| | |
12.02.2015 18:27 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2786253
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Na lustrace v Hamburku doporučuji tyto borce:.link.
Cena přijatelná, odbornost zaručena. Na mobile.de mají odkaz u kadého privátního inzerátu, ale dělají i bazarová auta.
Na lustrace v Hamburku doporučuji tyto borce:http://www.huesges-gruppe.de/go.to/modix/now/online-beauftragung-wertgutachten-gebrauchtwagencheck.html
Cena přijatelná, odbornost zaručena. Na mobile.de mají odkaz u kadého privátního inzerátu, ale dělají i bazarová auta.
|
|
15.02.2015 21:30 -
|
2787405
|
|
komodo
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Tak fajn, dlouho jsem se na forum nedostal, tak az ted
No musim rict, ze jste me presvedcili, vybava je asi fajn, sice jsem si na stopro jistej ze vetsinu veci nevyuziju, ale otazka, da se koupit exclusive do rekneme 220 tis ? Vic za to fakt nemuzu dat.
A jeste jeden spise technicky dotaz, prvni co me v C5 zaujalo, ale spise v tom negativnim smyslu bylo, ze mel silene citlive rizeni. Je to normalni, a proc je v tom takovej rozdil oproti jinym autum ?
Je fakt, ze jsem si na to po par km zvykl, ale stejne mam rad kdyz je tam spon nejaka vule, ale mozna je to jenom zvyk ze starsich aut, i kdyz oktavka 2013 neni tak stara a je to docela velkej rozdil.
Tak fajn, dlouho jsem se na forum nedostal, tak az ted :-)
No musim rict, ze jste me presvedcili, vybava je asi fajn, sice jsem si na stopro jistej ze vetsinu veci nevyuziju, ale otazka, da se koupit exclusive do rekneme 220 tis ? Vic za to fakt nemuzu dat.
A jeste jeden spise technicky dotaz, prvni co me v C5 zaujalo, ale spise v tom negativnim smyslu bylo, ze mel silene citlive rizeni. Je to normalni, a proc je v tom takovej rozdil oproti jinym autum ?
Je fakt, ze jsem si na to po par km zvykl, ale stejne mam rad kdyz je tam spon nejaka vule, ale mozna je to jenom zvyk ze starsich aut, i kdyz oktavka 2013 neni tak stara a je to docela velkej rozdil.
|
|
15.02.2015 21:35 -
|
2787406
|
|
komodo
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 22 |
|
|
artsvec napsal(a): Dnes jsem objevil tohle, tak to třeba bude někoho zajímat: .link.
Ma s tim nekdo zkusenosti ? To je neco pro me, jelikoz nemam moc cas a popravde ani znalosti hledat auto, tak aby bylo ok.
Nebo zeptam se konkretne tady, je tady nekdo kdo dokaze tohle pro C5 ? Najit neco zajimavyho, overit ze je ok ?
Ma s tim nekdo zkusenosti ? To je neco pro me, jelikoz nemam moc cas a popravde ani znalosti hledat auto, tak aby bylo ok.
Nebo zeptam se konkretne tady, je tady nekdo kdo dokaze tohle pro C5 ? Najit neco zajimavyho, overit ze je ok ?
|
|
15.02.2015 22:44 -
|
2787438
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
caute!Tak toto je c5 čo je úplne,ale úplne po prdeli! Také bude moje dalie fáro!.link.
caute!Tak toto je c5 čo je úplne,ale úplne po prdeli!:palec Také bude moje dalie fáro!http://autobazar.autovia.sk/detail/citroen-c5-tourer-3-0-hdi-v6-24v-fap-business-exclusive-bva6-1700539 :-p
|
|
19.02.2015 19:08 -
|
2789022
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak kdo po něm skočí:
.link.
Tak kdo po něm skočí:
http://auto.bazos.cz/inzerat/44596574/citroen-c5.php
|
|
19.02.2015 19:51 -
|
2789051
|
|
DrMarvin
|
|
|
BlueSeven napsal(a):
drahý
drahý:-(
|
|
19.02.2015 20:01 -
|
2789060
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Dyt tam ani není napsané jakou to má výbavu
Dyt tam ani není napsané jakou to má výbavu;-)
|
|
19.02.2015 20:36 -
|
2789086
|
|
DrMarvin
|
|
|
ale je to rok 2007 je to dost penez za to a s tim ze to ma 60k km za 7-8 let....to auto bude vic dohuntovany jak jine s 150k km.....
ale je to rok 2007:-) je to dost penez za to a s tim ze to ma 60k km za 7-8 let....to auto bude vic dohuntovany jak jine s 150k km.....
|
|
28.02.2015 17:06 -
|
2792946
|
|
máca
|
|
|
Pokud by si chtěl někdo koupit auto v AAA bazaru, mel by si toto přečíst '>'>.link.
Pokud by si chtěl někdo koupit auto v AAA bazaru, mel by si toto přečíst http://liborsynek.blog.idnes.cz/c/404737/Jak-to-chodi-v-AAA.html:-((((
|
|
28.02.2015 17:09 -
|
2792947
|
|
halford1
|
|
|
někde se stala chybka, stránka není.........
máca napsal(a): Pokud by si chtěl někdo koupit auto v AAA bazaru, mel by si toto přečíst '> '>.link.
někde se stala chybka, stránka není.........
|
|
28.02.2015 17:12 -
|
2792948
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Chybička byla mezi klávesnicí a idlí.
.link.
Chybička byla mezi klávesnicí a idlí. :-d
http://liborsynek.blog.idnes.cz/c/404737/Jak-to-chodi-v-AAA.html
|
|
28.02.2015 17:13 -
|
2792949
|
|
máca
|
|
|
Tak znovu
.link.
Tak znovu
http://liborsynek.blog.idnes.cz/c/404737/Jak-to-chodi-v-AAA.html
|
|
28.02.2015 17:40 -
|
2792959
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Ty praktiky jasné. Ale jedna věc nesedí i z opačné strany. To si jako zákazník myslel, e koupí C5 za 50 tisíc a auto bude bez dalích nákladů? e podepsal jiné ceny ne si myslel je zcela jeho blbost. Brát s sebou na koupi auta manelku nebo prostě někoho, kdo chvátá je blbost. Kupovat auto metodou, e přivezu své a namátkou se kouknu po dvoře je blbost. Kdy si nejsem jistý, tak se vrátím zítra, za týden... Auto na úvěr v naprosté větině stojí jinak ne na prkno a stejně tak dost jiného zboí, pán asi něco kupoval naposled 1985. Kdy nehoví stavu ani papírům, tak si měl někoho vzít s sebou.
¨Take pohled z opačné strany - autobazary se chovají jak se chovají ze značné části díky tomu, e tam chodí takoví ulpasové jako popsaný zákazník. Kdyby si el kupovat idli, tak se bude rozmýlet dva týdny a obejde pět obchodů, ale svoji blbost musí na někoho svést, tak píe podobné články.
Ty praktiky jasné. Ale jedna věc nesedí i z opačné strany. To si jako zákazník myslel, e koupí C5 za 50 tisíc a auto bude bez dalích nákladů? e podepsal jiné ceny ne si myslel je zcela jeho blbost. Brát s sebou na koupi auta manelku nebo prostě někoho, kdo chvátá je blbost. Kupovat auto metodou, e přivezu své a namátkou se kouknu po dvoře je blbost. Kdy si nejsem jistý, tak se vrátím zítra, za týden... Auto na úvěr v naprosté větině stojí jinak ne na prkno a stejně tak dost jiného zboí, pán asi něco kupoval naposled 1985. Kdy nehoví stavu ani papírům, tak si měl někoho vzít s sebou.
¨Take pohled z opačné strany - autobazary se chovají jak se chovají ze značné části díky tomu, e tam chodí takoví ulpasové jako popsaný zákazník. Kdyby si el kupovat idli, tak se bude rozmýlet dva týdny a obejde pět obchodů, ale svoji blbost musí na někoho svést, tak píe podobné články.
|
|
28.02.2015 18:05 -
|
2792967
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Osobně jsem v AAA kupoval za hotové i na úvěr a ve bez problémů, jedna oprava v hodnotě 1500kč, nechal jsem si vystavit fakturu na 3500kč a vráceno od nich 3000kč, bral jsem od nich 6 aut a nemohu si na nic stěovat, bral jsem v Ustí na Labem, Teplicích a v Praze, vdy jsem k autu dostal druhou sadu pneu a palivo na cestu domů, nechci dělat tomuto autobazaru reklamu, ale ve v pohodě, spí problémy s meními atobazary, kde o reklamacích nechtějí ani slyet a vůbec se o tom nechtějí bavit, dokonce u kamaráda zjitěno po třech letech, e je o dva roky auto starí.
Tento článek mi spíe připadá, e psal někdo z konkurence, je to celé umělé a jak jsem psal, osobní zkuenost úplně jiná.
Osobně jsem v AAA kupoval za hotové i na úvěr a ve bez problémů, jedna oprava v hodnotě 1500kč, nechal jsem si vystavit fakturu na 3500kč a vráceno od nich 3000kč, bral jsem od nich 6 aut a nemohu si na nic stěovat, bral jsem v Ustí na Labem, Teplicích a v Praze, vdy jsem k autu dostal druhou sadu pneu a palivo na cestu domů, nechci dělat tomuto autobazaru reklamu, ale ve v pohodě, spí problémy s meními atobazary, kde o reklamacích nechtějí ani slyet a vůbec se o tom nechtějí bavit, dokonce u kamaráda zjitěno po třech letech, e je o dva roky auto starí.
Tento článek mi spíe připadá, e psal někdo z konkurence, je to celé umělé a jak jsem psal, osobní zkuenost úplně jiná. :nevim
|
|
28.02.2015 18:16 -
|
2792970
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No nechtěl jsem to říkat, abych nevypadl podjatě. Já tam kupoval předminulé auto a naprosto v pohodě. Za staré dali samozřejmě méně ne slibovali po telefonu, ale to je normální folklor, zase slevili na nové. Mělo podrápané přední sklo a dostal jsem poukaz na výměnu a určená dílna mi to fakt zadara vyměnila.
No nechtěl jsem to říkat, abych nevypadl podjatě. Já tam kupoval předminulé auto a naprosto v pohodě. Za staré dali samozřejmě méně ne slibovali po telefonu, ale to je normální folklor, zase slevili na nové. Mělo podrápané přední sklo a dostal jsem poukaz na výměnu a určená dílna mi to fakt zadara vyměnila.
|
|
28.02.2015 19:02 -
|
2792993
|
|
DOUFAK
|
|
|
Ja byl a chtěl před třemi lety v AAA Plzni kupovat malou Kiu-Picanto a byla to straná komedie a netěstí co tam na mě zkoueli a co předváděli.Inzerovali úplně jinou cenu ne kterou pak chtěli po mě atd.Ty řeči okolo byly,jako z ústavu Dobřany.Oni tam skutečně dělají z lidí magory a čekají asi na nějaké naivy,kteří se snad podle nich neumějí ani podepsat.Odeel jsem ve zlém.Za větí peníze a nechutné chování jsem druhý den koupil raději úplně Novou Kiu v naem salonu v K.V. se zárukou a s nulovým stavem počítadla... koda 500 kč za naftu do Plzně a zpět. Dobrá-patná zkuenost.
Ja byl a chtěl před třemi lety v AAA Plzni kupovat malou Kiu-Picanto a byla to straná komedie a netěstí co tam na mě zkoueli a co předváděli.Inzerovali úplně jinou cenu ne kterou pak chtěli po mě atd.Ty řeči okolo byly,jako z ústavu Dobřany.Oni tam skutečně dělají z lidí magory a čekají asi na nějaké naivy,kteří se snad podle nich neumějí ani podepsat.Odeel jsem ve zlém.Za větí peníze a nechutné chování jsem druhý den koupil raději úplně Novou Kiu v naem salonu v K.V. se zárukou a s nulovým stavem počítadla... :palec koda 500 kč za naftu do Plzně a zpět. :-o Dobrá-patná zkuenost.
|
|
28.02.2015 19:05 -
|
2792994
|
|
DOUFAK
|
|
|
63zdenda - tomu se mi ani snad VŮBEC nechce věřit po tom vem v Plzni...
63zdenda - tomu se mi ani snad VŮBEC nechce věřit po tom vem v Plzni... :nevim
|
|
| |
|
|