| | |
14.07.2012 08:33 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2492045
|
|
jruze
|
|
|
Mamlas napsal(a): Akorat pri dalsim prodeji to bude problem. Kdyz si to nechas 4-5 roku a bude mit pres 300tis. km, tak to moc lidi chtit nebude.
Mezi 150. -200000Km dělá 1/2 auta .Do 150. vydrí skoro ve půvudní.Já jsem koupil auto se dvěma sty a těsně před tím dělány rozvody,kotouče,destičky,vstřiky(zřejmě celej vrek-ventily,gumičky,těsnění-byla hlava na tlakovce)- takzvanej velkej servis.
Tak co je lepí?
Mezi 150. -200000Km dělá 1/2 auta ;-).Do 150. vydrí skoro ve půvudní.Já jsem koupil auto se dvěma sty a těsně před tím dělány rozvody,kotouče,destičky,vstřiky(zřejmě celej vrek-ventily,gumičky,těsnění-byla hlava na tlakovce)- takzvanej velkej servis.
Tak co je lepí?
|
|
14.07.2012 09:42 -
|
2492057
|
|
Mamlas
|
|
|
To je sice pekny, ale az ho budes prodavat, tak vetsina "smrtelniku" uvidi v inzeratu tu cifru na tachometru, tak o ten inzerat ani nezavadi i kdyby bylo v sebelepsim stavu. Nebo se jim takovy inzerat ani nezobrazi, protoze si daji filtr max 200tis km. Mozna je tech 200 jeste moc a lidi davaji jeste min. Pak je jasny proc se delaji podvody s km.
To je sice pekny, ale az ho budes prodavat, tak vetsina "smrtelniku" uvidi v inzeratu tu cifru na tachometru, tak o ten inzerat ani nezavadi i kdyby bylo v sebelepsim stavu. Nebo se jim takovy inzerat ani nezobrazi, protoze si daji filtr max 200tis km. Mozna je tech 200 jeste moc a lidi davaji jeste min. Pak je jasny proc se delaji podvody s km.
|
|
15.07.2012 16:40 -
|
2492275
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Co myslíte tohle? .link. to je tak nějak výsledek této diskuze ...
Co myslíte tohle? http://www.tipcars.com/#citroen-c5/20-hdi-16v-exclusive-12652184.html to je tak nějak výsledek této diskuze ...
|
|
15.07.2012 16:56 -
|
2492277
|
|
C5stepan
|
|
|
Unicars je prodejna Citrouů, Mitsubiáků a nově Nissanů ve Zlíně. K prodeji nových aut si otevřeli i autobazar převáně stejných značek. Mají jich tam neúrekom. Moná je jich víc, ale u nás na klubu je jeden - "Pateson", který tam ojetou C5 koupil před 2 roky a zřejmě neměl dobrou ruku - lze to vyčíst z jeho příspěvků. Na auto se zeptej Lukiho, zná se s nimi.
Unicars je prodejna Citrouů, Mitsubiáků a nově Nissanů ve Zlíně. K prodeji nových aut si otevřeli i autobazar převáně stejných značek. Mají jich tam neúrekom. Moná je jich víc, ale u nás na klubu je jeden - "Pateson", který tam ojetou C5 koupil před 2 roky a zřejmě neměl dobrou ruku - lze to vyčíst z jeho příspěvků. Na auto se zeptej Lukiho, zná se s nimi;-).
|
|
15.07.2012 17:57 -
|
2492302
|
|
jruze
|
|
|
I takovéto auta se prodávají.Najeto tuím něco kolem 170. jestli si dobře pamatuji tak v zimě nejezdilo r.v. 2007 motor bez komentáře - jen e tohle biturbo by mnělo problém ujet mému ,,utrápenýmu" dvoulitru
I takovéto auta se prodávají.Najeto tuím něco kolem 170. jestli si dobře pamatuji tak v zimě nejezdilo r.v. 2007 motor bez komentáře - jen e tohle biturbo by mnělo problém ujet mému ,,utrápenýmu" dvoulitru:nevim
Přílohy: 140720122317.jpg ( 673940b ) - 140720122319.jpg ( 701635b ) - 140720122320.jpg ( 783638b ) - 140720122322.jpg ( 906865b ) - 140720122323.jpg ( 871979b ) - |
|
15.07.2012 21:17 -
|
2492464
|
|
jruze
|
|
|
Původní majitel se duoval e ty Km sedí a e to má od prvního majitele-podle mne tak 100 dole.Je nepravděpodobné aby v tomhle nájezdu auto vypadalo tak jak vypadá - pokud ano tak vechny ostatní co jsem viděl mají přitočené Km a né stočené a hlavně tohle bude vrada na kadou práci páč je vechno tak rezavé e nejde nic povolit - demontovat sůl to prý nevidělo a přitom sou v tom snad orezlé i plasty.
Původní majitel se duoval e ty Km sedí a e to má od prvního majitele-podle mne tak 100 dole.Je nepravděpodobné aby v tomhle nájezdu auto vypadalo tak jak vypadá - pokud ano tak vechny ostatní co jsem viděl mají přitočené Km a né stočené;-) a hlavně tohle bude vrada na kadou práci páč je vechno tak rezavé e nejde nic povolit - demontovat:-(((( sůl to prý nevidělo a přitom sou v tom snad orezlé i plasty.
|
|
15.07.2012 21:19 -
|
2492469
|
|
jumep
|
|
|
ak to aj km ma, hentak to bude vypadat ked tyzden pojazdis po solenej dialnici a potom to nechas niekde na parkovisku stat ....
ak to aj km ma, hentak to bude vypadat ked tyzden pojazdis po solenej dialnici a potom to nechas niekde na parkovisku stat ....
|
|
18.07.2012 11:21 -
|
2493214
|
|
tief
|
|
|
Vtipne auto od Unikreditu:
www.tipcars.com/citroen-c5/22-hdi-16v-break-14264836.html
Na tachaci 190, v realu cez 300, spojka na vymenu, nefunkcny parkovaci asistent, asi silentbloky motora, zadne ramena, loziska, noriginalne radio, hrozne rozvrzany interier, diery po krupach, vsetko v tom skripalo a rezonovalo. Pneumatiky uplne mrtve a dve diery v celnom skle. V ecu samozrejme bordel a historia na 90% zmazana. Inak motor sam o sobe vyzeral OK ale ten zbytok skoda reci ...
Agresivny predajca ( majitel ??? ), na kazdu zavadu mal nadhernu rozpravku, dobre ze ma neumlatil servisnou knizkou, nedovolil sa pozriet do nadobky na LDS ( vraj sa to nesmie, pretoze je to natlakovane ) a potom co povedal ze LHM tam urcite je tak mi je jasne ze najskor tam naozaj je LHM a preto nedovolil ... Po case dokonca pribehla ( asi ) manzelka a zacali ma pred kupujucim urazat a zhadzovat ... Sam pan majitel sa vyhlasoval za skuseneho Citroenaka ktory vsetko vie a vsade bol - no proste komedia ... Po case sa zacal motat do vlastnych kecov ...
Proste predajca ze by mu ho i BBB Auto zavideli
Vtipne auto od Unikreditu:
www.tipcars.com/citroen-c5/22-hdi-16v-break-14264836.html
Na tachaci 190, v realu cez 300, spojka na vymenu, nefunkcny parkovaci asistent, asi silentbloky motora, zadne ramena, loziska, noriginalne radio, hrozne rozvrzany interier, diery po krupach, vsetko v tom skripalo a rezonovalo. Pneumatiky uplne mrtve a dve diery v celnom skle. V ecu samozrejme bordel a historia na 90% zmazana. Inak motor sam o sobe vyzeral OK ale ten zbytok skoda reci ...
Agresivny predajca ( majitel ??? ), na kazdu zavadu mal nadhernu rozpravku, dobre ze ma neumlatil servisnou knizkou, nedovolil sa pozriet do nadobky na LDS ( vraj sa to nesmie, pretoze je to natlakovane ) a potom co povedal ze LHM tam urcite je tak mi je jasne ze najskor tam naozaj je LHM a preto nedovolil ... Po case dokonca pribehla ( asi ) manzelka a zacali ma pred kupujucim urazat a zhadzovat :-D ... Sam pan majitel sa vyhlasoval za skuseneho Citroenaka ktory vsetko vie a vsade bol - no proste komedia :) ... Po case sa zacal motat do vlastnych kecov ...
Proste predajca ze by mu ho i BBB Auto zavideli :)
|
|
03.08.2012 12:09 -
|
2496695
|
|
strapa
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
HELLMUT napsal(a): Co myslíte tohle? .link. to je tak nějak výsledek této diskuze ...
Tak jsem ho koupil, kdy jsi se k němu neměl. Nela tam dle nich klima a DVD. Jinak vozidlo je udrované a servisované a taky opotřebení odpovídá spí méně najetým KM, ne více. Asi nekecali, kdy mi říkali, e lítalo hlavně po dálnici. Řekl jsem jim, e kdy si klimu opraví, e jej koupím. Oni tam vyměnili chladič klimy a doplnili na jejich náklady a tak jsem ho koupil. Jo a to nefunkční DVD bylo jen vypnuté spec. vypínačem v uplíku u spolujezdce. Dokonce jsem tam nael i závěs, který jetě nebyl ani pouitý. Jinak jsem zatím velmi spokojený a jiné závady jsem neobjevil. Pokud se nebude s..., tak v té výbavě a za ty prachy jsem vysmátý. Uvidíme časem.
Tak jsem ho koupil, kdy jsi se k němu neměl. Nela tam dle nich klima a DVD. Jinak vozidlo je udrované a servisované a taky opotřebení odpovídá spí méně najetým KM, ne více. Asi nekecali, kdy mi říkali, e lítalo hlavně po dálnici. Řekl jsem jim, e kdy si klimu opraví, e jej koupím. Oni tam vyměnili chladič klimy a doplnili na jejich náklady a tak jsem ho koupil. Jo a to nefunkční DVD bylo jen vypnuté spec. vypínačem v uplíku u spolujezdce. :-) Dokonce jsem tam nael i závěs, který jetě nebyl ani pouitý. Jinak jsem zatím velmi spokojený a jiné závady jsem neobjevil. Pokud se nebude s..., tak v té výbavě a za ty prachy jsem vysmátý. Uvidíme časem.
|
|
03.08.2012 12:43 -
|
2496699
|
|
jruze
|
|
|
strapa napsal(a): Tak jsem ho koupil, kdy jsi se k němu neměl. Nela tam dle nich klima a DVD. Jinak vozidlo je udrované a servisované a taky opotřebení odpovídá spí méně najetým KM, ne více. Asi nekecali, kdy mi říkali, e lítalo hlavně po dálnici. Řekl jsem jim, e kdy si klimu opraví, e jej koupím. Oni tam vyměnili chladič klimy a doplnili na jejich náklady a tak jsem ho koupil. Jo a to nefunkční DVD bylo jen vypnuté spec. vypínačem v uplíku u spolujezdce. Dokonce jsem tam nael i závěs, který jetě nebyl ani pouitý. Jinak jsem zatím velmi spokojený a jiné závady jsem neobjevil. Pokud se nebude s..., tak v té výbavě a za ty prachy jsem vysmátý. Uvidíme časem.
To co koupil je 12/2007 , o 80tKm méně , RT4 , kůe , automat ???
To co koupil je 12/2007 , o 80tKm méně , RT4 , kůe , automat ??? ;-)
|
|
03.08.2012 12:46 -
|
2496703
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jo včera jsme dovezli od Hamburku C5II rv 12.2007 plná výbava,kůe ,automat jen íbr chybí.
Najeto 125000 km a potvrzeno v Citroenu v databázi (letos v únoru byl na servisu a měl 117tis)
Zatím mě to stálo 142 tis ale jetě nemám české papíry tak se to jetě trochu naroste .Zatím se jeví dobře tak doufám e bude slouit dobře...
Jo včera jsme dovezli od Hamburku C5II rv 12.2007 plná výbava,kůe ,automat jen íbr chybí.
Najeto 125000 km a potvrzeno v Citroenu v databázi (letos v únoru byl na servisu a měl 117tis)
Zatím mě to stálo 142 tis ale jetě nemám české papíry tak se to jetě trochu naroste .Zatím se jeví dobře tak doufám e bude slouit dobře...
|
|
04.08.2012 06:18 -
|
2496890
|
|
strapa
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Tak mě ten krasavec vyel dokupy na 125 i s přepisem a jetě mi dali doivotní slevu na jejich autorizovaný servis. Bral jsem ho toti na firmu s odpočtem DPH. Má sice najeto přes dvě stovky, ale poctivých, co jak jsem sám viděl, je v naich bazarech spíe opravdu vzácnost. Hlavně, aby se nám ty nae káry nesr... a budem spokojení
Tak mě ten krasavec vyel dokupy na 125 i s přepisem a jetě mi dali doivotní slevu na jejich autorizovaný servis. Bral jsem ho toti na firmu s odpočtem DPH. Má sice najeto přes dvě stovky, ale poctivých, co jak jsem sám viděl, je v naich bazarech spíe opravdu vzácnost. Hlavně, aby se nám ty nae káry nesr... a budem spokojení :-d
|
|
04.08.2012 09:54 -
|
2496905
|
|
jruze
|
|
|
nejsilnejsi dvoulitr HDI
Citroën C5 2.O HDI EXCLUCIVE XENON SERV.
.link.
nejsilnejsi dvoulitr HDI :-d
Citroën C5 2.O HDI EXCLUCIVE XENON SERV.
http://www.tipcars.com/citroen#-c5/2o-hdi-exclucive-xenon-serv-19381479.html
|
|
05.08.2012 09:30 -
|
2497024
|
|
HELLMUT
|
|
|
Nael Luki, dovezl já sám (s Jardou)
Nael Luki, dovezl já sám (s Jardou)
|
|
| |
|
|