| | |
06.07.2012 09:18 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2490213
|
|
Mamlas
|
|
|
Jeste by to chtelo radu, jak takovyho poctivyho bazarnika poznat.
Jeste by to chtelo radu, jak takovyho poctivyho bazarnika poznat. :-))
|
|
06.07.2012 10:03 -
|
2490240
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No jak je poznat to je těký, jetě e mě napadlo ty Pečky hledat v recenzich... Byl jsem třeba v color cars Drasov tam to bylo v pohodě řekl jsem e si přivezu odborníka s diagnostikou. Tak nejdřív divně koukali jako proč do servisu tahám dalího mechanika. Ale kdy jsme s Růou přijeli tak mám dali auto a řekli delejte si co chcete. Byli maximálně seriózní.Tam je to dané tím e jim záleí na dobrém jménu.Bohuel jsme tam nali věci které asi ani oni nevěděli (byl odpojen Fap a chyběli tam věci s ním související) Tak i kdy mi slevili 13000.- tak jsem si řekl e raději budu hledat dál. U mi z toho ale začíná hrabat na mozku. Začínám propadat skepsi e si tu vysněnou C5 nekoupím...
No jak je poznat to je těký, jetě e mě napadlo ty Pečky hledat v recenzich... Byl jsem třeba v color cars Drasov tam to bylo v pohodě řekl jsem e si přivezu odborníka s diagnostikou. Tak nejdřív divně koukali jako proč do servisu tahám dalího mechanika. Ale kdy jsme s Růou přijeli tak mám dali auto a řekli delejte si co chcete. Byli maximálně seriózní.Tam je to dané tím e jim záleí na dobrém jménu.Bohuel jsme tam nali věci které asi ani oni nevěděli (byl odpojen Fap a chyběli tam věci s ním související) Tak i kdy mi slevili :-(13000.- tak jsem si řekl e raději budu hledat dál. U mi z toho ale začíná hrabat na mozku. Začínám propadat skepsi e si tu vysněnou C5 nekoupím...
|
|
06.07.2012 12:10 -
|
2490282
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Co si myslíte o této ručičce otáčkoměru .link. v galerií obrázku je to 33 obrázek. Dá se to nějak zpravit? a za kolik by mi to někdo zpravil v okoli olomouce? Má vůbec cenu kupovat auto s touto chybou? dík za radu
Co si myslíte o této ručičce otáčkoměru http://www.tipcars.com/citroen-c5/22-hdi-98kw-xenony6-kvalt-19410822.html v galerií obrázku je to 33 obrázek. Dá se to nějak zpravit? a za kolik by mi to někdo zpravil v okoli olomouce? Má vůbec cenu kupovat auto s touto chybou? dík za radu
|
|
06.07.2012 12:19 -
|
2490294
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Výbava je výborná auto pěkně. Ale tam to jsou asi mega podvodníci . Kdybych věděl kolik má opravdu najeto tak by se dalo přemýlet - psal jsem jim jen tak abych je popichnul mail kolik má to auto najeto. No nepřekvapili odpověděli e 119000 e to mají prověřené... No kalu na ně přeci si nekoupím auto s najezdem třeba 260000 . To muu koupit v německu za 2000-3000 eur
Výbava je výborná auto pěkně. Ale tam to jsou asi mega podvodníci . Kdybych věděl kolik má opravdu najeto tak by se dalo přemýlet - psal jsem jim jen tak abych je popichnul mail kolik má to auto najeto. No nepřekvapili odpověděli e 119000 e to mají prověřené... No kalu na ně přeci si nekoupím auto s najezdem třeba 260000 . To muu koupit v německu za 2000-3000 eur
|
|
06.07.2012 13:14 -
|
2490307
|
|
jruze
|
|
|
Nevím jaká je jejich cena,ale to s Km se nedá 100% potvrdit nikde.U jedné C5 III. 97tisíc (v historii 216 tisíc u druhé 130. tisíc -nic jiého nenalezeno a v rozvodech kladky čína-z výroby?? - a podle stavu řemenu na nich tak 40.-50. tisíc - take obě asi 100 tisíc dole)- neí důleité kolik to má,ale v jakém stavu to je. Auto ve 250000Km můe být v lepím stavu ne ve 160000Km protoe ivotnost mnoha dílů je v rozmezí 150000-200000Km
Nevím jaká je jejich cena,ale to s Km se nedá 100% potvrdit nikde.U jedné C5 III. 97tisíc (v historii 216 tisíc u druhé 130. tisíc -nic jiého nenalezeno a v rozvodech kladky čína-z výroby?? - a podle stavu řemenu na nich tak 40.-50. tisíc - take obě asi 100 tisíc dole)- neí důleité kolik to má,ale v jakém stavu to je.:nevim Auto ve 250000Km můe být v lepím stavu ne ve 160000Km protoe ivotnost mnoha dílů je v rozmezí 150000-200000Km
|
|
06.07.2012 13:24 -
|
2490319
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To jsou jen spadlý ručičky a oprava je snadná. Důleitějí je, proč spadly. Evidentně se v tom někdo hrabal, pravděpodobně kvůli stočení km.
Take auto s touto vadou můe klidně koupit, pokud bude odpovídat cena jeho stavu. A o tom ti poví někdo znalý s diagnostikou, který s tebou pojede si to auto prohlídnout.
To jsou jen spadlý ručičky a oprava je snadná. Důleitějí je, proč spadly. Evidentně se v tom někdo hrabal, pravděpodobně kvůli stočení km.
Take auto s touto vadou můe klidně koupit, pokud bude odpovídat cena jeho stavu. A o tom ti poví někdo znalý s diagnostikou, který s tebou pojede si to auto prohlídnout.
|
|
06.07.2012 13:43 -
|
2490329
|
|
HELLMUT
|
|
|
Četli jste ten link na tu recenzi(na předchozí stránce)? Ja vím e je to těké ,ale chcete mi jako říct e si mám koupit za 150 000 tisíc koupit auto co má 300 000km?Vdy logická úvaha: u 2měsíce sleduji mobile.de autoscout.de u postupně stále slevuji ze svých nároků .pořád ale jsem na ceně okolo 5-6 tisíci euro. Kdy k tomu přičteme náklady a zisk prodejce tak to nemůe nikdy vyjít na cenu 150000.- take musí koupit levnějí (chápu e mohou mít kontakty a slevy ale e by to dělalo 1000 a více euro?)
Četli jste ten link na tu recenzi(na předchozí stránce)? Ja vím e je to těké ,ale chcete mi jako říct e si mám koupit za 150 000 tisíc koupit auto co má 300 000km?Vdy logická úvaha: u 2měsíce sleduji mobile.de autoscout.de u postupně stále slevuji ze svých nároků .pořád ale jsem na ceně okolo 5-6 tisíci euro. Kdy k tomu přičteme náklady a zisk prodejce tak to nemůe nikdy vyjít na cenu 150000.- take musí koupit levnějí (chápu e mohou mít kontakty a slevy ale e by to dělalo 1000 a více euro?)
|
|
06.07.2012 13:54 -
|
2490330
|
|
HELLMUT
|
|
|
Piu to na telefonu tak se omlouvám za překlepy.Ja chci koupit auto na které bych se mohl alespoň trochu spolehnout. Vím e u ojetého to nejde ale alespoň trochu. Pořád touím po c5 ale u nějak pomalu mi dochází dech. Mám 200000 za to bych moná sehnal rok starou c4 nebo nějaké jiné auto ale ja chci c5! Jene zase nechci být takový magor abych koupil auto co má najeto půl miliónu...
Piu to na telefonu tak se omlouvám za překlepy.Ja chci koupit auto na které bych se mohl alespoň trochu spolehnout. Vím e u ojetého to nejde ale alespoň trochu. Pořád touím po c5 ale u nějak pomalu mi dochází dech. Mám 200000 za to bych moná sehnal rok starou c4 nebo nějaké jiné auto ale ja chci c5! Jene zase nechci být takový magor abych koupil auto co má najeto půl miliónu...
|
|
06.07.2012 14:36 -
|
2490337
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To HELLMUT:
Vydr, nespěchej, trpělivost růe přináí. Určitě se najde slunej kousek. Pokud hodlá utratit 200t, tak se určitě sluná kára objeví. Hledej dál, házej sem jeden link za druhým, hledej i na slovensku. Ale počítej s tím, e se za několika auty vypraví moná zbytečně. To je ale součást hry. To se vdycky vyplatí, nějaká ta kačka za zbytečnou cestu. Jedna z těch cest u zbytečná nebude.
To HELLMUT:
Vydr, nespěchej, trpělivost růe přináí. Určitě se najde slunej kousek. Pokud hodlá utratit 200t, tak se určitě sluná kára objeví. Hledej dál, házej sem jeden link za druhým, hledej i na slovensku. Ale počítej s tím, e se za několika auty vypraví moná zbytečně. To je ale součást hry. To se vdycky vyplatí, nějaká ta kačka za zbytečnou cestu. Jedna z těch cest u zbytečná nebude.
|
|
06.07.2012 15:06 -
|
2490343
|
|
HELLMUT
|
|
|
No ja vím e musim být trpělivý .jene to má náklady na cestu a pak pro mistra s diagnostikou(,to nepisu proto e bych mu nechtěl platit ale něco to stojí-a jetě ho pořád otravuju jako meluzina)
No ja vím e musim být trpělivý .jene to má náklady na cestu a pak pro mistra s diagnostikou(,to nepisu proto e bych mu nechtěl platit ale něco to stojí-a jetě ho pořád otravuju jako meluzina)
|
|
06.07.2012 18:10 -
|
2490359
|
|
Mikra
|
|
|
Je na tomhle něco podezřelýho? - .link.
A mě by se moc líbilo tohle - .link.
Je na tomhle něco podezřelýho? - http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/10243029?goFrom=list
A mě by se moc líbilo tohle - http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/8117259?goFrom=list
|
|
06.07.2012 18:21 -
|
2490362
|
|
Mamlas
|
|
|
Obe maji zajimavy vykon.
Obe maji zajimavy vykon. :-))
|
|
06.07.2012 18:25 -
|
2490363
|
|
HELLMUT
|
|
|
Mikra napsal(a): Je na tomhle něco podezřelýho? - .link.
A mě by se moc líbilo tohle - .link.
Tam jsem byl... Na tom v Praze-vypadá dost divně má nějak utrenou gumu na předním skle,a rezavou hlavu na řadicí páce(nechápu jak je to moné) prostě to auto na první pohled bylo divný. Třeba se mýlím a dalo by se dát do kupy...Ty Budějovice vypadají dobře ale já chtěl spí ten 2litr mám strach e ta 2.2 mě v Praze stáhne z kůe...
Tam jsem byl... Na tom v Praze-vypadá dost divně má nějak utrenou gumu na předním skle,a rezavou hlavu na řadicí páce(nechápu jak je to moné) prostě to auto na první pohled bylo divný. Třeba se mýlím a dalo by se dát do kupy...Ty Budějovice vypadají dobře ale já chtěl spí ten 2litr mám strach e ta 2.2 mě v Praze stáhne z kůe...
|
|
06.07.2012 18:40 -
|
2490373
|
|
Mamlas
|
|
|
V tom uz se nekdo hrabal. Taky ten 6-kvalt neni original. To chce nekoho zkusenyho s diagnostikou. jelikoz je to v Praze (autobazary na libenskym ostrove nemaji dobrou povest) tak doporucuji clena klubu Jruze.
V Olomouci mas clena klubu Autodiag. Ten urcite bude vedet co a jak.
V tom uz se nekdo hrabal. Taky ten 6-kvalt neni original. To chce nekoho zkusenyho s diagnostikou. jelikoz je to v Praze (autobazary na libenskym ostrove nemaji dobrou povest) tak doporucuji clena klubu Jruze.
V Olomouci mas clena klubu Autodiag. Ten urcite bude vedet co a jak. :palec
|
|
06.07.2012 18:44 -
|
2490377
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
mikra:
to biturbo u tam je od října,kdy jsem se rozhodoval o auto já,ani jsem tam nakonec nebyl,jen jsem mluvil s tím majitelem,na můj popud tam přidal vechny fotky od servisu atd.,začínal na 250... ale tím neříkám,e musí bejt patný, ono obecně automaty,celkem dlouho visej a hledají si majitele...
mikra:
to biturbo u tam je od října,kdy jsem se rozhodoval o auto já,ani jsem tam nakonec nebyl,jen jsem mluvil s tím majitelem,na můj popud tam přidal vechny fotky od servisu atd.,začínal na 250... ale tím neříkám,e musí bejt patný, ono obecně automaty,celkem dlouho visej a hledají si majitele...
|
|
| |
|
|