| | |
14.05.2012 22:39 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2478350
|
|
flyteSVK
|
|
|
Tak este raz, aby sme sa do toho nezamotali... Oba su oznacene ako 2.0.
Ked uvidis na zadku nalepene HPI, tak nebrat. Zatvorit inzerat, zahodit daleko prec.
Tak este raz, aby sme sa do toho nezamotali... Oba su oznacene ako 2.0.
Ked uvidis na zadku nalepene HPI, tak nebrat. Zatvorit inzerat, zahodit daleko prec.
|
|
16.05.2012 13:54 -
|
2478912
|
|
cit
|
|
|
Zdravím, chci jenom říct ,e mě fascinuje jak taky někteří ,,odborníci" kritizují motor 2.0 hpi kdy ho sami nemají. Nebudu tady psát kritiku mě auto funguje tak jak má.Bude to asi tím,e se o něj starám.Citroeny vdycky byli a budou jen pro fandy a proto si je kupují jen ti kteří na to mají.Kdo chce etřit a si koupí nějakou tu koktávku a pod.To si musí kadý rozmyslet co chce.
Zdravím, chci jenom říct ,e mě fascinuje jak taky někteří ,,odborníci" kritizují motor 2.0 hpi kdy ho sami nemají. Nebudu tady psát kritiku mě auto funguje tak jak má.Bude to asi tím,e se o něj starám.Citroeny vdycky byli a budou jen pro fandy a proto si je kupují jen ti kteří na to mají.Kdo chce etřit a si koupí nějakou tu koktávku a pod.To si musí kadý rozmyslet co chce.
|
|
16.05.2012 15:37 -
|
2478925
|
|
flyteSVK
|
|
|
Prepac, ale HPI je naozaj objektivne nachylnejsie na poruchy.
Takisto ako napr. 1,6 HDI.
Prepac, ale HPI je naozaj objektivne nachylnejsie na poruchy.
Takisto ako napr. 1,6 HDI.
|
|
17.05.2012 23:28 -
|
2479302
|
|
Rosta
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Děkuju za názory, ptal jsem se na ně a rovnou jsem uvedl, e to chci předělat na plyn, co u tohohle motoru znamená velkou investici. Ale hrát si na něco vyjímečného mi moc nesedí, je to auto se svým stylem, ale není to ani Bentley nebo Ferrari, abych věděl a čekal e jeho majitelé nad kýmkoli kdo projeví starost o ekonomiku oprav ohrnou nos. Prostě mám kam strkat přebytky a poádal jsem o vyjádření názorů, které mohou být rozdílné, ale ve svém souhrnu by měly být přínosem pro ostatní, co naznačování pohrdání není. Vyzdvihněte klady, střízlivě zhodnote zápory a tím pomůete ostatním podstatně víc. Já si třeba myslím, e do budoucna se přeplňování benzínu nevyhne, ale zatím mi vychází lépe plyn.
Děkuju za názory, ptal jsem se na ně a rovnou jsem uvedl, e to chci předělat na plyn, co u tohohle motoru znamená velkou investici. Ale hrát si na něco vyjímečného mi moc nesedí, je to auto se svým stylem, ale není to ani Bentley nebo Ferrari, abych věděl a čekal e jeho majitelé nad kýmkoli kdo projeví starost o ekonomiku oprav ohrnou nos. Prostě mám kam strkat přebytky a poádal jsem o vyjádření názorů, které mohou být rozdílné, ale ve svém souhrnu by měly být přínosem pro ostatní, co naznačování pohrdání není. Vyzdvihněte klady, střízlivě zhodnote zápory a tím pomůete ostatním podstatně víc. Já si třeba myslím, e do budoucna se přeplňování benzínu nevyhne, ale zatím mi vychází lépe plyn.
|
|
17.05.2012 23:47 -
|
2479306
|
|
jumep
|
|
|
nikto ale nehovoril o preplnovani ale vysoktlakom benzine o ktorom sa kedysi hovorilo ako o magickej formulke ktora sa neda dosiahnut kvoli materialom, dnes to sice spravili, ale stale je to poruchove ...
turbo je o niecom inom, aj ked si kvoli vydrzi skor myslim ze na benzin je vhodnejsi supercharger
nikto ale nehovoril o preplnovani ale vysoktlakom benzine o ktorom sa kedysi hovorilo ako o magickej formulke ktora sa neda dosiahnut kvoli materialom, dnes to sice spravili, ale stale je to poruchove ...
turbo je o niecom inom, aj ked si kvoli vydrzi skor myslim ze na benzin je vhodnejsi supercharger
|
|
30.05.2012 14:00 -
|
2481216
|
|
Gabo
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 81 |
|
|
C5-ky s upravou od Carlsson: .link.
C5-ky s upravou od Carlsson: http://www.mobile.de/modellverzeichnis/citroen/c5-by-carlsson.html
|
|
30.05.2012 15:57 -
|
2481221
|
|
miskod
|
|
|
No neviem...mne to pride preplastovane...
No neviem...mne to pride preplastovane...
|
|
30.05.2012 20:07 -
|
2481255
|
|
C5stepan
|
|
|
No, asi přeplastované. Ale nekup to: 8 roků a 42t.km? (nab.č.2)....
No, asi přeplastované. Ale nekup to: 8 roků a 42t.km? (nab.č.2)....
|
|
31.05.2012 22:22 -
|
2481446
|
|
jruze
|
|
|
Dnes jsem se byl podívat na dvě biturba - jedno docela hezké,ale min. výbava,přestříkaný P.P blatník?,plast co drí BSI rozlámaný,prasklé př.sklo,ochotně dovolena diag ale mělo to háček- diagnostika končila s náčítáním u vstřikování,to sice nala,ale nenačetla a kousla diag tak e se mesela resetovat a u toho zkončily vekeré pokusy najeto dle stavu ostatních dílů tak 250-300. ale běel hezky,vekeré alu díly značně zoxidované.Cena - no dala by se usmlouvat na zajímavou,ale u to stojí 4. měsíce tak ho nechám jetě vycukat a ??Druhé jedna z posledních II. zvenku docela pěkná ,ale bazarník se někde schoval a k bliímu skoumání nebyla monost cena 6000,- ,ale za 5000 by ji asi dal.Ostatní co tam v okolí bylo nestálo za nic.
Dnes jsem se byl podívat na dvě biturba - jedno docela hezké,ale min. výbava,přestříkaný P.P blatník?,plast co drí BSI rozlámaný,prasklé př.sklo,ochotně dovolena diag ale mělo to háček- diagnostika končila s náčítáním u vstřikování,to sice nala,ale nenačetla a kousla diag tak e se mesela resetovat a u toho zkončily vekeré pokusy najeto dle stavu ostatních dílů tak 250-300. ale běel hezky,vekeré alu díly značně zoxidované.Cena - no dala by se usmlouvat na zajímavou,ale u to stojí 4. měsíce tak ho nechám jetě vycukat a ??Druhé jedna z posledních II. zvenku docela pěkná ,ale bazarník se někde schoval a k bliímu skoumání nebyla monost cena 6000,- ,ale za 5000 by ji asi dal.Ostatní co tam v okolí bylo nestálo za nic.
|
|
01.06.2012 19:01 -
|
2481658
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Mě by se líbil tady ten kus ,ale je to straně daleko....link.
Nevím proč jich nedělali více s černým interierem,zatím jsem takovou jetě neviděl, samý ediváci
Moná je to věc vkusu ale mě ta černá přijde elegantnějí a modernějí. Chci si pořídit C5 místo Xantie a trochu mi na tom vadí, e ač je to o 10 let mladí tak ten interier mi přijde dost zastaralý. Stejně si nějakou asi koupím ale mrzí mě e uvnitř to není modernějí. C5 III.je uvnitř bomba jene to u je jiný level
Ps: Kdyby jste někdo věděl o nějaké fajnovce do 200 000.-tak dejte vědět
Mě by se líbil tady ten kus ,ale je to straně daleko...http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=209637558
Nevím proč jich nedělali více s černým interierem,zatím jsem takovou jetě neviděl, samý ediváci:-(
Moná je to věc vkusu ale mě ta černá přijde elegantnějí a modernějí. Chci si pořídit C5 místo Xantie a trochu mi na tom vadí, e ač je to o 10 let mladí tak ten interier mi přijde dost zastaralý. Stejně si nějakou asi koupím ale mrzí mě e uvnitř to není modernějí. C5 III.je uvnitř bomba jene to u je jiný level:-((((
Ps: Kdyby jste někdo věděl o nějaké fajnovce do 200 000.-tak dejte vědět:-d
|
|
01.06.2012 19:12 -
|
2481659
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nejen e je to daleko, ale rozhodně to není Exclusive, jak píe prodejce.
Fajnovku vidím třeba tady - .link.
Nejen e je to daleko, ale rozhodně to není Exclusive, jak píe prodejce.
Fajnovku vidím třeba tady - http://www.c5club.cz/inzerce/prodej-automobilu/1711-citroen-c5-2-2hdi-16v-125kw-exclusive-break
|
|
01.06.2012 19:17 -
|
2481661
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No to by asi lo, bílá se mi dokonce líbí asi nejvíc, ale pořád jsem doufal e bych mohl sehnat něco blí ke 100000km ne ke 200000 ale vím e se tady píe e to není moc realné...
No to by asi lo, bílá se mi dokonce líbí asi nejvíc, ale pořád jsem doufal e bych mohl sehnat něco blí ke 100000km ne ke 200000:-( ale vím e se tady píe e to není moc realné...
|
|
01.06.2012 20:40 -
|
2481677
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
HELLMUT napsal(a): Mě by se líbil tady ten kus ,ale je to straně daleko... .link.
Nevím proč jich nedělali více s černým interierem,zatím jsem takovou jetě neviděl, samý ediváci
Moná je to věc vkusu ale mě ta černá přijde elegantnějí a modernějí. Chci si pořídit C5 místo Xantie a trochu mi na tom vadí, e ač je to o 10 let mladí tak ten interier mi přijde dost zastaralý. Stejně si nějakou asi koupím ale mrzí mě e uvnitř to není modernějí. C5 III.je uvnitř bomba jene to u je jiný level
Ps: Kdyby jste někdo věděl o nějaké fajnovce do 200 000.-tak dejte vědět
tady má dva kousky pod 200.000,- a rovnou ve vyím levelu
.link.
.link.
tady má dva kousky pod 200.000,- a rovnou ve vyím levelu
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/citroen-c5-tourer-hdi-110-fap-confort-gerasdorf-seyring/161240996.html?lang=cz&pageNumber=1&__lp=120&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&negativeFeatures=EXPORT
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/citroen-c5-tourer-hdi-110-fap-xenon-govorim-lennik/161983212.html?lang=cz&pageNumber=1&__lp=120&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&negativeFeatures=EXPORT
|
|
01.06.2012 20:56 -
|
2481680
|
|
HELLMUT
|
|
|
No to jo ale mají hydrauliku nebo péra? Jsou to 1.6 na to tady pořád v diskuzích nadáváte
Raději bych asi tu starí verzi, je větí a doufám e u má vychytané porodní bolesti.
Ale je to moc pěkné auto...
No to jo ale mají hydrauliku nebo péra? Jsou to 1.6 na to tady pořád v diskuzích nadáváte:-d
Raději bych asi tu starí verzi, je větí a doufám e u má vychytané porodní bolesti.
Ale je to moc pěkné auto...:palec
|
|
01.06.2012 21:13 -
|
2481684
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Comfort je na pruinách, to druhý nepoznám.
Comfort je na pruinách, to druhý nepoznám.
|
|
01.06.2012 21:21 -
|
2481686
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Druhej je taky pruiňák, u altpáky není ovladač světlé výky, za ty prachy nemůe čekat zázraky.
Druhej je taky pruiňák, u altpáky není ovladač světlé výky, za ty prachy nemůe čekat zázraky.
|
|
01.06.2012 21:26 -
|
2481687
|
|
Mikra
|
|
|
C5 bez kulí postrádá smysl. Obzvlá tahle zmenená verze - X7.
C5 bez kulí postrádá smysl. Obzvlá tahle zmenená verze - X7.
|
|
01.06.2012 21:28 -
|
2481688
|
|
HELLMUT
|
|
|
No a já zase opačně ale kdy pruiny tak to u nemusím trvat na Citroenu, to bych si zrovna mohl koupit třeba Peugeot 407- stojí zhruba stejně jako stará C5, má hezčí interier a hlavně skleněnou střechu co se mi moc líbí.Jene já jsem zamilovanej do hydrauliky i kdy je to čím dál tvrdí a není to houpačka jako v BX a to jsem nezail CX, to je můj asi u nesplnitelný sen
Kdybych dědil nebo vyhrál tak okamitě kupuji tohle .link.
první do práce a druhý na víkendy .link.
Nebo kdyby mi někdo dal Ferrari tak ho za tohle okamitě vyměním
No a já zase opačně:-)))) ale kdy pruiny tak to u nemusím trvat na Citroenu, to bych si zrovna mohl koupit třeba Peugeot 407- stojí zhruba stejně jako stará C5, má hezčí interier a hlavně skleněnou střechu co se mi moc líbí.Jene já jsem zamilovanej do hydrauliky i kdy je to čím dál tvrdí a není to houpačka jako v BX a to jsem nezail CX, to je můj asi u nesplnitelný sen:-(
Kdybych dědil nebo vyhrál tak okamitě kupuji tohle http://suchen.mobile.de/auto-inserat/citroen-cx-25-turbo2-break-tgd-trd-loadrunner-3-achser-b%C3%BChl/162391061.html?lang=de&pageNumber=4&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT
první do práce a druhý na víkendy http://suchen.mobile.de/auto-inserat/citroen-cx-prestige-belgrade/161782905.html?lang=de&pageNumber=4&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT
Nebo kdyby mi někdo dal Ferrari tak ho za tohle okamitě vyměním:-d
|
|
01.06.2012 21:58 -
|
2481698
|
|
Mikra
|
|
|
Kdy jse tak na ty koule, tak nezapomínej na C6. U jsou za rozumný peníz.
Kdy jse tak na ty koule, tak nezapomínej na C6. U jsou za rozumný peníz.
|
|
| |
|
|