| | |
08.02.2015 18:30 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2784000
|
|
DOUFAK
|
|
|
Komodo - ničeho se neboj a neposlouchej Dementy.kteří v tom ani nikdy nejeli.Hydraulika je na C-pětkách jedna z nejspolehlivějích věcí,co na tom autě je.Náklady minimální...
Komodo - ničeho se neboj a neposlouchej Dementy.kteří v tom ani nikdy nejeli.Hydraulika je na C-pětkách jedna z nejspolehlivějích věcí,co na tom autě je.Náklady minimální...:palec
|
|
08.02.2015 18:40 -
|
2784002
|
|
komodo
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Parada, diky za cenne info
Ted jsem si dal udelat vypis na cebia konkretne toho co jsem tady daval odkaz na inzerat, a ted nevim, dle vypisu vypada ze bylo bourany, ted je otazka jestli to muze mit vlyv na neco, nebo je to neco co se da v pohode koupit.
Je mi jasny, ze dle toho vypisu se asi moc nepozna, ale ten vycet vymenenych dilu me trochu desi
Kdyztak prikladam pdf s vypisem, jestli se na to muze nekdo kouknout.
Parada, diky za cenne info :-)
Ted jsem si dal udelat vypis na cebia konkretne toho co jsem tady daval odkaz na inzerat, a ted nevim, dle vypisu vypada ze bylo bourany, ted je otazka jestli to muze mit vlyv na neco, nebo je to neco co se da v pohode koupit.
Je mi jasny, ze dle toho vypisu se asi moc nepozna, ale ten vycet vymenenych dilu me trochu desi :-)
Přílohy: citroen.pdf ( 181614b ) - |
|
08.02.2015 20:12 -
|
2784040
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Ze byl bourany nevadi, mohl to byt treba jen naraznik nebo blatnik, svetla atp. Dulezite je vedet, jestli byl dil vymenen za novy, nebo je to nekde kitovane a lepene za co nejmensi naklady. Ostatne pokud je vsechno udelane dobre, a nebylo to zrovna auto slepene ze dvou po totalce, tak bych v tom nevidel vubec zadny problem. Maximalne si muzes na miste zjistit cisla skel a porovnat jestli nejake bylo menene a zmerit tlousku laku.
Ze byl bourany nevadi, mohl to byt treba jen naraznik nebo blatnik, svetla atp. Dulezite je vedet, jestli byl dil vymenen za novy, nebo je to nekde kitovane a lepene za co nejmensi naklady. Ostatne pokud je vsechno udelane dobre, a nebylo to zrovna auto slepene ze dvou po totalce, tak bych v tom nevidel vubec zadny problem. Maximalne si muzes na miste zjistit cisla skel a porovnat jestli nejake bylo menene a zmerit tlousku laku.
|
|
08.02.2015 20:34 -
|
2784067
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
no opravy za skoro 200k, rovnaná střecha, kapota.. já osobně bych do toho asi neel.. kousků ke koupi je dost velkej počet na to, kupovat zrovna tenhle.. jen můj názor..
no opravy za skoro 200k, rovnaná střecha, kapota.. já osobně bych do toho asi neel.. kousků ke koupi je dost velkej počet na to, kupovat zrovna tenhle.. jen můj názor.. ;)
|
|
08.02.2015 20:38 -
|
2784076
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
komodo napsal(a): Parada, diky za cenne info
Je mi jasny, ze dle toho vypisu se asi moc nepozna, ale ten vycet vymenenych dilu me trochu desi
No koukal jsem na to a jestli je to pravda, tak v roce 2010 byl měněn prakticky celý předek, asi to byla lupka. No a roce 2014 něco spadlo na střechu a na kapotu nebo to někdo otočil na střechu
Tak DeFuckTo mě předběhl
No koukal jsem na to a jestli je to pravda, tak v roce 2010 byl měněn prakticky celý předek, asi to byla lupka. No a roce 2014 něco spadlo na střechu a na kapotu nebo to někdo otočil na střechu :nevim
Tak DeFuckTo mě předběhl :-)
|
|
08.02.2015 20:52 -
|
2784079
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Tak od toho asi radsi ruce pryc Aut je dost, a kdyz ne tady, tak v nemecku jich je spousta treba primo od koncesionaru v dobrem stavu.
Tak od toho asi radsi ruce pryc :) Aut je dost, a kdyz ne tady, tak v nemecku jich je spousta treba primo od koncesionaru v dobrem stavu.
|
|
08.02.2015 21:18 -
|
2784089
|
|
komodo
|
|
|
Tak jsem napsal Jardovi Ruzickovi, uvidime co odepise, a kdyz uz tak pisete tak ma nekdo nejake tipy ? Chci proste C5 2010 sedan, 2.0 HDI. Vic podmiek asi nemam
Jako nemusi byt 2010 ale podminka je cca 200tis, myslim KC
Treba RimmerCZ, klidne z nemecka ale ja na to nemam lidi, ani znamy
Tak jsem napsal Jardovi Ruzickovi, uvidime co odepise, a kdyz uz tak pisete tak ma nekdo nejake tipy ? Chci proste C5 2010 sedan, 2.0 HDI. Vic podmiek asi nemam :-)
Jako nemusi byt 2010 ale podminka je cca 200tis, myslim KC :-)
Treba RimmerCZ, klidne z nemecka ale ja na to nemam lidi, ani znamy :-)
|
|
08.02.2015 21:29 -
|
2784115
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
.link. Tohle se mi celkem líbí.. ale já sem pro auta s koulema...
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16249728?goFrom=list Tohle se mi celkem líbí.. ale já sem pro auta s koulema... :-)
|
|
08.02.2015 21:32 -
|
2784120
|
|
komodo
|
|
|
To je presne s cim jsem zacal, co ma tu docela spatnou cebii Kdyz se podivas na historii
Me se taky moc libi, ale ty vymeneny dily me dost odrazuji
:-) To je presne s cim jsem zacal, co ma tu docela spatnou cebii :-) Kdyz se podivas na historii :-)
Me se taky moc libi, ale ty vymeneny dily me dost odrazuji :-)
|
|
08.02.2015 21:34 -
|
2784121
|
|
komodo
|
|
|
Jinak od toho auta mam technicak, takze VIN jsem si overil
Jinak od toho auta mam technicak, takze VIN jsem si overil :-)
|
|
08.02.2015 22:31 -
|
2784154
|
|
jruze
|
|
|
Je otázka jak moc to bylo bourané,kdo a jak to opravoval, to e je to bez investic?? no nedočetl jsem se e by po rozvodech(ty se větinou dělají stejně) pokud není věrohodné jak Km tak nájezd, při tomto nájezdu budou načaté(nebo KO) sylenty ramen,v jakém stavu bude spojka??, vstřiky atd.. no neříkám e to musí být patné,ale je to opravdu v základu a je otázka jestli to není drahé?
Je otázka jak moc to bylo bourané,kdo a jak to opravoval, to e je to bez investic?? no nedočetl jsem se e by po rozvodech(ty se větinou dělají stejně) pokud není věrohodné jak Km tak nájezd, při tomto nájezdu budou načaté(nebo KO) sylenty ramen,v jakém stavu bude spojka??, vstřiky atd.. no neříkám e to musí být patné,ale je to opravdu v základu a je otázka jestli to není drahé? :nevim
|
|
08.02.2015 22:37 -
|
2784157
|
|
komodo
|
|
|
Ted mi prisel emai, co si o tom myslite ?
Dobrý večer,
co se týče té kapoty plus lakování střechy, tak to způsobili v servisu. Při projetí auta před výměnou oleje patně zavřeli kapotu a kapota narazila do střechy. Kapota byla měněná a střecha lakovaná. Mám na to papír z autorizovaného servisu, kde tuto událost přiznávají. ádné pokození není vidět a na autě nejsou ádné známky tohoto pokození.
Ted mi prisel emai, co si o tom myslite ?
Dobrý večer,
co se týče té kapoty plus lakování střechy, tak to způsobili v servisu. Při projetí auta před výměnou oleje patně zavřeli kapotu a kapota narazila do střechy. Kapota byla měněná a střecha lakovaná. Mám na to papír z autorizovaného servisu, kde tuto událost přiznávají. ádné pokození není vidět a na autě nejsou ádné známky tohoto pokození.
|
|
08.02.2015 22:38 -
|
2784158
|
|
komodo
|
|
|
Myslite, ze by se vyplatilo se na to auto podivat ?
Myslite, ze by se vyplatilo se na to auto podivat ?
|
|
10.02.2015 19:54 -
|
2785132
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já bych navtívil tohle. - .link.
Je to sice trochu draí, ale je to jiná liga. I ten motor je lepí a kdy si to nechá prohlídnout třeba od jruze, tak moná můe jetě nějaký rok jezdit bez servisu a doetřit si na něj. Pokud teda neodhalí nějaký výrazný stočení a nebo jiný pasti. Ale kousek je to parádní, se vím, co má C5 mít.
Na hydře pod 200t km a pod 200t Kč bude X7 hledat těko. Buďto připla, nebo jdi do C5II. Tam můe r.v. 2007 koupit o 100t Kč laciněji a povozí se taky luxusně. Za uetřený peníz udělá servis, e to auto bude skoro nový.
Já bych navtívil tohle. - http://www.tipcars.com/citroen-c5/citroen-c5-21141078.html
Je to sice trochu draí, ale je to jiná liga. I ten motor je lepí a kdy si to nechá prohlídnout třeba od jruze, tak moná můe jetě nějaký rok jezdit bez servisu a doetřit si na něj. Pokud teda neodhalí nějaký výrazný stočení a nebo jiný pasti. Ale kousek je to parádní, se vím, co má C5 mít.
Na hydře pod 200t km a pod 200t Kč bude X7 hledat těko. Buďto připla, nebo jdi do C5II. Tam můe r.v. 2007 koupit o 100t Kč laciněji a povozí se taky luxusně. Za uetřený peníz udělá servis, e to auto bude skoro nový.
|
|
| |
|
|