| | |
10.06.2012 11:37 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2483223
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
No co já vím taky vechny auta na autoplace nemají kryty motoru na fotkách!!!,jestli to není tím e snaí sundat kryt motoru aby bylo vidět jak to vypadá zpod motoru,na zadeklovaným autě je prd vidět....
No co já vím taky vechny auta na autoplace nemají kryty motoru na fotkách!!!,jestli to není tím e snaí sundat kryt motoru aby bylo vidět jak to vypadá zpod motoru,na zadeklovaným autě je prd vidět....
|
|
10.06.2012 11:45 -
|
2483224
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
Jetě vidím,e auto place nabízí pronájem těch prodávaných vozů, tak bych se zeptal na podmínky, pujčit si ho na týden (záleí na ceně pronájmu),porozkouel bych to, pořádně pojezdil, prohlídnul vude kde se dá,vyzkouí si jak ti bude sedět automat a pak uvidí...
Jetě vidím,e auto place nabízí pronájem těch prodávaných vozů, tak bych se zeptal na podmínky, pujčit si ho na týden (záleí na ceně pronájmu),porozkouel bych to, pořádně pojezdil, prohlídnul vude kde se dá,vyzkouí si jak ti bude sedět automat a pak uvidí...
|
|
10.06.2012 11:54 -
|
2483226
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
jumep: myslím, e kryt pod motorem je dost důleitej, aby např. kamínky nelétaly do řemenu přísluenství a celého motorového prostoru, sůl působí agresivně na el. instalaci....... a také spodní kryt spevňuje plastové podběhy
jumep: myslím, e kryt pod motorem je dost důleitej, aby např. kamínky nelétaly do řemenu přísluenství a celého motorového prostoru, sůl působí agresivně na el. instalaci....... a také spodní kryt spevňuje plastové podběhy
|
|
10.06.2012 12:19 -
|
2483227
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vyrobeno 6.9.2006 - do provozu 30.5.2007 - 8 měsíců asi leelo v salonu, ne ho koupila lísingovka.
A ten kryt pod motorem tam fakt nebyl u z výroby.
Vyrobeno 6.9.2006 - do provozu 30.5.2007 - 8 měsíců asi leelo v salonu, ne ho koupila lísingovka.
A ten kryt pod motorem tam fakt nebyl u z výroby.
|
|
10.06.2012 15:13 -
|
2483242
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Podle VIN je bez krytu od výroby.
Podle VIN je bez krytu od výroby.
|
|
10.06.2012 15:49 -
|
2483256
|
|
Mikra
|
|
|
Je to tam. Co je teda ten přídavný doplňkový?
Je to tam. Co je teda ten přídavný doplňkový?
|
|
10.06.2012 15:49 -
|
2483257
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Teda chlapi vy se vyznáte , co se jetě dá vyčíst z toho vinu?Není vám divná ta serviska vyplněná 3x za sebou stejným člověkem? Poznám kdy zajedu na diagnostiku jestli je staený tacho?
(vím e to tady je časté téma v diskuzích ale jestli je Autoplace "solidní" tak to asi budou umět vymazat pořádně?Pak mám tedy otázku: kdy je to smázlé ve tak to je důkaz e se v tom někdo hrabal?Nebo jde něco vyndat a něco nechat případně udělat nová historie ?)
Domlouval jsem se z Lukim e by se za tyhle peníze dalo něco pěkného u něj objednat na dovoz,on psal e zaručeně by bral manuál.... Kdyby tahle byla opravdu v pohodě, tak by to s tou zárukou na 2 roky zase asi bylo zajímavějí,teď babo raď
To půjčení by bylo super, ale otázka kolik by to stálo v tom přeci nemůou být moc vstřícní...
Teda chlapi vy se vyznáte :palec , co se jetě dá vyčíst z toho vinu?Není vám divná ta serviska vyplněná 3x za sebou stejným člověkem? Poznám kdy zajedu na diagnostiku jestli je staený tacho?
(vím e to tady je časté téma v diskuzích ale jestli je Autoplace "solidní" tak to asi budou umět vymazat pořádně?Pak mám tedy otázku: kdy je to smázlé ve tak to je důkaz e se v tom někdo hrabal?Nebo jde něco vyndat a něco nechat případně udělat nová historie ?)
Domlouval jsem se z Lukim e by se za tyhle peníze dalo něco pěkného u něj objednat na dovoz,on psal e zaručeně by bral manuál.... Kdyby tahle byla opravdu v pohodě, tak by to s tou zárukou na 2 roky zase asi bylo zajímavějí,teď babo raď:-(
To půjčení by bylo super, ale otázka kolik by to stálo v tom přeci nemůou být moc vstřícní...:-(
|
|
10.06.2012 16:14 -
|
2483268
|
|
Mamlas
|
|
|
Pokud jsou ochotni rucit za to auto dva roky (aby ve smlove nebylo drobnym pismem omezeni na co se zaruka vztahuje), tak si musi byt jisti tim, ze kdyz ho nekomu pujci, tak tam nikdo nic zasadniho nenajde.
Pokud jsou ochotni rucit za to auto dva roky (aby ve smlove nebylo drobnym pismem omezeni na co se zaruka vztahuje), tak si musi byt jisti tim, ze kdyz ho nekomu pujci, tak tam nikdo nic zasadniho nenajde.
|
|
10.06.2012 16:22 -
|
2483276
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Záruka se připláci za 6000.-na rok, nabízí 2roky tedy 12000.- ve smlouvě je ve vypsané na co se vztahuje a na co ne-je tam toho hodně větinou na spotřební věci jako např výfuk se nevzhtahuje na ten automat by měla platit.Mají tam le nějaké omezení myslím e je to 50 000.- ve se dá najít na tom jejich webu.Taky si říkám e si musí být jistí e bude ve ok.
Teď si vybrat jestli jsou tak "dobrý" a nebo je to auto OK...
Záruka se připláci za 6000.-na rok, nabízí 2roky tedy 12000.- ve smlouvě je ve vypsané na co se vztahuje a na co ne-je tam toho hodně větinou na spotřební věci jako např výfuk se nevzhtahuje na ten automat by měla platit.Mají tam le nějaké omezení myslím e je to 50 000.- ve se dá najít na tom jejich webu.Taky si říkám e si musí být jistí e bude ve ok.
Teď si vybrat jestli jsou tak "dobrý" a nebo je to auto OK...
|
|
10.06.2012 17:47 -
|
2483283
|
|
C5stepan
|
|
|
C5stepan napsal(a): Já mám 3. automat: Xantia, C5 I, C5 II a manuál u bych nechtěl. Jestli Tě to auto svádí a váně o něm uvauje, sedni do něj se svým mechanikem a protáhni ten automat nahoru a dolů - nesmí kopat . "Kosmetika" je hóóódně patrná, je to zkrátka napucovánek. Čerstvá STK nic neříká. Ale má VIN a tady je spousta lidí, co v něm umí číst. Servis, opravy, nájezdy atd. Já na to mít....... .
Ber a kali na placené záruky. Dva roky Ti auto bude slouit a 12 litrů je 12 litrů. Automat vyzkouej podle návodu Jumepa, včetně částečné výměny oleje - úplná nejde. Mně jetě vadí títek rozvodů, není vyplněný. Moná by to chtělo udělat znovu. Ber a přijeď se pochlubit na Podlesí. Hurá, dalí automat....!
Ber a kali na placené záruky:palec. Dva roky Ti auto bude slouit a 12 litrů je 12 litrů;-). Automat vyzkouej podle návodu Jumepa, včetně částečné výměny oleje - úplná nejde. Mně jetě vadí títek rozvodů, není vyplněný. Moná by to chtělo udělat znovu. Ber a přijeď se pochlubit na Podlesí. Hurá, dalí automat....;-)!
|
|
10.06.2012 19:53 -
|
2483298
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
někde jsem četl dosti nelichotivé reference na autoplace, tak si to pořádně proklepni ne přípdně koupí
někde jsem četl dosti nelichotivé reference na autoplace, tak si to pořádně proklepni ne přípdně koupí
|
|
11.06.2012 16:54 -
|
2483422
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
jumep napsal(a): lebo americania vedia ze olej v automate sa meni, je tu o tom popisane dostatocne vela ... zle si hladal co sme dotiahli auto z CH tak skutocne bolo v uplne inom stave ako z DE a podobne co sa tyka toho automatu, sadnut, previezt, nechat dobre zahriat a potom 1. plynulim plynom sa rozbiehat pomalicky do momentu ked preradi a potom len jemne drzat rychlost, nesmie ostat nerozhodny a radit hore dole 2. nastavit obmedzovac na 60 napr. a par krat sa rozbehnut s plynom na podlahe, musi vystrelit a potom len pozvolne popreraduje, ziadne trhnutie, kopnutie a podobne 3. to iste bez obmedzovacu, ked bude radit nesmu vybehnut otacky, len proste v pohode preradit, zaznamenas v podstate len zmenu otacok 4. nechat ho podradit, tj. ist 50 a stupit plny plyn ked zo vsetkeho prejde ten automat OK, kludne ho zobrat a hned po kupe vymenit olej co sa tyka toho podvozku, ako tu bolo napisane, dost by mi to osobne vadilo u jazdenky, ale ak dava zaruku tak by som to neriesil, ak s tym autom planujes jazdit tak ak mu nieco je tak sa prejavi kryt pod motorom byt nemusi, casto tam origo nebol davany edit: ad Pablik1: tie kryty sa daju dat dole a ked vidim ako je to cele vylestene zospodu, tak hentaky lesk dosiahnut na nich neni absolutne problem není problém je vyčistit ale ruku na srdce kdo by se babral s kravinou která za 2měsíce zavadne(zaoxiduje)a lakovat tep.kryty???zhoří.a jsou tam i nové rouby nebo co to drí ale jak říkám můj dojem,třeba vícar se fakt straral o své autí a nepouíval ho jako dělníka.nebo mu nějaký uletěl a třeba jejich stk to vyaduje a nechal namontovat nové.
lebo americania vedia ze olej v automate sa meni, je tu o tom popisane dostatocne vela ... zle si hladal co sme dotiahli auto z CH tak skutocne bolo v uplne inom stave ako z DE a podobne co sa tyka toho automatu, sadnut, previezt, nechat dobre zahriat a potom 1. plynulim plynom sa rozbiehat pomalicky do momentu ked preradi a potom len jemne drzat rychlost, nesmie ostat nerozhodny a radit hore dole 2. nastavit obmedzovac na 60 napr. a par krat sa rozbehnut s plynom na podlahe, musi vystrelit a potom len pozvolne popreraduje, ziadne trhnutie, kopnutie a podobne 3. to iste bez obmedzovacu, ked bude radit nesmu vybehnut otacky, len proste v pohode preradit, zaznamenas v podstate len zmenu otacok 4. nechat ho podradit, tj. ist 50 a stupit plny plyn ked zo vsetkeho prejde ten automat OK, kludne ho zobrat a hned po kupe vymenit olej co sa tyka toho podvozku, ako tu bolo napisane, dost by mi to osobne vadilo u jazdenky, ale ak dava zaruku tak by som to neriesil, ak s tym autom planujes jazdit tak ak mu nieco je tak sa prejavi kryt pod motorom byt nemusi, casto tam origo nebol davany edit: ad Pablik1: tie kryty sa daju dat dole a ked vidim ako je to cele vylestene zospodu, tak hentaky lesk dosiahnut na nich neni absolutne problem není problém je vyčistit ale ruku na srdce kdo by se babral s kravinou která za 2měsíce zavadne(zaoxiduje)a lakovat tep.kryty???zhoří.a jsou tam i nové rouby nebo co to drí ale jak říkám můj dojem,třeba vícar se fakt straral o své autí a nepouíval ho jako dělníka.nebo mu nějaký uletěl a třeba jejich stk to vyaduje a nechal namontovat nové.:-)
|
|
19.06.2012 12:27 -
|
2485338
|
|
Gabo
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Zlta C5-ka
.link.
Zlta C5-ka :)
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/citroen-c5-3-0-v6-exclusive-liebhaberfahrzeug-lebach/156277163.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=14&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&maxFirstRegistrationDate=2007-12-31&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&minMileage=5000&maxMileage=100000
|
|
19.06.2012 12:30 -
|
2485339
|
|
C5stepan
|
|
|
Drahá barva .
Drahá barva :-)))).
|
|
19.06.2012 13:23 -
|
2485358
|
|
karneval
|
|
|
Gabo napsal(a):
Kokso to náhodou vyzerá dos dobre taký unikát. koda e nič neurobili s interiérom.
Kokso to náhodou vyzerá dos dobre :) taký unikát. koda e nič neurobili s interiérom.
|
|
| |
|
|