| | |
30.01.2015 13:35 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2780259
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
pre mna slaba vybava na dnesnu dobu minimalne farebna navi..
stav neznamy..to uvidis jedine na diag..a na mieste.. ci to za to stoji
moje osobne proti sú :: kombi, c5 v hatchbacku je mega prakticka..kombi je nad pomery..skor nevyuzitelne u mna, manual.. interier..asi nevyhrievane sedacky
nedostatky ocividne - dovoz.. km nesedia k stavu..videl som krajsie C5ky s 400 tis km..je to ojazdeninka..ale to zbadas jedine na mieste
-lak sa mi vidi malo lesklý.."neiari"..ale moze to byt aj fotkami
-odreniny na narazniku vzadu..
-chybajuce tlacitko ručnej
-vyletený volant
-chybaju elektrony..kazda exclusive ma elektrony ..tu su plechace s tesco puklicami
priratas cenu prihlasenia.. cca 500 ..no..a nieje to taky skvely kusok po ktorom by som skocil..
pre mna slaba vybava :-d na dnesnu dobu minimalne farebna navi..
stav neznamy..to uvidis jedine na diag..a na mieste.. ci to za to stoji
moje osobne proti sú :: kombi, c5 v hatchbacku je mega prakticka..kombi je nad pomery..skor nevyuzitelne u mna, manual.. interier..asi nevyhrievane sedacky
nedostatky ocividne - dovoz.. km nesedia k stavu..videl som krajsie C5ky s 400 tis km..je to ojazdeninka..ale to zbadas jedine na mieste
-lak sa mi vidi malo lesklý.."neiari"..ale moze to byt aj fotkami
-odreniny na narazniku vzadu..
-chybajuce tlacitko ručnej
-vyletený volant
-chybaju elektrony..kazda exclusive ma elektrony ..tu su plechace s tesco puklicami
priratas cenu prihlasenia.. cca 500 ..no..a nieje to taky skvely kusok po ktorom by som skocil..
|
|
30.01.2015 18:27 -
|
2780354
|
|
valec
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 53 |
|
|
ved jasne ze budem otravovat peta nech ho cekne navi ani nechcem pouzivam mobilnu pre mna xenony su dolezite a kombi aj kvoli praci len ma uputal rocnik a akoze km no ale to nie je smerodajne moj ma skoro 350 tis a pravidelny servis motoricki nema chybu ale dik za nazor
ved jasne ze budem otravovat peta nech ho cekne :-p navi ani nechcem pouzivam mobilnu pre mna xenony su dolezite a kombi aj kvoli praci len ma uputal rocnik a akoze km no ale to nie je smerodajne moj ma skoro 350 tis a pravidelny servis motoricki nema chybu ale dik za nazor
|
|
30.01.2015 18:38 -
|
2780363
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
podla mna pekné...
výbava za tu cenu OK. Navi poteí ale nechýba, chýbajuci automat kompenzuje zasa cena,v zavislosti na potrebe majitela nemusi by nevýhoda.
Dovoz je nevýhoda-tako preveritelné
na tu cenu asi vačsia porcia realnych km
r.v. 2008?? bez MP3 tak 2005-predajca sa "vyzná"
podla mna pekné...
výbava za tu cenu OK. Navi poteí ale nechýba, chýbajuci automat kompenzuje zasa cena,v zavislosti na potrebe majitela nemusi by nevýhoda.
Dovoz je nevýhoda-tako preveritelné
na tu cenu asi vačsia porcia realnych km
r.v. 2008?? bez MP3 tak 2005-predajca sa "vyzná"
|
|
30.01.2015 19:05 -
|
2780383
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No já myslím e navi není ani tak o té navi samotné ale o tom diplay-barevný ,velký,přehledný.Prostě je na tom ve krásně vidět .Ty "digitálky" by mě moc nebavili...
No já myslím e navi není ani tak o té navi samotné ale o tom diplay-barevný ,velký,přehledný.Prostě je na tom ve krásně vidět .Ty "digitálky" by mě moc nebavili...
|
|
30.01.2015 19:13 -
|
2780385
|
|
citrus
|
|
|
OK, ale da sa bez toho i ak ma ine priority
OK, ale da sa bez toho i ak ma ine priority;-)
|
|
30.01.2015 20:40 -
|
2780413
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak to určitě
Kdy jsem sháněl auto,tak mi to také bylo jedno a vzal klidně i tu malou. Ale dnes u ne, teď u bych trval na velkém display
Tak to určitě :-))))
Kdy jsem sháněl auto,tak mi to také bylo jedno a vzal klidně i tu malou. Ale dnes u ne, teď u bych trval na velkém display:-))
|
|
30.01.2015 20:43 -
|
2780414
|
|
valec
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 53 |
|
|
a co na tom displeji sledujes? ja radsej sledujem okolie auta D
a co na tom displeji sledujes? ja radsej sledujem okolie auta D
|
|
30.01.2015 20:43 -
|
2780415
|
|
citrus
|
|
|
to Hellmut: na zraze ma previezies a mono objavim kuzlo velkeho dispžeju. Zatial mi stačia dva male
to Hellmut: na zraze ma previezies a mono objavim kuzlo velkeho dispžeju. Zatial mi stačia dva male ;-)
|
|
30.01.2015 21:04 -
|
2780417
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
V tomhle má Hellmut pravdu. Taky jsem při koupi auta o velkým displayi ani neuvaoval. Dnes vidím, jak je zobrazení veho tak příjemný, e u si to bez toho nedokáu představit. Samotná navigace funguje dobře a je zadara, je parádně integrovaná do systému, to samý platí o audiu, telefonu, klimatizaci, chybových hlákách a nastaveních. Nemusím tudovat, co mi to pípá a nemusím se ptát, proč slyím gong. Je to krásně napsaný lidskou řečí. Prostě je to příjemný. Dá se bez toho obejít, obzvlá kdy to někdo nemá zaitý, ale je to prostě lepí.
Ale kupovat auto podle toho, jestli má a nebo nemá velký display, to nejde. Kdy bude ostatní OK, tak vem display čert. Na komfort se snadno zvyká a těko se pak jde s poadavky ní. Elektricky nastavitelný sedačky mám v C5 pod sebou poprvé a kdy si sedám do jinýho auta a musím lomcovat pákou a nebo přiráet při posouvání jak při sexu, tak si připadám jak ve 120, i kdy sedím v Mondeu. A nechápu, e taková samozřejmost je dnes i u nových aut jetě za příplatek.
V tomhle má Hellmut pravdu. Taky jsem při koupi auta o velkým displayi ani neuvaoval. Dnes vidím, jak je zobrazení veho tak příjemný, e u si to bez toho nedokáu představit. Samotná navigace funguje dobře a je zadara, je parádně integrovaná do systému, to samý platí o audiu, telefonu, klimatizaci, chybových hlákách a nastaveních. Nemusím tudovat, co mi to pípá a nemusím se ptát, proč slyím gong. Je to krásně napsaný lidskou řečí. Prostě je to příjemný. Dá se bez toho obejít, obzvlá kdy to někdo nemá zaitý, ale je to prostě lepí.
Ale kupovat auto podle toho, jestli má a nebo nemá velký display, to nejde. Kdy bude ostatní OK, tak vem display čert. Na komfort se snadno zvyká a těko se pak jde s poadavky ní. Elektricky nastavitelný sedačky mám v C5 pod sebou poprvé a kdy si sedám do jinýho auta a musím lomcovat pákou a nebo přiráet při posouvání jak při sexu, tak si připadám jak ve 120, i kdy sedím v Mondeu. A nechápu, e taková samozřejmost je dnes i u nových aut jetě za příplatek.
|
|
30.01.2015 21:09 -
|
2780418
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
pre mna su to prvky vybavy ktore proste k autu strednej triedy patria.. primarny ucel citrona je komfort..a kazda komfortna vybava to len podporuje Rovnako si niekto povie ze nepotrebuje v tom hydrauliku atd.. ale potom to uz pre mna nieje citron
navi je napr dobry zaklad pre dalsie rozsirovanie vybavy..ako u mna napr pribudlo do auta divx domace kino s bluetooth atd.. Vela ludi myslelo ze je to nezmysel..ale ked sme trcali v dojčlande 4h v zapche, kazdy bol ticho a cumel na film
pre mna su to prvky vybavy ktore proste k autu strednej triedy patria.. primarny ucel citrona je komfort..a kazda komfortna vybava to len podporuje :) Rovnako si niekto povie ze nepotrebuje v tom hydrauliku atd.. ale potom to uz pre mna nieje citron :)
navi je napr dobry zaklad pre dalsie rozsirovanie vybavy..ako u mna napr pribudlo do auta divx domace kino s bluetooth atd.. :-d Vela ludi myslelo ze je to nezmysel..ale ked sme trcali v dojčlande 4h v zapche, kazdy bol ticho a cumel na film :-d
|
|
30.01.2015 21:41 -
|
2780439
|
|
HELLMUT
|
|
|
Mikra,díky e si se mě zastal náčelníku
Přesně tak, prostě je to pohodička,vechno velkým písmem,barevné.Vlastně si ani nedokáu představit jak v "obyčejném" autě funguje parkovací asistent . Já tam mám pěkně autíčko ,vyznačené rohy auta,barevné prouky jak se blíím - prostě paráda. Radio - taky vechno velké přehledné.Jednodue vechny informace podstatně větí ne na tom černobílém pásečku
Ale v Xantii třeba nemám ani ten malý display - jen od rádia,info o autě ádné...Take ve je relativní
Asi jsem měl těstí,sháněl jsem auto jen cca 3 měsíce a sehnal vlastně ve co jsem si přál. (tu navi jsem si ani nepřál) Konečně mám zas po dlouhé době věc kde mi nic nechybí( no moná stření okno )a nekoukám smutně
po jiných jako kdysi s BX a později Xantii.
Mikra,díky e si se mě zastal náčelníku :palec
Přesně tak, prostě je to pohodička,vechno velkým písmem,barevné.Vlastně si ani nedokáu představit jak v "obyčejném" autě funguje parkovací asistent :nevim. Já tam mám pěkně autíčko ,vyznačené rohy auta,barevné prouky jak se blíím - prostě paráda. Radio - taky vechno velké přehledné.Jednodue vechny informace podstatně větí ne na tom černobílém pásečku ;-)
Ale v Xantii třeba nemám ani ten malý display - jen od rádia,info o autě ádné...Take ve je relativní :-d
Asi jsem měl těstí,sháněl jsem auto jen cca 3 měsíce a sehnal vlastně ve co jsem si přál. (tu navi jsem si ani nepřál) Konečně mám zas po dlouhé době věc kde mi nic nechybí( no moná stření okno:-( )a nekoukám smutně
po jiných jako kdysi s BX a později Xantii.
|
|
30.01.2015 22:12 -
|
2780470
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Já bych dodal e kromě toho velkého displaye má ta navigace v autě VELKOU výhodu: e je to navigace v zabudovaná v autě.....
V obou autech mám navi s velkým displayem, ale v jednom navi nejede, take musím zapínat Garmina nebo mobil. To jsou vynikající navigace. Ale i přes to je navigace v autě prostě mnohem lepí.
1. naviguje v jakémkoliv tunelu pod zemí, i přes vechny křiovatky.
2. můu poslouchat rádio na jakoukoliv hlasitost, navi ho automaticky zeslabí.
3. staení jasu displaye je jednoduché, dosaitelné, intuitivní a navigace mi při tom nikdy nespadne z dráku.
4. nemusím pouívat ádný drák a sloitě vymýlet kam ho umístnit. (stejně ádné dobré místo v c5 není - v
druhém autě mi vdycky nějak zavazí). S tím souvisí káblík k napájení.
5. a nakonec, mám ji opravdu vdycky sebou a nabitou - moná úsměvné, ale u se mi i párkrát stalo e jsem někomu pujčil, pak zapoměl atd....
Já bych dodal e kromě toho velkého displaye má ta navigace v autě VELKOU výhodu: e je to navigace v zabudovaná v autě.....:-)
V obou autech mám navi s velkým displayem, ale v jednom navi nejede, take musím zapínat Garmina nebo mobil. To jsou vynikající navigace. Ale i přes to je navigace v autě prostě mnohem lepí.
1. naviguje v jakémkoliv tunelu pod zemí, i přes vechny křiovatky.
2. můu poslouchat rádio na jakoukoliv hlasitost, navi ho automaticky zeslabí.
3. staení jasu displaye je jednoduché, dosaitelné, intuitivní a navigace mi při tom nikdy nespadne z dráku.
4. nemusím pouívat ádný drák a sloitě vymýlet kam ho umístnit. (stejně ádné dobré místo v c5 není - v
druhém autě mi vdycky nějak zavazí). S tím souvisí káblík k napájení.
5. a nakonec, mám ji opravdu vdycky sebou a nabitou - moná úsměvné, ale u se mi i párkrát stalo e jsem někomu pujčil, pak zapoměl atd....
|
|
04.02.2015 11:36 -
|
2781678
|
|
shalafi
|
|
|
kolega rozmysla nad dalsim autom, co poviete na toto?
.link.
ja na tom nic zle nevidim ..
kolega rozmysla nad dalsim autom, co poviete na toto?
http://autobazar.autovia.sk/detail/citroen-c5-2-0-hdi-16v-exclusive-100kw-m6-5d--1688274
ja na tom nic zle nevidim ..
|
|
04.02.2015 15:06 -
|
2781726
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Podža toho popisu v "Poznámkach" to asi bolo po búračke - menené vetky chladiče, hydro čerpadlo, loiská...
Viac jedine na mieste poriadne pozrie prednú nápravu a motorový priestor...
Podža toho popisu v "Poznámkach" to asi bolo po búračke - menené vetky chladiče, hydro čerpadlo, loiská...
Viac jedine na mieste poriadne pozrie prednú nápravu a motorový priestor...
|
|
04.02.2015 15:14 -
|
2781730
|
|
besty36
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Zdravím. Co říkáte na tohle? .link.
Zdravím. Co říkáte na tohle? http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16214160?goFrom=list
|
|
04.02.2015 18:59 -
|
2781863
|
|
Dany
|
|
|
besty36 napsal(a): Zdravím. Co říkáte na tohle? .link.
e u tam to auto rok a půl nemají. Pouívají ilustrativní obrázky. Kdy tam přijde, řeknou ti, e ho před půl hodinou koupil někdo jiný. Nabídnou ti jiné, lepí, novějí, draí.
Běná praxe. Jsou to AAA, ale dělají to i Esa...
e u tam to auto rok a půl nemají. Pouívají ilustrativní obrázky. Kdy tam přijde, řeknou ti, e ho před půl hodinou koupil někdo jiný. Nabídnou ti jiné, lepí, novějí, draí.
|
|
04.02.2015 20:18 -
|
2781902
|
|
besty36
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Dany napsal(a): e u tam to auto rok a půl nemají. Pouívají ilustrativní obrázky. Kdy tam přijde, řeknou ti, e ho před půl hodinou koupil někdo jiný. Nabídnou ti jiné, lepí, novějí, draí.
Tohle auto mam já u od července 2014. Asi měsíc po koupi zeptal jsem se je , jak to e prodávají moje auto?, tak to stáhli. A je to tu zas. Bohuel jeto běena praktika velkých autobazaru.
Tohle auto mam já u od července 2014. Asi měsíc po koupi zeptal jsem se je , jak to e prodávají moje auto?, tak to stáhli. A je to tu zas. Bohuel jeto běena praktika velkých autobazaru.
|
|
04.02.2015 21:21 -
|
2781930
|
|
DOUFAK
|
|
|