďky za volantem, teda i se zastávkou na kávu. :-))))
Já osobně bych se rozhodně domluvil s ním, auta zná do posledního roubku, proto dokáe i odhadnout cenu případných oprav, co je u koupi auta v autobazaru dost podstatná věc, vůbec bych se nerozmýlel a spojil se s ním.
K tomu FAPu u C5 III (X7) jsem někde zde na klubu četl od zdejích fachmanů, e nemá přírubu (není půlený), tak ho přeříznou, vyčistí pomocí wapky a zpět svaří. Jinak kolem těch 180 tis. km se u manuálů pomalu začíná ozývat spojka, ale jinak jak psal Vilous, plán údrby, nebo pročíst vlákna zde na klubu a pouít rozcestník a vyhledávač. ;-)
|
|
04.03.2015 18:32 -
|
2794641
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jarin_PI napsal(a): ... kde zjistím majitele diagnostiky ochotné jet na výlet?
Nejdřív si vyhlídni nějaký auto. A bude vědět, kde leí, tak teprve sháněj někoho, kdo tam s tebou pojede. Třeba najde dobrej kus zrovna v Praze. Jinak za dobrým autem se vyplatí jet třeba i do toho Hamburku a kamkoliv pojede, tak se vyplatí vzít sebou toho odborníka s diagnostikou a zaplatit mu ten čas, i kdybys jel zpátky s nepořízenou. Pořád lepí, ne nakoupit bez poradce a potom vysolit znova celou cenu auta za opravy. A navíc ten odborník ti zpravidla dokáe na místě uetřit několikanásobek ceny tý cesty na případných slevách. Řada z nás takhle absolvovala i několik cest, ne se zadařilo. To je holt první "skoro" nezbytná investice, která se ale hodně rychle vrátí. Skoro píu proto, e se teoreticky můe stát, e nakoupí se těstím bez ní a neprodělá. Ale osobně takovej případ neznám. Spí se tady občas objeví noví majitelé, kteří se na tohle vykalali a potom hledali rady, jak z toho vybruslit.
Nejdřív si vyhlídni nějaký auto. A bude vědět, kde leí, tak teprve sháněj někoho, kdo tam s tebou pojede. Třeba najde dobrej kus zrovna v Praze. Jinak za dobrým autem se vyplatí jet třeba i do toho Hamburku a kamkoliv pojede, tak se vyplatí vzít sebou toho odborníka s diagnostikou a zaplatit mu ten čas, i kdybys jel zpátky s nepořízenou. Pořád lepí, ne nakoupit bez poradce a potom vysolit znova celou cenu auta za opravy. A navíc ten odborník ti zpravidla dokáe na místě uetřit několikanásobek ceny tý cesty na případných slevách. Řada z nás takhle absolvovala i několik cest, ne se zadařilo. To je holt první "skoro" nezbytná investice, která se ale hodně rychle vrátí. Skoro píu proto, e se teoreticky můe stát, e nakoupí se těstím bez ní a neprodělá. Ale osobně takovej případ neznám. Spí se tady občas objeví noví majitelé, kteří se na tohle vykalali a potom hledali rady, jak z toho vybruslit.
|
|
05.03.2015 07:29 -
|
2794711
|
|
gull
|
|
|
osobne jsem stesti mel, ale je fakt , ze jsem tady nejdriv zjistoval, ktery motor, na co si dat pozor, co pripadne typicke bolesti stoji a pred koupi jsem s prodejcem jel do autorizaku. Tam mi za tisicovku rekli co by bylo treba resit, dali mi cenovou nabidku opravy, se kterou jsem pak u prodejce vyjednal slevu. Pak me sice uz nedodal slibene zimaky, ale i tak jsem po dvou letech spokojen.
osobne jsem stesti mel, ale je fakt , ze jsem tady nejdriv zjistoval, ktery motor, na co si dat pozor, co pripadne typicke bolesti stoji a pred koupi jsem s prodejcem jel do autorizaku. Tam mi za tisicovku rekli co by bylo treba resit, dali mi cenovou nabidku opravy, se kterou jsem pak u prodejce vyjednal slevu. Pak me sice uz nedodal slibene zimaky, ale i tak jsem po dvou letech spokojen.
|
|
08.03.2015 10:14 -
|
2795526
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
caute.Aj u nás sú v pohode 120kw s velkou výdrou km! .link.
caute.Aj u nás sú v pohode 120kw s velkou výdrou km!:-)))) http://www.autobazar.sk/8388456/citroen-c5-2-0-hdi-16v-fap-163k-seduction-120kw-m6-4d/
|
|
08.03.2015 11:17 -
|
2795543
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
no na 4-ročné auto 79 tisíc ani nie velká výdr v inzeráte je zle napísané km-re, na fotke sú inakie údaje (alebo eby prví predávajúcí ktorý pridává km-re a nie uberá?)
no na 4-ročné auto 79 tisíc ani nie velká výdr :-p v inzeráte je zle napísané km-re, na fotke sú inakie údaje (alebo eby prví predávajúcí ktorý pridává km-re a nie uberá?) :-))))
|
|
08.03.2015 13:03 -
|
2795561
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
15tisic, 4rocne? nove stoji 21tisic
15tisic, 4rocne? nove stoji 21tisic
|
|
08.03.2015 13:54 -
|
2795583
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Moc nejde poznat co je to za vybava, ale divil bych se jestli nove stoji 21... ale i tak nevim za kolik bys to tak chtel jestli ma poctivych 79 tkm?? U nas se za 10 -11 tisic eur prodavaji se 180 ti najetyma...
Moc nejde poznat co je to za vybava, ale divil bych se jestli nove stoji 21... :-o ale i tak nevim za kolik bys to tak chtel jestli ma poctivych 79 tkm?? U nas se za 10 -11 tisic eur prodavaji se 180 ti najetyma...
|
|
08.03.2015 14:37 -
|
2795599
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Vsak pisu ze nejde poznat vybava..jestli zaklad je 21 tisic...jen xenony jsou plus 1200 atd atd..ja jen vychazel z toho ze moje vypada skoro podobne z venku a stala pres 30
Vsak pisu ze nejde poznat vybava..jestli zaklad je 21 tisic...jen xenony jsou plus 1200 atd atd..ja jen vychazel z toho ze moje vypada skoro podobne z venku a stala pres 30
|
|
08.03.2015 17:55 -
|
2795655
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
bluemotion napsal(a): Moc nejde poznat co je to za vybava, ale divil bych se jestli nove stoji 21... ale i tak nevim za kolik bys to tak chtel jestli ma poctivych 79 tkm?? U nas se za 10 -11 tisic eur prodavaji se 180 ti najetyma...
no ma v popise inzeratu seduction [urcite pozna aj on co je exclusive]- tu na sk sa to vola business seduction. xenony tato vybava nema ale daju sa s navi dokupit. mna to iba potesi ak za 4roky mozem za to tolko pytat, ale pochybujem. [ked som utrel slzu za c4 v aaa].
nova business seduction hdi160 sa da za 21500Eur, vid cennik.
u citroena je cennikova cena iba marketing = urcite od roku 2008 ked som kupoval c4. problem nastava ked niektore chytre poistovne vam nauctuju poistne z cennikovej a nie vyslednej po "zlave"
no ma v popise inzeratu seduction [urcite pozna aj on co je exclusive]- tu na sk sa to vola business seduction. xenony tato vybava nema ale daju sa s navi dokupit. mna to iba potesi ak za 4roky mozem za to tolko pytat, ale pochybujem. [ked som utrel slzu za c4 v aaa].
nova business seduction hdi160 sa da za 21500Eur, vid cennik.
u citroena je cennikova cena iba marketing = urcite od roku 2008 ked som kupoval c4. problem nastava ked niektore chytre poistovne vam nauctuju poistne z cennikovej a nie vyslednej po "zlave"
|
|
08.03.2015 18:56 -
|
2795672
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
Uz toto nekdo videl ? neni to nejak az moc levne ?
.link.
Uz toto nekdo videl ? neni to nejak az moc levne ?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/15958809?goFrom=list
|
|
08.03.2015 19:05 -
|
2795680
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Osobně jsem ho neviděl, ale je tam u podezřele dlouho, kdyby byl v dobrém stavu, u by byl dávno pryč.
Osobně jsem ho neviděl, ale je tam u podezřele dlouho, kdyby byl v dobrém stavu, u by byl dávno pryč. ;-)
|
|
08.03.2015 20:05 -
|
2795708
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
auto v zaklade rok 2008,km ?asi? a z AAA!!!!
auto v zaklade rok 2008,km ?asi? a z AAA!!!!:-((((
|
|
16.03.2015 13:09 -
|
2798781
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
.link.
nejake moc levne na TOP stav ne ?
http://auto.bazos.cz/inzerat/45341868/Citroen-C5-HDi-EXCLUSIVE-automat-TOP-STAV.php
nejake moc levne na TOP stav ne ?
|
|
| |
|
|