| | |
06.07.2012 22:59 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2490472
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
To nevím jak to bylo přesně moná to měli jenom větí stupně výbavy to bude někdo vědět určitě jak je to přesně
To nevím jak to bylo přesně moná to měli jenom větí stupně výbavy to bude někdo vědět určitě jak je to přesně
|
|
06.07.2012 23:40 -
|
2490480
|
|
jumep
|
|
|
autamost - zhorete auto cestou domov, prelepeny napis servis .. asi by som sa tam ani nepozeral po tychto skusenostiach tu z clubu
a inak hladaj ... absolvoval som tych hladaciek uz hodne dost .. a vzdy to nakonec bolo tak nejako ze sme prisli k absolutne autu co by clovek nepovedal, ale zo zufalstva sme tam sli a zobrali ho lebo stalo za to (vid. karneval )
autamost - zhorete auto cestou domov, prelepeny napis servis .. asi by som sa tam ani nepozeral po tychto skusenostiach tu z clubu
a inak hladaj ... absolvoval som tych hladaciek uz hodne dost .. a vzdy to nakonec bolo tak nejako ze sme prisli k absolutne autu co by clovek nepovedal, ale zo zufalstva sme tam sli a zobrali ho lebo stalo za to (vid. karneval :) )
|
|
12.07.2012 16:43 -
|
2491623
|
|
.45acp
|
|
|
.link. na koupi teda nemám, ale bíle auto se mi vdycky líbilo. Teď teda mám ediváka.
Tady na to jsem koukal hlavně kvůli barvě. Ale exclusive to asi taky není. Má to, podle mě ruční sedačky. Jinak teda trojkových C5 jsem moc z blízka neviděl, tak nevím. A nechybí nad motorem nějakej kryt? Zdá se mi to tam nějak prázdný.
http://www.tipcars.com/#citroen-c5/20hdi100kwexclusive-12602656.html na koupi teda nemám, ale bíle auto se mi vdycky líbilo. Teď teda mám ediváka.
Tady na to jsem koukal hlavně kvůli barvě. Ale exclusive to asi taky není. Má to, podle mě ruční sedačky. Jinak teda trojkových C5 jsem moc z blízka neviděl, tak nevím. A nechybí nad motorem nějakej kryt? Zdá se mi to tam nějak prázdný.
|
|
13.07.2012 14:54 -
|
2491852
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Auto bez ivestic a co dveře spolujezdce. No co můeme čekat od AAAček e .link.
Auto bez ivestic a co dveře spolujezdce. No co můeme čekat od AAAček e ;-) http://www.aaaauto.cz/cz/citroen-c5/car.html?id=2303953&make=23&model=986
|
|
13.07.2012 19:02 -
|
2491933
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
epleta napsal(a): AAA auto ije z žudskej blbosti
To asi určitě.Ale ono je to vude stejné a moná jinde jetě horí.V AAA jsem byl zrovna ve středu.Měli tam v nabídce C5 Exculsive 2007 automat, kůe, moc pěkný na fotkách cena 210 000 . el jsem se tam podívat, protoe jsem byl zrovna blízko pracovat.Stejně bych se asi bál po vech historkách tam něco koupit, ale byl jsem zvědavý.Zrovna jsem ve fázi hledání pěkného kombíka.Viděl jsem u pár kusů jinde tak jsem to chtěl porovnat, kdy je o cca 50 000.- draí ne jinde. Mají to tam jak v supermarketu.Auto tam ale nebylo, tak jsem dnes volal na linku a dozvěděl jsem se e na autě u je sloená záloha.Chtěl jsem hovor po této informaci ukončit .Slečna naučená pravidlům získat zákazníka mi začala nabízet dalí auta.Byl to komický rozhovor. Co chci za auto?Proč citroen?(to je přece otázka! Tak jsem jí řekl něco o pérovaní a ona byla úplně mimo
Nabízela mi jiný který jí vyjel z počítače, tak jsem jí řekl e ten nemá xenony... pak mi nabízela III. rok 2008 a na to jsem jí dodělal informací e ten zas Hydro nemá. Pak u neměla sílu pokračovat a mohl jsem to konečně ukončit
Momentálně nevím o ádné která by stála za to.
Byl jsem dnes v INTENSYS-CZ,s.r.o. jestli mi prověří VIN na auto v německu za 6000eur rv.2006 .
Prodejce je u výcarských hranic a dle vin jsem se dozvěděl e auto je původ belgie ,e za 2 roky najezdilo přes 80 000km (prodejce uvádí e teď má 136 000km) dělali se na něm brzdy,klapka sání a těsnění na převodovce.Ta to nevypadá moc dobře, abych jel takovou dálku....
Ale v tom Citroen servisu byli celkem fajn .Poprvé ráno se trochu zatvářil a ptal se jestli tam pak budu jezdit? Nicméně mi ochotně ve řekl a zasmáli jsme se spolu těm najetým km.Pak jsem tam el odpoledne jetě jednou, tak jsem jim koupil kafe.Byl tam jiný člověk a byl moc milý, pak jsme si jetě chvíli povídali o autech.Bál jsem se e budou protivný a chtít prachy a oni byli úplně v pohodě
V Pečkách (auta z dovozu) mají Holanďanku za 159 000.- píou e má najeto 119 000m nechal jsem si jí vyjet.Závady krom senzoru pneumatik ádné neměla ale v roce 2008 měla najeto 91 000km... Tak 270 000 by mohla mít teď . Nakonec jsem si nechal vyjet jednu co nabízí myslím v Přerově za cca 125 000 rok 2006
v roce 2009 měla najeto zhruba to co má teď na tachometru.A ke vemu to je asi "páteční kus" od začátku měla mraky závad.
Je to momentálně slabota...Postupně pořád slevuji z nároků. Ale kdy vidím před před očima 270tis.km. tak u mě to začíná děsit.( to stočené vypadá líp...)Vím e to jsou auta co jezdí hodně.Ale nechce se mi kupovat auto za 200 000.- co má nejeto stejně jako mám teď na Xantii (290 000km)
To asi určitě.Ale ono je to vude stejné a moná jinde jetě horí.V AAA jsem byl zrovna ve středu.Měli tam v nabídce C5 Exculsive 2007 automat, kůe, moc pěkný na fotkách cena 210 000 . el jsem se tam podívat, protoe jsem byl zrovna blízko pracovat.Stejně bych se asi bál po vech historkách tam něco koupit, ale byl jsem zvědavý.Zrovna jsem ve fázi hledání pěkného kombíka.Viděl jsem u pár kusů jinde tak jsem to chtěl porovnat, kdy je o cca 50 000.- draí ne jinde. Mají to tam jak v supermarketu.Auto tam ale nebylo, tak jsem dnes volal na linku a dozvěděl jsem se e na autě u je sloená záloha.Chtěl jsem hovor po této informaci ukončit .Slečna naučená pravidlům získat zákazníka mi začala nabízet dalí auta.Byl to komický rozhovor. Co chci za auto?Proč citroen?(to je přece otázka!:-)))) Tak jsem jí řekl něco o pérovaní a ona byla úplně mimo:-o
Nabízela mi jiný který jí vyjel z počítače, tak jsem jí řekl e ten nemá xenony...;-) pak mi nabízela III. rok 2008 a na to jsem jí dodělal informací e ten zas Hydro nemá:-)))):-)))):-)))). Pak u neměla sílu pokračovat a mohl jsem to konečně ukončit:-))))
Momentálně nevím o ádné která by stála za to.:-(
Byl jsem dnes v INTENSYS-CZ,s.r.o. jestli mi prověří VIN na auto v německu za 6000eur rv.2006 .
Prodejce je u výcarských hranic a dle vin jsem se dozvěděl e auto je původ belgie ,e za 2 roky najezdilo přes 80 000km (prodejce uvádí e teď má 136 000km) dělali se na něm brzdy,klapka sání a těsnění na převodovce.Ta to nevypadá moc dobře, abych jel takovou dálku...:-(.
Ale v tom Citroen servisu byli celkem fajn .Poprvé ráno se trochu zatvářil a ptal se jestli tam pak budu jezdit? Nicméně mi ochotně ve řekl a zasmáli jsme se spolu těm najetým km.Pak jsem tam el odpoledne jetě jednou, tak jsem jim koupil kafe.Byl tam jiný člověk a byl moc milý, pak jsme si jetě chvíli povídali o autech.Bál jsem se e budou protivný a chtít prachy a oni byli úplně v pohodě :-)
V Pečkách (auta z dovozu) mají Holanďanku za 159 000.- píou e má najeto 119 000m:-)))) nechal jsem si jí vyjet.Závady krom senzoru pneumatik ádné neměla ale v roce 2008 měla najeto 91 000km... Tak 270 000 by mohla mít teď . Nakonec jsem si nechal vyjet jednu co nabízí myslím v Přerově za cca 125 000 rok 2006
v roce 2009 měla najeto zhruba to co má teď na tachometru.A ke vemu to je asi "páteční kus" od začátku měla mraky závad.
Je to momentálně slabota...Postupně pořád slevuji z nároků. Ale kdy vidím před před očima 270tis.km. tak u mě to začíná děsit.( to stočené vypadá líp;-)...)Vím e to jsou auta co jezdí hodně.Ale nechce se mi kupovat auto za 200 000.- co má nejeto stejně jako mám teď na Xantii (290 000km) :nevim
|
|
13.07.2012 19:07 -
|
2491935
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Xantii jsem si vlastně nikdy neprověřoval tak vlastně mám v tom nájezdu nějaký náskok...
Xantii jsem si vlastně nikdy neprověřoval tak vlastně mám v tom nájezdu nějaký náskok...:-d
|
|
13.07.2012 20:07 -
|
2491962
|
|
HELLMUT
|
|
|
Jasně e neslevím ,ale první představa byla rok 2007-2008 najeto okolo 130 000. Ale to momentálně není reálné takové stojí 8000-12000 eur...
Jasně e neslevím ,ale první představa byla rok 2007-2008 najeto okolo 130 000. Ale to momentálně není reálné takové stojí 8000-12000 eur...
|
|
13.07.2012 20:34 -
|
2491971
|
|
C5stepan
|
|
|
epleta napsal(a): AAA auto ije z žudskej blbosti
AAA? Levný nákup, drahý prodej. To je moje zkuenost s nimi: Xsara drahý nákup, velmi levný zápočet k C5 I. To je prostě obchod. Nechce? Nekupuj, neprodávej. Áčka se snaí nakoupit levně a draze prodat stejně jako jiné bazary. Slečny prodavačky mají za úkol aktivovat lízačku, to pak má slevu! Ale podle mne áčka nelou víc, ne ostatní, jen mají větí nabídku.
AAA? Levný nákup, drahý prodej. To je moje zkuenost s nimi: Xsara drahý nákup, velmi levný zápočet k C5 I. To je prostě obchod. Nechce? Nekupuj, neprodávej. Áčka se snaí nakoupit levně a draze prodat stejně jako jiné bazary. Slečny prodavačky mají za úkol aktivovat lízačku, to pak má slevu! Ale podle mne áčka nelou víc, ne ostatní;-), jen mají větí nabídku.
|
|
13.07.2012 22:27 -
|
2492001
|
|
.45acp
|
|
|
Jen pro ilustraci, jak dlouho můe C5 stát v bazaru. .link. na to auto jsem se byl v Jícíně podívat před dvěma lety. Dovoz Itálie, v tu dobu tam stálo podle papírů o dovozu u půl roku. Původní cena byla něco přez 100tis. V době mé návtěvy 95 tis. Tenkrát byla jetě na plecháčích se značně ojetými zimáky. Teď u delí dobu je na litých kolech s asi slunejma gumama. Vnitřek byl pinavý tak, e z palubky ly nánosy loupat nehtem, to se ale dá celkem dobře vyčistit. Dál mě celkem vadila kalu oleje někde kolem hlavy, nebo ventil. víka. Na to bazarník tvrdil, e to u HDi je běné a má to tak kadý motor. Dál jsem měl v úmyslu dát ZXko protiúčtem, myslel jsem tak 10 tis. Bazarník mi nabídl se "zavřenýma očima" tak 2-3 tis. Take mu to tam stojí dalí 2 roky, dal na to kola a slevil 20 tis. Jo, a to zetixo stále jetě slouí bez větích investic.
Jen pro ilustraci, jak dlouho můe C5 stát v bazaru. http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/7787729?goFrom=list na to auto jsem se byl v Jícíně podívat před dvěma lety. Dovoz Itálie, v tu dobu tam stálo podle papírů o dovozu u půl roku. Původní cena byla něco přez 100tis. V době mé návtěvy 95 tis. Tenkrát byla jetě na plecháčích se značně ojetými zimáky. Teď u delí dobu je na litých kolech s asi slunejma gumama. Vnitřek byl pinavý tak, e z palubky ly nánosy loupat nehtem, to se ale dá celkem dobře vyčistit. Dál mě celkem vadila kalu oleje někde kolem hlavy, nebo ventil. víka. Na to bazarník tvrdil, e to u HDi je běné a má to tak kadý motor. Dál jsem měl v úmyslu dát ZXko protiúčtem, myslel jsem tak 10 tis. Bazarník mi nabídl se "zavřenýma očima" tak 2-3 tis. Take mu to tam stojí dalí 2 roky, dal na to kola a slevil 20 tis. Jo, a to zetixo stále jetě slouí bez větích investic.
|
|
13.07.2012 23:27 -
|
2492018
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
.link. Co říkáte na tohle,.link.
http://i.autobazar.cz/ab/static/u/n/n/c/mfnzhtvczl4251.jpg Co říkáte na tohle,http://citroen-c5.autobazar.cz/inzerat/813866/citroën-c5-2-0-hdi-dynamic-navi/
|
|
14.07.2012 07:17 -
|
2492036
|
|
Mamlas
|
|
|
.45acp napsal(a): Jen pro ilustraci, jak dlouho můe C5 stát v bazaru. .link. na to auto jsem se byl v Jícíně podívat před dvěma lety. Dovoz Itálie, v tu dobu tam stálo podle papírů o dovozu u půl roku. Původní cena byla něco přez 100tis. V době mé návtěvy 95 tis. Tenkrát byla jetě na plecháčích se značně ojetými zimáky. Teď u delí dobu je na litých kolech s asi slunejma gumama. Vnitřek byl pinavý tak, e z palubky ly nánosy loupat nehtem, to se ale dá celkem dobře vyčistit. Dál mě celkem vadila kalu oleje někde kolem hlavy, nebo ventil. víka. Na to bazarník tvrdil, e to u HDi je běné a má to tak kadý motor. Dál jsem měl v úmyslu dát ZXko protiúčtem, myslel jsem tak 10 tis. Bazarník mi nabídl se "zavřenýma očima" tak 2-3 tis. Take mu to tam stojí dalí 2 roky, dal na to kola a slevil 20 tis. Jo, a to zetixo stále jetě slouí bez větích investic.
Je videt, ze ho asi moc prodat nechce. Vycistit vnitrek beru jako zaklad pred prodejem. Stoji to par korun a hlavne to dela s vnitrkem divy. Taky ten volant moc ukazuje, ze kilometry nebudou skutecny. To se pak nelze divit, ze to nikdo nechce.
Je videt, ze ho asi moc prodat nechce. Vycistit vnitrek beru jako zaklad pred prodejem. Stoji to par korun a hlavne to dela s vnitrkem divy. Taky ten volant moc ukazuje, ze kilometry nebudou skutecny. To se pak nelze divit, ze to nikdo nechce.
|
|
14.07.2012 08:25 -
|
2492044
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
No to je jasný a proto se stahují km e. Je to keft jako prase a kdo to neprověřuje tak pak brečí a nebo spokojeně jezdí. A auto drí i kdy má přes 300t najeto skutetečných a podle bazaru 115t.
Takhle si kámo kupoval v KLIMKOVICÍCH u Ostravy asi kadý zná pana Kučeru. A samozřejmě,e auto má servisku a 115t najeto.Ve probíhalo tak,e nakonec nedostal servisku a auto má nejeto 160t.
Zatím teda auto drí,ale není radno se poradit a vzít sebou někoho kdo se můe mrknout na web a rozumí tomu.
Jo a ty pečky tam tvrdí,e ve prověřené a serviska je samozřejmost. Tatka si tam kupoval rendla drel 5 let uplně v pohodě.
Já kdy jsem kupoval auto tak jsem ho pomalu i ochutnal a to prodejce u byl na vestku,ale vyplatilo se
No to je jasný a proto se stahují km e;-). Je to keft jako prase a kdo to neprověřuje tak pak brečí a nebo spokojeně jezdí. A auto drí i kdy má přes 300t najeto skutetečných a podle bazaru 115t:-).
Takhle si kámo kupoval v KLIMKOVICÍCH u Ostravy asi kadý zná pana Kučeru. A samozřejmě,e auto má servisku a 115t najeto.Ve probíhalo tak,e nakonec nedostal servisku a auto má nejeto 160t:nevim.
Zatím teda auto drí,ale není radno se poradit a vzít sebou někoho kdo se můe mrknout na web a rozumí tomu.
Jo a ty pečky tam tvrdí,e ve prověřené a serviska je samozřejmost. Tatka si tam kupoval rendla drel 5 let uplně v pohodě.
Já kdy jsem kupoval auto tak jsem ho pomalu i ochutnal a to prodejce u byl na vestku,ale vyplatilo se:palec
|
|
| |
|
|