| | |
31.07.2013 23:11 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2604059
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
.link.
http://www.rakar.cz/auta-skladem/item/191-citroen-c5-ii-2-0hdi-kombi.html
|
|
01.08.2013 07:25 -
|
2604077
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
sice nie u nas ale top .link.
sice nie u nas ale top ;-) http://www.autoscout24.ch/de/d/citroen-c5-limousine-2007-occasion?index=120&make=17&model=69&nav=7&page=7&sort=price_asc&vehid=1654525&vehtyp=10&yearfrom=2005
|
|
24.09.2013 10:21 -
|
2621414
|
|
flyteSVK
|
|
|
Zeby bol cas na zmenu? .link.
Zeby bol cas na zmenu? http://citroen-c5-break.autobazar.eu/20-i-16v-lpg-id4550577.html
|
|
24.09.2013 20:24 -
|
2621571
|
|
TycoonX
|
|
|
Zháňam druhú C5 pre mňa a slečnu, mala to by C5 I. 2.2 HDi Exclusive, ideálne s navi a automatom alebo aspon jedným z toho.. nemoné.. obvolal a obehal som 9aut, 3-sa rozhodli nepreda..napriek tomu maju stale na nete inzerat, 5-je u predaných..napriek tomu maju na nete inzeraty.. 1 v bazáre bola ready..pri ceste po nu som sa vak dozvedel e síce je pojazdná ale vzadu asi praskol mech alebo chýba olej e oni to dajú dokopy--povedal som ze ju vezmem aj tak jak je za menej..uz mi nikdy nezdvihli telefon ani sa neozvali ..takze dakujem za ustretovost a serioznost autobazaru AutoLutz na východe.. kým prídu na závadu tak u asi nebudem mat záujem (za to jednanie jak s odpadom). Bohuial financie mám obmedzené..a pokial sa nezjaví správna C5 s niečim zaujímavým asi zakotvím u značky Rover.
Nejde mi do hlavy: ked sú tie hydraulické citroeny C5 vade tak zle recenzované, kaziace sa, hnusné kopy rotu prakticky...prečo to ludia nechcú predáva a prečo miznú ako horúce rohlíky?
P.S: spomínaná pokazená C5 .link.
moje postrehy-pokodený vypínač okien, diera v koberci pri vodičovi,krabance na PZ dverách, vysedená sedačka - tá 200 000km nevidela ani nepametá..videl som C5 v bielej koi s 200 000 real a vyzerala o dos lepie
P.S2 : nevie niekto od ktorého roku sa dávali tie drevené výduchy do exclusive? Chcel by som také kúpi
Zháňam druhú C5 pre mňa a slečnu, mala to by C5 I. 2.2 HDi Exclusive, ideálne s navi a automatom alebo aspon jedným z toho.. nemoné.. obvolal a obehal som 9aut, 3-sa rozhodli nepreda..napriek tomu maju stale na nete inzerat, 5-je u predaných..napriek tomu maju na nete inzeraty.. 1 v bazáre bola ready..pri ceste po nu som sa vak dozvedel e síce je pojazdná ale vzadu asi praskol mech alebo chýba olej e oni to dajú dokopy--povedal som ze ju vezmem aj tak jak je za menej..uz mi nikdy nezdvihli telefon ani sa neozvali ..takze dakujem za ustretovost a serioznost autobazaru AutoLutz na východe.. kým prídu na závadu tak u asi nebudem mat záujem (za to jednanie jak s odpadom). Bohuial financie mám obmedzené..a pokial sa nezjaví správna C5 s niečim zaujímavým asi zakotvím u značky Rover.
Nejde mi do hlavy: ked sú tie hydraulické citroeny C5 vade tak zle recenzované, kaziace sa, hnusné kopy rotu prakticky...prečo to ludia nechcú predáva a prečo miznú ako horúce rohlíky? ;-)
P.S: spomínaná pokazená C5 http://www.auto.bazos.sk/inzerat/28702313/CITROEN-C5-22HDi-98KW-A4.php
moje postrehy-pokodený vypínač okien, diera v koberci pri vodičovi,krabance na PZ dverách, vysedená sedačka - tá 200 000km nevidela ani nepametá..videl som C5 v bielej koi s 200 000 real a vyzerala o dos lepie
P.S2 : nevie niekto od ktorého roku sa dávali tie drevené výduchy do exclusive? Chcel by som také kúpi
|
|
24.09.2013 20:56 -
|
2621575
|
|
jumep
|
|
|
"drevo" sa davalo v nemecku a od zaciatku ... akurat myslim ze len ku kozi alebo alcantare
zohnat slusnu c5 1 2.2 s automatom je dost obrovsky problem, mam to za sebou ...
neviem aky mas rozpocet, ale na mobile.de najdes aj za smiesne peniaze kde budes schopny zaplatit aj ficodan
"drevo" sa davalo v nemecku a od zaciatku ... akurat myslim ze len ku kozi alebo alcantare
zohnat slusnu c5 1 2.2 s automatom je dost obrovsky problem, mam to za sebou ...
neviem aky mas rozpocet, ale na mobile.de najdes aj za smiesne peniaze kde budes schopny zaplatit aj ficodan
|
|
24.09.2013 21:10 -
|
2621585
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Měl jsem 2001 origo prodaná v Itálii s normálním semi potahem a "dřevem". Take to do exklusive dávali hned a ke kadým sedačkám a nejen v D.
Souhlas s TycoonX - kombinace 2.2 HDi (asi nejlepí motor první generace) a exclusive moc nebylo. Kdy jsem s tím ze zvědavosti zavadil o výkup v bazaru, tak mi nabídl fakt rozumnou cenu a jetě třikrát mi volali, zda jim to neprodám. No a kdy k tomu chce jetě automat, tak to se nahledá. Navigace v úplně prvních letech se myslím nedávala skoro vůbec, na to asi raději rezignuj. Ostatně překvapilo mne, jak málo současných C5 III má navigaci.
Měl jsem 2001 origo prodaná v Itálii s normálním semi potahem a "dřevem". Take to do exklusive dávali hned a ke kadým sedačkám a nejen v D.
Souhlas s TycoonX - kombinace 2.2 HDi (asi nejlepí motor první generace) a exclusive moc nebylo. Kdy jsem s tím ze zvědavosti zavadil o výkup v bazaru, tak mi nabídl fakt rozumnou cenu a jetě třikrát mi volali, zda jim to neprodám. No a kdy k tomu chce jetě automat, tak to se nahledá. Navigace v úplně prvních letech se myslím nedávala skoro vůbec, na to asi raději rezignuj. Ostatně překvapilo mne, jak málo současných C5 III má navigaci.
|
|
24.09.2013 21:25 -
|
2621593
|
|
jruze
|
|
|
vilous napsal(a): Měl jsem 2001 origo prodaná v Itálii s normálním semi potahem a "dřevem". Take to do exklusive dávali hned a ke kadým sedačkám a nejen v D.
Měl jsem 2001 navi VDO, kůi,elektriku, xenony,dřevo, exklusíve.(původ Itálie) mladej má 2003 el sedačky,navi RT3,měnič CD,xenony,dřevo ,exklusive. Mám za to e exklusíve C5I byla skoro vdy plná - narozdíl od C5II a III.
Měl jsem 2001 navi VDO, kůi,elektriku, xenony,dřevo, exklusíve.(původ Itálie) mladej má 2003 el sedačky,navi RT3,měnič CD,xenony,dřevo ,exklusive. Mám za to e exklusíve C5I byla skoro vdy plná - narozdíl od C5II a III. :nevim
|
|
24.09.2013 21:34 -
|
2621596
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No prostě nejen z tohoto vlákna mám dojem, e v těch výbavách byl a je neskutečný binec bez ohledu na model a rok. Ale asi to není problém jen Citroenu. Prostě se musí dávat bacha a kus od kusu konkrétně zjiovat.
No prostě nejen z tohoto vlákna mám dojem, e v těch výbavách byl a je neskutečný binec bez ohledu na model a rok. Ale asi to není problém jen Citroenu. Prostě se musí dávat bacha a kus od kusu konkrétně zjiovat.
|
|
25.09.2013 08:40 -
|
2621684
|
|
flyteSVK
|
|
|
Ked uz sme off topic: Najvacsi zmatok vo vybavach ma asi Ford.
Nasi kupovali Focusa, a oproti tomu co bolo v showroome (ta ista papierova vybava) prislo auto, ktore malo ine disky, nelakovany ramik okolo masky, ale nalakovany plast nad zadnou SPZ, ine calunenie, ovladanie klimy z pofacelift modelu, atd.
Ked uz sme off topic: Najvacsi zmatok vo vybavach ma asi Ford.
Nasi kupovali Focusa, a oproti tomu co bolo v showroome (ta ista papierova vybava) prislo auto, ktore malo ine disky, nelakovany ramik okolo masky, ale nalakovany plast nad zadnou SPZ, ine calunenie, ovladanie klimy z pofacelift modelu, atd.
|
|
25.09.2013 14:15 -
|
2621752
|
|
.45acp
|
|
|
Tak 2,2 s automatem a dřevem opravdu moc není, na kombíky jsem nekoukal, ale asi to bude stejný.
.link. ten tam podle sněhu stojí u dlouho.
.link.
.link.
ty dva poslední docela ujdou, ale blí jsem je nezkoumal.
Tak 2,2 s automatem a dřevem opravdu moc není, na kombíky jsem nekoukal, ale asi to bude stejný.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/13569118?goFrom=list ten tam podle sněhu stojí u dlouho.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/13804902?goFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/13544832?goFrom=list
|
|
25.09.2013 16:26 -
|
2621779
|
|
flyteSVK
|
|
|
Mimochodom existuje nieco take ako napr. pri BMW, ze zadam VIN a ono to vypluje komplet vybavu?
Mimochodom existuje nieco take ako napr. pri BMW, ze zadam VIN a ono to vypluje komplet vybavu?
|
|
25.09.2013 17:23 -
|
2621789
|
|
TycoonX
|
|
|
.45acp - ja som mal na mysli bočné výduchy v dreve, aj pri exclusive to býva edé, iba v niektorých prípadoch sú v dreve a neviem kde to pozháňa, kúpil by som aj v citroene len neviem aké číslo..je tam na výber tramontane HZE a edá búrka..tak eby bolo HZE drevo?
Takéto: .link.
flyteSVK - na stránke .link. , sa regne (stačí vyplnit mail pravdivo) a po zadaní VINu klikne na charakteristiky..a má, funguje to u od xantie ale napr roky výroby vačinou a od C5. Má tam cenník, katalog nd, a ked si zaplatí tak aj prístup k citroenáckej dokumentacii (navody na montaze postupy..) to bmw nemá
.45acp - ja som mal na mysli bočné výduchy v dreve, aj pri exclusive to býva edé, iba v niektorých prípadoch sú v dreve a neviem kde to pozháňa, kúpil by som aj v citroene len neviem aké číslo..je tam na výber tramontane HZE a edá búrka..tak eby bolo HZE drevo?
Takéto: http://auto.bazos.sk/inzerat/28702313/CITROEN-C5-22HDi-98KW-A4.php
flyteSVK - na stránke http://service.citroen.com , sa regne (stačí vyplnit mail pravdivo) a po zadaní VINu klikne na charakteristiky..a má, funguje to u od xantie ale napr roky výroby vačinou a od C5. Má tam cenník, katalog nd, a ked si zaplatí tak aj prístup k citroenáckej dokumentacii (navody na montaze postupy..) to bmw nemá :-d
|
|
25.09.2013 18:08 -
|
2621794
|
|
.45acp
|
|
|
TycoonX napsal(a): .45acp - ja som mal na mysli bočné výduchy v dreve, aj pri exclusive to býva edé, iba v niektorých prípadoch sú v dreve a neviem kde to pozháňa, kúpil by som aj v citroene len neviem aké číslo..je tam na výber tramontane HZE a edá búrka..tak eby bolo HZE drevo?
Takéto: .link.
flyteSVK - na stránke .link. , sa regne (stačí vyplnit mail pravdivo) a po zadaní VINu klikne na charakteristiky..a má, funguje to u od xantie ale napr roky výroby vačinou a od C5. Má tam cenník, katalog nd, a ked si zaplatí tak aj prístup k citroenáckej dokumentacii (navody na montaze postupy..) to bmw nemá
Tak to jsem asi nikdy neviděl. Taky mám v exclusivu edivý.
Tak to jsem asi nikdy neviděl. Taky mám v exclusivu edivý.
|
|
25.09.2013 19:43 -
|
2621812
|
|
jumep
|
|
|
mne osobne sa to nepaci, ale mal som ich tu hodne, skoro kazda v kozi ...
mne osobne sa to nepaci, ale mal som ich tu hodne, skoro kazda v kozi ...
|
|
25.09.2013 20:38 -
|
2621829
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
to se prodávala dodatečná sada od nějaké firmy. Někteří si taky jen koupili sadu na "namalování". Bylo to i na XMko, kde to proti originálu vypadalo fakt pekelně.
to se prodávala dodatečná sada od nějaké firmy. Někteří si taky jen koupili sadu na "namalování". Bylo to i na XMko, kde to proti originálu vypadalo fakt pekelně. :-))
|
|
25.09.2013 20:43 -
|
2621831
|
|
TycoonX
|
|
|
mne osobne by sa najviac páčila lita ktorá oddeluje vrch a spodok palubnej dosky ako pri C5 II., v dreve..pozeral som neakú nalepovaciu ale také niečo sa nedá zohna..iba chrom, toto určite nieje neaké tuningové zboí ale orig, videl som to na viacerých C5 v inzercii
mne osobne by sa najviac páčila lita ktorá oddeluje vrch a spodok palubnej dosky ako pri C5 II., v dreve..pozeral som neakú nalepovaciu ale také niečo sa nedá zohna..iba chrom, toto určite nieje neaké tuningové zboí ale orig, videl som to na viacerých C5 v inzercii
|
|
25.09.2013 21:20 -
|
2621865
|
|
jumep
|
|
|
8203 ZK je ten popolnikovy plast
farba pisana ako FGX- - POZLÁTENÁ ILKOVANÁ
7588 RZ okolo radiacej paky - automat !
8230 S4 je popolnik
a tie krajne vyduchy nemaju zadane v systeme, co je dobry vtip
hladaj FGX oznacenie toho ...
a facelift uz "drevo" nema
8203 ZK je ten popolnikovy plast
farba pisana ako FGX- - POZLÁTENÁ ILKOVANÁ
7588 RZ okolo radiacej paky - automat !
8230 S4 je popolnik
a tie krajne vyduchy nemaju zadane v systeme, co je dobry vtip
hladaj FGX oznacenie toho ...
a facelift uz "drevo" nema
|
|
25.09.2013 21:35 -
|
2621868
|
|
Hanz 397
|
|
|
.45acp napsal(a): Tak 2,2 s automatem a dřevem opravdu moc není, na kombíky jsem nekoukal, ale asi to bude stejný.
.link. ten tam podle sněhu stojí u dlouho.
.link.
.link.
Ta druhá,kdyby měla folie a tmavou kůi,tak je stejná,jako moje
A je fakt,e jsem to auto sháněl skoro půl roku-přímo na tohle jsem toho půl roku koukal a začínalo na 170000... a za tu dobu jsem byl kouknout asi jen na tři jiná,co splňovali moje poadavky,take kdy nebyly tenkrát,tak teď to bude asi jetě horí...
Ta druhá,kdyby měla folie a tmavou kůi,tak je stejná,jako moje :-d
A je fakt,e jsem to auto sháněl skoro půl roku-přímo na tohle jsem toho půl roku koukal a začínalo na 170000... a za tu dobu jsem byl kouknout asi jen na tři jiná,co splňovali moje poadavky,take kdy nebyly tenkrát,tak teď to bude asi jetě horí...
|
|
26.09.2013 05:31 -
|
2621945
|
|
TycoonX
|
|
|
ale majú, 8265 J9 - Tramontane ,pravy vyduch, ale edá búrka je uz NFP, nahradil ju tramontane..facelift má ale tú litu
ale majú, 8265 J9 - Tramontane ,pravy vyduch, ale edá búrka je uz NFP, nahradil ju tramontane..facelift má ale tú litu
|
|
| |
|
|