| | |
02.03.2015 20:47 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2794005
|
|
prokop
|
Město: Pelhřimov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj přátelé,
neviděl náhodou někdo z vás na vlastní oči tuto c5 .link. ?
Visí tam u nejméně měsíc a cena u la asi o 15000 dolů. Osobně bych radi automat, ale přemýlím i o tomhle.
Ahoj přátelé,
neviděl náhodou někdo z vás na vlastní oči tuto c5 http://www.dasweltauto.cz/Car/832907/c5-2-0i-16v-exclusive ?
Visí tam u nejméně měsíc a cena u la asi o 15000 dolů. Osobně bych radi automat, ale přemýlím i o tomhle.
|
|
02.03.2015 21:50 -
|
2794063
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
prokop napsal(a): Ahoj přátelé,
Zvenku vypadá dobře, ale co je pod kapotou a podle stavu interiéru tomu nebude moc chybět k 200t
Zvenku vypadá dobře, ale co je pod kapotou a podle stavu interiéru tomu nebude moc chybět k 200t :nevim
|
|
02.03.2015 21:58 -
|
2794086
|
|
jumep
|
|
|
samozrejme, sak
1-2-3-4-5 a teprv RAKETA
samozrejme, sak
1-2-3-4-5 a teprv RAKETA
|
|
02.03.2015 22:36 -
|
2794101
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zapoměl jsi na "N". Take 7.
Zapoměl jsi na "N". Take 7. :-))))
|
|
02.03.2015 22:46 -
|
2794108
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Vypadá celkem hezky, akorát by mne vadilo e nemá velký monitor s navigací, jsem u na to nějak zvyklí, vyhřívaný sedačky, benzín je myslím pětikvalt a zase 10 let staré auto s tak malým nájezdem, to stáčení je opravdu nemoc, ale jinak samozřejmě diagnostika a někoho opravdu dobrého k ní, jinak ani ránu, dnes to prostě jinak nejde.
Vypadá celkem hezky, akorát by mne vadilo e nemá velký monitor s navigací, jsem u na to nějak zvyklí, vyhřívaný sedačky, benzín je myslím pětikvalt a zase 10 let staré auto s tak malým nájezdem, to stáčení je opravdu nemoc, ale jinak samozřejmě diagnostika a někoho opravdu dobrého k ní, jinak ani ránu, dnes to prostě jinak nejde. ;-)
|
|
02.03.2015 22:48 -
|
2794109
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Cena la dolů, protoe víc odpovídá realitě. Zřejmě u tam někdo byl a připojil na diagnostiku kde se samozřejmě hned provalí e je to stočené...
Cena la dolů, protoe víc odpovídá realitě. Zřejmě u tam někdo byl a připojil na diagnostiku kde se samozřejmě hned provalí e je to stočené... :-d
|
|
02.03.2015 23:36 -
|
2794124
|
|
besty36
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
prokop napsal(a): Ahoj přátelé,
Tohle auto visí tam u nejméně pul roku.
Tohle auto visí tam u nejméně pul roku. :-))))
|
|
03.03.2015 14:21 -
|
2794279
|
|
Jarin_PI
|
Město: Písek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj, přiel čas na výměnu mé stavajicí C5 I Break a rozhlíím se po nějaké starí C5 III. Narazil jsem na tuhle .link. Nemáte někdo zkuenost s autobazarem Autoelly, popř. neviděli jste tuhle konkrétní C5ku?
Ahoj, přiel čas na výměnu mé stavajicí C5 I Break a rozhlíím se po nějaké starí C5 III. Narazil jsem na tuhle http://www.autoselly.cz/automobil/Citro%C3%ABn/C5/nafta/E2438 Nemáte někdo zkuenost s autobazarem Autoelly, popř. neviděli jste tuhle konkrétní C5ku?
|
|
03.03.2015 14:36 -
|
2794280
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Bacha - pokud má opravdu jeto 180 000, tak při tomto nájezdu je dost pravidelných servisních úkonů a dost drahých a řekl bych, e minulý majitel je nezaplatil, aby hned potom auto prodal. Speciálně FAP filtr je o 120 kW motorů tuím docela oříek...
Bacha - pokud má opravdu jeto 180 000, tak při tomto nájezdu je dost pravidelných servisních úkonů a dost drahých a řekl bych, e minulý majitel je nezaplatil, aby hned potom auto prodal. Speciálně FAP filtr je o 120 kW motorů tuím docela oříek...
|
|
03.03.2015 18:38 -
|
2794357
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
To u se mi líbí víc, teda a na bílou barvu, ta mne vůbec nebere, kůe na řidičově sedadle je dost opotřebená, serviska se dá kdykoliv zfalovat, myslím e ty km jsou reálné, ale jistota je kulomet, určitě někoho znalého s diagnostikou, nejlépe zde z klubu, asi vichni víme kam mířím, jinak líbí, za mne proč ne.
To u se mi líbí víc, teda a na bílou barvu, ta mne vůbec nebere, kůe na řidičově sedadle je dost opotřebená, serviska se dá kdykoliv zfalovat, myslím e ty km jsou reálné, ale jistota je kulomet, určitě někoho znalého s diagnostikou, nejlépe zde z klubu, asi vichni víme kam mířím, jinak líbí, za mne proč ne. ;-)
|
|
03.03.2015 19:56 -
|
2794381
|
|
prokop
|
Město: Pelhřimov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Jetě bych se chtěl zeptat na toto:
Ty nestejně velké spáry kolem kapoty a světel, kterých jsem si viml u více inzerátů C5 (například zde: .link.
jsou známka naboření nebo je to vlastnost od výroby?
Jetě bych se chtěl zeptat na toto:
Ty nestejně velké spáry kolem kapoty a světel, kterých jsem si viml u více inzerátů C5 (například zde: http://auto.bazos.cz/inzerat/45035277/Citroen-C5-20i-16V-LPG.php)
|
|
03.03.2015 19:59 -
|
2794385
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Zdendo,ty se poslední dobou nějakej divnej ,v noci vstává a chodí do práce,pak tam do sebe lije kafe aby sise probral.Teď jetě píe e se ti nelíbí nejlepí barva pro Citroen...
Nejsi u v přechodu ?
Ta bílá je super! Nejhezčí! U od dob BX jsem jí vdy chtěl a nikdy na mě nevyla...
Zdendo,ty se poslední dobou nějakej divnej :-d,v noci vstává a chodí do práce,pak tam do sebe lije kafe aby sise probral.Teď jetě píe e se ti nelíbí nejlepí barva pro Citroen...
Nejsi u v přechodu ?
Ta bílá je super! Nejhezčí! U od dob BX jsem jí vdy chtěl a nikdy na mě nevyla...:-(
|
|
03.03.2015 20:03 -
|
2794389
|
|
jumep
|
|
|
prokop napsal(a): Jetě bych se chtěl zeptat na toto:
Ty nestejně velké spáry kolem kapoty a světel, kterých jsem si viml u více inzerátů C5 (například zde: .link.
naraznik je plast, casto sa pokuti aj bez narazu, staci ho zle zalozit pri rozoberani, pripadne nie narazit ale opret sa nim len pri parkovani atd a uz to uplne nesedi
ale samozrejme moze to byt aj burackou
naraznik je plast, casto sa pokuti aj bez narazu, staci ho zle zalozit pri rozoberani, pripadne nie narazit ale opret sa nim len pri parkovani atd a uz to uplne nesedi
ale samozrejme moze to byt aj burackou
|
|
03.03.2015 20:35 -
|
2794394
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
HELLMUT napsal(a): Zdendo,ty se poslední dobou nějakej divnej ,v noci vstává a chodí do práce,pak tam do sebe lije kafe aby sise probral.Teď jetě píe e se ti nelíbí nejlepí barva pro Citroen...
Nejsi u v přechodu ?
Ta bílá je super! Nejhezčí! U od dob BX jsem jí vdy chtěl a nikdy na mě nevyla...
no tak ja som si teda bielu kupil, hahaha , obycajnu. Okrem toho ze pred 2 rokmi bola hit, bola zadara a asi sa lahsie maskuju opravy ako ta biela perlet
no a ten majitel asi nebol moc uzkostlivy, co vymena oleja to 30tisic km, serviska vyzera jak keby si ju ostemploval majitel sam, prve 3 zapisy rovnaky clovek, rovnake pero ,
neviem, kolega to robil tak ze normalne volaval do tychto servisov z fotky servisky a pytal sa na auto. a obcas sa dozvedel veci.....
no tak ja som si teda bielu kupil, hahaha , obycajnu. Okrem toho ze pred 2 rokmi bola hit, bola zadara :) a asi sa lahsie maskuju opravy ako ta biela perlet
no a ten majitel asi nebol moc uzkostlivy, co vymena oleja to 30tisic km, serviska vyzera jak keby si ju ostemploval majitel sam, prve 3 zapisy rovnaky clovek, rovnake pero :-p,
neviem, kolega to robil tak ze normalne volaval do tychto servisov z fotky servisky a pytal sa na auto. a obcas sa dozvedel veci.....
|
|
03.03.2015 20:48 -
|
2794398
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
prokop napsal(a): Jetě bych se chtěl zeptat na toto:
neviem, ale za seba mozem povedat ze z vyroby mi spodok praveho svetlometu nelicoval s naraznikom hadam o 8mm vytrcal lave svetlo ok, na c4. kedze kolega kupil tiez c4 ten isty mesiac, mal to rovnako nakrivo, tak sme to neriesili, feature. Iba ako pikoska
neviem, ale za seba mozem povedat ze z vyroby mi spodok praveho svetlometu nelicoval s naraznikom hadam o 8mm vytrcal lave svetlo ok, na c4. kedze kolega kupil tiez c4 ten isty mesiac, mal to rovnako nakrivo, tak sme to neriesili, feature. Iba ako pikoska
|
|
03.03.2015 21:07 -
|
2794403
|
|
63zdenda
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Zdendo,ty se poslední dobou nějakej divnej ,v noci vstává a chodí do práce,pak tam do sebe lije kafe aby sise probral.Teď jetě píe e se ti nelíbí nejlepí barva pro Citroen...
Nejsi u v přechodu ?
Co to je přechod, to je ta zebra na silnici?
A e jsem divnej, kdo není, já si myslím, e jsem pořád stejný pohodář.
K té barvě jsem se patně vyjádřil, vzhledově je hezká, ale jetě za totality jsem vlastnil 3 auta této barvy, vím e technologie a materiály se nedají porovnávat, ale rezlo to před očima, kadá pinavá tečka na autě na mne u z dálky volala, umej mne, to ve mne nějak zůstalo a vlastnit bych jí nechtěl, jak je auto pinavé, musím provést očistu, ale to spíe patří do chatu.
Jinak k autobazarům, jak jsem psal, něco se mi líbí, přijatelná cena, spojím se s někým, kdo vlastní diagnostiku a ví co sní, udělám si výlet a jedu to obhlédnout, na slepo se dnes opravdu nedá a nevyplatí se něco kupovat.
Co to je přechod, to je ta zebra na silnici? :-))))
A e jsem divnej, kdo není, já si myslím, e jsem pořád stejný pohodář. :-)
K té barvě jsem se patně vyjádřil, vzhledově je hezká, ale jetě za totality jsem vlastnil 3 auta této barvy, vím e technologie a materiály se nedají porovnávat, ale rezlo to před očima, kadá pinavá tečka na autě na mne u z dálky volala, umej mne, to ve mne nějak zůstalo a vlastnit bych jí nechtěl, jak je auto pinavé, musím provést očistu, ale to spíe patří do chatu.
Jinak k autobazarům, jak jsem psal, něco se mi líbí, přijatelná cena, spojím se s někým, kdo vlastní diagnostiku a ví co sní, udělám si výlet a jedu to obhlédnout, na slepo se dnes opravdu nedá a nevyplatí se něco kupovat. ;-)
|
|
03.03.2015 21:09 -
|
2794405
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
63zdenda napsal(a): Co to je přechod, to je ta zebra na silnici?
A e jsem divnej, kdo není, já si myslím, e jsem pořád stejný pohodář.
Jinak k autobazarům, jak jsem psal, něco se mi líbí, přijatelná cena, spojím se s někým, kdo vlastní diagnostiku a ví co sní, udělám si výlet a jedu to obhlédnout, na slepo se dnes opravdu nedá a nevyplatí se něco kupovat.
:palec
|
|
| |
|
|