| | |
18.12.2013 13:29 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2647327
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Zajímal jsem se v Brně o jednu C5 r.v. 2009, tachometr 92 tis. V Citroenu mi o ní sdělili, e v roce 2010 bylo měněno loisko v zadním kole za stavu tach. 56 tis. Hrubým propočtem to vychází v roce 2013 na 200 tis., take stáhli cca 100 tis. Řekl jsem jim, e určitě s autem pojedu do Citroenu a e Citroen pozná manipulaci s řídící jednotkou. U se mi neozvali. Jinak na Aukru jsem viděl na prodej od nějakého Poláka čisté servisní kníky na větinu aut podle roků ("nový originální francouzský sluby knihy Citroen07", cena 500 Kč, v současnosti nevystaveno).
Zajímal jsem se v Brně o jednu C5 r.v. 2009, tachometr 92 tis. V Citroenu mi o ní sdělili, e v roce 2010 bylo měněno loisko v zadním kole za stavu tach. 56 tis. Hrubým propočtem to vychází v roce 2013 na 200 tis., take stáhli cca 100 tis. Řekl jsem jim, e určitě s autem pojedu do Citroenu a e Citroen pozná manipulaci s řídící jednotkou. U se mi neozvali. Jinak na Aukru jsem viděl na prodej od nějakého Poláka čisté servisní kníky na větinu aut podle roků ("nový originální francouzský sluby knihy Citroen07", cena 500 Kč, v současnosti nevystaveno).
|
|
18.12.2013 14:15 -
|
2647329
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No já vidím potlačení těchto jevů jen na technické úrovni. Legislativa je bídná a i kdyby se změnila, tak to zmreji, vymáhatelnost bídná a zdlouhavá.
DNes je v MFD, e i koda zavádí čistě internetové servisní kníky, nové papírové u nevydává. Tím se potlačí ten hokej jak píe operatorXM. Samozřejmě potrvá léta, ne tato auta půjdou do prodeje jako ojetiny, ale asi je to krok správným směrem.
Dále by třeba lo udělat nějaký systém, kam by člověk dobrovolně hlásil v nějakých odstupech (max třeba rok) VIN a najeté kilometry. Při prodeji by bylo auto prodejnějí, kdy by mělo jasné spojité údaje, take by to byl zájem kadého majitele. Navíc by to nepřináelo zisk autorizovaným servisům, které nyní jediné smějí zapisovat historii auta. Ale to by EU musela řeit něco jiného ne pomazánkové máslo.
Nebo by asi nebyl technický problém zajistit, aby pamě centrálního počítače nela tak snadno přepisovat směrem dolů.
No já vidím potlačení těchto jevů jen na technické úrovni. Legislativa je bídná a i kdyby se změnila, tak to zmreji, vymáhatelnost bídná a zdlouhavá.
DNes je v MFD, e i koda zavádí čistě internetové servisní kníky, nové papírové u nevydává. Tím se potlačí ten hokej jak píe operatorXM. Samozřejmě potrvá léta, ne tato auta půjdou do prodeje jako ojetiny, ale asi je to krok správným směrem.
Dále by třeba lo udělat nějaký systém, kam by člověk dobrovolně hlásil v nějakých odstupech (max třeba rok) VIN a najeté kilometry. Při prodeji by bylo auto prodejnějí, kdy by mělo jasné spojité údaje, take by to byl zájem kadého majitele. Navíc by to nepřináelo zisk autorizovaným servisům, které nyní jediné smějí zapisovat historii auta. Ale to by EU musela řeit něco jiného ne pomazánkové máslo.
Nebo by asi nebyl technický problém zajistit, aby pamě centrálního počítače nela tak snadno přepisovat směrem dolů.
|
|
18.12.2013 21:53 -
|
2647412
|
|
jumep
|
|
|
na slovensku take nieco mame a u vas tiez (len nie tolko pristupne)
STK / EK, tam kilometre zapisuju povinne a verim ze aj v inych krajinach, stacila by volne pristupna databaza na zaklade vin ...
na slovensku take nieco mame a u vas tiez (len nie tolko pristupne)
STK / EK, tam kilometre zapisuju povinne a verim ze aj v inych krajinach, stacila by volne pristupna databaza na zaklade vin ...
|
|
18.12.2013 22:00 -
|
2647418
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja bych chtěl jenom decentně poznamenat, e TOTO vlákno není o plkání ohledně podvodů s KM, na to je tady někde extra vlákno, to děláte vichni naschvál, neustále ti samí jedinci co poruují opětovně daná pravidla!!!
.link.
ja bych chtěl jenom decentně poznamenat, e TOTO vlákno není o plkání ohledně podvodů s KM, na to je tady někde extra vlákno, to děláte vichni naschvál, neustále ti samí jedinci co poruují opětovně daná pravidla!!! :-(
http://www.c5club.cz/diskuze/vseobecna-ne-technicka-diskuze-o-c5/1104707-stacim-stacis-stacime-/#.UrISEeJecYg
|
|
12.01.2014 14:56 -
|
2656174
|
|
KDB
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Při pátrání po C5III jsme hned první den narazili na auto z přílohy...dovoz z Itálie, majitel leasingovka, prohlídka za pomoci Jruze ( za to jetě jednou díky) neukázala ádnou podbabu, take jsme sloili zálohu a po vyřízení dokladů a značek bude přítí týden naeho kolegy z práce - doufám, e k plné spokojenosti. Jednání bazaru seriozní, vstřícné a bezproblémů - doufám, e to tak zůstane.
Při pátrání po C5III jsme hned první den narazili na auto z přílohy...dovoz z Itálie, majitel leasingovka, prohlídka za pomoci Jruze ( za to jetě jednou díky) neukázala ádnou podbabu, take jsme sloili zálohu a po vyřízení dokladů a značek bude přítí týden naeho kolegy z práce - doufám, e k plné spokojenosti. Jednání bazaru seriozní, vstřícné a bezproblémů - doufám, e to tak zůstane.
Přílohy: Citroën C5 2,0HDi EXCLUSIVE,XENON,NAVI,TOP STA - Sauto.cz.htm ( 44089b ) - |
|
04.04.2014 22:01 -
|
2683707
|
|
Hanz 397
|
|
|
...mnrkev v zimě,kořenama vzhůru...
.link.
...mnrkev v zimě,kořenama vzhůru...:-o
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/15392223?goFrom=list
|
|
05.04.2014 12:02 -
|
2683818
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 128 |
|
|
.link.
Neviděl to někdo na vlastní oči?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/15314742?goFrom=list
|
|
05.04.2014 13:30 -
|
2683856
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Tady je výpis z Citroen service.. Dokument ulo na plochu PC a pak spustit..
Tady je výpis z Citroen service.. Dokument ulo na plochu PC a pak spustit..
Přílohy: Citroën Service - Technická dokumentace - FDZ-INFO_VEHICULE.mht ( 686877b ) - |
|
05.04.2014 18:00 -
|
2683984
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
spis by to chtelo zaznamy z oprav at se zjisti, jestli je to smelina stocena o 150tis, nebo ne. Pristi tyden se budu nekdy stavovat do servisu, tak ti muzu zjistit km pokud to do te doby nezjistis sam.
spis by to chtelo zaznamy z oprav at se zjisti, jestli je to smelina stocena o 150tis, nebo ne. Pristi tyden se budu nekdy stavovat do servisu, tak ti muzu zjistit km pokud to do te doby nezjistis sam.
|
|
27.05.2014 16:57 -
|
2699873
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
No, zhanam C5 2.0 HDi pre otca..neaku v normalnom stave..preiel som 6 kúskov..vetko roty, obité, oúchané, motory sa trasú a klepocú.. peciálne táto ma dostala :: .link.
Na fotkách vyzerá OK celkom s malými kozmetickými chybičkami..keby ste ju videli na ivo tak nepoviete e je to to isté auto, vzadu zlomený nárazník asi 15cm puklina, vpredu rozídená maska od kapoty, svetlá pretŕčajú..no otras bojím sa e normálnu C5 asi nenájdem
No, zhanam C5 2.0 HDi pre otca..neaku v normalnom stave..preiel som 6 kúskov..vetko roty, obité, oúchané, motory sa trasú a klepocú.. peciálne táto ma dostala :: http://citroen-c5.autobazar.eu/20-hdi-pack-id5121022.html
Na fotkách vyzerá OK celkom s malými kozmetickými chybičkami..keby ste ju videli na ivo tak nepoviete e je to to isté auto, vzadu zlomený nárazník asi 15cm puklina, vpredu rozídená maska od kapoty, svetlá pretŕčajú..no otras :( bojím sa e normálnu C5 asi nenájdem
|
|
27.05.2014 19:11 -
|
2699891
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Trumpetist napsal(a): .link.
hmm asi dali niekomu 300E za car detailing. 50114km je asi vtip. no nejaky nemecky dochodcovia to mali na nakupy 2.2motor ......keby tam bolo 150tkm tak ok, sedacka vodica presedena riadne, proste lestenka
podla mna keby to bolo realne, tak 1majitel to preda napriamo len sa tak zaprasi
hmm asi dali niekomu 300E za car detailing. 50114km je asi vtip. no nejaky nemecky dochodcovia to mali na nakupy 2.2motor ......keby tam bolo 150tkm tak ok, sedacka vodica presedena riadne, proste lestenka
podla mna keby to bolo realne, tak 1majitel to preda napriamo len sa tak zaprasi
|
|
27.05.2014 19:16 -
|
2699892
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Delict napsal(a): No, zhanam C5 2.0 HDi pre otca..neaku v normalnom stave..preiel som 6 kúskov..vetko roty, obité, oúchané, motory sa trasú a klepocú.. peciálne táto ma dostala :: .link.
Na fotkách vyzerá OK celkom s malými kozmetickými chybičkami..keby ste ju videli na ivo tak nepoviete e je to to isté auto, vzadu zlomený nárazník asi 15cm puklina, vpredu rozídená maska od kapoty, svetlá pretŕčajú..no otras bojím sa e normálnu C5 asi nenájdem
|
|
28.05.2014 16:37 -
|
2700141
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Preiel som 9 C5tiek..vetko roty, obúchané, lakované ako v garái, motory vyhrkané..jedna lepia..jedna horia, ale iadnu v celkovom stave som nenaiel.. je jedno či za 1600 či za 3000..vetko hrôza
Preiel som 9 C5tiek..vetko roty, obúchané, lakované ako v garái, motory vyhrkané..jedna lepia..jedna horia, ale iadnu v celkovom stave som nenaiel.. je jedno či za 1600 či za 3000..vetko hrôza :-(
|
|
28.05.2014 17:09 -
|
2700142
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Tento si nepozeral? Nevidel som to ale zatiaž vetci moji známý čo tam kupovali auto tak sú spokojný, a aj ja mám odtial auto a zaial ( musím to zaklopa rýchlo volakde) mám len také veci okolo auta čo je bené opotrebovanie, pri km a rokov podla mňa normálné
.link.
Tento si nepozeral? Nevidel som to ale zatiaž vetci moji známý čo tam kupovali auto tak sú spokojný, a aj ja mám odtial auto a zaial ( musím to zaklopa rýchlo volakde) mám len také veci okolo auta čo je bené opotrebovanie, pri km a rokov podla mňa normálné
http://iframe.autovia.sk/iframe/icars/detail?id=1274681&customer=50355&hash=42e88593817c563bb75b6b4686ba46b2
|
|
28.05.2014 19:50 -
|
2700208
|
|
Delict
|
|
|
To som pozeral dneska..take poznatky:: lakované celé skoro okrem strechy, to by az tak nevadilo ale lakované asi vonku alebo v pranom prostredí, v laku sú bodky, prach, mastné flaky kde nechytila farba +vpredu asi 0,5cm hrdze na blatniku ktory ani nieje lakovany ale len biely matný, vzadu zle nalepeny nápis (krivo a z nespravnych pismen, chyba napis HDi a "i" z neho pouzili do napisu citroen, kufor pretŕča 0,5cm za svetlo..pára jak hrom, v kufri tmelené..kvalitny naraz zozadu a cely bok lavy lakovany
-podla diag- vystreleny a nevymeneny airbag hlavovy, vymazane cele auto od km, zavada cidla teploty, a ine zavady co si nespominam..aj zavada pruzenia trvalá neaka
-interier- odlepeny poah na vodičovom tapacíri, odlepena strecha (to byva po streleni bagu), rozpadnuta radiaca páka, stredový panel pokyckaný niečim čo mu rozleptalo farbu, na strope medzi svetlom a stropnym tapacirom je medzera na prst, chyba kryt motora ..chod motora nieje zly ale nieje to ono..na korekcie som ani nekukal nepacilo sa mi to ostatne ..pásy sa nenavíjali a sú kvalitne oúchané a vyblednuté
Takze za 2400 po zlave (s prihlasenim) urcite nie ete má neaký návrh? teraz mam celkom prehlad o trhu
Druha co som pozrel ..podla fotiek nevyzerala zle a mal som na pláne aj obe oči primúri za tú cenu..
.link.
-Zadný nárazník ryhy, zadný L blatník, obitý a posprejovaný , zadné dvere na oboch stranach nastriekane sprejom, vpredu na narazniku medzi svetlom a naraznikom 0,5cm medzera, na druhej strane striekany sprejom.. ako diky ale auto striekane sprejom sa lakuje horsie ako nestriekane a okreté
P.S: ty neplanujes predat tvoju? dohodli by sme sa
To som pozeral dneska..take poznatky:: lakované celé skoro okrem strechy, to by az tak nevadilo ale lakované asi vonku alebo v pranom prostredí, v laku sú bodky, prach, mastné flaky kde nechytila farba +vpredu asi 0,5cm hrdze na blatniku ktory ani nieje lakovany ale len biely matný, vzadu zle nalepeny nápis (krivo a z nespravnych pismen, chyba napis HDi a "i" z neho pouzili do napisu citroen, kufor pretŕča 0,5cm za svetlo..pára jak hrom, v kufri tmelené..kvalitny naraz zozadu a cely bok lavy lakovany
-podla diag- vystreleny a nevymeneny airbag hlavovy, vymazane cele auto od km, zavada cidla teploty, a ine zavady co si nespominam..aj zavada pruzenia trvalá neaka
-interier- odlepeny poah na vodičovom tapacíri, odlepena strecha (to byva po streleni bagu), rozpadnuta radiaca páka, stredový panel pokyckaný niečim čo mu rozleptalo farbu, na strope medzi svetlom a stropnym tapacirom je medzera na prst, chyba kryt motora ..chod motora nieje zly ale nieje to ono..na korekcie som ani nekukal nepacilo sa mi to ostatne ..pásy sa nenavíjali a sú kvalitne oúchané a vyblednuté
Takze za 2400 po zlave (s prihlasenim) urcite nie :-( ete má neaký návrh? teraz mam celkom prehlad o trhu :-d
Druha co som pozrel ..podla fotiek nevyzerala zle a mal som na pláne aj obe oči primúri za tú cenu..
http://auto.bazos.sk/inzerat/37669221/Citroen-C5-20-HDi-Plus.php
-Zadný nárazník ryhy, zadný L blatník, obitý a posprejovaný , zadné dvere na oboch stranach nastriekane sprejom, vpredu na narazniku medzi svetlom a naraznikom 0,5cm medzera, na druhej strane striekany sprejom.. ako diky ale auto striekane sprejom sa lakuje horsie ako nestriekane a okreté
P.S: ty neplanujes predat tvoju? dohodli by sme sa :D
|
|
28.05.2014 22:09 -
|
2700249
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
.link.
Eh, na inzerát kde prodávající píe e c5 má spotřebu 4,5 l a kde i já moravák poznám, e se slovensky neumí skoro ani podepsat bych se ani nejel dívat.....
Napadlo mě e třeba je na Slovensku malá nabídka, tak zkus vyrazit třeba aspon na moravu - kurz euro/koruna je ted dost výhodný pro eurozonu (nevím kolik stojí u vás přihláení...)
Kadopádně bych se snail tak starý vůz koupit přímo od majitele pokud by to lo. Na člověku aspon trochu odhadne co je zač a jak se staral o auto.....
např:
.link.
http://auto.bazos.sk/inzerat/37669221/Citroen-C5-20-HDi-Plus.php
Eh, na inzerát kde prodávající píe e c5 má spotřebu 4,5 l a kde i já moravák poznám, e se slovensky neumí skoro ani podepsat bych se ani nejel dívat.....
Napadlo mě e třeba je na Slovensku malá nabídka, tak zkus vyrazit třeba aspon na moravu - kurz euro/koruna je ted dost výhodný pro eurozonu (nevím kolik stojí u vás přihláení...) :-)
Kadopádně bych se snail tak starý vůz koupit přímo od majitele pokud by to lo. Na člověku aspon trochu odhadne co je zač a jak se staral o auto.....
např:
http://www.sbazar.cz/hledej/citroen%20c5/198-citroen
|
|
29.05.2014 07:28 -
|
2700319
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
A tento si pozeral?
.link.
Na fotke síce nemá plast na motore ale či je toho viac čo mu chýba, neviem.Dnes v noci som ho videl za plotom keď som prechádzal okolo..
Edit:Keď som teraz listoval fotky tak si myslím e je to ten čo si dal vyie... Len o pár stoviek drahia ...
A tento si pozeral?
http://www.autobalogh.eu/automobily/index.php
Na fotke síce nemá plast na motore ale či je toho viac čo mu chýba, neviem.Dnes v noci som ho videl za plotom keď som prechádzal okolo..
Edit:Keď som teraz listoval fotky tak si myslím e je to ten čo si dal vyie... Len o pár stoviek drahia ...
|
|
| |
|
|