| | |
01.06.2012 22:10 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2481707
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ale nedělaj jí v kombi! To ví e o ní vím, ale to je asi nad mé monosti...
Ale nedělaj jí v kombi! To ví e o ní vím, ale to je asi nad mé monosti...
|
|
01.06.2012 22:45 -
|
2481717
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Není to stěhovák, ale zatím vechny velké limuzíny dělali kombíky a 6 není
Není to stěhovák, ale zatím vechny velké limuzíny dělali kombíky a 6 není:-(
|
|
02.06.2012 17:27 -
|
2481766
|
|
HELLMUT
|
|
|
Ja myslel dosavadní limuzíny Citroen Ds,Cx,Xm ,jinak to samozřejmě chápu jen se mi prostě líbí kombi
Ja myslel dosavadní limuzíny Citroen Ds,Cx,Xm ,jinak to samozřejmě chápu jen se mi prostě líbí kombi ;-)
|
|
04.06.2012 23:08 -
|
2482446
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
Tetka člena Výkonného výboru Peugeot clubu prodává:
.link.
A jetě jedna - neberte to jako reklamu, ale jako zajímavost. Fantastický stav za "fantastickou" cenu - váhal jsem, jestli si jí nemám vzít pro sebe. Je jak nová:
.link.
Tetka člena Výkonného výboru Peugeot clubu prodává:
http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=102158
A jetě jedna - neberte to jako reklamu, ale jako zajímavost. Fantastický stav za "fantastickou" cenu - váhal jsem, jestli si jí nemám vzít pro sebe. Je jak nová:
http://www.aaaauto.cz/cz/citroen-c5/car.html?id=4268563&make=23&model=986
|
|
05.06.2012 21:30 -
|
2482732
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
a co tohle biturbo? Super cena i výbava.
.link.
a co tohle biturbo? Super cena i výbava.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/citroen-c5-kombi-hdi-170-biturbo-exclusive-bad-merkentaim/162515315.html?lang=cz&pageNumber=1&__lp=31&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&features=LEATHER_SEATS&negativeFeatures=EXPORT
|
|
10.06.2012 09:43 -
|
2483207
|
|
HELLMUT
|
|
|
Ahoj byl jsem se podívat na tuhle C5 .link. Stojí tam u asi 4měsíce jezdím často okolo,bazar vypadá seriozně, tvrdí e vozí auta ze výcarska po leasingu výborně servisovaná . Ty fotky u inzerátu jsou neuvěřitelný, jaký to jsou kouzelníci s výfukem a podobně...napadlo mě e by se cena dala jetě dostat dolů, protoe tam je u fakt hodně dlouho. 2. letá záruka je také zajimavá.el jsem se na to auto podívat ,vypadá pěkně ale stejně se mi to nějak moc nezdá, e je ve tak super... Viml jsem si e na levém světlometu jsou drobné praskliny v plastu světla - někde jsem tu četl e to značí nájezd přes 200tis,
interier byl zachovalý jen ve dveřích řidiče mi přijde hodně vyoupaný potah od loktu.Auto se mi zdálo e jede pěkně .Hlavní věc čeho bych se bál je ten automat sice se mi to líbí,. ale bál bych se e by skončila záruka a automat by odeel. Zatím neznám nikoho kdo by mi automat doporučoval...(kromě toho prodavače )
Ptal jsem se jestli by bylo jetě moné s autem zajet k mému automechanikovi do servisu, tak se mírně zarazil ale řekl e to není problém jen e mi bazar započítá 400.- na hodinu. Servisku jsem v ruce neměl, ale zaráí mě e na fotkách je vyplněná dle písma jen jedním člověkem...
Stejně do ní asi hlavně kvůli tomu automatu nepůjdu.Nicméně by mě zajímal vá názor...
Ps: prodavač mi na otázku jak je moné e to auto po 5.letech vypadá jako nové řekl e ve výcarsku nesolí a e oni tady mají výbornou barvu na natírání výfuků... Taky mi říkal e Citroen na rozdíl od Peugeotu dává moc jemnou kůi na volant,e se hned ooupe...Volant mi ale přiel normální ale ty dveře mi ale přijdou hodně...
Ahoj byl jsem se podívat na tuhle C5 http://www.autoplace.cz/cz/nabidka-vozu/1456/citroen-c5-05-07-2-0hdi-16v-100kw/. Stojí tam u asi 4měsíce jezdím často okolo,bazar vypadá seriozně, tvrdí e vozí auta ze výcarska po leasingu výborně servisovaná . Ty fotky u inzerátu jsou neuvěřitelný, jaký to jsou kouzelníci s výfukem a podobně...napadlo mě e by se cena dala jetě dostat dolů, protoe tam je u fakt hodně dlouho. 2. letá záruka je také zajimavá.el jsem se na to auto podívat ,vypadá pěkně ale stejně se mi to nějak moc nezdá, e je ve tak super... Viml jsem si e na levém světlometu jsou drobné praskliny v plastu světla - někde jsem tu četl e to značí nájezd přes 200tis,
interier byl zachovalý jen ve dveřích řidiče mi přijde hodně vyoupaný potah od loktu.Auto se mi zdálo e jede pěkně .Hlavní věc čeho bych se bál je ten automat sice se mi to líbí,. ale bál bych se e by skončila záruka a automat by odeel. Zatím neznám nikoho kdo by mi automat doporučoval...(kromě toho prodavače:-d )
Ptal jsem se jestli by bylo jetě moné s autem zajet k mému automechanikovi do servisu, tak se mírně zarazil ale řekl e to není problém jen e mi bazar započítá 400.- na hodinu. Servisku jsem v ruce neměl, ale zaráí mě e na fotkách je vyplněná dle písma jen jedním člověkem...
Stejně do ní asi hlavně kvůli tomu automatu nepůjdu.Nicméně by mě zajímal vá názor...
Ps: prodavač mi na otázku jak je moné e to auto po 5.letech vypadá jako nové řekl e ve výcarsku nesolí a e oni tady mají výbornou barvu na natírání výfuků... Taky mi říkal e Citroen na rozdíl od Peugeotu dává moc jemnou kůi na volant,e se hned ooupe...Volant mi ale přiel normální ale ty dveře mi ale přijdou hodně...
|
|
10.06.2012 10:15 -
|
2483208
|
|
Henry
|
|
|
Z vlastní zkuenosti vím, e do 120 a 130tis. km nejsou na autě vidět ádné změny ani není potřeba měnit ádné díly. ádný ooupaný volant, ádné klouby na nápravách, maximálně destičky. Takové auto po "kosmetice" musí vypadat jak nové. To ovem platí při "normálním" pouívání, pokud to auto vypadá jinak, tak má víc kilometrů nebo ho pouívalo "prase", takové auto bych nikdy nekoupil.
Z vlastní zkuenosti vím, e do 120 a 130tis. km nejsou na autě vidět ádné změny ani není potřeba měnit ádné díly. ádný ooupaný volant, ádné klouby na nápravách, maximálně destičky. Takové auto po "kosmetice" musí vypadat jak nové. To ovem platí při "normálním" pouívání, pokud to auto vypadá jinak, tak má víc kilometrů nebo ho pouívalo "prase", takové auto bych nikdy nekoupil.;-)
|
|
10.06.2012 10:21 -
|
2483209
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
Automat ti nikdo nedoporučuje protoe ti známí asi jezdí s manuálama Já mám na automatech asi přes 100tkm,zatímco kolem mě známí mění náky spojky,setrváky a jiný hovadiny,tak já měním tam max olej. A kdy by se teda u toho automatu neco vys. tak repase se dá dát za sluný peníz nebo nebo sehnat celou převodovku. A k autoplace, docela mi přijdou sluní. Ty spodky vypadaj dobře proto,e to čistej a pak natíraj... To auto je tam u delí dobu 4 měsíce...U v listopadu kdy jsem auto kupoval já,tak tam bylo (v tu dobu stálo 230). a je to tím e to dávaj za větí peníze ne je pro ty střepy v jiných bazarech obvyklé. Já taky koupil draí auto ne byly auta okolo... Jinak obecně auta ze výcarska jsou v lepím stavu, to ti řekne kadej kdo tahá sem auta.
Automat ti nikdo nedoporučuje protoe ti známí asi jezdí s manuálama:nevim Já mám na automatech asi přes 100tkm,zatímco kolem mě známí mění náky spojky,setrváky a jiný hovadiny,tak já měním tam max olej. A kdy by se teda u toho automatu neco vys. tak repase se dá dát za sluný peníz nebo nebo sehnat celou převodovku. A k autoplace, docela mi přijdou sluní. Ty spodky vypadaj dobře proto,e to čistej a pak natíraj... To auto je tam u delí dobu 4 měsíce...U v listopadu kdy jsem auto kupoval já,tak tam bylo (v tu dobu stálo 230). a je to tím e to dávaj za větí peníze ne je pro ty střepy v jiných bazarech obvyklé. Já taky koupil draí auto ne byly auta okolo... Jinak obecně auta ze výcarska jsou v lepím stavu, to ti řekne kadej kdo tahá sem auta.
|
|
10.06.2012 10:26 -
|
2483210
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
A o volantu mi ani nemluvte, to je taková mejdská kůe nebo koenka, e ted jak bylo vedro sem měl na levý ruce černý molky.a to mám 93 tkm.Asi mám agresivní pot... Take ho chci časem přetáhnout.
A o volantu mi ani nemluvte, to je taková mejdská kůe nebo koenka, e ted jak bylo vedro sem měl na levý ruce černý molky.a to mám 93 tkm.Asi mám agresivní pot... Take ho chci časem přetáhnout.
|
|
10.06.2012 10:44 -
|
2483211
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Na první pohled: Nevidím kryt pod motorem, otázka je, proč tam není. Potom vidím povadlou ručičku tachometru. To můe být následek neikovnýho stáčení km. Spodek auta je evidentně natíraný, co nemusí být problém. A na verzi Exclusive bych očekával AFIL. Ale nemusí být, taky ho nemám.
Jinak tahle motorizace a převodovka je asi tou nejlepí volbou pro C5. Automatu bych se rozhodně nebál.
No ale v kadým případě bych to jel prohlídnout s někým od fochu, s diagnostikou a zkuenostma. Cena by při dobrým stavu auta byla únosná, ale sleva se dá usmlouvat vdycky.
PS: volant se mi taky drolí - 103000km
Na první pohled: Nevidím kryt pod motorem, otázka je, proč tam není. Potom vidím povadlou ručičku tachometru. To můe být následek neikovnýho stáčení km. Spodek auta je evidentně natíraný, co nemusí být problém. A na verzi Exclusive bych očekával AFIL. Ale nemusí být, taky ho nemám.
Jinak tahle motorizace a převodovka je asi tou nejlepí volbou pro C5. Automatu bych se rozhodně nebál.
No ale v kadým případě bych to jel prohlídnout s někým od fochu, s diagnostikou a zkuenostma. Cena by při dobrým stavu auta byla únosná, ale sleva se dá usmlouvat vdycky.
PS: volant se mi taky drolí - 103000km
|
|
10.06.2012 10:45 -
|
2483212
|
|
C5stepan
|
|
|
Já mám 3. automat: Xantia, C5 I, C5 II a manuál u bych nechtěl. Jestli Tě to auto svádí a váně o něm uvauje, sedni do něj se svým mechanikem a protáhni ten automat nahoru a dolů - nesmí kopat. "Kosmetika" je hóóódně patrná, je to zkrátka napucovánek. Čerstvá STK nic neříká. Ale má VIN a tady je spousta lidí, co v něm umí číst. Servis, opravy, nájezdy atd. Já na to mít........
Já mám 3. automat: Xantia, C5 I, C5 II a manuál u bych nechtěl. Jestli Tě to auto svádí a váně o něm uvauje, sedni do něj se svým mechanikem a protáhni ten automat nahoru a dolů - nesmí kopat:-). "Kosmetika" je hóóódně patrná, je to zkrátka napucovánek. Čerstvá STK nic neříká. Ale má VIN a tady je spousta lidí, co v něm umí číst. Servis, opravy, nájezdy atd. Já na to mít.......;-).
|
|
10.06.2012 10:57 -
|
2483213
|
|
HELLMUT
|
|
|
Tak pěkně děkuji myslel jsem e budu mít důvod ho vykrtnout z moných variant, po tom co jsem teď přečetl tak ho zase musím zahrnout do případných monosti...
Tak pěkně děkuji:-o myslel jsem e budu mít důvod ho vykrtnout z moných variant, po tom co jsem teď přečetl tak ho zase musím zahrnout do případných monosti...
|
|
10.06.2012 11:01 -
|
2483214
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
ve výcarech se nesolí???? to jsou mi věci...... ale vlastně právě proto ponatírali ten spodek, asi byl otřískanej od posypový drtě a byl ohnilej. Jináč mně nenapadne jedinej rozumnej důvod, proč natírat auta zespodu. Nejspí tím maskujou nějaký nedostatky. Nemám rád, kdy je v bazaru auto s umytým motorem, není pak vidět, kde z toho teče olej a pod.
ve výcarech se nesolí???? :-o to jsou mi věci...... ale vlastně právě proto ponatírali ten spodek, asi byl otřískanej od posypový drtě a byl ohnilej:-)))). Jináč mně nenapadne jedinej rozumnej důvod, proč natírat auta zespodu. Nejspí tím maskujou nějaký nedostatky. Nemám rád, kdy je v bazaru auto s umytým motorem, není pak vidět, kde z toho teče olej a pod.
|
|
10.06.2012 11:09 -
|
2483216
|
|
HELLMUT
|
|
|
Nenael jsem na stránkách ádnou diskuzi ohledně automatu tak se omlouvám e to sem tahám
Mě se automat moc líbí - teda nikdy jsem ho neměl protoe na nové auto nemám a u starého jsem vyplaen mým mechanikem ohledně nákladů na opravu, respektive výměnu.Říkal mi e neví jak je moné e "Ameriky"
vydrí 30let a Evropsé jdou do kopru...Já tomu vůbec nerozumím, já jsem citroénař kvůli pohodlí a moc by se mi líbilo jen točit volantem a kolečkem volume na rádiu
Nenael jsem na stránkách ádnou diskuzi ohledně automatu tak se omlouvám e to sem tahám
Mě se automat moc líbí - teda nikdy jsem ho neměl protoe na nové auto nemám a u starého jsem vyplaen mým mechanikem ohledně nákladů na opravu, respektive výměnu.Říkal mi e neví jak je moné e "Ameriky"
vydrí 30let a Evropsé jdou do kopru...Já tomu vůbec nerozumím, já jsem citroénař kvůli pohodlí a moc by se mi líbilo jen točit volantem a kolečkem volume na rádiu:-d:-)):-)):-))
|
|
10.06.2012 11:15 -
|
2483218
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
koukl jsem taky na foto vozu:výfuk mi spí připadá jako nový-ne natřený ale co mě zarazilo je e tam jsou zřejmě nové tepelné kryty kolem něj a chybí ten kryt motoru=přijde mi to jako e to auto zhučelo někde z cesty do karpy a očesalo to celý spodek můj dojem....
koukl jsem taky na foto vozu:výfuk mi spí připadá jako nový-ne natřený ale co mě zarazilo je e tam jsou zřejmě nové tepelné kryty kolem něj a chybí ten kryt motoru=přijde mi to jako e to auto zhučelo někde z cesty do karpy a očesalo to celý spodek :nevim můj dojem....
|
|
10.06.2012 11:25 -
|
2483220
|
|
jumep
|
|
|
lebo americania vedia ze olej v automate sa meni, je tu o tom popisane dostatocne vela ... zle si hladal
co sme dotiahli auto z CH tak skutocne bolo v uplne inom stave ako z DE a podobne
co sa tyka toho automatu, sadnut, previezt, nechat dobre zahriat a potom
1. plynulim plynom sa rozbiehat pomalicky do momentu ked preradi a potom len jemne drzat rychlost, nesmie ostat nerozhodny a radit hore dole
2. nastavit obmedzovac na 60 napr. a par krat sa rozbehnut s plynom na podlahe, musi vystrelit a potom len pozvolne popreraduje, ziadne trhnutie, kopnutie a podobne
3. to iste bez obmedzovacu, ked bude radit nesmu vybehnut otacky, len proste v pohode preradit, zaznamenas v podstate len zmenu otacok
4. nechat ho podradit, tj. ist 50 a stupit plny plyn
ked zo vsetkeho prejde ten automat OK, kludne ho zobrat a hned po kupe vymenit olej
co sa tyka toho podvozku, ako tu bolo napisane, dost by mi to osobne vadilo u jazdenky, ale ak dava zaruku tak by som to neriesil, ak s tym autom planujes jazdit tak ak mu nieco je tak sa prejavi
kryt pod motorom byt nemusi, casto tam origo nebol davany
edit: ad Pablik1: tie kryty sa daju dat dole a ked vidim ako je to cele vylestene zospodu, tak hentaky lesk dosiahnut na nich neni absolutne problem
lebo americania vedia ze olej v automate sa meni, je tu o tom popisane dostatocne vela ... zle si hladal
co sme dotiahli auto z CH tak skutocne bolo v uplne inom stave ako z DE a podobne
co sa tyka toho automatu, sadnut, previezt, nechat dobre zahriat a potom
1. plynulim plynom sa rozbiehat pomalicky do momentu ked preradi a potom len jemne drzat rychlost, nesmie ostat nerozhodny a radit hore dole
2. nastavit obmedzovac na 60 napr. a par krat sa rozbehnut s plynom na podlahe, musi vystrelit a potom len pozvolne popreraduje, ziadne trhnutie, kopnutie a podobne
3. to iste bez obmedzovacu, ked bude radit nesmu vybehnut otacky, len proste v pohode preradit, zaznamenas v podstate len zmenu otacok
4. nechat ho podradit, tj. ist 50 a stupit plny plyn
ked zo vsetkeho prejde ten automat OK, kludne ho zobrat a hned po kupe vymenit olej
co sa tyka toho podvozku, ako tu bolo napisane, dost by mi to osobne vadilo u jazdenky, ale ak dava zaruku tak by som to neriesil, ak s tym autom planujes jazdit tak ak mu nieco je tak sa prejavi
kryt pod motorom byt nemusi, casto tam origo nebol davany
edit: ad Pablik1: tie kryty sa daju dat dole a ked vidim ako je to cele vylestene zospodu, tak hentaky lesk dosiahnut na nich neni absolutne problem
|
|
| |
|
|