| | |
20.11.2013 21:53 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2639814
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
mne preklepli auto v citroene zatarmo Ale zistia len kym auto chodilo do autorizaku a ked je dotiahnute spoza hranic, tak len pocas zaruky (ak si dobre pamatam)
No a potom som poziadal Jumepa aby to pozrel pred kupou.
mne preklepli auto v citroene zatarmo:-d Ale zistia len kym auto chodilo do autorizaku a ked je dotiahnute spoza hranic, tak len pocas zaruky (ak si dobre pamatam)
No a potom som poziadal Jumepa aby to pozrel pred kupou. :palec
|
|
21.11.2013 00:18 -
|
2639839
|
|
gold611
|
|
|
ja na to uz asi po preklepnuti VIN budem s najvacsou pravdepodobnostou sam. dakujem za vsetky rady a tipy ktore ste mi dali. este posledna vec co ma asi napada... mozno to bude moja max. druha alebo tretia C5 ktoru budem v tom case detailne obzerat a navyse tak obsita v kozi, tak by som mal este otazku ci nemate nejaky tip pod ktory panel sa najjednoduchsie pozriet po nejakych nanosoch alebo inych stopach po zatopeni, alebo myslite ze by to z toho kozenneho interieru samotneho bolo vidiet pripadne citit?
ja na to uz asi po preklepnuti VIN budem s najvacsou pravdepodobnostou sam. dakujem za vsetky rady a tipy ktore ste mi dali. este posledna vec co ma asi napada... mozno to bude moja max. druha alebo tretia C5 ktoru budem v tom case detailne obzerat a navyse tak obsita v kozi, tak by som mal este otazku ci nemate nejaky tip pod ktory panel sa najjednoduchsie pozriet po nejakych nanosoch alebo inych stopach po zatopeni, alebo myslite ze by to z toho kozenneho interieru samotneho bolo vidiet pripadne citit?
|
|
21.11.2013 08:45 -
|
2639859
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Asi najjednoduchie je popozera vzadu okolo rezervy, koncových svetiel atď - je tam celkom dobrý prístup. Ale rovnako dobre sa to môe vyčisti Popozeraj koberce v kufri, čalúnenie na podlahe pod sedačkami atď. Ak bude auto presmradené nejakou vôňavkou, je to dos podozrivé (fajčiar, utopenec...)
Inak ak u bude ma nejakého takmer istého kandidáta na kúpu, oplatí sa preveri auto diagnostikou, u novích áut je to dôleitejie ako vizuálna kontrola auta...
Asi najjednoduchie je popozera vzadu okolo rezervy, koncových svetiel atď - je tam celkom dobrý prístup. Ale rovnako dobre sa to môe vyčisti ;-) Popozeraj koberce v kufri, čalúnenie na podlahe pod sedačkami atď. Ak bude auto presmradené nejakou vôňavkou, je to dos podozrivé (fajčiar, utopenec...)
Inak ak u bude ma nejakého takmer istého kandidáta na kúpu, oplatí sa preveri auto diagnostikou, u novích áut je to dôleitejie ako vizuálna kontrola auta...
|
|
21.11.2013 13:31 -
|
2639898
|
|
gold611
|
|
|
tak jo, dik za tip
tak jo, dik za tip ;)
|
|
21.11.2013 13:57 -
|
2639914
|
|
jumep
|
|
|
a este si pozri predne piesty ci su neni otecene od lds
a este si pozri predne piesty ci su neni otecene od lds
|
|
14.12.2013 18:00 -
|
2646220
|
|
C5stepan
|
|
|
Nabídka z druhého konce: můj auák r.v. 2005 je myslím v dobré kondici na rozdíl ode mne. Vodím ten turbodízl jen kolem komína a je mi ho líto. Rovně náklady se tímto stylem neúměrně zvyují. Rozhodl jsem se ho vyměnit za něco meního, automat je pro mne nezbytný. Zkusil jsem mého miláčka nechat ocenit ve dvou velkých autobazarech. Jeden po projíďce a prohlídce nabídl 60, druhý 70tis.. Netuil jsem, e vlastním takovou plečku - v AAA mají na dvoře Feldu r.1995 za 48tis.., v AutoEsa Fabii combi 2005 v automatu za 125tis. Sklápím ui a sniuji cenu v inzerátech (i tady na klubu), do autobazaru ho samozřejmě nedám! I tak prodělám majlant.
Nabídka z druhého konce: můj auák r.v. 2005 je myslím v dobré kondici na rozdíl ode mne. Vodím ten turbodízl jen kolem komína a je mi ho líto. Rovně náklady se tímto stylem neúměrně zvyují. Rozhodl jsem se ho vyměnit za něco meního, automat je pro mne nezbytný. Zkusil jsem mého miláčka nechat ocenit ve dvou velkých autobazarech:-((((. Jeden po projíďce a prohlídce nabídl 60, druhý 70tis.:-o. Netuil jsem, e vlastním takovou plečku - v AAA mají na dvoře Feldu r.1995 za 48tis.:-d., v AutoEsa Fabii combi 2005 v automatu za 125tis. Sklápím ui a sniuji cenu v inzerátech (i tady na klubu), do autobazaru ho samozřejmě nedám! I tak prodělám majlant:-((((.
|
|
14.12.2013 19:09 -
|
2646252
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nojo,oni za 60 vykoupí a za 120 prodávají,je to vude stejné.buďto ber,nebo nech bít,to je jejich politika,dávají víc,kdy u jsi tam nějaké auto koupil a bere od nich jiné,pak se dá různě kouzlit,tuto zkuenost mám,bo jsem od nich bral asi 8x auto,jiná cena pro stálejího zákazníka,jiná pro poprvé prodávajícího nebo kupujícího,jsou tam velké rozdíly.
Nojo,oni za 60 vykoupí a za 120 prodávají,je to vude stejné.buďto ber,nebo nech bít,to je jejich politika,dávají víc,kdy u jsi tam nějaké auto koupil a bere od nich jiné,pak se dá různě kouzlit,tuto zkuenost mám,bo jsem od nich bral asi 8x auto,jiná cena pro stálejího zákazníka,jiná pro poprvé prodávajícího nebo kupujícího,jsou tam velké rozdíly.;-)
|
|
15.12.2013 14:38 -
|
2646423
|
|
flyteSVK
|
|
|
Pre fanusikov spravneho paliva .link.
Pre fanusikov spravneho paliva :) http://citroen-c5.autobazar.eu/20i-16v-exclusive-id4795805.html
|
|
15.12.2013 17:42 -
|
2646456
|
|
DOUFAK
|
|
|
Kdo je lepí či levnějí - Auto Esa,nebo AAA ? zkuenosti,recenze...
Kdo je lepí či levnějí - Auto Esa,nebo AAA ? zkuenosti,recenze...;-)
|
|
15.12.2013 20:48 -
|
2646565
|
|
Honzaho
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Netroufám si dávat moc rezolutní hodnocení, ale protoe jakési minizkuenosti s oběma bazary mám, zkusím se k tomu vyjádřit. Na ESA se mi nelíbí, e konkrétně na své C5 v inzercích dává "ilustrační foto" a kdy jsem se na konkrétní auto přiel do bazaru podívat, krmili mně pohádkami, proč ho nemají a e by mně sehnali jiné (čili dostat zákazníka do drápů a pak ho zpracovat, aby koupil něco pro co si nepřiel).
Na druhou stranu jsem v Áčkách dobře pořídil svoje současné auto (proti linku od flyteSVK - stejné palivo, kombík, spotřeba ve městě o 2l nií, kombinovaná o 1l nií, 12kW navíc, o 2 roky mladí, zimní gumy navíc, o 160tis km méně najeto, estikvalt, jen o čtvrtinu draí (přesněji o 27%), ale patná pověst tohoto turbomotoru s přímým vstřikem paliva. To ale zcela jistě neznamená, e v AAA je ve úasné. Dlouho jsem se třeba smiřoval s faktem, e nevím co se s autem dělo, kdy v těch AAA bylo skoro celý rok a absolvovalo blíe nedefinovanou opravu za 500 Éček. Taky mne hezky okubali na staré C5I, protoe byla udrovaná, jezdila na LPG za hubičku a já jsem si pitomec chvíli myslel, e si ji nechám na běné otloukání po Praze. Kdy mne ten skvělý nápad za 2 dny přeel, u to nebylo auto na protiúčet a poměr výkupní a nové prodejní ceny 1:3. Taky je např. nezajímala faktura na čerstvě provedenou výměnů rozvodů včetně čerpadla a drákového řemene (pro budoucího majitele dost důleitá informace).
No tak asi tak ....
Netroufám si dávat moc rezolutní hodnocení, ale protoe jakési minizkuenosti s oběma bazary mám, zkusím se k tomu vyjádřit. Na ESA se mi nelíbí, e konkrétně na své C5 v inzercích dává "ilustrační foto" a kdy jsem se na konkrétní auto přiel do bazaru podívat, krmili mně pohádkami, proč ho nemají a e by mně sehnali jiné (čili dostat zákazníka do drápů a pak ho zpracovat, aby koupil něco pro co si nepřiel).
Na druhou stranu jsem v Áčkách dobře pořídil svoje současné auto (proti linku od flyteSVK - stejné palivo, kombík, spotřeba ve městě o 2l nií, kombinovaná o 1l nií, 12kW navíc, o 2 roky mladí, zimní gumy navíc, o 160tis km méně najeto, estikvalt, jen o čtvrtinu draí (přesněji o 27%), ale patná pověst tohoto turbomotoru s přímým vstřikem paliva. To ale zcela jistě neznamená, e v AAA je ve úasné. Dlouho jsem se třeba smiřoval s faktem, e nevím co se s autem dělo, kdy v těch AAA bylo skoro celý rok a absolvovalo blíe nedefinovanou opravu za 500 Éček. Taky mne hezky okubali na staré C5I, protoe byla udrovaná, jezdila na LPG za hubičku a já jsem si pitomec chvíli myslel, e si ji nechám na běné otloukání po Praze. Kdy mne ten skvělý nápad za 2 dny přeel, u to nebylo auto na protiúčet a poměr výkupní a nové prodejní ceny 1:3. Taky je např. nezajímala faktura na čerstvě provedenou výměnů rozvodů včetně čerpadla a drákového řemene (pro budoucího majitele dost důleitá informace).
No tak asi tak ....
|
|
15.12.2013 21:52 -
|
2646581
|
|
Henry
|
|
|
Nevzal bych od nich ani kolo i kdyby bylo zadarmo.
Jediná perfektní sluba, která jim funguje na 100% je právní oddělení.
Nevzal bych od nich ani kolo i kdyby bylo zadarmo.:-))
Jediná perfektní sluba, která jim funguje na 100% je právní oddělení. :-))
|
|
16.12.2013 01:12 -
|
2646614
|
|
jruze
|
|
|
Henry napsal(a): Nevzal bych od nich ani kolo i kdyby bylo zadarmo.
Jediná perfektní sluba, která jim funguje na 100% je právní oddělení.
Nesmí se jich bát a musí jim dát najevo e nere seno a nemá oslí ui a kdy to pochopí ..... no lepí je ale prevence ne řeit e něco po nich chce spátky - oni vědí e k nim chodí z 90% chudí kteří nemají prachy na advokáty a na jiné auto + výhodná půjčka atd.. no a vra auto?? bude chodit pěky,čekat na soud a splácet půjčku ? tak to raději nějak pořeí,vezme ,,malej úplatek,podepíe e proběhla dohoda a eje ve v pořádku a nebude proti nim nic podnikat - dostene zlomek moného vyrovnání (na ruku) a odchází spokojen e jsi zvítězil.
Nesmí se jich bát a musí jim dát najevo e nere seno a nemá oslí ui a kdy to pochopí ..... no lepí je ale prevence ne řeit e něco po nich chce spátky - oni vědí e k nim chodí z 90% chudí kteří nemají prachy na advokáty a na jiné auto + výhodná půjčka atd.. no a vra auto?? bude chodit pěky,čekat na soud a splácet půjčku ? tak to raději nějak pořeí,vezme ,,malej úplatek,podepíe e proběhla dohoda a eje ve v pořádku a nebude proti nim nic podnikat - dostene zlomek moného vyrovnání (na ruku) a odchází spokojen e jsi zvítězil.
|
|
16.12.2013 07:07 -
|
2646622
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já jsem kupoval i od fyzické osoby i v malém bazaru i v AAA i v ESA. Nejhorí byl ten malý bazar, ale tam jsem zase z techničáku vyčetl minulého majitele a spojil se s ním a ten mi stručně řekl, jaké to auto bylo. AAA o mnoho nedoreli navrenou výkupní cenu starého protiúčtem, prodej nového ale OK, na pokrábané čelní sklo mi dali poukaz na výměnu.
ESA nabídli letos slunou výkupní cenu starého, zda by dodreli nemohu posoudit, nedal jsem ho protiúčtem. U mého auta měli skutečné foto, poznal jsem to podle opotřebení vypínače na rádiu. Nejlepí je jistě od fyzické osoby, ale je slabý výběr, já jsem el do ESA protoe tam prostě měli přesně to, co jsem chtěl - exclusive s pamětí sedaček a navigací, těch moc není.
Nikdy mi nic zásadního nelehlo brzy po koupi, nikdy jsem nebral najeté kilometry moc váně, prostě jsem bral auto tak jak momentálně je.
Já jsem kupoval i od fyzické osoby i v malém bazaru i v AAA i v ESA. Nejhorí byl ten malý bazar, ale tam jsem zase z techničáku vyčetl minulého majitele a spojil se s ním a ten mi stručně řekl, jaké to auto bylo. AAA o mnoho nedoreli navrenou výkupní cenu starého protiúčtem, prodej nového ale OK, na pokrábané čelní sklo mi dali poukaz na výměnu.
ESA nabídli letos slunou výkupní cenu starého, zda by dodreli nemohu posoudit, nedal jsem ho protiúčtem. U mého auta měli skutečné foto, poznal jsem to podle opotřebení vypínače na rádiu. Nejlepí je jistě od fyzické osoby, ale je slabý výběr, já jsem el do ESA protoe tam prostě měli přesně to, co jsem chtěl - exclusive s pamětí sedaček a navigací, těch moc není.
Nikdy mi nic zásadního nelehlo brzy po koupi, nikdy jsem nebral najeté kilometry moc váně, prostě jsem bral auto tak jak momentálně je.
|
|
16.12.2013 12:15 -
|
2646705
|
|
jruze
|
|
|
vilous napsal(a): Já jsem kupoval i od fyzické osoby i v malém bazaru i v AAA i v ESA. Nejhorí byl ten malý bazar, ale tam jsem zase z techničáku vyčetl minulého majitele a spojil se s ním a ten mi stručně řekl, jaké to auto bylo. AAA o mnoho nedoreli navrenou výkupní cenu starého protiúčtem, prodej nového ale OK, na pokrábané čelní sklo mi dali poukaz na výměnu.
To je sice pěkné,ale pokud kupuji auto se stavem tacho 140000Km a k tomu je uvedá cena a skutečnost je 260000Km(to je jen orientační - k tomu by se asi měl připočíst jetě xx Km naletých bez chyb - co můe být i několik desítek tisíc Km) + malé nedostatky - místo xenonů obyč světla,auto po ráně (rovnáno na stolici),př.náprava v alostném stavu atd... a cena 270000,- tak je něco patně - Cena takového auta by se asi měla pohybovat jinde nebo se pletu? (toto je konkrétní případ jedné prohlídky ze stejného bazaru) Ale je to samozřejmě kadého věc a jeho svobodná volba a po takové koupy se můe stát e během krátké doby ho auto můe stát stejně jak nové.
Kdyby se ta tvá příhoda stala třeba v rychlosti nad 100Km/h a auto lo na odpis byl by názor stejný?
To je sice pěkné,ale pokud kupuji auto se stavem tacho 140000Km a k tomu je uvedá cena a skutečnost je 260000Km(to je jen orientační - k tomu by se asi měl připočíst jetě xx Km naletých bez chyb - co můe být i několik desítek tisíc Km) + malé nedostatky - místo xenonů obyč světla,auto po ráně (rovnáno na stolici),př.náprava v alostném stavu atd... a cena 270000,- tak je něco patně - Cena takového auta by se asi měla pohybovat jinde nebo se pletu? (toto je konkrétní případ jedné prohlídky ze stejného bazaru) Ale je to samozřejmě kadého věc a jeho svobodná volba a po takové koupy se můe stát e během krátké doby ho auto můe stát stejně jak nové.;-)
Kdyby se ta tvá příhoda stala třeba v rychlosti nad 100Km/h a auto lo na odpis byl by názor stejný?
|
|
16.12.2013 13:24 -
|
2646711
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Jo ta náprava byla nebezpečná (by levná) konina. Ale to jde za tou firmou, co to opravovala po dovozu. Znám dokonce, kdo to byl, ale nadávat jim tam nepůjdu, co bych si pomohl... Mám smlouvu mezi nimi a ESA, samozřejmě s ustřienou cenou. Psal tu Hellmut a myslím jetě někdo, e měli taky volnou nápravu po koupi, ale asi ne z ESA.
Jo ta náprava byla nebezpečná (by levná) konina. Ale to jde za tou firmou, co to opravovala po dovozu. Znám dokonce, kdo to byl, ale nadávat jim tam nepůjdu, co bych si pomohl... Mám smlouvu mezi nimi a ESA, samozřejmě s ustřienou cenou. Psal tu Hellmut a myslím jetě někdo, e měli taky volnou nápravu po koupi, ale asi ne z ESA.
|
|
16.12.2013 15:51 -
|
2646762
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
vilous napsal(a): ...............Znám dokonce, kdo to byl, ale nadávat jim tam nepůjdu, co bych si pomohl...
sobě bys třeba nepomohl, ale třeba by se chytli za rypák (třeba ne) a tím bys moná pomohl těm dalím, co přijdou po tobě. Lidi, nebudme lhostejní k Sráčům, bojujme proti nim, někdo jim musí říct, e to jsou Sráči a e takhle néééé!!!
sobě bys třeba nepomohl, ale třeba by se chytli za rypák (třeba ne) a tím bys moná pomohl těm dalím, co přijdou po tobě. Lidi, nebudme lhostejní k Sráčům, bojujme proti nim, někdo jim musí říct, e to jsou Sráči a e takhle néééé!!!
|
|
| |
|
|